Com accedir a l'correu electrònic

Finalment, com la majoria dels usuaris, vostè també ha decidit confiar en una adreça de correu electrònic per administrar el seu correspondència digital. Si és així, no puc evitar dir-te: «¡ben fet!». No obstant això, després d'uns moments inicials d'entusiasme, es va trobar amb un petit problema. Ha tancat la sessió al correu electrònic i ara no pot recordar com iniciar sessió. Qualsevol que sigui la dificultat, no ha de preocupar; Estic aquí per ajudar-te.

En aquesta guia meva t'explicaré en detall com accedir a l'correu electrònic. Utilitzant els principals serveis de correu electrònic, pot accedir directament des del navegador d'una manera senzilla i ràpida (no haurà de descarregar ni configurar programes). Alternativament, li mostraré com accedir al seu correu electrònic a través de l'aplicació per Android, iOS i Windows; d'aquesta manera pot llegir els seus correus electrònics fins i tot quan està fora de casa.

Abans de començar a llegir, assegureu-vos d'haver-se registrat correctament en el servei de correu electrònic que heu triat. Si no sabeu com procedir, pot llegir el meu guia dedicada que l'ajudarà a triar el millor servei de correu electrònic gratuït per a vostè. ¿Tot a punt? Bé, llavors comencem!

Com iniciar sessió a Gmail

Si ha registrat una adreça de correu electrònic mitjançant Gmail, Ara haurà de tornar a la pàgina web oficial per iniciar sessió. obri el navegador web favorit i escriviu la següent adreça a la barra de cerca: www.Google.com / gmail. ¿Fet? Molt bé! Ara pressiona el botó Iniciar sessió, Part superior dreta. Ara s'obrirà una nova pantalla, on haurà d'ingressar la informació d'inici de sessió que va triar quan va registrar per primera vegada la seva adreça de correu electrònic de Gmail.

En el camp inseriu el correu electrònic, Escriviu l'adreça de correu electrònic que va crear durant el registre. En acabar, premeu el botó vinga. Ara posi la contrasenya que va crear durant el registre. Si posa una marca de verificació en l'article Estigues connectat, Pot evitar la desconnexió de el servei de correu electrònic; D'aquesta manera, a l'ingressar la direcció de Internet www.google.com/gmail, el correu electrònic recordarà les seves dades, iniciant sessió automàticament.

Li agradaria accedir al seu correu electrònic de Gmail, però ja no recorda el nom del seu compte? Sense por; pot realitzar un procediment simple per trobar el seu compte. Per fer això, obriu el navegador web que prefereixi i escrigui el lloc d'Internet de l'correu electrònic de Gmail a la barra de cerca: www.google.com/gmail. Feu clic al botó de nou Iniciar sessió, Part superior dreta. En aquest punt, però, si ja no recorda la seva adreça de correu electrònic, premeu el botó Trobar el meu compte, Ubicat sota el botó vinga.

Si té problemes per iniciar sessió a Gmail, proporcioni a Google més informació; ells l'ajudaran amb el procés de recuperació. En el camp de text, introduïu un correu electrònic de recuperació o un número de telèfon associat amb el seu compte. En acabar, premeu vinga. A la següent pantalla, seguiu les instruccions que li demanaran que ingressi el nom del seu compte de Gmail. En els camps de text introdueix el teu nom i cognom per recuperar el compte de Gmail. Quan acabi, premeu vinga.

També podeu entrar al seu compte de correu electrònic de Gmail utilitzant l'aplicació per a telèfons mòbils Android i iOS. Per fer això, primer ha de descarregar l'aplicació de la botiga per defecte del dispositiu. A continuació trobareu l'enllaç per descarregar-lo en iOS. En Android, l'aplicació ja està instal·lada per defecte, mentre que en Windows l'aplicació oficial no està disponible, però ha d'usar l'aplicació de correu electrònic preinstal·lada en aquests dispositius.

  • Gmail - descarregar des de l'App Store en iOS

Per iniciar sessió a Gmail des de l'aplicació, obriu l'aplicació Gmail en el seu dispositiu i després seguiu els passos a continuació. premeu el + botó per afegir una adreça de correu electrònic. A través de l'aplicació Gmail pot afegir i sincronitzar més d'un compte de correu electrònic. Pot triar entre compte de Google, Outlook, Hotmail i Live, Exchange i Office 365. També pot configurar manualment una adreça de correu electrònic diferent a l'anterior.

Si desitja accedir a l'correu electrònic de Gmail amb una adreça de Google, premi l'element google. En la següent pantalla escolliu l'article existent per iniciar sessió amb el correu electrònic que s'ha registrat prèviament. Escriu el teu correu electrònic i contrasenya en els camps de text Correu electrònic es Contrasenya. premis per acceptar els termes de servei i connexió.

Una vegada que entreu al seu correu electrònic de Gmail a través de l'aplicació, trobareu tots els missatges, contactes i arxius adjunts perfectament sincronitzats.

Com iniciar sessió a l'Outlook

Si ha registrat una adreça de correu electrònic amb Outlook, haurà d'iniciar sessió des del lloc web oficial. Obriu el navegador web que prefereixi i escriviu la següent adreça a la barra de cerca: www.microsoft.com/it-it/outlook-com/

¿Fet? Molt bé! Ara pressiona el botó Iniciar sessió, Part superior dreta. Per iniciar sessió a l'Outlook, introduïu l'adreça de correu electrònic del seu compte de Microsoft o el nombre de telèfon mòbil amb el qual es va registrar o el nom de Skype associat amb el compte en el camp de text.

Quan acabi, premeu vinga. Ara posi la contrasenya que va crear a l'crear l'adreça de correu electrònic. Si posa una marca de verificació en l'article Estigues registrat, Pot evitar la desconnexió de el servei de correu electrònic; d'aquesta manera, quan torni a escriure l'adreça d'Internet de l'correu electrònic, aquest recordarà les seves dades, iniciant sessió automàticament.

Podeu iniciar la sessió al compte de correu electrònic d'Outlook, també utilitzant l'aplicació per a telèfons mòbils Android i iOS. Per fer això, primer ha de descarregar l'aplicació de la botiga per defecte del dispositiu. A continuació trobareu els enllaços per descarregar-lo en Android i iOS. Si té un dispositiu amb Windows, no necessita descarregar res, l'aplicació ja està preinstal·lada.

  • Microsoft Outlook - Descarregar des Play Store a Android
  • Microsoft Outlook - descarregar des de l'App Store en iOS

Per accedir al seu correu electrònic d'Outlook des de l'aplicació, obriu l'aplicació Outlook en el seu dispositiu, després seguiu els passos a continuació. Premeu el botó comença. Trieu si voleu rebre notificacions en el dispositiu quan rebi nous correus electrònics. Introduïu el vostre adreça de correu electrònic i contrasenya quan se us demani i pressioni el botó Seguir.

Un cop hagueu identificat en el seu correu electrònic d'Outlook a través de l'aplicació corresponent, trobareu tots els missatges, contactes i arxius adjunts perfectament sincronitzats.

Com iniciar sessió a Yahoo! correu

Si va registrar una adreça de correu electrònic amb Yahoo, haurà d'iniciar sessió des del lloc web oficial. Obri el navegador web favorit i escriviu la següent adreça a la barra de cerca: it.mail.yahoo.com

Introduïu el vostre adreça de correu electrònic en el camp de text. De nou, pot optar per romandre connectat; només posi la marca de verificació en l'article Estigues connectat. En acabar, premeu el botó vinga. Ara escriviu la contrasenya en el següent camp de text i premeu el botó Adelante.

També pot optar per iniciar sessió al seu compte de Yahoo! Mail, utilitzant l'aplicació per a smartphones Android i iOS. Per fer això, li recordo que primer ha de descarregar l'aplicació des de la botiga per defecte del dispositiu. A continuació trobareu els enllaços per descarregar-lo en Android, iOS o Windows.

  • Yahoo! correu - descarregar des Play Store a Android
  • Yahoo! correu - descarregar des de l'App Store en iOS
  • Yahoo! correu - Descàrrega des de Microsoft Store a Windows

Per iniciar sessió al seu correu electrònic de Yahoo des de l'aplicació, obriu Yahoo! Envieu per correu al dispositiu, després d'això, seguiu els passos a continuació. Premeu el botó Iniciar sessió. En el camp de text de la pantalla, introduïu la vostra adreça de correu electrònic. Ara apareixerà un nou camp de text; ingressi la contrasenya per accedir al seu compte i premeu el botó Adelante.

Un cop més, una vegada que entreu al seu correu electrònic de Yahoo a través de l'aplicació mòbil, trobareu tots els seus missatges, contactes i arxius adjunts perfectament sincronitzats.

Com accedir Virgili Mail

¿Ha registrat una adreça de correu electrònic amb Virgili Mail? Cap problema, pot accedir al seu correu electrònic en uns senzills passos. En aquesta part de la meva guia, explicaré com accedir a l'correu electrònic de Virgili Mail a través de la pàgina web ia través de l'aplicació adequada per Android i iOS.

Per accedir al seu correu electrònic Virgili Mail, obriu el navegador i escriviu la següent adreça a la barra de cerca: mail.virgilio.it. Ara pressiona el botó taronja Adelante. A la següent pantalla, introdueix el teu correu electrònic i contrasenya en els camps de text Correu electrònic es Contrasenya. Quan acabis, prem el botó taronja novament Adelante per registrar-vos al correu electrònic.

Si té problemes per accedir al seu correu electrònic Virgili Mail, pot optar per pressionar el botó Necessites ajuda? A la següent pantalla trobareu una gran secció dedicada a l'assistència amb preguntes i respostes generals que li permetran resoldre els problemes legals més comuns pel seu compte.

En concret, si per exemple necessites recuperar la contrasenya del compte Virgili Mail, pots solucionar tu mateix amb uns senzills passos. A la barra de cerca del seu navegador, escriviu help.virgilio.it per accedir directament a la secció dedicada a l'assistència esmentada anteriorment. Si utilitzeu el servei Virgili Mail o Virgili Mail Plus, podrà restablir la contrasenya vostè mateix.

Feu clic al botó Virgili Mail o Virgili Mail Plus, segons el servei que utilitzi. A la següent pantalla, premeu el botó Adelante per accedir a l'àrea reservada de Virgili Help. A la següent pantalla, premeu el botó Recuperació de contrasenya per accedir a la configuració que li permetrà recuperar la seva contrasenya.

També podeu entrar a Virgili Mail a través de l'aplicació per Android i iOS. No obstant això, l'aplicació oficial per a dispositius Windows no està disponible. A continuació trobareu els enllaços per descarregar-lo:

  • Adreça de correu Virgili - descarregar des Play Store a Android
  • Adreça de correu Virgili - descarregar des de l'App Store en iOS

Per accedir al seu correu electrònic Virgili a través de l'aplicació, obriu l'aplicació en el seu dispositiu, després introduïu la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya en els camps de text respectius Nom d'usuari es Contrasenya i pressiona el botó taronja Adelante. ¿Fet? Molt bé! En l'aplicació trobaràs tots els teus missatges, contactes i arxius adjunts sincronitzats.