Com accedir al seu correu electrònic des d'una altra Pc

Necessita revisar urgentment la safata d'entrada per veure si ha rebut aquest missatge que ha estat esperant, des de fa uns dies, del seu cap. A el no tenir el teu PC amb tu, li vas preguntar a un amic si podia prestar-te la seva. Va estar d'acord però, després d'haver «toqueteado» una mica, et vas adonar que no sabies com accedir al seu correu electrònic des d'una altra Pc. Així són les coses, oi? Llavors no et preocupis: si vols, estic aquí per donar-te un cop de mà.

En els següents paràgrafs, podré indicar els passos que ha de realitzar per accedir a l'correu electrònic des d'una altra PC, procedint tant des del Webmail (és a dir, des del panell en línia de el servei de correu electrònic que utilitza) com des d'un client de correu clàssic (encara que li aconsello que utilitzi l'última solució només si l'altra Pc a la qual vol accedir segueix sent de la seva propietat).

Llavors, què fas encara aquí parat? Força i coratge: posa't còmode, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir els següents paràgrafs i, el més important, implementa els «tips» que et donaré, per no tenir problemes per completar la teva »empresa tecnològica d'avui. Et desitjo feliç lectura!

  • Com accedir al seu correu electrònic des d'una altra Pc amb Webmail
  • Com accedir al seu correu electrònic des d'una altra Pc amb un client de correu electrònic
    • Utilitzeu un client portàtil en una memòria USB
    • Afegiu el seu correu electrònic a el client instal·lat a l'ordinador

Com accedir al seu correu electrònic des d'una altra Pc amb Webmail

La forma més senzilla i immediata d'accedir a la bústia de correu des d'una altra Pc és utilitzar el Webmail, Aquest és el panell en línia que li permet administrar la seva bústia des del navegador. Tots els principals proveïdors de correu electrònic ofereixen aquest tipus de servei.

Gmail

Per accedir a l'Webmail de Gmail, Tot el que ha de fer és connectar-se a la pàgina principal de l'servei i proporcionar les credencials d'inici de sessió del seu compte de google: Un cop fet això, és possible llegir i enviar missatges des de la seva casella de correu electrònic d'una manera molt simple.

Per continuar, obriu una finestra d'incognito al navegador que utilitzeu (per no emmagatzemar les seves dades a l'ordinador de una altra persona i no «tocar» cap compte en ús), aneu a aquesta pàgina, completi el camp de text Adreça de correu electrònic o número de telèfon amb la seva adreça de Gmail i feu clic al botó blau vinga, Situat a la part inferior dreta. Després escriviu la contrasenya del seu compte en el camp Ingressa la teva contrasenya i torni a fer clic al botó vinga. Si la verificació en dos passos està habilitada en el seu compte, haurà de proporcionar la codi seguretat que rebrà segons el mètode que hagi triat anteriorment (per exemple, SMS) o s'autentiqui l'accés a través de l'aplicació de Google en un dispositiu verificat.

Si tot va sortir bé, a través de procediment descrit anteriorment, hauria de poder iniciar la sessió al compte de Gmail. No obstant això, per tancar la sessió, feu clic a la teva foto de perfil, Ubicat a la part superior dreta, i seleccioneu l'element fora des del menú que s'obre (però, això no és necessari si està navegant d'incògnit).

Per a més informació sobre com accedir a Gmail, Et suggereixo que facis un cop d'ull a la guia que he dedicat a el tema: estic segur que et serà de molta utilitat.

panorama

Té vostè un compte panorama i ¿li agradaria saber com accedir a l'Webmail de el servei de correu posat a disposició per Microsoft? És simple: fins i tot en aquest cas, simplement connecteu-vos a la pàgina principal de l'servei i inicieu sessió en el compte amb les seves credencials.

Per continuar, obriu una finestra d'incògnit al navegador que utilitzeu (per no emmagatzemar les seves dades a l'ordinador en ús i no interferir amb els comptes que ja estan en ús), connectat a aquesta pàgina, feu clic al botó Iniciar sessió, Introdueix el teu adreça de correu electrònic en el camp Correu electrònic, telèfon o Skype i feu clic al botó blau vinga, Situat a la dreta de la caixa.

Després escriviu, al camp de text Contrasenya, La clau d'accés al seu compte i, finalment, feu clic al botó blau Iniciar sessió, Per iniciar sessió a la seva bústia de correu de l'Outlook. Si heu habilitat la verificació en dos passos en el seu compte, haurà de proporcionar la codi seguretat que ha rebut segons el mètode prèviament triat.

En acabar de treballar en la seva adreça de correu electrònic, pot tancar la sessió d'una manera igualment simple: feu clic a la teva foto de perfil a la part superior dreta, seleccioneu l'element Desconnectar i això és tot (l'operació no és necessària, però, si estàs navegant d'incògnit).

Si necessites més informació sobre com accedir a l'Outlook, No dubtis a consultar l'anàlisi en profunditat que he dedicat a aquest tema.

icloud

Per accedir al icloud, La plataforma en el núvol d'Apple que allotja la versió web de Correu d'iCloud, Ha d'anar a la pàgina principal de l'servei i connexió amb les seves credencials d'ID d'Apple.

Per continuar, per tant, obriu una finestra d'incognito al navegador que utilitzeu (per no emmagatzemar les seves dades a l'ordinador en ús i no «tocar» cap compte que ja estigui en ús), aneu a aquesta pàgina i completi el camp de text ID d'apple, Proporcionant la seva ID d'Apple. Després feu clic al símbol de fletxa mirant a la dreta, escriu el contrasenya accedir al camp de text corresponent i premeu la icona de fletxa mirant a la dreta.

Si la verificació en dos passos hi ha suport per al seu compte, també ha de proporcionar la codi seguretat que rebrà en un dels dispositius associats amb el seu compte d'Apple. Un cop hagueu connectat, feu clic a la icona Correu, Per iniciar sessió a la safata d'entrada d'iCloud, i això és tot.

Per tancar la sessió (no cal si està navegant d'incògnit), feu clic al botó. (⌵) ubicat al El teu nom (A dalt a la dreta) i, al menú que s'obre, seleccioneu l'element fora.

Si vols més informació sobre com accedir a iCloud, segurament et serà útil llegir el tutorial que vaig dedicar a el tema.

Yahoo!

Tens una adreça postal Yahoo! i li agradaria accedir-hi a través de Webmail? No hi ha problema: com en el cas dels serveis esmentats en les línies anteriors, l'operació que s'ha de realitzar és molt senzilla. De fet, simplement aneu a la pàgina principal de l'servei i entreu amb les seves credencials.

Inicia una sessió, per tant, en la pàgina principal de Yahoo! Envieu el correu utilitzant el mode d'incògnit del seu navegador (per no emmagatzemar les seves dades a l'ordinador d'altres i no «tocar» cap compte en ús) i escriviu la vostra adreça de correu electrònic en el camp de text inseriu el correu electrònic.

Després feu clic al botó blau vinga, Proporcionar la contrasenya del seu compte en el camp de text corresponent i pressiona el botó Iniciar sessió. Un cop fet això, hauria de trobar-se cara a la pàgina principal de la bústia de correu de Yahoo!.

Per tancar sessió (no cal si està navegant d'incògnit), en el seu lloc, feu clic en el seu nom situat en la cantonada superior dreta de la pàgina i, al menú que s'obre, seleccioneu l'element fora.

correu allibero

correu allibero és el servei web Mail de Libero, que ofereix una bústia d'1 Giga de forma gratuïta, amb la possibilitat de consultar tots els comptes de correu (no només @libero, @virgilio, sinó també @gmail, @outlook, @yahoo i molts altres) des de PC, telèfons mòbils i tauletes. També inclou serveis addicionals, com JumboMail, que et permet enviar arxius grans de fins a 2 GB.

Com accedir al seu correu electrònic des d'una altra Pc amb un client de correu electrònic

Va arribar a aquesta guia per esbrinar si és possible accedir al seu correu electrònic des d'una altra Pc amb un client de correu electrònic ? I tant que si. No obstant això, si és una Pc que només fa servir temporalment, li recomano que utilitzeu una client de correu electrònic portàtil, Per copiar-se en una memòria USB. Si, d'altra banda, és una altra Pc de la seva propietat, pot procedir fàcilment amb un client clàssic instal·lat a l'ordinador.

Utilitzeu un client portàtil en una memòria USB

Per a connexió a la bústia de correu des d'una o més PC que no són de la seva propietat, li suggereixo que utilitzi un client de correu electrònic portàtil, Per a ser copiat en un USB pendrive, Per tenir-lo sempre a mà i no deixar rastres en els ordinadors utilitzats.

Els programes portàtils, com et vaig explicar en aquesta altra guia, no requereixen instal·lació i poden emmagatzemar-se en mitjans extraïbles: ideal si has de fer servir un client en un equip que no és el teu.

Una de les millors solucions de la categoria és la versió portàtil de Mozilla Thunderbird : Per descarregar-lo en la seva Pc, vinculat a aquesta pàgina, feu clic al botó Descàrrega des de PortableApps.com i obre l'arxiu .exe que tens. Després, a la finestra que s'obre, feu clic als botons proper, Instal·lar en pc es acabar, Per descarregar tots els arxius de el programa.

Un cop hagueu descarregat la versió portàtil de l'aplicació i hagi ingressat a l' USB pendrive en el seu Pc, arrossegament seva carpeta a la nom de l'mig en qüestió i això és tot. En aquest punt, està a punt per configurar el compte de correu a Thunderbird.

Per fer això, després d'iniciar l'aplicació, feu clic al botó Ignoreu aquest pas i utilitzeu una adreça existent, Ubicat a la part inferior esquerra, i escrigui, en els camps de text corresponents, nom de pila, adreça de correu electrònic es contrasenya. Després feu clic al botó SeguirEspereu que Thunderbird configuri el compte automàticament, configureu l'ús de l'protocol IMAP (Per mantenir el correu local sincronitzat amb el allotjat en els servidors remots del seu proveïdor de correu electrònic), feu clic al botó Fet i seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla per completar el procediment.

Si, lamentablement, el procediment automàtic no va bé, haurà de escriure «Manualment» les adreces dels servidors per al correu entrant i sortint, seguint les instruccions en el lloc del seu proveïdor de correu o en aquest tutorial meu. Després d'ingressar tota la informació requerida, feu clic al botó revisió i després en Fet, Per a completar el procediment.

Nota: Els passos anteriors són només per a sistemes Windows. En macOS i Linux no existeix el concepte d'una aplicació «portàtil», ja que, per regla general, el programari no requereix configuracions especials i no actua en el registre (que no està present en aquests sistemes).

Afegiu el seu correu electrònic a el client instal·lat a l'ordinador

Esteu afegiu el seu correu electrònic a el client instal·lat en una altra PC que tingui ? En aquest cas, tot el que ha de fer és engegar el client del seu interès (ex. Microsoft Outlook, correu de Windows 10, Correu d'Apple, Mozilla Thunderbird, Etc.) i segueixi el procediment per afegir un nou compte fent servir els paràmetres IMAP proporcionat pel seu proveïdor.

En cas que tingui dificultats per completar el procediment en qüestió, li suggereixo que consulti el meu guia sobre la configuració del correu electrònic a l'ordinador: allà no només trobarà la llista de paràmetres IMAP dels principals serveis de correu electrònic, sinó també les instruccions per configurar la vostra compta amb alguns dels principals clients de correu electrònic per a Windows i macOS.