Comprares XNUMX pc nova amb Windows 10 instal·lat? Ha actualitzat recentment el seu PC a l'última versió de l' sistema operatiu Microsoft? Si la resposta a una d'aquestes dues preguntes és "sí", però si tot i l'actualització, les actuacions ofertes semblen inferiors a les seves expectatives, tinc una bona i, de fet, una excel·lent notícia per donar-li: ha vingut a el lloc correcte, o més aviat a la guia correcta! A l'llegir les següents línies, utilitzant el programari que li vaig a proposar i seguint les meves instruccions, podrà descobrir tot el que pot fer per intentar accelerar Windows 10.

A l'usar algunes aplicacions específiques i desactivar algunes característiques no essencials de sistema operatiu, hauria de poder accelerar Windows 10 amb força facilitat i sense massa esforç. Clarament, és bo que ho tinguis en compte, no et prometo miracles. En altres paraules, si el seu PC està «mal atesa», fins i tot si intenta accelerar Windows 10 amb les instruccions que estic a punt de proporcionar, és possible que no pugui obtenir els resultats desitjats. No obstant això, si té uns minuts de temps lliure, intentar-ho no li farà mal.

Llavors, si realment està interessat a descobrir què pot fer per accelerar Windows 10, li suggereixo que se senti còmode i es concentri en llegir aquesta guia. A punt? Vostè? Molt bé, llavors prohibim el soroll i comencem immediatament.

Acceleri Windows 10 després de comprar una nova PC

Eliminar programari innecessari preinstal·lat

Si voleu saber què ha de fer per accelerar Windows 10 perquè va comprar una nova Pc equipada amb aquest sistema operatiu i sembla una mica lenta, li suggereixo que comenci eliminant tot el programari inútil que generalment les empreses preinstal·len en el PC que es venen en botigues d'electrònica i en supermercats. Em refereixo a les versions de prova d'antivirus, programes multimèdia, barra d'eines addicional per al navegador i altres programes essencialment de dubtosa utilitat.

Per eliminar tots aquests programes amb facilitat, pot usar He de eliminar-lo?. És una aplicació gratuïta que analitza tots els programes instal·lats a la Pc i li indica a l'usuari quins poden i s'han d'eliminar perquè són inútils o fins i tot considerats perillosos.

Per descarregar He eliminar-lo? a l'ordinador, feu clic aquí per connectar-se immediatament a la pàgina web de el programa i després premeu el botó primer Descarregar (gratuïts) i després en Descarregar «He eliminar-lo?».

Una vegada que es completi la descàrrega, feu doble clic al fitxer que acaba de descarregar i en la finestra que s'obre, feu clic primer i després en Següent. Després accepta les condicions d'ús de el programa, col·locant la marca de verificació al costat de l'element Accepto els termes de l'Acord de llicència i feu clic primer Següent per tres vegades consecutives, després dalt instal·lar i després acabat per a completar el procés d'instal·lació i començar He eliminar-lo?

A la finestra que en aquest moment s'obrirà, identifica els programes que tenen eliminació amb el percentatge més alt, és a dir, els més inútils i / o perillosos, i busqui informació sobre ells fent clic al botó Que és.

A l'pressionar el botó, el lloc web Hauria eliminar s'obre amb una descripció del programari seleccionat i les raons per les que ha d'eliminar. Després feu clic al botó desinstal per començar el procediment de desinstal·lació.

Desactiva l'inici automàtic de processos i programes.

Una altra solució excel·lent que podria permetre accelerar Windows 10 és desactivar l'inici automàtic de processos i programes que s'executen automàticament quan s'encén la Pc.

Per desactivar programes i processos innecessaris iniciant Windows 10 automàticament, feu clic dret en un lloc buit a la barra de tasques i seleccioneu l'element Gestió de l'activitat des del menú que apareix per accedir a l'administrador de tasques de Windows.

A la finestra que en aquest moment s'obrirà, feu clic al botó Més detalls, Seleccioneu la pestanya llançament i desactivi els programes i processos que no desitja iniciar automàticament cada vegada que entreu a Windows fent clic en ells i després prement el botó desactivar que es troba a la part inferior dreta de la finestra que es mostra. No desactiveu l'antivirus (per exemple, avguard, Microsoft Security Client, etc.) i els components de sistema operatiu (per exemple, el sistema operatiu Microsoft Windows).

En cas de dubtes, sempre pot i en qualsevol cas tornar a habilitar l'inici automàtic dels programes en què ha triat actuar portant a terme el procediment que acabo d'indicar. En aquest cas, reemplaçant el botó desactivar trobaràs el botó permetre.

Instal·la un bon antivirus

Un bon sistema per intentar accelerar Windows 10 tant com sigui possible és sense cap dubte defensar-se de les amenaces de la Pc mitjançant l'ús d'un bon antivirus i, a el mateix temps, tractar de triar un programari per a protegir el sistema que no funciona carregar a trop amb els seus recursos. En aquest sentit, li suggereixo que utilitzi el antivirus gratuït Bitdefender Free.

Bitdefender protegeix tots els aspectes de el sistema de manera gratuïta: arxius oberts i descarregats de Internet, Comunicacions en serveis de missatgeria instantània, elements descarregats a través de P2P i molt més. Ocupa pocs recursos i la seva interfície molt essencial fa que sigui fàcil d'usar fins i tot per a usuaris menys experimentats.

Per descarregar Bitdefender Free a la seva Pc, feu clic aquí perquè pugui connectar-se immediatament a la pàgina web de Bitdefender i després premeu el botó verd descarrega'l gratis, Desplaci l'anunci que es mostra a la pantalla, feu clic a l'enllaç No gràcies! Vull descarregar Bitdefender antivirus Gratis i espereu que s'iniciï i completi la descàrrega de l'antivirus.

En aquest punt, obriu el paquet d'instal·lació anomenat Antivirus_Free_Edition.exe, Feu clic al botó i seleccioneu el Italià des del menú desplegable per triar l'idioma. Després accepta les condicions d'ús del programari, col·locant la marca de verificació al costat de l'element Accepto els termes de l'acord de llicència., Anul·li la selecció de l'opció Enviar informes d'ús anònims per no enviar estadístiques d'ús d'antivirus i completar la configuració pressionant primer Pros. i després en s'inicia y extrems.

Recordeu que BitDefender és gratuït però requereix la creació d'un compte gratuïta a la xarxa MyBitdefender, En cas contrari, la còpia de el programa caduca després de 30 dies d'ús. Feu clic a la icona antivius a la banda de el rellotge de Windows, premeu els botons accés y crea una ratlla i completi el formulari que se li proposa o feu clic a les icones de Facebook y Google per autenticar automàticament utilitzant la informació del seu compte en aquests serveis. Perquè el registre sigui efectiu, recordi fer clic a l'enllaç de confirmació rebut per correu electrònic.

L'operació es completa, per iniciar un control complet de sistema amb Bitdefender, feu clic amb el botó dret de l'ratolí a la icona de el programa present a l'àrea de notificació de Windows i seleccioneu l'element exploració completa des del menú que s'obre.

En el desafortunat cas que el funcionament de Bitdefender Free no fos del seu gust o, independentment dels motius, estava buscant un antivirus alternatiu a què ja li he proposat, pot consultar la meva guia sobre el millor antivirus gratuït a través d'el qual li he proporcionat per indicar-excel·lents recursos addicionals sense cost d'aquest tipus.

Acceleri Windows 10 després d'actualitzar la PC anterior

Eliminar arxius innecessaris i errors de registre de sistema

Si voleu provar i accelerar Windows 10 després d'actualitzar el seu PC a l'última versió de sistema operatiu de Microsoft, li suggereixo que intenti alliberar espai al disc dur eliminant arxius i errors innecessaris en el registre. sistema.

Per dur a terme les operacions que li acabo d'indicar simplement, li suggereixo que utilitzi el programa CCleaner. Si mai ha sentit parlar d'ell, sàpiga que és un dels programes més famosos i fiables per netejar i mantenir els sistemes operatius Finestres.

Per descarregar CCleaner en el seu PC, feu clic aquí per connectar-se a la pàgina web de el programa i després premeu l'element CCleaner.com.

Quan es completi la descàrrega, feu doble clic al fitxer que acaba de descarregar per obrir-lo i, a la finestra que s'obre, elimini les marques de verificació de les caselles situades sota de la capçalera opcional per evitar la instal·lació de barres d'eines i programes addicionals. Després seleccioneu l'idioma italià de menú desplegable apropiat situat a la part superior i el pressioni al botó instal·lar per començar la instal·lació de el programa. Finalment, feu clic al botó. executeu CCleaner.

Una vegada que es mostra la finestra de el programa, per intentar accelerar Windows 10 alliberant espai en el seu PC, tot el que ha de fer és seleccionar els elements que desitja eliminar del seu Pc usant les opcions a la barra lateral esquerra (totes les configuracions predeterminades ja estan seleccionades) opcions principals sobre les quals actuarà el programari) i després premeu el botó neteja d'inici.

Per actuar en el registre de sistema i tractar qualsevol problema relacionat amb ell, pressiona en el seu lloc a la targeta registre i després feu clic primer trobar problemes i després en reparació seleccionada.

Per obtenir més informació sobre el funcionament de CCleaner, consulteu el meu guia sobre com descarregar i utilitzar CCleaner.

Identificar i eliminar les amenaces cibernètiques.

Tot i posar en pràctica els consells que li vaig donar, ¿continua notant certa lentitud en l'ús de PC? Vostè? Bé, potser hi ha alguna cosa malament amb el punt de vista de seguretat que l'antivirus no pot detectar: La seva Pc pot haver estat atacada per el malware que impedeix que s'executi «a tota velocitat».

Per resoldre aquest problema també, utilitzeu Malwarebytes antimalware que és completament gratuït, no «trepitja» amb l'antivirus i li permet eradicar totes les formes principals de malware amb uns pocs clics.

Per provar-ho ara, feu clic aquí per connectar al seu lloc web oficial i feu clic a l'element descarregar i després en aquest Baixa'l ara.

Després, iniciï el paquet d'instal·lació de programari i feu clic primer i després en bo y Següent. Després col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Accepto els termes de l'acord de llicència. i completi la configuració pressionant Següent cinc vegades consecutives i després instal·lar y final.

Després esperi a que aparegui la finestra de programari a l'escriptori (i si no, iniciï el programa manualment fent clic a la seva icona) i després esperi que Malwarebytes descarregui les definicions antimalware més recents d'Internet i feu clic a la pestanya tomografia col·locat a la part superior.

Després, seleccioneu la secció Cerca elements nocius situat a l'esquerra i després feu clic al botó Inicia escaneig. Després, deixeu que el programari completi el control de tota la Pc, després assegureu-vos que hi hagi una marca de verificació al costat de totes les amenaces detectades i feu clic a aplicar accions per eradicar-los.

Restablir la Pc

En el desafortunat cas que l'ús de programari que li vaig recomanar i la implementació dels trucs indicats en les línies anteriors no haurien de tenir cap efecte, li instar a que no tiri la tovallola novament i intenti accelerar Windows 10 informant l'estat del de sistema a la configuració de fàbrica aprofitant la funció especial de recuperació present en el sistema operatiu.

Per intentar accelerar Windows 10 restaurant la Pc, pressiona en el camp de recerca adjunt a la barra de tasques i escriu ajustos després premeu el primer resultat mostrat.

A la nova finestra que en aquest moment s'obrirà, feu clic a Actualització i seguretat, Pressiona la veu Restauració ubicat a la barra lateral esquerra i després feu clic al botó per començar col·locat a la secció Restablir la PC.

Tenint en compte el que ara es mostra a l'escriptori, triï l'opció Mantenir els meus arxius, Si té la intenció de restaurar la Pc eliminant les aplicacions i la configuració però mantenint els seus arxius personals (fotos, documents de text, etc.), o escolliu l'opció eliminar tot, Si voleu eliminar tots els arxius personals, aplicacions i configuracions. En algunes PC, generalment portàtils, també pot trobar l'opció Restaurar la configuració per defecte que li permet tornar la Pc a l'estat de fàbrica, és a dir, amb els mateixos programes, serveis, etc. que havia trobat en el mateix a l'hora de la compra.

Després, Adhereixi a l'assistent especial que es mostrarà a la pantalla i espereu que s'iniciï i completi el procediment de recuperació de Windows 10.

Per a més informació sobre què fer, consulteu el meu guia sobre com restaurar Windows 10. Recomano, en cas de dubte, al menys fer una ullada.