Com accelerar el iPhone 4

El teu iPhone 4 s'ha tornat insuportablement lent? Bé, això crec. Estem parlant d'un telèfon llançat en 2010, i en el món de l'alta tecnologia han passat diverses «eres geològiques» des de llavors. En qualsevol cas, no et desesperis, gràcies a uns petits trucs podràs arreglar-amb el teu vell «iPhone per» sense tenir les ganes incontenibles de tirar-lo per la finestra!

Siguem clars, no es poden fer miracles, però si tracta el seu telèfon amb cura i optimitza algunes configuracions de iOS de manera adequada, podrà accelerar l'iPhone 4 prou perquè les seves actuacions siguin acceptables.

Els suggeriments que estic a punt de donar-te també s'apliquen a l' 4S iPhone, Un altre telèfon que està començant a sentir el pes dels anys (va sortir en 2011) però que encara compta amb el suport oficial d'Apple i és compatible amb les últimes versions de iOS, i es pot aplicar. generalment a tots els dispositius iOS que no són tan brillants com quan estan a punt per utilitzar. Llavors, digues-me, estàs preparat per partir? Bé, llavors pren-te un temps lliure i comença a optimitzar el rendiment del teu «iPhone» seguint les instruccions que trobaràs a continuació. T'asseguro que no et penediràs.

Desactivar animacions i transparències

Les animacions i transparències són una de les marques registrades d'Apple, fan que la interfície de iOS sigui molt bonica de veure, però en terminals més antics (com l'iPhone 4) poden alentir significativament l'accés a aplicacions i menús. sistema.

Si tu vols accelerar l'iPhone 4 y 4S iPhone, Després aneu a la ajustos telèfon (la icona d'engranatge a la pantalla d'inici de iOS), seleccioneu els elements General> Accessibilitat i canvieu els paràmetres.

  • En augmentar contrast ascendent EN la palanca d'opcions Reduir la transparència, Això desactivarà la transparència dels menús de iOS (centre de notificacions, barra de Dock, etc.).
  • En Reduir el moviment ascendent EN la palanca Reduir el moviment per reduir les animacions de l' sistema operatiu. En el seu lloc hi haurà un efecte d'esvaïment molt ràpid.

Quan dubteu, no es preocupi, pot restaurar tant les animacions com les transparències tornant a la configuració d'accessibilitat i movent les palanques d'opcions prèviament activades novament a la posició OFF.

Eliminar el jailbreak

L'ús del jailbreak per accelerar l'iPhone és al centre de nombrosos debats: n'hi ha que recomanen aquesta pràctica i els que creuen que només fa mal. Pel que és la meva experiència personal, tendiria a desaconsellar.

En Cydia, La botiga d'aplicacions alternativa que es pot fer servir en dispositius amb jailbreak, es troben disponibles nombrosos «ajustos» que li permeten «alleugerir» iOS: SENSE MOVIMENT per reduir les animacions de el sistema, NoBlur per ajustar les transparències, Springtomize es Mikoto per personalitzar l'aparença de la pantalla d'inici, i la llista podria durar molt de temps ... però, els puc assegurar que, amb el jailbreak, és molt més fàcil fer malbé el seu «iPhone» en lloc de accelerar-lo.

A la llum d'aquesta avaluació, et suggereixo que eliminis el jailbreak del teu iPhone seguint la guia que vaig fer sobre el tema. No és difícil, només has de reiniciar el teu telèfon posant-lo en mode DFU.

Actualitzacions de programari: ¿Sí o No?

Un altre tema que es discuteix molt és el relacionat amb actualitzacions de programari. Desafortunadament, sí, ho saps, com més segueixes amb les versions de iOS i més lents es tornen els teus dispositius antics ... però és prudent evitar-los? És una bona idea seguir amb una versió antiga de iOS? La resposta, en definitiva, és no.

Apegar-se a una versió antiga de iOS manté el rendiment de el telèfon en nivells més acceptables, és cert, però també ho exposa a totes aquestes falles de seguretat que Apple corregeix mitjançant actualitzacions de programari. A més, es perd l'oportunitat d'aprofitar totes les noves funcions que l'empresa de Cupertino inclou en el seu sistema operatiu (encara que aquestes, cal dir-ho, de vegades no són compatibles amb dispositius antics).

El meu consell és actualitzar sempre iOS a l'última versió disponible (que en l'iPhone 4 és 7.1.2 mentre que en l'iPhone 4S probablement s'aturarà a 9.x) i usar aplicacions "lleugeres". Si nota que una aplicació que s'utilitza sovint triga molt a iniciar-se, intenti «fer una passejada» per l'App Store i busqui alternatives més fàcils de «pair» per a la seva iPhone.

Nota : Recordeu que una vegada que s'actualitza l'iPhone, no es pot revertir a una versió anterior de iOS.

Fes espai lliure

Alliberar espai en la memòria de l'iPhone no augmenta automàticament el rendiment de el dispositiu, però, sempre és una bona idea reduir la quantitat d'aplicacions instal·lades al telèfon per evitar notificacions molestes, ubicacions i altres activitats en segon pla que poden afectar negativament el rendiment de iOS i, sobretot, redueixen la durada de la bateria.

Si desitja una imatge de les aplicacions que ocupen més espai en la seva telèfon mòbil, Aneu a menú Configuració> General> Ús> Gestiona espai. Per desinstal·lar una aplicació, seleccioneu el nom de la llista i premeu el botó eliminar aplicació.

Tornant per un moment a el tema de l'estalvi d'energia, li suggereixo encaridament que llegeixi el meu guia sobre com estalviar bateria en l'iPhone i posi en pràctica tots els seus consells. No faran que la seva «iPhone» vagi més ràpid, però certament l'ajudaran a que duri més!

¡Des del principi!

Temps desesperats requereixen mesures desesperades. Si el seu iPhone té problemes notoris i prové d'una llarga sèrie d'actualitzacions consecutives, podria ser una bona idea restaurar a l'estat de fàbrica sense restaurar les còpies de seguretat antigues.

Això vol dir que haurà de restablir i reinstal·lar totes les seves aplicacions «manualment», però creieu-me, sovint val la pena. Si no saps com reiniciar l'iPhone, fa una ullada a el tutorial que vaig fer sobre el tema.

Coses que no has de fer

Després de veure com accelerar l'iPhone 4 i iPhone 4S, intentem dissipar alguns falsos mites i analitzar alguns dels procediments que, es diu, poden millorar el rendiment d'iOS.

  • Forçar el tancament d'aplicacions - pressionar el botó Inici dues vegades consecutives i tancar les aplicacions que s'executen en l'iPhone allibera la RAM de el telèfon i, per tant, accelera iOS. Fals! El sistema operatiu d'Apple té un excel·lent sistema d'administració de memòria i, per tant, ja sap quan és el moment d'alliberar la RAM dels processos antics i involucrar-la en les aplicacions actualment en ús. Forçar el tancament de les aplicacions en iOS obliga a sistema operatiu a recarregar tots els seus arxius, augmentant així els seus temps d'execució (i requerint més potència).
  • Calibrar el botó d'inici - quan la resposta de el botó d'Inici ja no és instantània, en la majoria dels casos hi ha un problema de maquinari que una simple calibració no pot resoldre. Recorda que el botó Home es pressiona moltes vegades i és normal que després d'uns anys d'honorable servei perdi la seva sensibilitat original.
  • apagar Spotlight - Spotlight és el que li permet trobar aplicacions, contactes i informació a la pantalla d'inici de l'iPhone. En dispositius com l'iPhone 4 pot ser particularment lent, és cert, però apagar no ajuda a l'rendiment d'iOS. Simplement no ho facis servir.