Com accelerar Internet Explorer. Estàs exasperat per la lentitud de Internet Explorer però per raons de costum encara no estàs preparat per canviar de navegador? Potser no ho sàpigues, però hi ha una manera de navegar el navegador integrat en Windows d'una manera fàcil i ràpida sense canviar el navegador.

De que estic parlant Alguns petits trucs gràcies als quals pots modificar els paràmetres interns de Internet Explorer 7,8 i 9 i accelerar significativament la navegació web. Si vols esbrinar com accelerar Internet Explorer, Segueix els consells que et donaré i no et penediràs.

Com accelerar Internet Explorer fàcil

Una de les formes més fàcils i efectives de accelerar Internet Explorer és augmentar el nombre de connexions màximes que el navegador pot establir amb servidors en línia per veure el lloc o descarregar arxius.

Per canviar aquest paràmetre i portar-lo de 2 a 10 connexions simultànies, obriu el Bloc notes i enganxeu dins d'ell el següent, que és un codi per a la modificació ràpida de l'registre:

Windows Registry Editor Version 5.00

(HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings)

«MaxConnectionsPerServer» = DWORD: 00000010

«MaxConnectionsPer1_0Server» = DWORD: 0000010

En aquest punt, guardi el document que acaba d'enganxar seleccionant l'element Desar com a de menú arxius, impost Tots els arxius des del menú desplegable desa (A la part inferior de la finestra que s'obre) i acabi de guardar aquest script per al registre escrivint accelerar IE.reg en el camp Nom d'arxiu i fent clic al botó Desar.

Per aplicar el seu script a el registre de Windows, iniciï el fitxer fent doble clic accelerar IE.reg acaba d'obtenir i feu clic primer dues vegades seguides i en acceptar  per completar l'operació.

L'operació que acabem de veure s'aplica a tots els Windows i les versions més recents d'Internet Explorer, però si ja ha canviat a el nou Internet Explorer 9 per a Windows 7 i Vista i desitja esbrinar com accelerar Internet Explorer, Hi ha una altra cosa que pot fer: desactivar complements innecessaris des del seu navegador. És possible que no ho sàpiga, però IE9 integra una funció que li permet identificar els complements que alenteixen la navegació per Internet i els desactiva en un instant.

Per aprofitar a l'màxim aquesta nova característica de Internet Explorer 9, Iniciï el programa a través de la seva icona al menú Inici de Windows i, a la finestra que s'obre, feu clic primer a la icona de l' engranatge situat a la part superior dreta i en l'element Gestió de complements al menú que apareix.

A la finestra que s'obre, identifiqui els complements que tenen un valor més alt a la columna Durada de la càrrega i, llevat que els necessiti a el 100%, desactívelos seleccionant-amb el ratolí i fent clic al botó desactivar.

Repetiu això per a tots els complements «més lents» i a la fi obtindrà un Internet Explorer molt més ràpid que abans.