Com accelerar un vídeo en iPhone

T'agradaria fer un vídeo amb l'iPhone en què el temps no passi més ràpid, aprofitant el time-lapse? T'agradaria augmentar la velocitat de reproducció d'una pel·lícula que has gravat amb el teu smartphone Apple i en la qual hi ha "temps morts"? Diria llavors que ha aterrat a la guia correcta, en un moment que no podria haver estat millor.

De fet, amb el tutorial d'avui, realment vull explicar-te com accelerar un vídeo en iPhone. Et bestreta immediatament que, contràriament al que pugui semblar, es tracta d'una operació bastant senzilla de realitzar: només necessites tenir les eines adequades a la teva disposició.

¿Després? Puc saber què estàs fent encara aquí parat? Col · loqui còmodament, feu una minuts lliures només per a vostè i comenci a concentrar-se immediatament en llegir el que s'informa a continuació. Estic segur que, a la fi, podràs dir-te més que satisfet amb els resultats obtinguts. Què dius, apostem?

  • Com accelerar un vídeo en iPhone gratis

Abans d'arribar a el cor de l'tutorial, anem a il·lustrar com accelerar un vídeo en iPhone, És el meu deure proporcionar-alguna informació preliminar a l'respecte.

Comencem per un punt fix: accelerar un vídeo és una operació que es pot realitzar de diverses formes. pot gravar una pel·lícula directament a alta velocitat utilitzant el Lapse de temps, O pot augmentar la velocitat de reproducció d'un vídeo en un moment posterior, utilitzant els adequats eines per a l'edició de vídeo o, de nou, actuant sobre configuració de l'reproductor a què es «s'alimenta» el fitxer.

En el primer cas, si mai hagués sentit parlar d'ell, el Lapse de temps és una tècnica cinematogràfica, també integrada en l'aplicació Cambra de l'iPhone, en què la taxa de captura de cada quadre és molt més baixa que la taxa de reproducció. El resultat és que el temps de la pel·lícula gravada sembla córrer més ràpid del normal.

Pel que fa a l'ús de aplicació d'edició de vídeo, En aquest cas la velocitat de reproducció de la pel·lícula es modifica actuant directament sobre l'estructura de l'arxiu, de manera que els canvis són permanents. No obstant això, a l'accelerar una pel·lícula a través d'un reproductor de vídeo, Només poses la mà a la configuració d'aquest últim i, per tant, l'arxiu original quedarà intacte.

Com accelerar un vídeo en iPhone gratis

Havent fet els aclariments necessaris anteriorment, anem a el moll de l'assumpte i descobrim, per tant, com accelerar els vídeos en iPhone. A continuació trobareu una llista de les que crec que són les millors solucions útils per a aquest propòsit. Tots són gratuïts.

Cambra

Si està interessat en comprendre com accelerar un vídeo per gravar amb el seu iPhone usant el Lapse de temps, Et informo que pots utilitzar la funcionalitat específica integrada en l'aplicació Cambra d'iOS, el predeterminat per a fer fotos i gravar vídeos, Sense haver de recórrer a l'ús de solucions de tercers.

Per usar-lo, per tant, comenceu l'aplicació, Cambra al dispositiu, tocant el relatiu icona (El que té el càmera ) Que trobi a la pantalla d'inici, després habiliti la funció de lapse de temps, lliscant el dit de dreta a esquerra a la part inferior de la pantalla, per identificar el text LAPSO DE TEMPS al menú (el color, a fer-ho, canviarà de blanc al groc ).

Després de completar els passos anteriors, decideixi si utilitzarà la càmera frontal o posterior prement el botó amb el càmera i doble fletxa que es troba a la part inferior dreta. També pot ajustar el nivell de zoom prement el botó 1x / 2x, Sempre present en la part inferior.

Després, comenci a gravar el seu vídeo de lapse de temps tocant en botó circular vermell situat a la part inferior de la pantalla. Quan ho desitgi, pot aturar la gravació prement el botó de nou botó circular vermell.

Un cop completada la gravació, el vídeo es guardarà automàticament en l'aplicació Foto de iOS i pot accedir-hi des d'aquest últim seleccionant el icona (El que té el fons blanc i la flor multicolor ) Situat a la pantalla d'inici. A més del que acabo d'indicar, pots accedir a el vídeo del teu interès tocant en el seu miniatura a la part inferior esquerra de la pantalla de l'aplicació Cambra.

iMovie

Vols accelerar un vídeo en iPhone editant permanentment l'arxiu? En aquest cas, et recomano que contactis iMovie. És una aplicació d'edició de vídeo desenvolupada directament per Apple, que permet crear i editar vídeos de forma gratuïta de manera senzilla però garantint resultats de qualitat semiprofessional.

Per descarregar iMovie en el seu iPhone, visita la secció corresponent de l'App Store, després premeu el botó obtenir així que en això Instal·lar en pc i autoritza la descàrrega usant identificació facial, identifición de toc o Contrasenya d'ID d'Apple. A continuació, iniciï l'aplicació tocant el botó Obre aparegut a la pantalla o seleccionant el relatiu icona que s'acaba d'afegir a la pantalla d'inici.

Ara que veu la pantalla principal d'iMovie, toqueu l'element crear projecte i selecciona l'opció imatges al menú que s'obre. Després, toca l'opció crear pel·lícula situat a la part inferior i, per importar el vídeo i accelerar en la línia de temps d'iMovie, primer premi el símbol (+) i després en la veu Vídeo, I després toqueu la pel·lícula del seu interès i, en el quadre que s'obre, toqueu el símbol (+).

Després de completar els passos anteriors, seleccioneu el vídeo que acaba d'afegir a la línia de temps, toqueu el velocímetre que es troba a la part inferior i augmenta la velocitat de reproducció movent el cursor a la barra apropiada que apareix a la part inferior de la pantalla a la dreta.

Si en lloc d'accelerar tot el vídeo desitja intervenir només en una part determinada d'aquest, toqueu la icona velocímetre, Defineixi el punt d'inici i el punt final de la seqüència a ser modificada (movent el relatiu cursors grocs que sempre trobarà a la línia de temps) i procedeixi de la mateixa manera que vaig indicar anteriorment.

Per veure el resultat final, feu clic al botó Per jugar situat immediatament sota de l'reproductor. Si està satisfet, exporteu el vídeo editat fent clic a l'element final a la part superior esquerra, seleccionant el compartir icona (El que té el quadrat i la fletxa ) A la part inferior, triant l'opció Desar vídeo al menú que s'obre i definint la mida d'exportació.

VLC

Si el que vols fer és canviar la velocitat de reproducció d'una determinada pel·lícula en temps real, sense fer canvis permanents a l'arxiu original, pots fer-ho recorrent a l'ús de VLC.

Com s'entén fàcilment, és la contrapart mòbil d'un conegut reproductor de vídeo gratuït i de codi obert per a Windows, macOS i Linux i, com aquest últim, li permet reproduir qualsevol format d'arxiu de vídeo (i àudio), amb la possibilitat de aplicar diversos filtres en temps real.

Per poder descarregar VLC al dispositiu, primer connecteu-vos a la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó obtenir així que en això Instal·lar en pc i autoritza la descàrrega usant identificació facial, identifición de toc o Contrasenya d'ID d'Apple.

Més tard, accedeixi a l'aplicació Fitxers o utilitzi qualsevol altre gestor de fitxers el vídeo del seu interès (o obriu el aplicació on està emmagatzemat), seleccioneu-, toc compartir icona (El que té el quadrat i la fletxa ) I triï el Icona de VLC al menú que s'obre, per importar-lo a l'aplicació.

Després de completar els passos anteriors, la pel·lícula començarà a reproduir-se automàticament. Per canviar la seva velocitat, per tant, toqueu la icona amb el rellotge que es troba a la part inferior dreta i, al menú que s'obre, mogui el cursor que trobi en correspondència amb la redacció Velocitat de reproducció a la dreta.

Si voleu evitar haver de repetir el procediment que s'acaba de descriure cada vegada que obre un vídeo, també pot actuar en la velocitat de reproducció per defecte de l'aplicació, tocant l'element configuracions que hi ha a la part inferior dreta de la pantalla principal de VLC, seleccionant la redacció Velocitat de reproducció per defecte i establint el valor del seu interès des del menú que s'obre.

Altres aplicacions per accelerar vídeos en iPhone

Cap de les solucions per accelerar un vídeo a iPhone que ja he suggerit en les línies anteriors t'ha convençut de forma particular i, per tant, vols que et recomani alguna altra solució? Llavors mireu la següent llista de aplicacions alternatives. Estic segur que, a la fi, finalment podràs trobar una solució que et satisfaci.

  • Skyflow - Aplicació útil per gravar vídeos a intervals, que inclou nombroses funcions per optimitzar el tret. També s'ha de tenir en compte que li permet canviar la velocitat de reproducció de les pel·lícules fins i tot després de completar l'enregistrament. És gratis, però ofereix compres dins de l'aplicació (a partir de 1,09 €) per eliminar la publicitat i desbloquejar altres funcions addicionals.
  • Hyperlapse d'Instagram - aplicació desenvolupada per Instagram que et permet crear vídeos time-lapse oferint un bon grau d'estabilitat. També et permet compartir ràpidament els vídeos realitzats, tant a Instagram com a Facebook. És completament gratis.
  • botiga de vídeos - editor de vídeo que inclou nombroses funcions, com la capacitat d'augmentar o disminuir la velocitat dels vídeos, però també aplicar talls, afegir filtres, efectes i transicions, etc. És gratis, però a través de compres en l'aplicació (a el cost base de 1.09 euros) pots desbloquejar funcions addicionals i pots eliminar la marca d'aigua aplicada als vídeos.
  • VideoShow - una altra aplicació útil per editar vídeos, Que també et permet accelerar-los. Es caracteritza per la seva interfície amigable que facilita enormement el seu ús. Bàsicament és gratis, però per eliminar la marca d'aigua i afegir-hi les funcions avançades que necessita per realitzar compres dins de l'aplicació (amb costos a partir de 1.09 euros).
  • infondre - reproductor de vídeo capaç de «pair» tots els formats sense necessitat de realitzar operacions de conversió i que, entre les diverses opcions relatives a la reproducció, integra també una útil funció per augmentar la velocitat de les pel·lícules. Recordeu que admet la reproducció en streaming i li permet crear una biblioteca multimèdia descarregant automàticament informació i portades. És gratis, però ofereix compres dins de l'aplicació (amb preus a partir de 99 centaus / mes) per rebre totes les actualitzacions, desbloquejar funcions addicionals i augmentar la quantitat de formats compatibles (inclòs l'àudio AC3). Alternativament, està disponible la variant Pro, que proporciona un pagament únic (equivalent a 29,99 euros) però no admet actualitzacions.
  • PlayerXtreme Mitjana Player - reproductor multimèdia per iOS que admet els formats de vídeo més populars. Té un sistema d'acceleració per maquinari útil per reproduir fins i tot vídeos d'alta qualitat sense alentiments. Per descomptat, també li permet augmentar la velocitat de reproducció de pel·lícules. És gratis, però ofereix compres dins de l'aplicació (a un cost base de 2,99 euros) per desbloquejar totes les funcions.