Com aclarir vídeo. Va fer alguns Vídeos durant el concert de la seva banda favorita, per capturar els millors moments de la nit. Malauradament, a causa de el baix brillantor de la sala, tot el material que vas gravar sortir fosc i, ara, està buscant desesperadament una solució per millorar la seva qualitat.

Amb la guia d'avui, explicaré com aclarir vídeos des telèfons mòbils, tauletes i PC utilitzant solucions disponibles per a tothom. Primer, enumeraré una sèrie d'aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes que li permeten aplicar canvis a les seves pel·lícules, amb la possibilitat d'ajustar la seva brillantor. Després, li mostraré com millorar la qualitat dels vídeos de la seva Pc, confiant en algun programari de edició de vídeo i alguns serveis en línia adequats per a aquest propòsit.

Com aclarir vídeo en Android i iPhone

Si vol aclarir un vídeo utilitzant el seu telèfon mòbil o tauleta, pot confiar en una de les aplicacions que li permeten editar les pel·lícules disponibles a Android iOS :

KineMaster (Android / iOS)

Entre les primeres aplicacions que pot utilitzar per aclarir vídeos des del telèfon mòbil o tauleta, està KineMaster, Disponible per dispositius Android i iOS.

En la seva versió gratuïta, li permet realitzar canvis en les pel·lícules sense limitacions, però aplica una marca d'aigua (el logotip de l'aplicació) als vídeos que s'exporten.

Per eliminar aquesta marca s'ha de subscriure a un pla de subscripció de 3.56 euros / mes o 28, 46 euros / any en Android i 5,49 euros / mes o 45,99 euros / any en iPhone / IPad. No obstant això, està disponible en una versió de prova gratuïta de 7 dies.

Per aclarir un vídeo amb KineMaster, comenceu l'aplicació en qüestió, toqueu el botó + per crear un nou projecte i seleccionar la relació de forma de la teva pel·lícula ( 16: 9, 09: 16 o 1: 1 ), Després escolliu l'opció mitjans de comunicació i seleccioneu el vídeo del seu interès, premeu el botó ✓ per importar-lo.

Ara toca el vídeo importat (amb el contorn groc ), Tria l'opció Ajust de color des del menú que va aparèixer a la dreta i pugi el cursor present sota la icona de Sol. Per trobar l'equilibri correcte, també actuï sobre els dos controls lliscants alts i, tan aviat com hagi acabat de fer els canvis, toqueu el botó ✓ per guardar-los.

Per exportar la pel·lícula editada, toqueu la icona d'una fletxa dins d'un quadrat, Triï la resolució ( 4K 2160p, 1080p FHD, HD 720p, 540p, 480p y 360p ), La velocitat de fotogrames i la qualitat, després pressiona el botó exportar i ja està.

InShot (Android / iOS)

InShot és una altra aplicació gratuïta que li permet aclarir vídeos, però també aplicar filtres, efectes, vores i escrits i rotar vídeos realitzats amb l'orientació incorrecta. Està disponible per a dispositius Android. i per iOS.

Si creu que InShot és la solució que millor s'adapta a les seves necessitats, descarregui l'aplicació, iníciela, toc l'opció vídeo i seleccioneu la pel · lícula que vol editar.

En la nova pantalla que es mostra, després pressioni l'element Filtres present en el menú a la part inferior i seleccioneu la pestanya regla. Assegureu-vos d'haver seleccionat l'opció brillantor i moure el cursor a la dreta per augmentar la brillantor i, en conseqüència, aclarir la pel·lícula.

Si ho desitja, pot ajustar encara més els colors del seu vídeo ajustant les opcions contrastar y saturació, Mentre guarda els canvis, ha de tocar el botó ✓. Per exportar la pel·lícula, després premeu la icona d'una fletxa dins d'un quadrat, Pressiona el botó Desar i espereu que acabi el processament de el vídeo.

Ha de saber que InShot aplica una marca d'aigua als vídeos exportats, que pot eliminar de forma gratuïta de tant en tant tocant a l'editar el vídeo. No obstant això, per a eliminar-lo permanentment, ha de realitzar una compra a l'aplicació de 3,49 euros.

VivaVideo (Android / iOS)

VivaVideo és una altra aplicació per a dispositius Android i iOS que permet editar les seves pel·lícules fàcilment. En la seva versió gratuïta, aplica una marca d'aigua als vídeos exportats i té una funcionalitat limitada: per utilitzar VivaVideo sense limitacions, ha d'activar una subscripció de 2,99 euros / mes o 12,99 euros / any amb una prova gratuïta de 3 dies.

Per aclarir un vídeo amb VivaVideo, després de descarregar i iniciar l'aplicació, toqueu l'element editar, Seleccioneu la pel·lícula del seu interès i premeu el botó Següent, Per afegir-lo a la línia de temps. En la nova pantalla que apareix, assegureu-vos d'haver seleccionat Edita clips, Tria l'opció regla i mou el cursor present al costat de la icona de l' Sol.

Si ho desitja, realitzi més canvis utilitzant els controls lliscants per ajustar el contrast, el enfocament, la  saturació, el ombrejat i el to de el vídeo i pressiona el botó ✓ per desar els canvis realitzats.

Finalment, toca compartir,  tria l'opció Guardar a la galeria i seleccioneu la resolució del seu interès de 480p normal, 720p d'altura, Full HD1080p y Ultra HD 4K per començar a processar i guardar la pel·lícula editada.

Aclarir un vídeo amb la Pc

si prefereix fer més clar un vídeo des de la Pc, Fàcil per instal·lar un dels programes d'edició de vídeo que s'enumeren a continuació, que li permeten editar diversos aspectes de les pel·lícules, inclosa la gestió de l'color i la brillantor.

Aclarir un vídeo amb Premiere

Adobe Premiere Pro és un dels millors programes professionals per a edició i edició de vídeo i està disponible per a PC amb Windows i macOS. Està inclòs a la suite Núvol Creativa, Disponible com a servei de subscripció a partir de 12,19 euros / mes (tenir Adobe Premiere Pro a partir de 24,39 / mes). No obstant això, és possible provar el funcionament del programari durant 7 dies descarregant la seva versió de prova.

Per descarregar la versió gratuïta de Premiere Pro, connecteu-vos a la pàgina web d'Adobe i feu clic a l'element Versió de prova gratuïta.

Quan la descàrrega estigui completa, si tens un PC amb Windows, Feu doble clic al fitxer Premiere_Pro_Set-up.exe obtingut i pressiona el botó executar per iniciar la instal·lació de el programa.

Mentre que si té una Mac, Obre el paquet dmg recentment descarregat, feu doble clic al fitxer Instal·lador de Premiere Pro i introduïu la contrasenya del seu compte d'usuari en MacOS.

Ara, sense importar el sistema operatiu en el vostre Pc, pressiona el botó entrar i ingressi les seves dades de ID d'Adobe. Si encara no té un, esculli l'opció Registre i completi el formulari de registre per crear-ne un.

Finalment, indiqui el seu nivell de competència en Adobe Premiere Pro ( principiant, intermedi o Avançat ), Pressiona el botó Següent i segueixi el procediment guiat per començar la instal·lació del programari.

Després d'instal·lar i iniciar el programa, pressiona el botó passar per alt per evitar presentar les característiques del programari, després feu clic a l'element Arxiu i tria les opcions nou y projecte des del menú que apareix.

En la nova pantalla que apareix, introduïu un nom per a ser assignat a el projecte en el camp nom i pressiona el botó  acceptar.

Ara fes clic a les opcions ArxiuImportació al menú superior i seleccioneu el vídeo del seu interès per importar-lo a Premiere, després arrossegueu-lo a la línia de temps de el programa i seleccioneu la pestanya color present en el menú superior.

A la secció de Color i il·luminació que va aparèixer a la dreta, feu clic a l'element Correccions bàsiques. Després, troba l'opció de exposició i augmenta la brillantor. Per aclarir encara més el vídeo, pot actuar sobre les opcions llums, foscor y claredat.

Després d'editar la pel·lícula, seleccioneu Arxiu  al menú a la part superior i trieu les opcions exportació y arxius multimèdia des d'aquest últim per exportar el vídeo. Després seleccioneu el format d'exportació a través de menú desplegable a la part de l'element Format, Pressiona el botó exportació i ja està.

VLC

VLC és un famós reproductor multimèdia que li permet reproduir tots els formats d'arxius multimèdia principals, amb la possibilitat d'aplicar canvis en temps real, inclòs l'ajust de la brillantor dels vídeos. És la solució ideal per a aquells que necessiten aclarir un vídeo de manera no permanent.

Per descarregar VLC al seu Pc, connectat al seu lloc web oficial i pressiona el botó descarregar VLC.

Quan la descàrrega estigui completa, si té un PC amb Windows, Feu doble clic al fitxer VLC- (Versió) .exe, Tria el idioma del seu interès a través de menú desplegable apropiat i pressiona el botó acceptar.

Després feu clic als botons Següent (Tres vegades consecutives) i instal·lar per acabar la configuració.

Si utilitzeu un Mac, en el seu lloc, obriu el paquet dmg recentment descarregat, mogui VLC a la carpeta aplicacions macOS i obri l'últim, després feu clic dret a la icona de el programa, triï l'opció obrir i pressiona el botó obrir per iniciar VLC ometent les restriccions de macOS per a aplicacions de desenvolupadors no certificats (només és necessari en el primer inici).

Ara està a punt per aclarir un vídeo amb VLC. Després de començar el programa, si té un PC amb Windows, Tria els articles mitjans de comunicació y obrir arxiu des del menú a la part superior i seleccioneu el vídeo del seu interès, després feu clic a l'element Instruments al menú superior i selecciona l'opció Efectes i filtres.

En la nova finestra oberta, seleccioneu la pestanya essencial, Posi la marca de verificació a la banda de l'article Ajust d'imatge i mou el cursor a la banda de l'opció a la dreta brillantor.

Si, d'altra banda, tens un Mac, Després d'iniciar VLC, aneu a menú arxiu> mitjans oberts (A dalt a l'esquerra), feu clic al botó Navega i seleccioneu el vídeo per editar.

Llavors tria l'opció Finestra al menú a la part superior i seleccioneu l'element Efectes de vídeo des del menú que apareix, després feu clic a l'element Bàsic, Posi la marca de verificació a la banda de l'opció Ajust d'imatge, Mou el cap a la dreta cursor relacionat amb l'article brillantor i ja està.

 iMovie

Si té un Mac, Per aclarir un vídeo que pot utilitzar iMovie. El famós programa d'edició de vídeo d'Apple està instal·lat «estàndard» en tots els dispositius de la poma mossegada: si no, pot descarregar-ho directament des de Mac App Store, en el cas de Mac, o de l'App Store, en el cas de iPhone i iPad.

Per editar un vídeo amb iMovie a macOS, primer inícielo, assegureu-vos que l'opció de projectes està seleccionada i feu clic a crear nou y Vídeo per crear un nou projecte. En la nova pantalla que apareix, feu clic a la icona d'una fletxa apuntant cap avall, Seleccioneu el vídeo per aclarir i premeu el botó Importa seleccionat.

Ara, feu clic al vídeo en qüestió i pressiona el botó + per afegir-lo a la línia de temps d'iMovie, després feu clic de nou al botó pel · lícula, Per seleccionar-lo i triar l'eina Correcció de color fent clic en la seva icona (la paleta de colors ).

Per aclarir el vídeo, mogui els cursors visible sobre de l'jugador, mentre que per cancel·lar els canvis, triï l'opció restaura tot.

Després de completar els canvis que li interessen, per guardar el vídeo, feu clic a la icona de la fletxa dins d'un quadrat (A dalt a la dreta), triï l'article Arxius des del menú que apareix i pressiona els botons Següent y Desar per exportar el vídeo al seu Pc.

Aclarir un vídeo en línia

Si es pregunta si és possible aclarir un vídeo en línia sense necessàriament instal·lar un programa en el seu PC, la resposta és sí. De fet, hi ha diversos serveis en línia que li permeten editar un vídeo en línia directament des del navegador.

Clipchamp

Entre els primers serveis en línia que pot considerar per aclarir un vídeo està Clipchamp, Un editor en línia gratuït que li permet realitzar canvis en les seves pel·lícules i que té funcions per convertir i comprimir vídeos.

En la seva versió gratuïta, Clipchamp, li permet exportar vídeos només en resolució de 480p. Per augmentar la qualitat d'exportació, ha de fer clic a l'opció actualitza dalt a la dreta i triï un dels plans de subscripció disponibles, des de $ 6 / mes.

Per editar un vídeo amb Clipchamp, aneu a la pàgina principal de l'servei, feu clic al botó contractar, Seleccioneu l'opció personalComencem amb Crear i, a la pàgina acabada d'obrir, feu clic en els elements Registra't amb google o Registra't amb Facebook per registrar-se amb el vostre compte de Google o el seu compte de Facebook.

Alternativament, triï l'opció Fes servir el meu correu electrònic, Ingressi les seves dades en els camps Nom complet (El teu nom) i el e-mail i pressiona el botó Registrar. En uns instants rebrà un correu electrònic de Clipchamp: feu clic al botó Inicia sessió per a crear per completar el registre i activar el seu compte.

A la pàgina acabada d'obrir, feu clic a l'opció Saltar per ara per accedir a l'editor de Clipchamp i pressionar els botons afegir mitjans y Navega meus arxius per seleccionar i pujar el vídeo.

Una vegada que es completa la càrrega, arrossegament la pel·lícula importada a l' Clipchamp, Seleccioneu l'últim vídeo ( contorn verd ) I feu clic a la pestanya color.

En la nova pantalla que apareix, per aclarir la seva vídeo, mogui el cursor present sota la capçalera exposició ia l'esquerra el cursor visible sota l'opció contrastar.

Si el resultat final no és del seu grat, premeu el botó reajustar per descartar tots els canvis, en cas contrari, feu clic al botó X per tancar la finestra i prémer el botó Exportar vídeo dues vegades seguides per processar la pel·lícula i descarregar-la en la seva Pc.

WeVideo

WeVideo és un editor en línia que li permet crear nous projectes i carregar les seves pròpies pel·lícules i aplicar nombrosos canvis. En la seva versió gratuïta, li permet augmentar la brillantor dels vídeos però amb algunes limitacions: de fet, li permet aprofitar 5 minuts de vídeo per mes i aquest últim pot exportar-se amb una resolució màxima de 480p. Per eliminar aquestes limitacions, ha d'activar una subscripció a partir de $ 4.99 per mes (facturat anualment).

Per utilitzar WeVideo, connecteu-vos a la pàgina principal de l'servei, ingressi les seves dades en els camps Nom, Cognom, e-mail y contrasenya i pressiona el botó Fes-en WeVideo, Després desplaceu-vos cap avall de la pàgina i premeu el botó Prova-ho relacionat amb l'opció gratis.

Feu clic als botons continuar (Dues vegades seguides) i completa el registre per accedir al seu compte.

Ara, tria l'opció mitjans de comunicació al menú superior, pressiona els botons Importació y Navega per seleccionar i seleccioneu el vídeo per editar, per pujar-lo a WeVideo.

Una vegada que es completi la càrrega, feu clic al menú>   crear nou per crear un nou projecte, després feu clic a la icona carpeta i arrossegueu el vídeo carregat just abans a la línia de temps de WeVideo.

Per aclarir la pel·lícula, feu doble clic en ella, seleccioneu l'opció color, mogui el a la dreta cursor present sota la capçalera brillantor i pressiona el botó Acabat d'editar per guardar els canvis.

Ara, seleccioneu l'article acabat, Feu clic al botó conjunt, Tria la qualitat d'exportació i pressiona el botó acabat. Una vegada que es completi el processament de vídeo, feu clic a la icona de fletxa apuntant cap avall per descarregar-lo a la seva Pc i llest.