Com aconseguir Manaphy i Phione a Pokémon Diamant Brillant i Perla Reluciente. Ja estan disponibles les dues noves edicions d'aquest videojoc de rol per a Nintendo Switch. Manaphy i Phione són Pokémon de tipus aigua que pertanyen a la quarta generació i només es podran obtenir per un temps limitat. Continua llegint aquesta guia per conèixer com aconseguir Manaphy i Phione a Pokémon Diamant Brillant i Perla Reluciente.

Descobreix aquí com aconseguir pokemonedas gratis en Pokémon GO, amb ella pots comprar diferents elements necessaris per avançar en el joc.

Com aconseguir Manaphy i Phione a Pokémon Diamant Brillant i Perla Reluciente, guia completa

Un dels Pokémon més rars que pots trobar a la regió de Sinnoh és Manaphy, i la seva cria Phione. Però hi ha una manera fàcil de rebre un ou gratis de Manaphy, que altrament no podries obtenir per completar el teu Pokédex. A continuació es detallen uns passos per aconseguir a Manaphy i Phione a Pokémon BDSP.

Com obtenir l'ou de Manaphy

  1. El primer que has de fer és desbloquejar la funció Regal Misteriós, però abans necessites aconseguir la primera medalla, per això has de superar diverses baralles. Un cop aconseguit adreça't a Ciudad Jubileo, al tercer pis de l'edifici hi ha Jubileo TV parla amb ell.
  2. Et demanarà la teva opinió sobre alguns programes, selecciona l'opció «connexió Wi-Fi» i, un cop acabada la conversa desa la partida, de vegades cal reiniciar el joc perquè aparegui al menú l'elecció de Regal Misteriós.
  3. Un cop activada la funció Regal Misteriós, escull «rebre per internet», i de la llista de regals selecciona l'ou de Manaphy.
  4. Per eclosionar l'ou de Manaphy necessitaràs portar-lo amb tu i fer uns 1150 passos perquè s'obri.

aconseguir a Manaphy i Phione a Pokémon

Com obtenir a Phione

  1. Si heu seguit els passos anteriors, ja tindràs Manaphy.
  2. Per obtenir un Phione necessites també un Ditto si no en tens ja un, aquí pots consultar com capturar Ditto a Pokémon.
  3. A continuació, deixa Manaphy i Ditto a la Guarderia Pokémon a Poble Sosiego, tots dos produiran un nou ou Pokémon. Torna per recollir-lo i equipa'l per caminar, necessites fer uns 5000 passos perquè eclosioni, després d'això sortirà un Phione.

Per aconseguir més Phione simplement reprodueix novament els passos anteriors. Finalment, et recordem que només els usuaris que comprin Pokémon Diamant Brillant o Perla Reluciente en format físic o digital poden aconseguir un Manaphy com a obsequi per un temps limitat, passada aquesta data febrer de 2022 ja no estarà disponible.

De vegades no resulta fàcil trobar certes criatures, en aquesta guia descobriràs com aconseguir Manaphy i Phione a Pokémon Diamant Brillant i Perla Reluciente. En altres articles pots esbrinar nous consells sobre com aconseguir Mew i Jirachi a Pokémon Diamant Brillant i Perla Reluciente.