Com aconseguir el tresor de Beneviento en Resident Evil Village. En aquest joc hi ha un total de vuit tresors ocults, Per fer-te amb ells hauràs d'estar molt atent. Un dels més més misteriosos és sens dubte el que s'amaga la casa de Beneviento, Una família de nobles importants al poble. Aquest objecte de gran valor sembla una mica complicat d'obtenir. Però en aquesta nova guia dedicada explicarem pas a pas com aconseguir el tresor de Beneviento en Resident Evil Village.

A més et convidem a llegir les nostres guies amb més trucs casa de Beneviento en Resident Evil Village a el 100% o on trobar a Madalina en Resident Evil Village.

Com aconseguir el tresor de Beneviento en Resident Evil Village, guia completa

El Tresor de Beneviento és només un dels 8 tresors presents en Resident Evil Village, a continuació detallem com aconseguir el tresor de Beneviento en Resident Evil Village:

tresor de Beneviento en Resident Evil 8 Village

  1. En primer lloc, has de trobar una làpida trencada amb la paraula «Claudia». Pots trobar la làpida dins d'una petita capella al cementiri de la vila. Has de tenir en compte que la capella només estarà oberta durant la teva tercera visita al llogaret, Després de derrotar el cap de la Casa Beneviento.
  2. Per arribar a la capella hauràs de partir de mercader (El Duc) i aneu en direcció a senyal, des d'allà gira a l'esquerra i puja fins a trobar la capella a la teva esquerra i les portes de Castell Dimitrescu a la dreta. En aquest punt, mata els zombies davant teu i recull la làpida.
  3. Ara hauràs de tornar a la tomba a Casa Beneviento. Allà s'ha de fer front a un minijefe, Guardià de la tomba, es tracta d'un gegant armat amb una destral. Vés amb compte perquè el guardià fa molt de mal, així que equipa't amb suficient munició per a la baralla, per exemple pots fer servir el fusell de franctirador i l'escopeta de cartutxos.
  4. Després de derrotar aquest minijefe, tens accés a la tomba de Beneviento, Sobre la qual haurem de col·locar la nostra làpida trencada. La tomba s'obrirà i aconseguirem el tresor de Beneviento. La recompensa en qüestió serà el Calze de Berengario, Que pots vendre a l'Mercader (El Duc) per 18000 llei.

tomba de Beneviento Resident Evil Village

Amb això conclou la nostra guia de com aconseguir el tresor de Beneviento en Resident Evil Village. També et suggerim que facis un cop d'ull altres articles relacionats a el joc Com desbloquejar la manera Mercenaris en Resident Evil 8.