Com aconseguir lingots de carboni a Assassin's Creed Valhalla. Durant l'aventura Eivor ha de millorar les seves armes i equip per això necessita lingots de carboni. Un cop n'obtinguis prou has de visitar Gunnar per actualitzar l'equip. A la nostra guia et detallem com aconseguir lingots de carboni a Assassin's Creed Valhalla un dels materials més útils del joc.

Si tens dubtes sobre altres elements del joc pots consultar aquesta guia sobre com aconseguir plata a Assassin's Creed Valhalla moneda principal del joc.

Com aconseguir lingots de carboni a Assassin's Creed Valhalla

Per guanyar les teves batalles a Assassin's Creed Valhalla necessites que el teu equip i armes estiguin el més optimitzades possible. Per millorar les teves eines cal obtenir lingots de carboni i visitar el ferrer Gunnar. Per tant, en aquesta guia desvetllem com aconseguir lingots de carboni a Assassin's Creed Valhalla, revelant el procediment necessari a realitzar i on buscar-los.

Què és i per a què serveixen els lingots de carboni AC Valhalla

A més de carboni en aquest joc hi ha altres minerals que també seran necessaris com són els lingots de níquel per potenciar les teves armes o de tungstè per portar al màxim les armes.

L'ús principal dels lingot de carboni és la fabricació d'armadures i armes. Per portar-ho acabo necessites visitar Gunnar a Ravensthorpe, parla amb ell i lliura-li els lingots de carboni això et permetrà millorar i actualitzar el teu equip.

Mentre explores el mapa i les diferents zones Rygafylke, Ledecestrescire, Lincolnshire etc. Has de parar atenció a certes àrees perquè es marcaran amb punts daurats, com més t'acostis més brillarà i el punt es transformarà en una icona en forma de lingot, el que indica la presència d'aquest tresor, a més els lingots només es poden trobar dins de cofres.

lingots de carboni AC Valhalla

On trobar lingots de carboni AC Valhalla

A més de explorar les zones també pots aconseguir lingots de carboni d'altres formes, a continuació te les mostrem:

  • Obre cofres del tresor

Com ja hem esmentat hi ha diverses ubicacions al mapa on trobaràs lingots, cerca els punts daurats això indica un cofre del tresor i dins trobaràs un lingot.

On trobar lingots de carboni AC Valhalla

  • Saqueja cadàvers

Alguns cadàvers d'enemics també poden portar lingots de carboni.

  • Comprar lingots a les botigues

També pots comprar per 350 monedes de plata un parell de lingots de carboni a la botiga del comerciant.

  • Comerç de peix

Alguns peixos que obtindràs es poden intercanviar per un lingot de carboni, si necessites ajuda amb aquesta activitat pots fer una ullada a aquesta guia com pescar en Assassin 's Creieu Valhalla.

  • Lliuraments de caça

De la mateixa manera que la pesca pots intercanviar la teva caça per lingots de carboni, per això necessites una cabana del caçador al teu assentament.

Això és tot sobre com aconseguir lingots de carboni a Assassin's Creed Valhalla. Continua llegint més guies amb més consells i trucs com aconseguir el millor final a Assassin 's Creieu Valhalla.