Com aconseguir plata a Assassin's Creed Valhalla. Durant la seva aventura Eivor necessitarà certs articles que ha de comprar amb plata la moneda principal d'Assassin's Creed Valhalla. Amb la plata pots comprar diferents coses com ara munició, armes, muntures, tatuatges i fins i tot canviar el teu aspecte. Per ajudar-te t'expliquem com aconseguir plata a Assassin's Creed Valhalla en aquesta guia i algunes formes de guanyar diners ràpidament.

També pots fer una ullada a aquesta interessant guia com aconseguir Òpal a Assassin's Creed Valhalla, una estranya moneda que només pots fer servir a la botiga de Reda.

Com aconseguir plata a Assassin's Creed Valhalla de forma ràpida

Hi ha diferents maneres de guanyar diners a Assassin's Creed Valhalla, a continuació, hem preparat una llista detallada amb els mètodes més habituals per aconseguir plata.

  • Completa els viatges

Les incursions o batudes et permeten saquejar altres campaments, amb això aconseguiràs valuosos articles i materials, per això pots fer servir la vista d'Odin.

  • Vendre baratetes

Es tracta d'una les maneres d'aconseguir plata a AC Valhalla. Examinar les diferents regions et donarà l'oportunitat de fer-te amb multitud d'articles que després no usaràs, pots vendre baratetes als comerciants a canvi de monedes de plata.

aconseguir plata Assassin's Creed Valhalla

  • Saquejar cadàvers enemics

Una altra manera d'aconseguir plata a Assassin's Creed Valhalla és saquejar cadàvers. Des del menú d'habilitats pots desbloquejar aquesta habilitat de botí automàtic així aconseguiràs saquejar automàticament els cadàvers que trobis al teu pas i obtenir plata.

  • Tresors sota l'aigua

Para atenció a les icones daurades mentre navegues al teu vaixell, això indica que aquí es localitza un tresor, hauràs de bussejar per aconseguir-ho. Per ajudar-te pots fer servir la vista d'Odin.

  • Apostar i beure

Apostar és una altra bona manera d'aconseguir recompenses i guanyar diners a AC Valhalla. Podeu trobar tres minijocs per apostar: Un d'aquests és el joc de beure. Pots guanyar fins a 400 monedes de plata cada cop que apostis, si fas una aposta màxima de 200, de manera que apostar és una estupenda idea de guanyar diners ràpids.

guanyar diners a Assassin's Creed Valhalla

  • Saqueja tot

A qualsevol lloc pots trobar un bon botí, examina cadascuna de les diferents zones per assegura't de saquejar tot el que puguis per aconseguir plata: Monestirs, campaments, cadàvers etc.

  • Comprar plata

A través de la botiga del joc pots comprar plata, usant els crèdits de Helix la moneda premium d'Assassin's Creed Valhalla.

Aquests han estat els nostres consells sobre com aconseguir plata a Assassin's Creed Valhalla. També us pot interessar descobrir com aconseguir lingots de carboni a Assassin's Creed Valhalla per millorar les teves armes i actualitzar el teu equip.