Com aconseguir Pokémonedas gratis? Si et fascina el món dels videojocs i et consideres un fidel seguidor de la saga Pokémon llavors aquest article és per a tu. En els propers fragments podràs aprendre a com adquirir Pokémonedas d'una manera súper fàcil, ràpida i el millor de tot, gratuïta.

Potser estaràs pensant que això és impossible, però hi ha maneres d'aconseguir aconseguir Pokémonedas totalment gratis, És a dir sense pagar absolutament res. Presta molta atenció i descobreix en què consisteix aquest petit truc que et servirà per fer-se amb unes quantes monedes de forma gratuïta.

Pokémonedas: Què són?

Un dels millors videojocs que han sortit a la llum durant els últims anys és sens dubte Pokémon Go. Aquí els jugadors tenen la difícil tasca d'aconseguir Pokémonedas, que com el seu nom ho indica, no són més que unes monedes de canvi dins de el joc.

Hi moltes maneres d'aconseguir aquestes Pokémonedas i aconseguir avançar en el joc. La més fàcil i ràpida és comprar-les, però per això es necessita tenir una bona quantitat de diners en el nostre poder. La bona notícia és que també és possible aconseguir Pokémonedas gratuïtament.

Passos per aconseguir Pokémonedas gratis

Si no tens diners per comprar Pokémonedas i necessites obtenir aquest tipus de recursos per sobreviure en el joc llavors no et queda una altra alternativa que jugar i jugar.

Hi ha una manera d'obtenir Pokémonedas gratuïtament i és jugant, Per ser més específics, usant els gimnasos per a això. La veritat és que això pot prendre molt de temps, però valdrà la pena el sacrifici. Sense més res a afegir, aquí t'expliquem el procediment a realitzar:

Pas 1: Aconsegueix el nivell 5

Vols començar a aconseguir Pokémonedas gratis? Molt bé. El primer que necessitem fer serà arribar al nivell 5 d'entrenador per d'aquesta manera aconseguir tenir accés als gimnasos en el joc i unir-te a un dels tres equips.

Pas 2: Situa els gimnasos

El proper pas serà situar gimnasos que es trobin controlats pel nostre propi equip. Després hem apropar-nos a un d'ells. Recorda que hauràs de deixar al gimnàs a un dels teus Pokémon perquè el vigili tot el temps.

Pas 3: Prepara't a guanyar Pokémonedas

 

Ja amb un dels teus Pokémon defensant al gimnàs estaràs a punt per començar a rebre Pokémonedas gratuïtament. Tingues en compte que per cada 10 minuts que el teu Pokémon resisteix a l'atac, generarà 1 Pokémoneda.

Pas 4: Juga fins a aconseguir més monedes

realment aquest és l'únic mètode que existeix per aconseguir Pokémonedas gratuïtament. En un sol dia, aplicant aquest truc, pots obtenir fins a 50 Pokémonedas, sense importar els Pokémon i gimnasos en els que estiguis defensant.

Ara si vols fer efectives aquestes Pokémonedas obtingudes i utilitzar-la per comprar a la botiga només has d'esperar que el Pokémon torni al teu equip de gimnàs.

Hi certs consells que podrien ajudar-te a aconseguir monedes més fàcilment amb aquest mètode:

  • visita gimnasos cada dia
  • Localitza gimnasos que tinguin poc trànsit
  • defensa en les millors hores
  • És més recomanable si els gimnasos estan separats
  • utilitza Pokémon defensius