Com aconseguir totes les armes llegendàries en Deathloop. En aquest videojoc no hi ha massa armes, hi ha un total de 12 armes disponibles, però dins d'aquestes hi ha 4 úniques que només pots aconseguir en determinats llocs. En aquesta guia t'expliquem Com aconseguir totes les armes llegendàries en Deathloop.

Pots consultar les nostres guia per aconseguir trofeus i completar el joc, Deathloop Trofeu: D'acord final y Deathloop Trofeu: Fantasma en la festa.

Com aconseguir totes les armes llegendàries en Deathloop, llista completa

El nou shooter (videojoc de trets) exclusiu per a PC i PS5 ofereix als jugadors una sèrie d'armes per llançar-se a la batalla. No obstant això, només unes poques armes són les més adequades per trencar el cicle temporal en què es troba atrapat Colt. En aquesta guia et mostrem on i com aconseguir totes les armes llegendàries en Deathloop.

  • Strelak Vers 

Una arma veritablement versàtil es tracta d'una pistola / subfusell: Strelak Vers, es pot transformar d'una pistola doble a una metralleta amb només pressionar un botó.

Pots aconseguir-la has d'anar a l'Complex, a la franja horària de l'migdia. Estarà en una àrea disponible només en aquesta ocasió, més enllà d'una porta amb una gran X vermella pintada, dins el búnquer. Després de passar per la porta amb la X, trobaràs a la dreta una porta oberta que et portarà a una habitació amb un generador: aquest alimenta una altra porta, però necessita diverses bateries per alimentar-se i obrir-se ... i sí, l'arma es troba més enllà d'aquesta porta.

Després torna i comença a jugar dins de l'àrea, explorant les diferents habitacions i usant les diferents portes. També hi haurà diverses torretes, de les que també es poden treure bateries. Quan tinguis totes les bateries inserides, pots obrir la porta i agafar l'arma.

  • Constància automàtica 

obtenir aquesta pistola dual no requerirà que facis accions extra que et allunyaran dels teus principals objectius, ja que la deixarà caure directament un dels 8 Visionaris que hauràs de matar: Frank Spicer. És hora de matar-lo i aconseguir-ho? Al matí, a Fristad Rock.

armes llegendàries en Deathloop

  • Heritage Gun 

Una escopeta / rifle devastadora per dir el menys, estarà disponible a la nit a Karl 's Bay. El obtindràs completant Reward Scheme, un dels jocs de Charlie Montague. Això es porta a terme en fases molt concretes, amb algun enemic aleatori, així que presta atenció per aconseguir l'arma.

Deathloop llista completa armes

  • Sepulchra Breteira

La quarta i última arma especial en Deathloop és Sepulchra Breteira, un rifle de franctirador que també completa els tipus d'armes disponibles en el joc. Aquesta s'obtindrà com a recompensa per completar la missió principal «Segueix donant», disponible a Updaam a la tarda.

Fins aquí aquest article sobre com aconseguir totes les armes llegendàries en Deathloop amb les que podràs eliminar als teus enemics més fàcilment. Pots consultar les nostres guies per obtenir ajuda Deathloop: Ubicació de la foto a Fristad Rock.