Com activar 3D Secure. Cada vegada sent més casos de persones que han estat enganyades a Internet, I com també està acostumat a comprar en línia, El preocupa que li passi també. Per això, es va informar sobre 3D secure, Un protocol que ja utilitzen molts llocs per garantir als usuaris compres segures.

La informació que ha trobat fins ara, però, no només no li va permetre comprendre com activar 3D Secure, Però no el va ajudar ni tan sols a saber què és exactament.

Índex

Com activar 3D Secure pas a pas

Què és 3D Secure?

El servei 3D Secure, que es diu Mastercard SecureCode per a targetes que operen en el circuit Mastercard i Verificat per Visa per a targetes Visa, és un protocol de seguretat que combina la seva targeta de crèdit o targeta prepagament amb un codi de seguretat «un sol ús» de 6 dígits, anomenat OTP (Contrasenya d'un sol ús), Que s'envia per SMS al número de telèfon que ha estat certificat per la seva entitat de crèdit, el que augmenta significativament el nivell de seguretat de les transaccions per Internet.

Determinació de 3D Secure

La activació de 3D Secure bàsicament consisteix en dos passos:

-El primer consisteix en certificar el número de mòbil en el qual voleu rebre el codi de seguretat per SMS.

-El segon en associar el nombre de telèfon mòbil certificat amb la targeta de crèdit.

El procediment per a certificar el número de telèfon mòbil és gairebé idèntic per a totes les institucions de crèdit.

Per fer-ho, has de anar a la sucursal del seu banc, portar document d'identitat vàlid i pregunti-li a l'consultor que l'ajudarà que desitja certificar que el seu número de telèfon està associat amb la targeta de crèdit.

El seu assessor bancari li proporcionarà un formulari que haurà de completar en la seva totalitat ingressant totes les dades requerides (primer número de telèfon mòbil) i signant.

Després de certificar el número de telèfon mòbil per rebre els codis de seguretat, haurà associar-lo amb la seva targeta de crèdit.

El procediment pot variar lleugerament d'un banc a un altre, però bàsicament això és el que ha de fer. Primer, connectat a la pàgina d'inici del seu banc, premeu el botó entrar i entreu en el seu compte ingressant les seves dades d'accés en els camps de text apropiats.

Un cop s'hagi iniciat sessió, aneu a la secció de seguretat de la targeta i seleccioneu la qual desitja associar amb el seu número de telèfon.

Llavors Entra els 16 dígits corresponents a el número de targeta de crèdit o de prepagament en el camp de text apropiat, pressiona el botó Continuar / Següent i seguiu les instruccions que veu a la pantalla per completar el procediment (per exemple, se li pot demanar que confirmi el seu número de mòbil ingressant en el camp de text o proporcionant altra informació).

Finalment, marqui la casella Declaro que he llegit i accepto les condicions d'el Servei verificat per Visa o Declaro que he llegit i accepto les condicions d'el Màster MasterCode Service, Premi novament en Continuar / Següent i ja està.

En altres casos, el procediment de nombre de telèfon mòbil certificat a la targeta de crèdit podria ser encara més simple: només accedeixi a la secció Activació 3D segura o Gestió segura 3D del seu compte i seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla per completar el procediment.

Desafortunadament, no puc entrar en massa detalls perquè la redacció dels diferents menús varia d'una institució a una altra, però certament podrà completar l'activació, atès que aquesta és una operació molt simple de completar.

No obstant això, si no, pot contactar al seu banc directament, potser amb l'ajuda de la informació que troba en l'últim capítol d'aquesta publicació

Com utilitzar 3D Secure

Una vegada que s'activi el protocol de seguretat 3D Secure, usar-lo serà realment simple. Quan és el moment de fer un pagament en línia en els llocs participants Codi de seguretat de MasterCard o un Verificat per Visa, A més d'ingressar les dades de la targeta de pagament, també se li demanarà que ingressi el codi OTP (Contrasenya d'un sol ús) Rebut per SMS.

Per realitzar l'operació a través de la targeta, per tant, ingressi les dades de la mateixa en els camps relacionats amb la seva targeta de crèdit o número de targeta prepagament  i el codi CVV / CVV2 (Present en el revers de la mateixa).

Després, esperi que se li enviï el codi OTP per SMS i introduïu-en el camp de text apropiat per completar l'operació.

Gràcies a aquest codi, només vostè podrà validar les operacions realitzades amb la targeta: fins i tot si un atacant conegués les dades de la mateixa, de fet, no podrà realitzar cap operació perquè, al no tenir disponible el codi de seguretat enviat en el seu número telèfon , no podrà continuar la transacció.

Li recordo que el codi OTP que rep quan està a punt de realitzar una operació amb la seva targeta en un dels llocs que participen en 3D Secure és vàlid només per un període de temps limitat. Per tant, introduïu el codi en qüestió tan aviat com el rebi. Altrament, caduca i haurà d'usar un altre.

En cas de problemes o dubtes

Si està llegint aquesta secció de l'article, entenc que alguna cosa va sortir malament i no va poder activar el protocol de seguretat 3D Secure.

La millor manera de resoldre els problemes que va trobar és comunicar-se amb el servei a el client del seu banc o, si desitja tractar de resoldre la situació vostè mateix, consulteu les pautes en el lloc web de la seva entitat de crèdit.

A continuació es mostra una llista dels enllaços a les pàgines d'assistència per a l'activació de 3D Secure dels principals bancs a Itàlia: localitzi la seva institució, premi l'enllaç corresponent a la pàgina d'assistència establerta en el seu lloc web i després segueixi escrupolosament les instruccions que se li enviaran proporcionat per intentar resoldre el problema.

Si la informació en les pàgines de suport que he vinculat anteriorment no ho ajuda, poseu-vos amb l'atenció a client del seu banc a través dels canals apropiats (per exemple, suport telefònic, assistència social, etc.).

Si no sap quin és el número dedicat a l'assistència de la seva entitat de crèdit, feu una cerca a google (O en qualsevol altre motor de cerca), escrivint termes com » suport telefònic (nom del seu banc) »O» nombre de servei a el client (nom del seu banc) ".

Tan aviat com tingui l'oportunitat de parlar amb un consultor del seu banc, expliqui els problemes que ha trobat pel que fa a l'activació de l'protocol 3D Secure i segueixi escrupolosament les instruccions que li proporcionarà per intentar resoldre-ho.