Com activar Bluetooth en Interruptor de Nintendo. Sempre has estat un gran fan de Nintendo i has comprat gairebé totes les consoles produïdes pel famós gegant japonès. Quan estàs fora de casa, com en transport públic o en un lloc on no pots fer soroll, pots connectar un auricular amb cable a la consola, però també pots connectar un fil.

No obstant això, a l'mirar la configuració de sistema, no vas trobar cap opció per habilitar la interfície sense fils de la consola i, per tant, t'agradaria saber com activar Bluetooth a Nintendo Switch i aparellar amb els auriculars en el seu poder.

Índex

Com activar Bluetooth en Nintendo Switch pas a pas

Si vols saber com activar Bluetooth en Nintendo Switch, Sàpiga que això, per defecte, ja està habilitat, de manera que permeti que els controladors (Joy-Amb) puguin enviar senyals de comandament quan estiguin desconnectats de el cos central, per jugar a la consola en mode TV.

No obstant això, està interfície específica de Switch i Switch Lite no es pot utilitzar per connectar altres dispositius, com auriculars Bluetooth.

Per connectar aquests dispositius a la consola, has de comprar un receptor extern o un Adaptador per connectar-se a la Nintendo Switch. Així que vegem en detall què podria fer per vostè.

Si tens auriculars Bluetooth o auriculars que ja hagis aparellat amb el seu telèfon o tauleta, tot el que ha de fer és comprar un transmissor USB-C extern per connectar-se a port apropiat de Nintendo Switch.

De fet, al no tenir possibilitat de gestionar la interfície Bluetooth de Nintendo Switch ja integrada, la teva única solució és utilitzar un receptor extern que actuï com «pont» entre la consola i els auriculars sense fil, posant-los en comunicació.

Ha de saber que hi ha diversos models de receptor Bluetooth, com els que s'enumeren a continuació.

Tots els productes que he esmentat anteriorment consisteixen en un petit dispositiu amb un port USB-C per connectar-se a l'entrada USB-C apropiada a la part inferior de la Nintendo Switch. Alguns d'aquests models són petits i compactes, pel que són un amb la pròpia consola.

A més, és possible que ja vinguin amb un adaptador USB per permetre la connexió a port USB-A a la base de Nintendo Switch. També en aquest cas, aquest tipus d'adaptadors és convenient a l'hora de reproduir aquesta consola tant en moviment com en mode TV.

Per aparellar l'auricular amb la consola, tot el que heu de fer és mantenir pressionat el botó d'aparellament en el receptor fins que el LED comenci a parpellejar ràpidament.

Un cop fet això, realitzi la mateixa operació en els auriculars pressionant el botó d'aparellament (O la combinació per activar el mode d'aparellament, que pot trobar en el manual de l'dispositiu) fins que la llum indicador li indiqui que els auriculars estan a punt per aparellar-se.

Si va seguir les meves instruccions a peu de la lletra, els LED haurien de deixar de parpellejar, amb una llum fixa que indica que els dos dispositius s'han aparellat. No obstant això, per a un procediment correcte, consulteu el manual d'instruccions de l'receptor i els auriculars.

Si no desitja «ocupar» al port USB-C de l'Switch, pot optar perquè els receptors Bluetooth que estan connectats a l'entrada de connector d'àudio, Que capturarà el so d'aquest port.

Aquest tipus de dispositius són molt similars en el seu funcionament als quals vaig indicar en els paràgrafs anteriors. A continuació trobareu una llista d'alguns productes d'aquest tipus que poden ser del seu interès.

A l'escollir receptors Bluetooth, tria els dispositius que admetin els últims protocols sense fil, com el Bluetooth 5 i versions posteriors.

Els Bluetooth 4.x. que estan equipats amb el protocol energia baixa, És a dir, de baix consum, la qual cosa evita que la bateria de Nintendo Switch s'esgoti més ràpid quan s'utilitzen auriculars sense fil.

Si, per contra, tens uns auriculars per a PC ja equipats amb un adaptador USB sense fil per transmetre el senyal d'àudio, comprar un receptor Bluetooth pot ser inútil, encara que la majoria d'aquest tipus d'auriculars també ofereixen la possibilitat d'aparellar-via Bluetooth ( per a una major compatibilitat amb dispositius mòbils Android e iOS / IPadOS).

En aquest cas, l'alternativa és comprar un Adaptador USB-C a USB-A, Per permetre-connectar el receptor USB dels auriculars sense fil directament a la Nintendo Switch. A continuació, trobareu algunes solucions que podrien ser adequades per a vostè.

Per tant, pot decidir utilitzar un adaptador amb un sol port USB o optar per un que li permeti tenir alguns més.

En general, qualsevol adaptador hauria d'estar bé. L'única cosa desconegut és el receptor USB sense fil dels auriculars, que pot ser que Nintendo Switch no reconegui correctament.

Com activar Bluetooth al Switch en mode avió

Com ja vaig comentar en el capítol anterior, la Nintendo Switch utilitza la interfície Bluetooth integrada per mantenir la comunicació amb els Joy-Amb, quan estan desconnectats de el cos central, per jugar en mode TV.

Desafortunadament, en cas que necessiti activar el manera vol, Els Joy-Amb no es poden desconnectar, ja que no funcionaran: això succeeix perquè la interfície de ràdio de la consola està desactivada, així com el Wi-Fi, Quan s'activa el mode avió a la consola.

En qualsevol cas, també pots desactivar aquesta restricció, actuant directament des del panell de configuració de la consola.

Primer, encén la Interruptor de Nintendo  i seguiu les instruccions en pantalla per accedir a la seva pantalla principal.

Un cop fet això, premeu el icona d'engranatge situat a la part inferior i, usant la barra lateral, s'ubiqui el Mode vol.

En aquest punt, si la manera avió ja està configurat en , Tot el que has de fer és donar-li a Comunicació amb controladors (Bluetooth).

Ara, l'últim pas és desconnectar el Joy-Amb per poder jugar amb la consola en mode TV.

Avís: No es recomana activar la interfície Bluetooth quan Nintendo Switch està en mode avió si es troba en llocs on les interferències de ràdio estan prohibides. Per això, primer assegura't de poder activar aquesta opció sense trencar cap regla i així evitar posar en risc la teva salut i la dels altres.