Si vols entendre com activar Cerca el meu iPhone en diferents casos, se't convida a seguir llegint aquest article on es detalla el procediment que s'ha de realitzar.

com-activar-Cerca-mi-iPhone-1

Com activar Cerca meu iPhone?

En els dispositius mòbils de l'empresa Apple, es té una eina per determinar una localització específica en la qual es troba l'iPhone, per la qual cosa es pot utilitzar en diferents casos, com quan es perd l'abans esmentat oa causa d'un robatori, de manera que el sistema de rastreig d'Apple s'encarregui de rastrejar la ubicació exacta d'aquest, per tenir la possibilitat de recuperar-lo.

Es compon d'un mapa digital, que a l'utilitzar-mostra els detalls de la ubicació de l'mòbil, fins i tot es pot aplicar quan el dispositiu estigui desconnectat; també presenta altres eines que proporciona més informació sobre l'últim estat de connexió o establir una recerca per trobar un iPhone determinat, així mateix, pot ser utilitzat en el cas que s'estigui buscant és una persona que disposa d'aquest mòbil en cas que el propietari de el dispositiu es trobi desaparegut.

No obstant això, és comú no conèixer molt bé aquesta funció de seguretat pel que es presenta el dubte de com activar Cercar meu iPhone en iPhone 7 o en qualsevol altre equip de la sèrie iPhone de l'Apple, a causa que hi ha molts casos que es poden presentar, entre ells es té quan el telèfon està bloquejat o es troba sense contrasenya, els quals requereixen d'un procediment específic per a activar o desactivar aquesta funció de seguretat.

com-activar-Cerca-mi-iPhone-2

En un telèfon bloquejat

Es pot presentar el cas en què el dispositiu mòbil es trobi bloquejat a causa de que la informació que es tenia anteriorment no es va eliminar de la forma adequada, de manera que causa inconvenient per accedir a el telèfon. El primer que s'ha de fer és contactar a l'antic amo de l'iPhone, a causa que pot desactivar el bloqueig, de manera que es tingui la solució fàcilment.

No obstant això, si l'antic propietari no es troba a prop cal que li assenyali un procediment determinat per aconseguir treure el bloqueig, inicialment s'ha d'ingressar a la plataforma web d'iCloud, on s'ha d'introduir les dades ID d'Apple, després s'ha de donar clic a l'opció que diu "Tots els dispositius", la qual es troba a la secció de "Buscar el meu iPhone".

Amb això es desplega una sèrie d'opcions, de les quals s'ha de seleccionar la que diu "Esborrar dispositiu", abans d'això és necessari que el telèfon hagi estat seleccionat per executar una acció, després s'ha de donar a "D'acord" per completar aquest procés i finalment es requereix que es reiniciï el dispositiu; d'aquesta forma es té l'accés a el mòbil perquè s'actualitzi la informació.

Després cal que es busqui l'opció d'ajust al telèfon i seleccionar la secció que diu "General", d'aquesta manera es mostra una llista d'opcions i s'escull l'opció de "Restablir", perquè es visualitzi un menú amb altres ítems, en el qual es selecciona la que diu "Esborrar continguts", de manera que el dispositiu elimini totes les dades que tenia correctament.

Novament s'ha d'ubicar a "Ajust" per ingressar l'ID d'Apple corresponent, es selecciona l'apartat on es mostra el seu nom d'usuari, en el qual es mostra els serveis registrats per la qual cosa es busca "iCloud" el qual desplega una llista de opcions, d'aquesta manera es pot tenir l'opció d'activar diferents funcions que habilita el telèfon.

Per finalitzar cal situar l'opció de "Cercar meu iPhone", que és la funció de seguretat d'aquests dispositius mòbils, es té un botó d'activar / desactivar de manera que, a l'seleccionar-s'habilita aquesta operació o es desactiva, depenent del que que es vulgui fer al telèfon, en el cas que no s'activi aquesta funció es recomana reiniciar el mòbil i repetir el procediment.

Si et va semblar interessant aquest post, et convidem cordialment a passar pel nostre article sobre Com canviar les icones en l'iPhone, Ingressa a l'enllaç abans esmentat, per poder conèixer com personalitzar les icones teu iPhone i ajustar-los a teu propi estil.

Si no es disposa de la contrasenya

Per habilitar aquesta funció en el dispositiu mòbil és necessari comptar amb la contrasenya corresponent, que atorga el sistema de seguretat d'Apple per certificar que l'accés a aquesta configuració al telèfon sigui únicament pel propietari, de manera que al seu torn es col·loqui el ID d'Apple que està associada a l'terminal, de manera que es té un procediment de com activar Cercar meu iPhone des de la Pc.

S'ha de entrar a la pàgina web d'iCloud per iniciar la sol·licitud de la contrasenya, per això s'ha de seleccionar a "Has oblidat el teu ID d'Apple o la contrasenya?" perquè es desplegui una nova pàgina on s'ha d'introduir la ID d'Apple, després s'escull l'opció que diu "Vull restableix la contrasenya" i després a "Continua".

Amb això cal respondre les preguntes de seguretat que realitza iCloud i s'ha de seleccionar l'opció "Rebre un correu electrònic". Després s'estableix la nova contrasenya, ha de triar l'opció "Restablir", així es pot ingressar en el dispositiu, activar l'eina Cerca meu iPhone, i aprofitar aquest servei.

Des d'un altre dispositiu

Si es disposa d' un altre dispositiu amb sistema operatiu iOS també es té l'opció d'habilitar aquesta funció, un exemple és com activar Cercar meu iPhone en iPhone 6 més, En el qual s'ha d'ubicar en l'app de Cerca meu iPhone, amb això s'ha d'ingressar amb l'ID d'Apple al seu torn que es complementa tots els apartats que us demana el sistema per seguretat per evitar problemes en un futur amb el dispositiu mòbil.

Després s'ha de buscar l'apartat de "Ajustaments" perquè es desplegui un menú en el qual es selecció on diu "El teu compte d'Apple" per accedir a la marca determinada d'iPhone segons la seva elecció; després es desplega un altre menú i es selecciona a "Cerca meu iPhone" d'aquesta manera s'activa aquesta funció de seguretat o es desactiva segons sigui el cas.

des iCloud

Finalment, s'ha com activar Cercar meu iPhone des iCloud, aquest cas es presenta quan el propietari de l'iPhone no posseeixi un altre dispositiu amb sistema operatiu iOS. El mateix ha d'ingressar a www.icloud.com/#find, en el qual s'ha de col·locar l'email associat a l'Apple ID i la contrasenya d'accés que posseeix el mòbil, per després seleccionar l'opció "Continuar", d'aquesta manera es desplegarà una nova pàgina on s'ha de buscar en l'opció que diu "Tots els dispositius".

Es mostra els dispositius que estan associats al teu compte pel que s'ha de seleccionar el que es vulgui activar aquesta funció de seguretat, en el cas que es desitgi desactivar s'ha de seleccionar on diu "Elimina el compte" i així es culmina tot aquest procés que permet situar el telèfon a qualsevol part permetent disminuir la pèrdua d'aquests dispositius.

A causa de que ja esmentat, es recomana veure el següent vídeo informatiu, que mostra detalls rellevants que ha de saber per conèixer com activar Cercar meu iPhone fàcilment: