Com activar el sensor de proximitat de l' iPhone

Tot i que és una peça de maquinari aparentment petita i insignificant, la sensor de proximitat juga un paper molt important: apaga temporalment la pantalla d'el telèfon mòbil quan s'acosta a l'oïda durant una trucada. Això evita tocs involuntaris a la pantalla que podrien finalitzar la trucada o realitzar altres accions no desitjades.

Donada la seva importància, li agradaria comprendre com activar el sensor de proximitat de l'iPhone ? El arreglaré immediatament. En els següents paràgrafs, a més d'explicar-te com fer-ho (o millor dit, aclarir per què no és necessària aquesta operació en els smartphones d'Apple), t'explicaré com pots comprovar el correcte funcionament d'aquest sensor. i possiblement com intentar solucionar els problemes que li preocupen.

Llavors, estàs a punt per començar? ¿Sip? Molt bé! Posa't còmode, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir els següents paràgrafs i, el que és més important, intenta posar en pràctica les instruccions que et donaré. Estic segur que si ho fas, ja no tindràs dubtes sobre com funciona el sensor de proximitat en l'iPhone. Arribats a aquest punt, només he de desitjar-los una bona lectura i molta sort en tot.

  • Activa el sensor de proximitat de l'iPhone
  • Comprova l'estat de l'sensor de proximitat de l'iPhone
  • Què fer en cas de problemes

Activa el sensor de proximitat de l'iPhone

Sort per a tu (o mala sort, depèn del punt de vista que el consideris), anem iPhone No hi ha possibilitat de desactivar el sensor de proximitat, a diferència del que passa, però, en Android. Això significa, per tant, que no cal saber com activar el sensor de proximitat de l'iPhone, Per la senzilla raó que està actiu per defecte.

Si, durant una trucada, intenta sostenir l'iPhone al costat de l'orella, la pantalla de el telèfon hauria de quedar en blanc automàticament, el que indica que tot funciona com hauria. No obstant això, si això no succeeix, pot haver-hi algun problema de maquinari o programari relacionat amb el funcionament de l'sensor en qüestió. En aquest cas, et suggereixo que verifiquis l'estat de l'sensor de proximitat i possiblement intentis solucionar els problemes adoptant alguna de les solucions indicades en l'últim capítol de la guia.

Si, per contra, el sensor de proximitat sembla no funcionar perquè a l'aixecar l'iPhone la pantalla no s'activa, el més probable és que hagis desactivat la funció Aixecar per activar (Que, perquè consti, està disponible en iPhone 6s / 6s Plus i posterior i no fa servir el sensor de proximitat per funcionar, sinó el coprocessador de moviment i l'acceleròmetre): per reactivar-, aneu a menú Configuració> Pantalla i brillantor, ascendir EN la palanca de l'interruptor col·locada en correspondència amb l'article Aixecar per activar I això és.

Comprova l'estat de l'sensor de proximitat de l'iPhone

Si tu vols comprovar l'estat de l'sensor de proximitat de l'iPhone, Sàpiga que pot fer-ho fent ús de moltes aplicacions útils per a aquest propòsit: permetin-me descriure el funcionament d'un parell d'elles, entre les millors disponibles al mercat.

EZ-Lab - BViTech

Una de les millors solucions per provar els sensors en l'iPhone és EZ-Lab - BViTech, Una aplicació gratuïta que permet comprovar el correcte funcionament de l'sensor de proximitat, giroscopi, acceleròmetre i molts altres sensors inclosos al telèfon d'Apple.

Després d'instal·lar i iniciar EZ-Lab - BViTech al telèfon, toqueu la pestanya Prova situat a la part inferior esquerra (si cal) i pujar EN la palanca de l'interruptor col·locada en correspondència amb la redacció Sensor de proximitat. Després pressiona el símbol de homenet corrent ubicat a la part superior dreta i seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla per realitzar la prova.

Per comprovar el funcionament de l'sensor de proximitat has tapar aquest últim: després mou el palmell de la mà sobre la part superior de la pantalla i espera que la pantalla es faci fosc, després aixeca el palmell de la mà. Si tot va sortir bé, la pantalla s'activarà i ha de mostrar el text El sensor de proximitat està bé a la targeta Sensor de proximitat.

Per veure el resum de el resultat de la prova recentment realitzada, premeu la pestanya [N] Resultats a la part inferior, toqueu el nom de la prova que li interessa (p. ex. Prueba: 2019-03-12 02:26:35 ) I llegiu l'informe.

Diagnòstic de el telèfon

Una altra aplicació que pot provar per comprovar que el sensor de proximitat de l'iPhone funciona correctament és Diagnòstic de el telèfon que, com el seu nom indica, li permet diagnosticar qualsevol problema de maquinari que afecti el telèfon mòbil d'Apple.

Després d'instal·lar i iniciar Phone Diagnostic en el seu iPhone, atorgui permís a l'aplicació per enviar avisos, accedir a l'micròfon, la càmera, etc., toqueu el botó proximitat i poseu el palmell de la mà al sensor de proximitat ubicat a la part superior de l'dispositiu seguint les instruccions que es mostren a la pantalla

En aquest punt, si el sensor funciona correctament, el botó proximitat assumirà el color verd ; en cas de mal funcionament, però, el botó es de color vermell.

Què fer en cas de problemes

Si heu llegit fins aquest punt de la guia, evidentment ha trobat problemes que afecten el sensor de proximitat del seu iPhone: si vol intentar reparar-los, seguiu les instruccions a continuació.

  • Traieu la funda protectora - alguns casos poden comprometre el correcte funcionament de l'sensor de proximitat de l'iPhone. Així que intenta treure la funda del teu «iPhone per» i repeteix els passos indicats en els capítols anteriors per intentar verificar el correcte funcionament de l'sensor.
  • Reinicieu l'iPhone - Si el mal funcionament de l'sensor de proximitat no es deu a una bossa de transport, pot ser degut a conflictes temporals de programari. Per intentar solucionar-los, reinicia el teu iPhone: dalt iPhone X i després, premeu la tecla botó lateral i un dels dos tecles de volum, Arrossegueu el control lliscant per apagar el dispositiu i mantingui pressionat el botó de nou botó lateral per tornar a engegar; a iPhone 8 / 8 Plus i abans, en canvi, premeu la tecla botó superior o el botó lateral, Arrossegueu el control lliscant per apagar el dispositiu i mantingui pressionat el botó superior o el botó lateral per tornar a engegar. Més info aquí.
  • Actualitzi iOS a l'última versió disponible - Mantenir el sistema operatiu actualitzat és important per a solucionar qualsevol problema que afecti el sensor de proximitat. Per a buscar noves actualitzacions de iOS, aneu a menú Configuració> General> Actualització de programari i, si hi ha actualitzacions disponibles, toqueu els elements descarregar es el Nstall. Més info aquí.
  • Comuniqui amb Apple - Si continua experimentant problemes que afecten el funcionament de l'sensor de proximitat del seu iPhone, és possible que es deguin a problemes de maquinari (especialment si el dispositiu s'ha danyat en la part superior de el cos frontal després d'una caiguda). Si és així, el millor que pot fer és posar-se en contacte amb el Suport d'Apple. Pot fer-ho en línia, connectant-se a la pàgina web de l'empresa; per telèfon, trucant a el nombre 800 554 533 (Disponible de dilluns a divendres de 08:00 a 19:45), o acudint físicament a un botiga Apple. Més info aquí.