Si vols conèixer com activar el teclat de meu portàtil LENOVO, llavors se't convida a seguir llegint aquest article on s'explica el seu procediment i possibles problemes amb el teclat.

com-activar-el-teclat-de-mi-laptop-lenovo-1

Com activar el teclat del meu portàtil LENOVO?

En els equips LENOVO es té la possibilitat d'activar el teclat de manera que es tingui la possibilitat de executar diferents comandaments en la Pc, per això es requereix d'un procediment senzill pel que no es necessita de molta experiència en aquesta àrea, però, es recomana seguir aquest procés de forma puntual per facilitar l'activació de el teclat.

El primer pas consisteix a ingressar a l'Tauler de control de l' sistema operatiu, Això s'aconsegueix seleccionant l'opció de "Menú" la qual es troba a la zona inferior esquerra de la pantalla, depenent de el sistema operatiu que es tingui la icona pot variar, però té la mateixa funció, d'aquesta manera es desplega una llista de opcions on es selecciona "Panell de Control".

Després, s'obre una nova finestra amb noves a opcions i s'ha de buscar la que diu "Accessibilitat", es pot tenir el cas que aquesta opció digui "Ease of Acces", això depèn de el sistema operatiu que tingui instal·lat en el portàtil; es procedeix a donar clic amb el ratolí perquè es desplegui una nova finestra on es té l'opció d'executar o habilitar una funció específica en la portàtil.

Després cal que es pressioni a "Facilitar ús de el teclat", si està en anglès l'opció que s'ha de seleccionar és "Make the Keyboard eaiser to use", després ser requereix que entre les opcions que es mostra a la finestra es desmarqui la casella que diu "Activa Filtres de l'Teclat" que en anglès sèrie "Turn on Filter Keys", d'aquesta forma es té com activar de meu portàtil LENOVO.

Si es desmarca altra casella s'ha de tenir en compte que es va aplicar una altra funció en la Pc, pel que és convenient que si no es coneix la finalitat d'aquestes opcions no es modifiquin per evitar algun canvi que no es vol executar en l'equip ; però, es poden presentar altres casos després d'activar el teclat els quals també tenen una solució per mitjà d'un procediment determinat.

No funcionen les tecles de el teclat

Després que s'executa el procediment d'activació de el teclat en la portàtil es pot presentar el cas que les tecles no funcionen correctament, això s'associa a les tecles de funció ia la de el teclat; en les tecles de funció cal descarregar d'un programari per a actualitzar el sistema, així com l'execució dels controladors específics.

Per al problema de les tecles del teclat s'ha de realitzar la prova que disposa el sistema per avaluar la seva funció, per això s'ha de tenir la pantalla a "Inici de sessió" i seleccionar en el botó de "Accessibilitat", el qual es troba situat a la part inferior, així es desplega una finestra d'opcions.

S'ha de seleccionar la casella que diu "Tipus sense el teclat" de manera que s'activi el teclat a la pantalla de la portàtil, per la qual cosa utilitza el ratolí per poder utilitzar a l' teclat virtual, Així no s'utilitza el teclat físic i es té la solució a aquest problema fins que es pugui arreglar aquest component evitant comprar un portàtil nova.

En el cas que no tingui establert una contrasenya per a l'accés a el sistema s'ha d'ingressar en el "Panell de Control" i buscar l'opció que diu "Centre d'accés" de manera que es deslliguin una nova finestra en què s'ha de seleccionar en "Facilitar l'ús de el teclat", després es desmarca totes les caselles per desactivar les dreceres establerts.

S'ha d'aplicar la configuració nova establerta i cal que es reiniciï l'equip perquè el sistema operatiu pugui operar aquesta nova configuració; cal que es provi en un bloc de nota el teclat per comprovar que si es té la funció completa en el teclat activat en la portàtil.

Però encara persisteix el problema en el teclat es convida a veure el següent vídeo de manera que tingui un mètode per solucionar aquest inconvenient:

No disposa d'un teclat numèric

No totes les PC LENOVO disposen d'un teclat numèric a part, sinó que es troba integrada en altres tecles compartint el seu ús, per la qual cosa té la possibilitat d'habilitar una tecla perquè es pugui utilitzar els números, aquest es diu "Bloq Num"; així mateix es té l'opció d'activar "NumLock" on s'habilita el teclat principal com numèric perquè no s'ingressi tecles si no números com és el 7 a la tecla J.

Per habilitar aquest mètode cal pressionar Fn + F8 per activar o desactivar el bloqueig numèric, també es pot executar amb Fn + F7, mentre que el NumLock s'ha de pressionar Fn + Insert per habilitar el teclat principal com numèric i no s'ingressi lletres; d'aquesta manera es pot activar el teclat en la portàtil i aprofitar totes les funcions que ofereix aquest component.

Verificació dels controladors

A l'realitzar el procediment de com activar el teclat del meu portàtil LENOVO cal que es comprovi els controladors que es té en el sistema, per això cal que s'ingressi a la plataforma de LENOVO, on s'ha de sol·licitar l'anàlisi de l'productes o de l' programari, per la qual cosa s'ha d'accedir a l'apartat de "Detectar producte", després a "Controladors i programari" perquè s'iniciï l'avaluació.

Aquesta anàlisi pot ser de manera automàtica o manual, de manera que si falta algun controlador en el sistema es pot presentar problemes en el teclat, quan acaba l'anàlisi i es disposa de totes actualitzacions corresponents.

També és recomanable que es desactivi la manera de joc per comprovar si aquesta configuració és l'origen de el problema amb el teclat de la portàtil, això també es pot realitzar en el panell de control que es disposa en el sistema operatiu, en el cas que encara es mantingui la falla és convenient aplicar les "Solucions de problemes" de manera que és una altra anàlisi informàtic relacionat amb els controladors i programaris que fallin o no es trobin en el sistema.

Per això s'ha d'accedir a la icona de Windows i seleccionar l'opció de "Configuracions" la qual desplega una nova finestra amb diferents ítems, s'ha d'ubicar a la secció de "Actualitzacions i seguretat" i es procedeix a accedir a "Solucions de problemes" per a finalitzar s'ha d'escollir en "Teclat" perquè s'analitzi l'equip per qualsevol problema que disposi.

Si et va semblar interessant aquest post, et convidem a llegir el nostre article sobre Com activar el teclat retroil·luminat de Lenovo, Ingressa a l'enllaç abans esmentat, per conèixer amb informació de primera mà com activar aquest sistema d'il·luminació especial que amb què compten alguns portàtils de Lenovo.