Com activar el teclat retroil·luminat de Lenovo. Ha comprat un PC Lenovo i l'ha sorprès la llum de el teclat retroil·luminat. No obstant això, una vegada que va encendre el portàtil, aquí hi ha la sorpresa: tot i els repetits intents, de cap manera ha aconseguit activar el teclat retroil·luminat de Lenovo. Però avui aquí es ho vaig a explicar.

Com activar el teclat retroil·luminat de Lenovo pas a pas

Fins i tot abans d'intentar activar la il · luminació del teclat pressionant les tecles físiques o utilitzant el programari Lenovo apropiat, s'ha d'assegurar que la Pc portàtil que ha triat tingui la funcionalitat esmentada anteriorment.

Pot verificar aquesta funció llegint detingudament la fitxa tècnica completa (Escrivint en google la frase Full de dades de Lenovo (model portàtil ), Verificant el manual d'l'usuari en el quadre de vendes de l'portàtil o, novament, mirant el teclat i verificant la presència d'un petit icona específica per a la llum de fons, generalment imprès a la barra d'espai o en tecla Esc.

Si la icona a càrrec (identificat per un dibuix en forma de bombeta a raigs de llum ) Era present en una de les tecles esmentades anteriorment, després, amb tota probabilitat, el model de Pc portàtil a la possessió està equipat amb un teclat il·luminat.

Altrament, desafortunadament, la il · luminació de el teclat no està inclosa en les característiques de maquinari de la Pc portàtil, per tant, no té la possibilitat d'habilitar-de cap manera.

No obstant això, el que pot fer és equipar-amb una llum USB flexible, Que pot connectar a un dels ports disponibles al notebook, posicionant de la manera més adequada per il·luminar les tecles prou.

Aquestes petites llums es poden comprar per uns pocs euros en botigues de maquinari o botigues en línia, com Amazon.

La icona de la llum de fons està clarament imprès en el teclat, però aquest últim encara no s'il·lumina?

Això podria ser degut a la presència de il·luminació automàtica, Un tret característic d'alguns portàtils de la marca Lenovo. Això, en particular, li permet encendre automàticament el teclat només quan la brillantor de l'entorn és deficient o si fa servir el portàtil en la foscor.

Per garantir la seva presència, pot consultar el full de dades del producte, el manual d'l'usuari o si els controladors dedicats a la gestió de l'sensor estan instal·lats a Windows.

Per a això, enceneu el portàtil, esperi que Windows s'iniciï del tot, pressiona la combinació de tecles Win + R, Escriviu la comanda devmgmt.msc dins el camp de text que apareix a la pantalla i premeu Enter en el teclat.

En la nova finestra que s'obre, busqui els s ensors en la llista de dispositius de maquinari detectats en la Pc, premeu el botó petit > col·locat a la seva esquerra per expandir i verificar que, immediatament sota, estigui l'entrada Col·lecció de sensors HID V2 o Col·lecció de sensors HID V2 : L'existència d'el mateix indica clarament la presència de l'sensor per a la il·luminació automàtica.

Activa el teclat retroil·luminat de Lenovo

Ara que està segur de la presència de la funcionalitat que desitja, és hora de passar a l'acció real i comprendre, en termes concrets, com activar el teclat retroil·luminat de Lenovo.

A continuació, li mostraré dos dels mètodes més fàcils i ràpids per realitzar aquesta tasca: utilitzeu els apropiats tecles de funció de el teclat o fer servir el Programari de Lenovo, Generalment «estàndard» preinstal·lat en PC fabricades pel fabricant xinès.

Per combinació de tecles

Per activar el teclat retroil·luminat en les PC portàtils Lenovo mitjançant la combinació de tecles, simplement premeu la tecla de funció fn (Generalment situat a la banda de el botó Ctrl esquerre ) I després premeu la tecla marcada pel icona de llum de fons.

Com et vaig explicar anteriorment, depenent de el model que tinguis, aquest botó podria correspondre a Esc oa la barra d'espai.

Cada vegada que premeu la tecla esmentada, hi haurà una acció precisa de la llum de fons: començant amb el teclat apagat, la primera vegada que pressioni una llum feble, Mentre que la segona vegada tindràs el lluentor màxima obtenible. Finalment, en la tercera pulsació, la llum de fons s'apagarà novament.

Si el seu Pc portàtil està equipada amb un sensor de lluentor, per tant, amb la il·luminació automàtica, el comportament canvia lleugerament.

La primera i segona pulsació serveixen per il·luminar el teclat, com es va veure anteriorment, a l'mínim i a l'màxim.

La tercera, però, activarà el sensor de llum, Per ajustar automàticament la llum subministrada, en funció de les condicions de l'entorn.

En la quarta pulsació, però, la llum de fons s'apagarà del tot.

Mitjançant el programari de Lenovo

Alternativament, pot decidir administrar la llum de fons de el teclat utilitzant els aplicacions dedicades a l'administració de la Pc i el sistema operatiu: Lenovo Vantage per Windows 10 o Configuració de Lenovo per a Windows 8.x, Tots dos preinstal·lats en el sistema operatiu i disponibles al menú inici (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i / o en forma d'icona per a Escriptori.

D'aquesta manera, podrà encendre o apagar el teclat amb uns pocs clics de ratolí.

Lenovo Vantage (Windows 10)

Si teniu un Pc portàtil Lenovo amb un sistema operatiu Windows 10, Podeu gestionar la il·luminació de el teclat usant el programa Lenovo Vantage : Després de començar des Menú d'inici o mitjançant la icona situat en el Escriptori Windows, pressiona el botó Configuracions de maquinari col·locat a la part superior i després feu clic a l'element Retroiluminació de el teclat o Retroiluminació de el teclat automàtic (La redacció exacta varia segons el model de portàtil que posseeixi).

Després d'això, tot el que ha de fer és triar el nivell de llum de fons que prefereixi: Sota / baix, alt / alt, apagat (Per apagar el teclat) o Acte / Auto (Opció disponible només en portàtils equipats amb un sensor de llum).

En l'últim cas, també pot optar per habilitar la il·luminació automàtica quan s'inicia la Pc, de manera que Windows gestioni la llum de el teclat amb total autonomia gràcies a l'sensor integrat, sense la necessitat d'intervenció manual: per fer-ho, simplement ha de posar el signe marca de verificació al costat de l'entrada Habilitar la il·luminació automàtica de el teclat.

Configuració de Lenovo (Windows 8.x)

Si, d'altra banda, té una Pc portàtil Lenovo equipada amb Windows 8.x, De fer servir el programa Configuracions de Lenovo, També disponible dins de inici Windows o com una icona per al Escriptori.

Una vegada que el programa ha començat, tot el que ha de fer és verificar que la icona de la llum de fons estigui present a la barra lateral dreta, possiblement marcat per l'element teclat retroil·luminat o Retroiluminació de el teclat, feu clic en ell fins que aparegui la redacció ON (Amb activació física simultània de la llum en el teclat).

Un cop més, si la configuració de Lenovo encara no està present en el seu PC, pot descarregar-la directament des Botiga del Windows seguint aquest enllaç.

En cas de problemes

¿No va poder activar el teclat retroil·luminat amb algun dels passos vistos anteriorment? Llavors, el problema podria atribuir-se a una acumulació inesperada d'energia dins el sistema d'il·luminació, el que impedeix el seu correcte funcionament.

Per solucionar aquest problema, pot intentar desconnectar completament l'alimentació de la Pc, durant al menys 10 segons, per realitzar una descàrrega completa d'energia.

Si té una Pc portàtil amb bateria extraïble, Deixeu-lo anar físicament de la Pc (seguint les instruccions proporcionades pel model en el seu poder) i deixeu desconnectat durant a el menys 10 segons.

Si, d'altra banda, té un portàtil equipat amb bateria fixa, Desconnecteu el cable d'alimentació de la xarxa elèctrica, mantingueu premut el botó d'encesa 10 segons i connecti la font d'alimentació a la Pc novament.

En acabar, s'encengui el Pc portàtil i intenti activar novament el teclat retroil·luminat, seguint els procediments que es mostren en aquesta guia. Si encara no pot, li recomano contactar a el suport oficial de Lenovo a través d'aquest enllaç i després seguint les instruccions que es mostren a la pantalla.