Com activar el turbo a GTA

Recentment has decidit jugar GTA 5, Ara una iteració icònica de la saga històrica de Rockstar Games, i amb la seva manera en línia, anomenat GTA Online. T'estàs divertint molt durant les teves incursions en el de Sants ; però, la seva ment ha «donat a llum» un dubte: va recordar que un cop en GTA era possible brunzir amb el turbo / nitro, però no ha entès molt bé com fer-ho en aquest capítol de la sèrie. Així és, oi? Llavors no et preocupis, estàs en el lloc correcte!

De fet, en aquest tutorial us explicaré com activar el turbo en GTA. Per si t'ho preguntaves, sí: hi ha un procediment que permet augmentar la velocitat de el vehicle i en determinats contextos també hi ha una mena de «boost» que recorda el dels capítols anteriors de la saga Rockstar Games.

Ànim, llavors: per què segueixes aquí immòbil davant de la pantalla? Vols aprendre a fer servir el turbo en GTA Online / GTA 5? Al meu entendre, no pots esperar. Força: per aconseguir el resultat desitjat, només ha de seguir acuradament les instruccions ràpides a continuació. No em queda res per fer, excepte desitjar-te una bona lectura i que et diverteixis.

  • Com activar el turbo a GTA 5
    • Com activar el turbo en GTA 5 Online
    • Com activar el turbo en GTA 5 Story

Abans de conèixer en detall com activar el turbo en GTA, Crec que podria interessar tenir una descripció general de com administrar aquesta funció dins de l'famós títol de Rockstar Games.

bé en GTA Online / GTA 5 Hi ha dos tipus de turbo (també anomenats ens, nitro o boost): que clàssic que ha de ser activat a mà i eso passiu que, en canvi, és simplement un augment en l'estadística d'acceleració.

Aquesta característica depèn de el vehicle que s'estigui considerant. En general, la majoria dels vehicles tenen un turbo passiu, però hi ha vehicles com el Oppressor MK II que en canvi tenen un augment de velocitat per defecte que l'usuari ha d'activar manualment, similar al que va succeir amb nitro. en GTA: San Andreas.

En resum, sempre és bo comprendre quin tipus de turbo està amb el vehicle. En qualsevol cas, no et preocupis: l'objectiu d'aquesta guia és analitzar el tema tant com sigui possible, així que a continuació procediré amb explicacions i exemples pràctics sobre.

Com activar el turbo a GTA 5

Després de brindar una comprensió general dels tipus d'augments de velocitat presents en GTA Online / GTA 5, diria que és hora d'actuar. A continuació trobareu tota la informació rellevant.

Com activar el turbo en GTA 5 Online

GTA Online, També conegut com la manera en línia de GTA 5, ha estat objecte de diverses actualitzacions al llarg dels anys. Durant algun temps ha existit un «misteri» al voltant de la possibilitat d'utilitzar un «augment de velocitat», ja que no s'entenia bé si Rockstar Games tenia la intenció d'implementar-o no.

A la fin, els desenvolupadors mai han llançat una funció que pugui turbo tots els vehicles, però diverses actualitzacions han introduït vehicles específics amb «augments de velocitat», que poden complaure a aquells que busquen aquest tipus d'experiència.

Un dels vehicles més interessants és el Opressor MK II. Aquesta és una bicicleta voladora molt cara (generalment $ 3,890,250) que és una mica de el somni de tot jugador de GTA Online, ja que pràcticament tothom l'està apuntant. Per a més informació sobre com obtenir aquest vehicle específic, li recomano que consulti el meu tutorial sobre com modificar el Oppressor MK II.

En qualsevol cas, per utilitzar el «Augment de velocitat» Una vegada que estigui en el seient d'aquest vehicle, simplement premeu el botó apropiat botó (La clau a utilitzar és X en PS4, X o ES en ordinador personal, Mentrestant Xbox Un es A ). En resum, el Pegassi Oppressor MK II, presentat amb el Expansió After Hours de 2018, Té una mena de «turbo» que s'activa manualment.

Després hi ha altres vehicles que tenen una habilitat especial anomenada KERS (Sistema de recuperació d'energia cinètica), Introduït originalment amb el Actualització d'èxits de 2015 i reviscut en el context d'una actualització menor de 2020 lligat a això Diamond Casino i Resort llançat en 2019. Aquesta habilitat especial, només disponible en certs vehicles, recorda molt a l'nitro dels capítols anteriors de GTA.

Entre els vehicles que donen suport a l'KERS trobem motos príncep Lectro es Vindicador Dinka i actuacions Ocelot R88 es Progen PR4. La clau a utilitzar per activar el «augment de velocitat» és L3 en PS4 (Pressió analògica esquerra), LS en Xbox Un es X (o ES ) En ordinador personal. Per cert, aquesta habilitat especial es recarrega quan deixes l'accelerador.

Un altre tipus de «turbo» que s'activa manualment és l'introduït per Actualització de Sorra War, Va arribar a la fi de 2018. De fet, els vehicles inclosos en aquesta actualització tenen el que es diu Impuls de derivació, Això és un augment de velocitat cap a la dreta o cap a l'esquerra.

En aquest cas, si s'està preguntant com activar el turbo a GTA 5 PS4, Has de saber que has de mantenir pressionada la tecla X i després usa L1 o R1 per triar on moure el vehicle. En Xbox One, els botons són en canvi A es LB/RB, Mentre que a PC és X (o ES ) és botó esquerre / dret de el ratolí. EL Impulsar les actualitzacions relacionades es pot comprar dins de l' Taller de sorra, Que és la propietat que et permet modificar els vehicles de Sorra War.

Per la resta, hi ha déus «Impulsos normals», La funció és essencialment idèntica a la descrita amb el Oppressor MK II, que pot adquirir-se a través del Taller de sorra mitjançant Canvis per a vehicles com el Imperator de l'Apocalipsi vaporós.

No hem d'oblidar el Coil Coet Voltic, Introduït en 2016 amb el Actualització d'importació / exportació. és un Cotxe futurista que té un turbo que funciona de la mateixa manera que l'Oppressor MK II.

Un altre vehicle impulsat és el Grotti Vigilant, Que va arribar en 2017 amb el Actualització de contrabandistes. llavors hi ha opressor Pegassi, Agregat amb el Expansió de el tràfic d'armes el 2017, i el Declasse Scramjet (Va arribar amb el Actualització fora d'horari del 2018). EL botons per activar el «augment de velocitat» varien d'un vehicle a un altre, Però provant els que els vaig mostrar abans no hauria de tenir cap problema.

Petita curiositat: en GTA Online hi ha altres 2 vehicles molt interessants, és a dir, el Deluxe (Cotxe capaç de volar introduït el 2017 amb el expansió El cop d'l'apocalipsi ) I el Imponent Ruiner (Cotxe capaç de saltar i aterrar amb paracaigudes va arribar el 2016 amb el Actualització d'importació / exportació ). Per utilitzar les característiques úniques d'aquests models, generalment jo claus involucrats són X (PS4 / PC) ES (PC) o A (Xbox One).

Per la resta, com s'esmenta en el capítol introductori, el la majoria dels vehicles en GTA Online es pot ajustar amb un turbo passiu. De fet, anant a un Duana dels Sants, Entre les diverses modificacions apareix l'anomenada pròpia Turbo. Això pot ser una mica confús, ja que alguns podrien pensar que és el mateix impuls que els vehicles esmentats anteriorment.

En realitat, aquest canvi simplement afecta el estadístiques d'acceleració de el vehicle involucrat, pel que no ha de pressionar cap botó per usar-lo: simplement, un vehicle modificat d'aquesta manera va més ràpid del que ho faria per defecte.

Com activar el turbo en GTA 5 Story

Com es diu? Li agradaria activar el turbo al Mode història de GTA 5 ? Bé, en aquest cas has de saber que les possibilitats són menors que en GTA Online.

De fet, gairebé tothom Els vehicles de la manera en línia introduïts a través d'actualitzacions falten en l'experiència sense connexió de GTA 5. A més, encara que hi ha vehicles com el Vindicador Dinka, La seva «augment de velocitat» no funciona.

En poques paraules, en la manera història de GTA 5 només és possible tenir el turbo passiu, Això és el que augmenta la estadístiques d'acceleració de el vehicle (Perquè no hagi de pressionar cap tecla per utilitzar-lo). Pots comprar anant a qualsevol Duana dels Sants i es diu propi Turbo de el joc.

En definitiva, ara ja saps tot el que cal saber sobre la possibilitat d'activar el turbo al títol de Rockstar Games. Com ets fanàtic d'aquest joc, et recomano que facis un cop d'ull a la pàgina del meu lloc dedicada a GTA, on pots trobar múltiples tutorials que podrien ser per a tu.

Per exemple, pot trobar interessant la meva guia dels millors vehicles en GTA Online, on pot trobar diferents idees per a les seves sessions de joc.