Com activar la càmera web de l'ordinador amb Windows 10. Tens un Pc amb Windows 10 instal·lat, t'agradaria utilitzar la càmera web per fer fotos i gravar alguns vídeos però, no saps com fer-ho? No et preocupis, si vols puc donar-te un cop de mà.

De fet, si et prens uns minuts del teu preciós temps lliure, puc indicar-te personalment Com activar la càmera web de PC en Windows 10. Ja bestreta que, a l'contrari del que pugui pensar, no haurà de fer res particularment complex o que estigui fora del seu abast. Simplement verifiqui que la PC detecti correctament el dispositiu i després recorri a el programa del seu interès que admeti l'ús de la càmera web. Això és tot.

Com activar la càmera web de l'ordinador amb Windows 10: consells previs

Abans d'esbrinar quines són les operacions que s'han de dur a terme per activar la càmera web de PC en Windows 10, hi ha alguna informació que et vull donar.

Primer, tingues en compte que en la majoria de ordinadors portàtils la càmera web està disponible comercialment inclosa. No obstant això, en ordinadors de taula, aquest no sol ser el cas i, en conseqüència, ha de comprar una càmera web i connectar-la externament.

Com es va anticipar, si s'usa una càmera web externa, cal connectar el dispositiu a la Pc per endavant. La connexió es pot realitzar a través d' Cable USB.

Activeu la càmera web de l'ordinador amb Windows 10

Ara, anem a el moll de l'assumpte i descobrim, en detall, com activar la càmera web de PC en Windows 10. A continuació, per tant, trobarà com procedir amb la configuració de l'aparell.

Configuració a l'Administrador de dispositius

Per començar, cal que el seu PC detecti la càmera web. Per fer això, ha de fer ús de Gestió de dispositius, L'eina inclosa en Windows a través de la qual pot veure i administrar dispositius connectats al PC.

Llavors, iniciï aquest últim fent clic al Botó d'inici (El que té Bandera de Windows ) Que es troba a la part inferior esquerra de la barra de tasques. Selecciona l'enllaç Panell de control present al menú que s'obre. Després, a la finestra que apareix a l'escriptori, feu clic a Maquinari i so i / o que Gestió de dispositius (Segons el tipus de conjunt de visualització).

A la finestra addicional que s'obre a la pantalla en aquest punt, s'ubiqui l'element càmeres i feu clic a la fletxa col·locada a un costat, per expandir la llista relacionada. Comprovi, per tant, que la càmera web apareix a la llista de dispositius. Si està present, no ha de fer res, ja que el dispositiu està correctament connectat a la PC i instal·lat i es detecta sense problemes.

Si, però, no és a la llista sense càmera web o la icona és semitransparent, evidentment hi ha algun problema en la detecció i / o configuració de el dispositiu.

Per evitar-ho, en el primer cas, si sap usar una càmera web externa, primer assegureu-vos d'haver connectat el dispositiu a la PC. Després o si la càmera web està integrada, feu clic dret a càmeres.  Seleccioneu l'article Detectar canvis de maquinari des del menú contextual que es mostra i esperi que s'actualitzi la llista de dispositius connectats a la Pc.

En altres casos, però, feu clic dret al nom de la teva càmera web i seleccioneu permetre o Actualització de programari de el controlador des del menú contextual. Això servirà per activar respectivament el dispositiu i actualitzar els controladors relatius (en aquest segon cas, també haurà d'especificar si voleu cercar en automàtic un controlador actualitzat o si buscar el programari el controlador en el Pc).

Pel que fa a l'actualització dels controladors, si ha decidit buscar automàticament els més actualitzats però Windows 10 no pot trobar-los, pot trobar-los vostè mateix. Per fer això, verifiqui si hi ha una Pc connectada o una càmera web (en el cas de dispositius connectats externament). I, si és així, inseriu aquest últim en el lector connectat a la Pc i repetiu els passos que li he indicat fa un moment.

En absència de l' CD, Pot intentar buscar els controladors que necessita en Internet, Connectant-se a la pàgina web de l'fabricant del seu PC (si utilitzeu una càmera web integrada) o al d'fabricant de la càmera web (si utilitzeu una càmera web connectada externament), aneu a la secció de la dedicada a suport i assistència, buscant el el teu dispositiu, Visitant la secció relacionada manuals, programari i controladors i des d'allí amb la descàrrega.

Configuració en ajustos

Després d'assegurar-se que la Pc detecta correctament la càmera web al Administrador de dispositius, Li suggereixo que accedeixi a ajustos Windows 10 per verificar que el dispositiu té tots els permisos necessaris per funcionar.

Llavors, feu clic a Botó d'inici (El que té Bandera de Windows ) Que troba en la part inferior esquerra de la barra de tasques i selecciona, al menú que s'obre, la icona de ajustos (El que té roda d'engranatge ). A la finestra que en aquest moment veu aparèixer a l'escriptori, seleccioneu intimitat / privacitat i després això càmera que trobes al menú lateral situat a l'esquerra.

Prengui mesures, per tant, sobre els paràmetres en el costat dret de la pantalla. Més precisament, assegureu-vos que el accés a la càmera per a aquest dispositiu està activat. I, si no, feu clic al botó editar i puja a ON l'interruptor adjunt a la caixa que apareix.

Després, assegureu-vos de Permetre que les aplicacions accedeixin a la càmera y Permetre que les aplicacions d'escriptori accedeixin a la càmera. També verifiqui que Trieu les aplicacions de Microsoft Store que poden accedir a la càmera està en ON.

Determinació de la cam web

Després de completar tots els passos necessaris per a la configuració que he indicat en les línies anteriors, finalment està a punt per activar la càmera web de PC en Windows 10, i la farà servir amb el programari que li interessi. Tot el que has de fer, res més és començar el programa que pretenies usar i apareixerà la càmera web immediatament llest per a usar, Si això és compatible amb el programari en qüestió, és clar.

Per donar un exemple pràctic, si voleu utilitzar la càmera web per fer fotos o gravar vídeos amb l'aplicació càmera inclòs en Windows 10, útil, de fet, per a realitzar aquest tipus d'operació, simplement feu clic al Botó d'inici (El que té Bandera de Windows ) Que es troba a la part inferior esquerra de la barra de tareas i seleccioneu l'enllaç càmera des del menú que s'obre.

A la finestra de el programa que ara veu a l'escriptori, si desitja fer una foto de vostè mateix, seleccioneu la icona de càmera col·locat a la dreta, col·locat davant de la lent de la càmera web perquè la seva cara sigui visible a la finestra de l'aplicació i premi el botó circular blanc amb la càmera al centre que sempre està a la dreta per procedir.

Si ho desitja, també pot activar la funció HDR o pot triar prendre la foto després d'una breu compte enrere, fent clic al botó respectivament HDR.

Si, d'altra banda, desitja gravar un vídeo, Seleccioneu la icona de l' càmera a la part dreta de la finestra de el programa i comenci a gravar fent clic a botó circular blanc amb la càmera al centre a la dreta. Quan ho desitgi, pot aturar el «tret» prement el botó pausa va aparèixer a la dreta o pot detenir-los permanentment fent clic al botó Stop.

Recordeu que totes les fotos preses i els vídeos gravats es desen a la carpeta Imatges> Rotllo de cambra Windows 10 i també són accessibles fent clic Vista prèvia visible a la part inferior dreta de la finestra de l'aplicació Cambra.

Programes per activar la càmera web de l'ordinador amb Windows 10

Vols que suggereixi algunes programari específicament dissenyat per activar la càmera web de PC en Windows 10? Després, consulteu la part de recursos de la categoria que he proporcionat per informar a la llista a continuació, estic segur que ho satisfaran.

  • ManyCam - programa completament enfocat en l'ús de la càmera web que es pot usar per fer videotrucades (Registrant-se en el servei de xat de vídeo patentat), fer streaming directe, gravar vídeos durant videoconferències i molt més. És gratis, però a l'activar un dels plans pagaments proposats (amb preus que comencen a $ 27 / any) pot aprofitar les característiques addicionals, com la capacitat de gravar en alta resolució.

 

  • Debut Video Capture - programari de cost zero que li permet administrar la càmera web de l'ordinador per complet, també ofereix diversos controls avançats, com la possibilitat de gravar la pantalla i disparar a través de la manera PiP. Tingueu en compte que no es pot utilitzar amb fins comercials. En aquest segon cas, ha de canviar a la versió Pro (amb costos des de $ 40 euros)

 

  • YouCam Essential - programari desenvolupat per la casa de programari CyberLink, una coneguda empresa que crea programes d'entreteniment digital i diversos productes multimèdia, que li permet transformar la seva Pc i càmera web a un estudi de gravació real per a crear vídeo en viu. Us permet aplicar diversos efectes, títols, imatges i molt més, i és molt fàcil d'utilitzar. Bàsicament és gratis, però per aprofitar totes les característiques ofertes necessita comprar la versió de pagament, anomenada Deluxe (a un cost de 49.99 euros).