¿Es tracta de documents de text, fulls de càlcul, presentacions i qualsevol altra cosa amb fins d'estudi o treball? T'agradaria tenir sempre a mà tots els teus arxius i poder modificar-des de qualsevol dispositiu que tinguis? Li agradaria tenir accés a les últimes funcions de Word, Excel i PowerPoint sense comprar noves llicències d'Office? Si vas respondre afirmativament a aquestes preguntes, podries pensar en activar Office 365, El servei de Microsoft, gràcies a el qual pot utilitzar totes les aplicacions incloses en el paquet d'Office, gestionant els documents de tots els dispositius associats amb el seu compte.

Habilitar Office 365 no és res complicat. Tot el que cal fer per tenir èxit és identificar el pla de subscripció que s'adapti al seu cas, signar-lo en el lloc web de Microsoft i després descarregar les aplicacions en el paquet d'Office al dispositiu, ja sigui una Pc, XNUMX telèfon mòbil o una tauleta.

Llavors, pots saber el que encara estàs fent allà? Coratge: posa't còmode immediatament, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir aquest article i, el que és més important, tracta de posar en pràctica els «consells» que et donaré. Veurà, seguint escrupolosament les meves instruccions, no tindrà el més mínim problema per completar la seva «empresa» avui. Els desitjo bona lectura i, sobretot, els desitjo a tots molta sort.

Plans i preus de l'Office 365

Abans d'explicar-te en detall com activar Office 365, Vull donar-li alguns detalls sobre els plans i els preus de les subscripcions que pot subscriure per utilitzar les aplicacions de l'famós paquet de productivitat de Microsoft. Troba'ls a continuació.

  • Oficina 365 Personal - costa 7 euros/mes o 69 euros / any i inclou Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (els dos últims només en Windows), 1TB d'espai en onedrive, 60 minuts de trucades de Skype per mes i accés a totes les funcions de l'aplicació Office per Telèfons mòbils i tauletes. A l'activar aquest pla, pot instal·lar Office sol en una Pc i usar les aplicacions d'Office només en un dispositiu mòbil.
  • Office 365 Llar - costa 10 euros/mes o 99 euros / any i inclou Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (els dos últims només en Windows), 1TB d'espai en onedrive, 60 minuts de trucades a Skype per un nombre per mes i accés a totes les funcions de l'Aplicació de Office per a telèfons mòbils i tauletes. El pla li permet usar les funcions que acabem d'esmentar i instal·lar Office en fins a 6 PC i utilitzar les aplicacions d'Office en fins a 6 dispositius mòbils. Si ho desitja, abans de subscriure a l'Office 365 Home, pot subscriure a la prova gratuïta de 30 dies.

Si vostè és un usuari comercial, en canvi, sàpiga que pot subscriure a un dels plans de l'Office 365 dedicats a professionals (més informació aquí), mentre que si no té intenció de subscriure i vol activar Office Llar i Estudiants 2019 comprar la llicència, que costa 149 euros Un cop, mireu la guia on li explico com fer-ho.

Activa Office 365 en Windows

Si desitja activar la subscripció a Office 365 a Windows, La primera operació que ha de fer és connectar-se a la pàgina web de Microsoft, premeu el botó taronja Per a la llar i després seleccioneu el pla de subscripció que prefereixi (ex. Oficina 365 Personal a 7 euros/mes o Office 365 Llar a 10 euros / mes), fent clic al botó verd Comprar ara.

Després pressiona el botó transacció completa i entreu en el seu compte de Microsoft. Si no té un, creu-ho en aquest moment, potser ajudant-se amb les instruccions que li vaig donar al meu guia dedicada a el tema. Un cop s'hagi iniciat sessió, seleccioneu el forma de pagament (Ex. targeta de crèdit, targeta prepagament, PayPal, Etc.) que voleu utilitzar per pagar la subscripció a l'Office 365, pressiona els botons Desar y Següent i confirma la compra pressionant els botons Comprar y seguit. Finalment, premeu el botó instal·lar per dues vegades consecutives, per començar a descarregar la suite d'Office.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el paquet .exe que us heu baixat del lloc web de Microsoft, pressiona el botó i espereu que es completi la instal·lació de les aplicacions d'Office. A la fi de l'operació, després, pressiona el botó prop començar Paraula o qualsevol altra aplicació inclosa en el paquet, entreu en el seu compte de Microsoft (si se li demana) i premeu el botó Accepto i començament (nom de el programa).

Per assegurar que l'operació va ser reeixida, després d'iniciar una de les aplicacions incloses a l'Office 365 (ex. Paraula ), Pressiona el botó expedient situat a la part superior esquerra, seleccioneu l'element compte des de la barra lateral de l'esquerra i assegureu-vos que l'entrada sigui present sota el logotip d'Office Subscripció a el producte.

Activa Office 365 a macOS

Si vols activar Office 365 a macOS, Has d'anar a el lloc de Microsoft, pressionar el botó Per a la llar i després seleccioneu el pla Oficina 365 Personal a 7 euros / mes o el pla Office 365 Llar a 10 euros / mes, després prement el botó verd Comprar ara per continuar

Després, entreu en el seu compte de Microsoft pressionant el botó transacció completa i completi el formulari d'inici de sessió amb els detalls del seu compte (si encara no té un, creu-ho en aquest moment). Després d'iniciar sessió, seleccioneu el forma de pagament que prefereix utilitzar per pagar la subscripció a l'Office 365 (ex. targeta de crèdit, targeta prepagament, PayPal, Etc.) i pressiona els botons Desar, Següent, Comprar y seguit. Després pressiona el botó instal·lar dues vegades seguides per començar a descarregar la suite.

En aquest punt, obriu el fitxer PKG que vas obtenir de la pàgina web de Microsoft, pressiona els botons seguit (Dues vegades seguides) i acceptarSeleccioneu el disc destí de la suite, feu clic als botons seguit y instal·lar i finalment escriviu el contrasenya Administració de Mac per completar la configuració.

Alternativament, si ho prefereix, pot descarregar l'Office 365 directament des de Mac App Store obtenint el paquet complet d'aplicacions o aplicacions individuals: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote i onedrive. Per continuar amb la descàrrega, visiteu els enllaços que li acabo de proporcionar, feu clic al botó Veure en la Mac App StoreEspereu que s'obri Mac App Store, premeu el botó obtenir i confirmeu ingressant la contrasenya d'ID de Apple o usant el Touch ID (Si el seu Mac inclou aquest component).

Finalment, iniciï una de les aplicacions incloses en el paquet (p. Ex. Paraula o sobresortir ), Pressiona els botons s'inicia y entrar, Entreu en el seu compte de Microsoft i després premeu el botó Comenceu a fer servir (nom de el programa). Per assegurar que l'Office 365 estigui activat, obriu el menú Paraula (O el relacionat amb l'aplicació que va decidir obrir primer) a la barra de menú de macOS (a dalt a l'esquerra), seleccioneu l'element Sobre (nom de el programa) i assegureu-vos que la redacció sigui present Subscripció a Office 365 a la banda de la redacció llicència.

Active Office 365 en Android i iOS

Després d'activar l'Office 365 en el seu PC, també li agradaria saber com fer el mateix a la seva. dispositiu Android o iOS ? Tot el que ha de fer és descarregar les aplicacions incloses en el paquet de productivitat de Microsoft i connexió al compte on està activada la subscripció a l'Office 365.

Per descarregar aplicacions d'Office en Android, Pressiona aquí per anar a la pàgina de Play Store on hi ha aplicacions de Microsoft, pressiona el nom de la qual voleu descarregar (ex. Microsoft Word, Microsoft Excel, Etc.) i pressiona el botó instal·lar per descarregar-

Per descarregar aplicacions d'Office en iOS, Al seu lloc, pressiona aquí per anar a la pàgina de la botiga d'aplicacions on hi ha aplicacions de Microsoft, toca el nom de la qual desitja descarregar, després pressiona el botó obtenir i confirma la transacció autenticant a través d' Touch ID el ID de cara o el contrasenya de la seva ID d'Apple Si necessita més informació sobre com descarregar Office en el seu telèfon mòbil o tauleta, llegiu la guia que acabo de vincular.

Després de descarregar una de les aplicacions en qüestió, pressiona el botó ajustos situat a la part inferior dreta (la icona de engranatge ), Toqueu l'element entrar i completi el formulari que veu a la pantalla ingressant la informació d'accés del seu compte de Microsoft en els camps de text apropiats per accedir-hi. Després d'iniciar sessió, pot aprofitar tots els beneficis inclosos en el seu subscripció a l'Office 365 activada anteriorment.

En qualsevol cas, li recordo que la subscripció a l'Office 365 no és necessària per fer servir les aplicacions d'Office en dispositius mòbils amb dimensions iguals o inferiors a 10.1 «: en els dispositius en qüestió, de fet, és possible fer servir les aplicacions d'Office per cost zero, encara que amb algunes limitacions en les funcions disponibles.