Com activar PlayStation Plus. Si tens un joc nou per a la teva PlayStation 4, ia més super addictiu, t'expliquem que, segurament, en línia és més divertit. I per això, cal activar PlayStation plus, Un servei de subscripció particular proporcionat per Sony.

Per ser precisos, PlayStation Plus és un servei en línia que permet als propietaris de la consola de Sony aprofitar avantatges especials, inclosa la possibilitat d'usar el manera multijugador en línia, per provar jocs de nova generació i diversos altres «extres». Això pot fer feliços els jugadors més exigents. Encara que hi ha un servei de pagament, com descobrirà més endavant en aquesta guia, Sony ofereix la possibilitat de provar completament gratis durant 14 dies.

Com activar PlayStation Plus: primers passos.

Com ja vaig esmentar en la introducció de la guia, PlayStation Plus és un servei de subscripció dedicada als propietaris de la consola PS4, Que els permet, a més de desbloquejar el manera de joc en línia, Utilitzar gratis una selecció de títols actualitzats mensualment i accedir a jocs de vista prèvia en versió de prova, demo i beta. També, pots obtenir 10 GB d'espai en el núvol per emmagatzemar dades de jocs i molt més.

PlayStation Plus es pot provar gratis per un període igual a 14 dies, Després de la qual cosa ha de registrar per obtenir una subscripció, amb preus que comencen des 8,99 euros/mes (Excepte promoció, en què pot costar menys).

Per activar PlayStation plus, Necessàriament ha d'estar registrat al portal PlayStation Network (o PSN ). No es preocupi, aquesta operació és totalment gratuïta i es pot completar en uns minuts.

En primer lloc, si té la intenció d'actuar directament des de la seva PS4, recordi connectar per endavant a Internet:. Si té la intenció de connectar-se a través de cable d'ethernet, Tot el que ha de fer és inserir un extrem al port apropiat de la consola i l'altre dins de l' encaminador.

Per connectar, en canvi, la PS4 a la Xarxa wifi, Després d'encendre la consola, pressiona el fletxa cap amunt de el controlador, per accedir a menú superior, seleccioneu la icona ajustos (Amb forma de caixa d'eines ) I vaig anar a la secció vermell. Després d'això, tria Configura connexió a internet y Utilitza Wi-Fi> Típic. Selecciona el nom de la xarxa sense fils que vol utilitzar, ingressi la contrasenya i espereu que s'iniciï la connexió.

En aquest punt, per crear un compte PSN des de l'interior de la consola, veu a l' barra d'eines, Pressionant la tecla de fletxa cap amunt de el controlador i després vagi a Configuració> Administració del compte> Inicia una sessió al PlayStation Network.

En cas contrari, si encara no té un compte de PSN, seleccioneu Nu evolució usuari de PlayStation Network: Crear un compte, I després seleccioneu  Registra't ara. Indiqui els camps de text apropiats País o regió, el idioma i la data de naixement. Confirmeu l'operació pressionant l'ítem Següent. si tens menys de 18 anys, Tingues en compte que has de sol·licitar l'autorització d'un adult per jugar en línia.

A continuació, indica ciutat, Estat / Província y Codi postal en els camps de text apropiats i premeu el botó X de l'controlador a la redacció Següent. després ingressi ID d'inici de sessió (És a dir, la direcció de correu electrònic), La contrasenya i la confirmació de contrasenya en els camps apropiats i premeu el botó una vegada més X controlador després de seleccionar el botó Següent.

Finalment, escollir un dels molts avatars entre els disponibles. Completeu el registre completant els camps Identificació en línia, nom y cognom i premeu el botó X de el controlador en successió en els botons Següent, Següent, Següent, Següent, Següent, acceptar y Següent.

Un cop fet això, ha de rebre un missatge a l'adreça de correu electrònic indicada durant el registre. Feu clic a l'enllaç que conté, per activar el seu compte, i llest. Una vegada que es completi aquest últim pas, torneu a la consola i premeu el X de el controlador en els articles ja verificat y seguit. En conclusió, seleccioneu (segons les seves preferències) OK o Salta i ja està.

Si, d'altra banda, té la intenció de registrar utilitzant el navegador, Tot el que has de fer és visitar aquesta pàgina web, feu clic al botó accedir-hi. Premeu l'enllaç Crea un compte, Completi totes les seves parts en formulari proposat a la pàgina següent amb la informació requerida (són pràcticament els mateixos que abans). I, quan es completa la compilació, feu clic a Estic d'acord amb, crear compte situat a la part inferior de la pàgina.

Un cop fet això, tot el que has de fer és validar el compte fent clic al botó contingut en el correu electrònic enviat a l'adreça declarada. Després feu clic al botó Compte ja verificada adjunt a la pantalla de confirmació de dades i llest.

Una vegada que es crea el compte de PSN, pot associar-la amb la PlayStation 4 més tard anant a Configuració> Administració del compte> Inicia una sessió al PlayStation Network.

Activa PlayStation Plus a PS4

Ara que s'ha registrat en PSN, finalment ha arribat el moment d'activar la seva subscripció a PlayStation Plus :. Com he esmentat anteriorment, si és la primera vegada que fa servir aquest servei, té dret a una prova gratuïta de 14 dies.

Dit això, ha arribat el moment de posar-se a treballar: primer, accedeixi a l' menú principal en PlayStation 4, selecciona la icona PlayStation més situat a l'esquerra. Després d'això, selecciona el botó Fes-ho per PS Plus (A dalt a la dreta) i premeu el botó X al controlador. Després seleccioneu un dels tres plans disponibles: 1 mes per a la subscripció mensual ( 8,99 euros ) 3 mesos per a la subscripció trimestral ( 24,99 euros ) I 12 mesos per a la subscripció anual ( 59,99 euros ).

Després de triar la subscripció més adequada per al seu cas, premeu el botó Accepta i continua i després en Afegir forma de pagament, Per associar un mètode de pagament vàlid. Per tant, escollir el mètode de pagament que prefereix usar ( Afegir una targeta de crèdit / dèbit, Afegir un compte de PayPal, paysafecard o Canviar codis i targetes de regal ). I després completi el formulari que es mostra a la pantalla ingressant les dades relacionades amb el mètode de pagament escollit (per exemple, les dades de la seva targeta de crèdit / dèbit o les seves dades compte PayPal ).

Per exemple, si ha triat la seva targeta de crèdit com a mètode de pagament, haurà de completar els camps relacionats amb nombre del mateix, al seu data de venciment i a la Codi CVV a la part posterior. Indiqui l'adreça de facturació associada i confirmi la seva entrada pressionant els botons Següent, bo, Ordenar i pagar y final.

Si no cancel·la la subscripció dins dels 14 dies, se li cobrarà pel pla triat. per desactivar la renovació automàtica de la subscripció abans de la data límit, seguiu les instruccions que li vaig donar a la secció corresponent d'aquesta guia.

Activa PlayStation Plus a través d'Internet

Et resulta més còmode activar PlayStation plus usant una Pc i un navegador? Podeu subscriure per obtenir una subscripció a el servei de Sony comprant directament a PlayStation Store Online.

Com? Simple. Inicia una sessió primer a aquest lloc web, entreu en el seu compte (si cal), feu clic al tipus de subscripció que li interessa triar entre les diferents propostes (1 mes, 3 mesos o 12 mesos). I, si ha triat activar una subscripció paga, primer premeu el botó Afegeix a la cistella y mostrar Comanda.

Després d'això, feu clic al botó Procedir a l'pagament. I, per afegir immediatament un mètode de pagament i activar la seva subscripció, feu clic al botó Afegir complert. PMT. Trieu si voleu afegir una targeta de crèdit, una compte PayPal o canviar un codi de cupó. Completi tots els camps obligatoris amb la informació apropiada i, una vegada que es completi el procediment, finalitzi l'operació fent clic novament al botó Ordenar i pagar i ja està.

Recordeu que, per evitar que després de 14 dies se li cobri 8,99 euros per la subscripció mensual, heu de desactivar la renovació automàtica de la subscripció.

Activa PlayStation Plus amb una oferta telefònica

En alguns períodes, és possible activi PlayStation Plus amb una oferta telefònica. En aquest cas, a l'activar el servei domèstic de Sony a través d'un operador de línia fixa, és possible usar-lo de forma gratuïta durant un període de temps limitat (generalment 6 o 12 mesos) o, en qualsevol cas, a un preu amb descompte .

Desactiva la renovació automàtica de PlayStation Plus

Una vegada que va expirar la prova gratuïta de 14 dies, la subscripció es renova automàticament per al mes següent, amb el consegüent càrrec de l'import en el mètode de pagament escollit.

Per evitar que això passi, simplement ha de desactivar la renovació automàtica subscripció. D'aquesta manera, la subscripció s'aturarà automàticament a la fi de el període promocional (o després de l'venciment natural, si desitja interrompre un pla pagat) i no se li cobrarà res.

Fins i tot en aquest cas, pots actuar tant des de la PS4 com a través de navegador. A continuació els vaig a mostrar els dos procediments.

  • des PS4 - accedir a la secció PlayStation Plus de la consola, veu a Administrar subscripció> Subscripció> Desactivar renovació automàtica i confirmeu l'operació amb el botó .

 

  • Des del navegador - anar a aquesta pàgina, accedeixi a el portal (si cal), després feu clic primer al botó Desactiva la renovació automàtica i després en confirmació.

T'aconsello que cancells la renovació automàtica a el menys 24 hores abans el venciment de la subscripció o el període promocional gratuït, en cas contrari, se li pot cobrar la suma relacionat amb la renovació posterior.