Com activar Wi-Fi. Ets un principiant amb el món de la tecnologia i encara més amb el de Internet i les xarxes sense fils. Donada la situació, per tant, ha decidit confiar en el «poder» del web per poder comprendre com activar el wifi en el seu mòdem / encaminador, Així com en els seus dispositius perquè ja no hagi de desembolicar entre un cable Ethernet i l'altre i hagi acabat aquí, al meu tutorial.

Si em permet uns minuts del seu preciós temps lliure, li ensenyaré com habilitar l'ús de la xarxa sense fils en tots els seus dispositius perquè pugui navegar per la xarxa sense haver de necessàriament de coses sota dels cables.

Ja ho sé, potser en aquest moment pugui semblar una mica complex i fora del teu abast, però puc assegurar-te que no és així en absolut. És molt senzill. Anem a fer-ho.

Com activar Wi-Fi pas a pas

Habiliteu Wi-Fi al mòdem / encaminador

En primer lloc, intentem comprendre com activar Wi-Fi al dispositiu a través del qual és possible connectar, sense fils, tots els altres dispositius que formaran part de la xarxa: el mòdem / router.

Suposant que generalment el Wi-Fi està habilitat per defecte i que, per tant, per a poder explotar-lo, no necessita fer res més que connectar-se a la xarxa generada, hi ha casos en què aquest no és el cas (per exemple, en alguns mòdems de la marca Netgear en tant el dispositiu es configura per primera vegada, el Wi-Fi es desactiva), pel que és necessari actuar en conseqüència.

Si hi ha al mòdem / encaminador hi ha un botó per activar Wi-Fi, Només pressioni aquest últim per permetre que l'inspector generi la xarxa sense fils. En general, el botó es col·loca en la part frontal de l'mòdem / encaminador o al costat i ho reconeix fàcilment perquè està marcat amb la paraula Wi-Fi o el símbol de xarxa.

Si, d'altra banda, el seu mòdem / encaminador no té cap botó per habilitar la xarxa sense fils, sàpiga que pot fer tot accedint a el panell d'administració de el dispositiu. Per fer això, obriu el navegador (qualsevol) i connecteu-vos a l'adreça 192.168.1.1 o 192.168.0.1 (Si no pot, llegiu la meva guia sobre com ingressar a l'encaminador per posar remei a la cosa).

Després escriviu la combinació de nom d'usuari i contrasenya necessaris per entrar a el panell (si no ho ha canviat, hauria de ser administrador / administrador o admin / contrasenya però també en aquest cas, si hi ha problemes, pot consultar el tutorial esmentat anteriorment) i accedir a ajustos sense fil de l'mòdem / encaminador.

Ara, per activar la transmissió gratuïta de la xarxa sense fils, marqui la casella que troba al costat de la redacció Habilitar transmissió SSID o transmissió SSID i després pressiona el botó aplicar / Desar per guardar i aplicar la configuració. En la majoria dels casos, els canvis s'apliquen instantàniament i no cal que el mòdem / encaminador es torna a arrencar, però no és una regla fixa, tot depèn de la marca i el model de el dispositiu utilitzat.

Per saber llavors el nom predeterminat de la xarxa sense fils generada i la contrasenya (sempre per omissió) que s'utilitzarà per accedir-hi, només mireu la etiqueta adequat generalment enganxat sota d el dispositiu o al lateral. Alternativament, sempre pot trobar la informació en qüestió a través de el panell d'administració de mòdem / encaminador, corresponent als elements SSID (Per saber el nom de la xarxa) i contrasenya.

Enceneu el wifi en el seu PC

Vegem ara què s'ha de fer per activar l'ús de Wi-Fi seva Pc. L'operació és factible en tots els principals sistemes operatius. Aquí hi ha les instruccions a seguir per a Windows, Mac i Linux.

Com activar Wi-Fi Windows

Immediatament tractem d'entendre com activar el Wi-Fi a les PC en funció de l' sistema operatiu més popular a la plaça. El primer pas que ha de prendre és fer clic al botó inici (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i accedeixi a panell de controlar buscant-al menú que s'obre.

llavors puja Xarxa i Internet> Centre de xarxes i recursos compartits i seleccioneu l'article Mostra opcions de targeta des de la barra lateral esquerra. Ara, feu clic dret a la icona targeta sense fils (Ha d'estar marcat amb Wi-Fi i ha de ser gris) i seleccioneu l'element permetre.

Després d'això, feu clic al Icona de wifi situat a la part inferior dreta de la barra de tasques de Windows, seleccioni, de la llista que se li mostra, la connexió sense fils a la que voleu connectar i feu clic al botó connectar.

Si cal, escriviu al camp Clau de seguretat també la contrasenya establerta per protegir la xarxa triada i feu clic a acceptar  per establir la connexió.

Com activar Wi-Fi Mac

Tens algun Mac i no saps com habilitar l'ús de Wi-Fi? Explicaré immediatament com procedir. Tot el que has de fer és fer clic al icona de xarxa sense fil (El que té tacs de Wi-Fi) que trobarà a la part inferior dreta de la barra de menú.

Després feu clic a Habilitar Wi-Fi des del menú que s'obre, seleccioneu la xarxa sense fils de referència, introduïu qualsevol contrasenya requerida per accedir-hi i en uns moments estarà a punt per començar a navegar per Internet.

En el cas que la icona de Wi-Fi no sigui present a la barra de menú, podeu habilitar-fent clic a la icona Preferències de sistema que trobes a la barra Dock, després en vermell en la finestra que apareix i després en l'element Wi-Fi el trobes a l'esquerra. Després posi una marca de verificació a la casella Mostra estat de Wi-Fi a la barra de menú això està baix i llest.

Si després, a la barra lateral esquerra de les preferències de sistema, no pot veure la redacció relacionada amb Wi-Fi, feu clic al botó (+) que està a la part inferior, sempre a l'esquerra, i en el quadre que s'obre, seleccioneu l'element Wi-Fi des del menú desplegable interfície:. Finalment, escriviu el nom que voleu assignar a la connexió en el camp al costat de la redacció Nom de l'servei: i pressiona el botó CREAR per completar el procediment

Finalment, va assenyalar que, a més de la barra d'sistema Mac, pot habilitar l'ús de Wi-Fi també des de la mateixa pantalla que a dalt de les preferències de sistema. Per fer això, simplement feu clic al botó Habilitar Wi-Fi. Després pot seleccionar directament la xarxa de referència des d'allí des de la llista visible des del menú Nom de xarxa.

Linux

Ara vegem com procedir en Ubuntu i específicament en Linux, Una de les distribucions més conegudes, estesa i apreciada entre els usuaris. Per activar l'ús de Wi-Fi a la seva Pc, tot el que ha de fer és fer clic a l'àrea d'indicadors que es troba a la part superior dreta i després en els elements Wi-Fi apagat y llum. Després seleccioneu la xarxa sense fils a la qual voleu connectar de la llista que se li proposa, escriviu la contrasenya a continuació i llest.

Active Wi-Fi telèfons mòbils i tauletes

Si, d'altra banda, està interessat en comprendre com activar Wi-Fi a la seva telèfon mòbil o tauleta, les instruccions que ha de seguir són les següents. L'operació és factible en totes les plataformes principals per a dispositius mòbils, per tant, Android, IOS i Windows Mobile.

en Android

Tens un dispositiu Android, Telèfon mòbil o tauleta que és, i vol saber com habilitar l'ús de Wi-Fi? Després feu això: prengui el seu dispositiu, desbloquéelo, accedeixi a la pantalla on hi ha icones de totes les aplicacions i pari ajustos (La icona en forma de engranatge ) Després atura't en la veu Wi-Fi el trobes a la secció connexió i posa en ON el seu interruptor

en iOS

Per activar Wi-Fi dispositius iOS, és a dir, iPhone o iPad, Tot el que ha de fer és prendre el seu dispositiu, desbloquejar-lo, accedir a la pantalla d'inici, pressionar ajustos (El que té engranatge ), Seleccioneu l'element Wi-Fi i el activar l'interruptor en la següent pantalla, a la banda de l'element Wi-Fi.

Després seleccioneu la xarxa a la que voleu connectar de les disponibles a la llista, premeu sobre ella, posi la contrasenya que pugui ser necessària i en uns moments finalment pot començar a navegar per Internet.

Al Windows Mobile

Finalment, explicaré com activar Wi-Fi dispositius Windows Mobile, Fins i tot en aquest cas és molt fàcil, no tens de què preocupar-te. Per tenir èxit, tot el que ha de fer és agafar el dispositiu, desbloquejar, accedir a el dispositiu Menú d'inici, pressioni ajustos, Seleccioneu l'article Wi-Fi i pujar la palanca d'ajust relativa.

Després seleccioni, de la llista que se li proposa, el nom de la xarxa a la que voleu connectar, ingressi qualsevol contrasenya requerida i pari al botó fet per completar l'operació.