Com actualitzar PS4

¿Acaba de comprar un PS4 i desitja ajuda per configurar les actualitzacions de la consola? Ha intentat actualitzar el seu PS4 a través d' Internet però el procediment falla a causa d'un error? No es preocupi, ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte.

Amb el tutorial d'avui, ho esbrinarem junts com actualitzar PS4 a través d'Internet o sense connexió, utilitzant una memòria USB comú. Tots dos procediments triguen uns minuts a completar-se i no impliquen riscos particulars. Els jocs i guardats en el disc dur de la consola romanen al seu lloc.

Com es comprèn fàcilment, el procediment d'actualització en línia és el més simple i immediat: li suggereixo que comenci amb això. Si després té problemes i / o prefereix operar sense connexió, feu una minuts més i segueixi les meves instruccions sobre com aprofitar les actualitzacions sense connexió per PlayStation 4. Trobareu tot el que s'explica a continuació. Feliç lectura i feliç actualització!

Índex

Actualitzar PS4 a través d'Internet

Si voleu actualitzar la seva PS4 a través d'Internet, aneu a la configuració de la consola i, si cal, configureu una connexió a Internet a la consola. La connexió pot ser sense fils o per cable.

No saps com configurar una connexió a Internet a la teva PS4? No hi ha problema. Entreu al menú principal de la consola, premeu el fletxa amunt en el seu controlador i seleccioneu la icona de ajustos (El cas) usant la clau X. A la pantalla que s'obre, aneu a Xarxa, triar configurar una connexió a Internet i establir una connexió wifi o una connexió amb cable de xarxa (LAN) seleccionant una de les dues opcions disponibles.

Si escolliu configurar una xarxa Wi-Fi, Seleccioneu l'opció típic a la pantalla que s'obre, indica la xarxa sense fil a la qual vols connectar la consola i ingressa la contrasenya necessària per accedir-hi.

Un cop establerta la connexió, pot iniciar la recerca d'actualitzacions per a la seva PS4 anant a menú ajustos consola i seleccionant l'element Actualització de programari de sistema d'aquest últim.

Si hi ha una nova versió de firmware disponible, la PS4 t'ho notificarà i et convidarà a descarregar-la i instal·lar-la. Per iniciar la instal·lació d'una actualització descarregada a la consola, primer premeu el botó vinga i després en això Actualitzar. Per veure la llista de canvis inclosos en l'actualització, premeu el botó Mostra els detalls.

Després de confirmar la instal·lació de l'actualització, la PS4 es reiniciarà un parell de vegades i instal·larà automàticament l'últim firmware.

Nota: Hi manual d'actualitzacions no sempre és necessària. La PS4, de fet, està configurada per descarregar automàticament l'últim firmware tan aviat com estiguin disponibles. Quan se li notifiqui que hi ha una actualització disponible, esperi que es descarregui a la consola (pot seguir el progrés de la descàrrega anant a la menú de notificacions dalt a l'esquerra) i instal·leu-lo seguint el procediment anterior.

Actualitzar PS4 a través d'una memòria USB

Si el procés d'actualització d'Internet falla, pot actualitzar PS4 descarregant el firmware de la consola en una memòria USB i instal·lant-lo en manera segura. Si no sap del que estic parlant, prengui cinc minuts de temps lliure i intenti seguir les instruccions que estic a punt de oferir-li.

Primer, connecteu-vos a aquesta pàgina web i descarregui l'últim firmware per a la PS4 fent clic al botó Descàrrega de l'actualització. El firmware està en format PUP i pesa més de 300 MB, de manera que necessita una connexió ràpida mitjana per descarregar-lo.

Quan es completi la descàrrega, pren XNUMX Memòria USB amb al menys 400 MB lliures, Inseriu en el seu PC i creï una carpeta PS4 en el seu camí principal. Quan acabi, obriu la carpeta PS4, Crea una carpeta anomenada ACTUALITZAR dins i copia el arxiu PUP de l'firmware PS4 en aquest últim. A la fi de l'procediment, ha d'obtenir una memòria USB estructurada així: X:> PS4> ACTUALITZAR> PS4UPDATE.PUP (On en lloc de X: hi ha d'haver la lletra de la unitat de la memòria USB).

Ara necessites arrencar la PS4 a Mode segur i necessita instal·lar l'actualització de l'microprogramari a través d'una memòria USB.

Per iniciar la PS4 en mode segur, cal apagar completament la consola i ha de tornar a encendre-mentre manté pressionada la tecla Poder fins que sentis dues «xiulets» (Això hauria de prendre aproximadament 8 segons). Si no sap com apagar completament la PS4, aneu a menú principal de la consola, seleccioneu la icona apagar que està a dalt a la dreta, puja Opcions d'estalvi d'energia es apaga la PS4 seleccionant l'element apropiat de la pantalla que s'obre.

Una vegada que la PS4 està apagada, connecteu el USB pendrive actualitzant el firmware a un dels ports disponibles a la consola i activant el Mode segur seguint les instruccions que li vaig donar abans (és a dir, mantenir pressionat el botó d'encesa durant uns 8 segons, fins que escolti dues «xiulets»).

En aquest punt, connecteu el amb controlador usant un cable USB, Premeu el botó PD en aquest últim i seleccioneu l'element 3. Actualització del programari de sistema. llavors puja Actualització des de memòria USB, Respondre a totes les advertències que apareixen a la pantalla i esperi que es completi la instal·lació de l'microprogramari. No hauria de trigar gaire.

En el desafortunat cas que la PS4 no reconegui la memòria USB, proveu una formatar la unitat en FAT32 (Vaig explicar com fer-ho en el meu tutorial sobre com formatar una unitat flash USB) I repetiu el procediment que li acabo de mostrar. Altrament, proveu una altra clau.

Nota: Si estàs intentant reemplaçar el disc dur de la teva PS4, per instal·lar el firmware a la consola has de seguir un procediment diferent. Ha de descarregar la versió completa de l'microprogramari de PS4 connectant-se a aquesta pàgina web i fent clic a l'element primer Instal·lació de programari de nou sistema que es troba a la part inferior i després a l'enllaç [Scarica ORA]. Després d'això, de copiar el fitxer PUP amb el firmware de PS3 a una memòria USB de al menys 2 GB (creant una estructura de carpetes com la que es mostra a dalt), ha d'iniciar la consola en mode segur i ha de seleccionar l'opció Restablir PS4 (reinstal·lar el programari de sistema).