Com actualitzar WhatsApp

Com totes les altres aplicacions per iPhone, Android y Windows Phone, WhatsApp Missatger també s'ha d'actualitzar constantment per assegurar-se tenir una versió segura i completament funcional de l'aplicació en el seu telèfon.

Digues-me: ¿estàs segur que estàs fent servir l'última versió de l'aplicació? No? Tal com ho imaginava. Heus aquí la raó per la qual avui vull oferir-te aquest tutorial i il·lustrar-en detall com actualitzar WhatsApp en tots els principals sistemes operatius de telèfons mòbils. No es preocupi, fins i tot si és un principiant amb Android, iPhone o Windows Phone, Li prometo que podrà descarregar l'última versió de WhatsApp en poc temps.

Trobi tota la informació que necessita a continuació. Fins i tot veurem com instal·lar les versions beta de WhatsApp per Android (per provar totes les noves funcions a la vista prèvia) i com actualitzar el client oficial de WhatsApp per Windows i Mac OS X. Anem, posem-nos mans a l'obra immediatament i vegem si el teu telèfon mòbil, Com Espero que ja hagi descarregat les últimes actualitzacions per al sistema de missatgeria més popular de l'món!

Com actualitzar WhatsApp a iPhone

Si utilitzeu un iPhone, obriu el Botiga d'aplicacions pressionant sobre la seva icona situat en la pantalla d'inici (la «A» sobre fons blau) i seleccioneu la targeta Actualitzacions situat a la part inferior dreta. Després s'ubiqui la icona de WhatsApp i premeu el botó Actualitzar per descarregar «manualment» l'última versió de l'aplicació.

Si no veu el botó d'actualització al costat de el nom de WhatsApp (i diu Obre ), Vol dir que la versió més recent de l'aplicació ja està instal·lada en el seu "iPhone". Si, per contra, la icona de WhatsApp està completament absent, l'aplicació ja s'ha actualitzat o en qualsevol cas no hi ha actualitzacions recents que informar.

Si haguessis de començar a descarregar l'última versió de WhatsApp «manualment», és possible que el sistema d'actualització automàtica de iOS no estigui actiu. Llavors veu a l' configuracions iOS (pressionant la icona d'ajustos a la pantalla d'inici), seleccioneu l'element iTunes Store i App Store al menú que s'obre i configuri l'opció Actualitzacions en EN.

També assegureu-vos que no hi hagi un interruptor actiu en l'opció Utilitzar les dades de mòbils, En cas contrari, el seu iPhone descarregarà actualitzacions 3G / LTE i consumirà ràpidament tot el trànsit del seu pla de dades.

Com actualitzar WhatsApp en Android

Si utilitzeu un telèfon mòbil Android, llauna actualitzar WhatsApp directament des Botiga de jocs. D'aquí la icona de la bossa blanca amb el símbol «play» en el centre que està a la pantalla inicial o bé a la llista d'aplicacions instal·lades al dispositiu. Després «toca» a icona d'hamburguesa situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element Els meus aplicacions i jocs de la barra que apareix al lateral.

En aquest punt, busqui la icona de WhatsApp a la pantalla que s'obre i revisa la redacció al costat de el nom de l'aplicació: si a la banda de el nom de WhatsApp està l'escriptura Actualitzar vol dir que hi ha una actualització disponible però que encara no s'ha instal·lat. Després premeu la icona de WhatsApp, premi els botons Actualitzar es accepto i l'actualització es completarà automàticament. Si troba l'escriptura al costat de el nom de l'aplicació instal·lat, No hi ha actualitzacions disponibles i ja utilitza l'última versió del programari.

Android té un sistema d'actualització automàtica d'aplicacions. Si el seu telèfon mòbil no està actiu o no funciona bé, obriu el Botiga de jocs, pressiona icona d'hamburguesa situat a la part superior esquerra, trieu l' configuracions al menú que apareix. A la pantalla que s'obre, seleccioneu l'element Actualització automàtica de l'aplicació i posi la marca de verificació al costat de l'opció Actualització automàtica de l'aplicació només a través de Wi-Fi. D'aquesta manera les aplicacions s'actualitzaran automàticament utilitzant només connexions Wi-Fi (per tant sense desaprofitar tràfic de dades en 3G o LTE).

Actualitzar WhatsApp a través del paquet Apk

Si utilitzeu un telèfon mòbil que no inclou suport per a google Play Store, Pot actualitzar WhatsApp descarregant la seva paquet Apk de Internet. Per tant, comenceu la vostra navegador favorit (p. Ex. crom ), Connectat a el lloc whatsapp.com/android i pressiona el botó Baixa'l ara per començar a descarregar l'última versió de WhatsApp.

Quan es completi la descàrrega, iniciï l'aplicació descarregar o qualsevol altre gestor de fitxers (per exemple, ES File Manager), cerqueu el fitxer WhatsApp.apk a la carpeta de descarregar i segueix endavant Instal·lar en pc / Obre per completar la instal·lació. Recomano: abans de instal·lar WhatsApp d'aquesta manera elimini les versions anteriors de l'aplicació al telèfon (pot trobar informació sobre això en el meu guia sobre com desinstal·lar un programa en Android).

Si no pot instal·lar WhatsApp causa d'un error, comproveu que el suport per a fonts desconegudes estigui actiu en el seu telèfon mòbil (és a dir, aplicacions no descarregades de Play Store) anant a configuracions Android, seleccionant l'element la seguretat de menú que apareix i activant l'opció relativa a orígens desconeguts.

Instal·lar versions beta de WhatsApp

En Android també és possible instal·lar versions no definitives de WhatsApp que contenen funcions experimentals encara no posades a disposició al públic en general. No és recomanable per a tothom ja que aquests llançaments poden ser una mica inestables, però ara explicaré com fer-ho.

descarregar WhatsApp Beta, Obriu Chrome o qualsevol altre navegador en el vostre telèfon mòbil, vinculat a la pàgina whatsapp.com/android i premeu l'enllaç primer beta situat sota el botó Baixa'l ara i després en el botó Converteix-te en tester present a la pàgina que s'obre.

En aquest punt, obriu Play Store, busqui WhatsApp i primer pressiona la icona de l'aplicació i després els botons Actualitzar es accepto per actualitzar l'aplicació a l'última versió beta.

Posteriorment, en cas de dubte, pot abandonar la prova de les versions beta de WhatsApp tornant a el lloc. whatsapp.com/android i pressionant l'enllaç primer beta i després en la veu Sortir de el programa situat a la part inferior de la pàgina que s'obre.

Com actualitzar WhatsApp en Windows Phone

Tens un telèfon equipat amb Telèfon windows ? Després, per actualitzar WhatsApp, seleccioneu la casella de Botiga del Windows des de la pantalla d'inici (la icona de la bossa amb el logotip de Windows al centre), premeu el botó (...) situat a la part inferior dreta i seleccioneu l'element ajustos al menú que apareix.

A la pantalla que s'obre, pressiona el botó buscar actualitzacions que es troba a la part inferior i assegureu-vos que les opcions actualitzar aplicacions automàticament es Actualitzar només amb Wi-Fi estan actius. D'aquesta manera, la seva Windows Phone buscarà actualitzacions per a totes les aplicacions instal · lades al dispositiu. (Inclòs WhatsApp) i els instal·larà automàticament sense consumir tràfic de dades.

Com actualitzar WhatsApp en PC

WhatsApp també està disponible com a aplicació per finestres es Mac OS X. En tots dos sistemes operatius s'actualitza de forma completament automàtica, però, si estàs interessat, pots activar una funció que et permet rebre les seves versions beta en vista prèvia. Les versions beta de WhatsApp, com es va explicar anteriorment, són potencialment inestables però inclouen característiques que encara no s'han llançat per al públic en general.

Per activar la instal·lació de WhatsApp Beta en el seu PC amb Windows, iniciï el client oficial de WhatsApp, feu clic al menú Ajuda que està en la part superior esquerra i col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Descarregar actualitzacions beta. Si utilitzeu una Mac, al seu lloc, feu clic al menú WhatsApp situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element Descarregar actualitzacions beta d'aquest últim.

En cas de problemes, pot desactivar la recepció de versions beta de WhatsApp llevant la marca de l'opció descarregar actualitzacions beta i pot reinstal·lar la versió estàndard de l'aplicació seguint les instruccions que trobarà en el meu manual sobre com utilitzar WhatsApp a la PC.