Després de pensar durant dies i dies, finalment vas decidir: tu, com molts altres usuaris, has triat actualitzar a Windows 10 el teu PC Gran idea, no puc dir-te res més. No obstant això, si en aquest moment està llegint aquesta guia, probablement sigui perquè hi ha alguna cosa que no li resulta clar i li agradaria obtenir més informació sobre els passos a seguir per completar la seva «missió». Bé, si les coses són realment així que no et preocupis, estic aquí per ajudar-te.

Per actualitzar el seu PC a Windows 10, Té dues formes diferents a la seva disposició: la primera és aprofitar Windows Update (el sistema d'actualització automàtica inclòs en Windows), la segona implica la creació d'una clau USB o un DVD amb arxius instal·lació de l' sistema operatiu (Utilitzable en qualsevol Pc sense haver de descarregar el sistema operatiu novament).

Quina solució és l'adequada per a tu? Intentem esbrinar junts. Preneu-vos un temps lliure i posi en pràctica la informació que trobarà a continuació. A la fi de l'procediment, es trobarà amb una Pc actualitzada a Windows 10 i amb totes les seves dades al seu lloc, llevat que voluntàriament decideixi formatar el disc dur, Això és obvi. Gaudeix de la teva lectura i diverteix-te!

Quant costa l'actualització a Windows 10?

Si té una còpia original de Windows 7 SP1 o Windows 8.1 instal·lada en el seu PC, pot actualitzar a Windows 10 gratis, però només abans de el 29 de juliol de 2016, Això és exactament un any des del debut de Windows 10 en el mercat.

Normalment, el preu de Inici de Windows 10 és de 135 euros mentre que el de Windows 10 Pro és de 279 euros. La compra d'sistema operatiu es pot fer directament a la botiga oficial de Microsoft, en botigues en línia com Amazon i en botigues d'electrònica física.

Què necessites per actualitzar a Windows 10?

Abans d'instal·lar Windows 10, assegureu-vos que el seu PC compleixi amb tots els requisits tècnics de la carcassa i que tingui tot el que necessita per actualitzar. Aquí a detall el que necessites.

  • Una PC equipada amb al menys 2 GB de RAM, 20 GB d'espai lliure en disc, un processador de al menys 1 GHz amb suport per PAE, NX i SSE2 i una targeta gràfica amb suport per a Microsoft DirectX 9 i controladors WDDM.
  • Una connexió a Internet ràpida, essencial per descarregar arxius d'instal·lació de Windows 10.
  • Una còpia original de Windows 7 SP1 o Windows 8.1. Les altres edicions de Windows i totes les còpies de el sistema operatiu no activades de manera legítima no poden aprofitar l'actualització directa a Windows 10 (però, sempre pot formatar el disc i instal·lar el sistema operatiu des de zero).
  • Una memòria USB amb al menys 8 GB o un DVD en blanc, si voleu crear un suport per a la instal·lació de Windows 10 en diverses PC.

Com actualitzar a Windows 10 a través de Windows Update

Si té una Pc amb Windows 7 SP1 o Windows 8.1 instal·lat, mireu l'àrea de notificació de el sistema. si notes la presència d'un bandera de color blanc (El logotip de Windows) Tinc una bona, de fet, una excel·lent notícia per donar-li: pressionant la bandera blanca en qüestió, pot sol·licitar la seva còpia de el nou sistema operatiu i instal·lar-tan aviat com estigui disponible a través de Windows Update.

Per actualitzar a Windows 10 sol·licitant la seva còpia de sistema operatiu, feu clic a la bandera que va aparèixer al costat de el rellotge de sistema i premeu primer el botó Reserva d'actualització gratuïta i després en prop.

Quan la seva còpia de Windows 10 estigui disponible, la trobarà entre les actualitzacions de Windows Update es pugui instal·lar un com qualsevol altra actualització d'sistema operatiu. Per obtenir més informació a l'respecte, pot connectar-se a la pàgina web corresponent al lloc d'Internet de Microsoft, a la qual pot accedir fent clic aquí.

Què fer si la icona de la bandera no apareix

Si no veu aparèixer la icona a la safata de sistema, per actualitzar a Windows 10, s'iniciï Windows Update i descarregui totes les actualitzacions disponibles per a PC. Entre les actualitzacions disponibles, aquells que poden fer que aparegui la bandera han de ser els nomenats KB3035583 per a Windows 7 SP1 i Windows 8.1, KB2952664 per a Windows 7 SP1 i KB2976978 per a Windows 8.1 També assegureu-vos que Internet Explorer versió 11 tingueu en el PC (en cas contrari, pot aparèixer l'indicador, però no li permet reservar l'actualització a Windows 10).

Si tot i la presència d'aquestes actualitzacions encara no veu la bandera per poder actualitzar a Windows 10, intenti posar en pràctica els consells a continuació (un alhora, no tots junts).

  • Descarregueu «manualment» i instal / reinstal les actualitzacions que activen l'indicador per a l'actualització a Windows 10. Perquè els canvis siguin efectius, és possible que necessiteu apagar el seu PC.
  • Assegureu-vos que la seva còpia de Windows sigui genuïna. Per fer això, aneu a menú començament, Feu clic dret a la icona Ordinador i seleccioneu l'article propietat des del menú que apareix. A la finestra que s'obre, verifiqui que la còpia de sistema operatiu estigui activada.
  • Accediu a la carpeta C: Windows System32 GWX i iniciar els executables GWX.exe y GWXUX.exe com a administrador (aquests són els llançadors per iniciar la reserva de Windows 10 que estan instal·lats a l'ordinador amb l'actualització KB3035583). Si no sap com iniciar l'iniciador com a administrador, feu clic dret en les seves icones i seleccioneu l'element executar com a administrador des del menú que se't mostra.
  • descarregar ' Utilitat d'actualització de Windows 10 connectant-se a la pàgina web de Microsoft i fent clic al botó actualitza ara. Si el botó no està disponible, utilitzeu aquest enllaç directe. Una vegada que es completi la descàrrega, iniciï l'executable Windows10Upgrade9252.exe i feu clic primer i després en acceptar. Després, deixeu que el programari examini l'estat de la Pc i esperi la seva resposta: si no hi ha problemes i pot actualitzar a Windows 10, feu clic al botó Següent per iniciar la descàrrega i després la instal·lació de sistema operatiu a l'ordinador. Si, d'altra banda, es detecten problemes que impedeixen una actualització a Windows 10, intenti resoldre'ls.

Com actualitzar a Windows 10 a través de l'eina de creació de mitjans

Si ha comprat una llicència per Windows 10 o està buscant una solució per a instal·lar el sistema operatiu en diverses PC, pot contactar Eina de creació de mitjans. Aquest és un petit programa gratuït de Microsoft a través del qual pot descarregar qualsevol versió de Windows 10, instal al seu PC, copiar-lo en una memòria USB o guardar com una imatge ISO i després gravar-ho en DVD.

Per descarregar l'eina de creació de mitjans, connectada a la pàgina web de Microsoft usant un PC amb Windows i feu clic al botó Descarregueu l'eina ara que es troba a la part inferior esquerra. Si visita el lloc web de Microsoft utilitzant un sistema operatiu que no sigui Windows, en lloc de programari Media Creation Tool, us apareixerà directament la imatge ISO de Windows 10 a la versió de 32 o 64 bits.

Una vegada que es completi la descàrrega, iniciï l'executable MediaCreationTool.exe i trieu si voleu actualitzar el seu Pc a Windows 10 o crear un suport d'instal·lació dedicat. En el primer cas, tots els arxius necessaris per a la instal·lació de sistema operatiu es descarregaran d'Internet i el procediment d'actualització de Windows 10 s'iniciarà automàticament (que només es pot realitzar a Windows 7 SP1 i Windows 8.1). Si, en canvi, tria crear un suport d'instal·lació per una altra PC, Pot crear una memòria USB amb els arxius d'instal·lació de Windows 10 o pot descarregar la imatge ISO de sistema operatiu per gravar en DVD.

Actualitzeu la PC en ús a Windows 10

Si voleu actualitzar la Pc que utilitzeu, una vegada que s'hagi obert la finestra Eina de creació de mitjans, feu clic al botó acceptar, Tria el actualitza el teu PC ara i feu clic al botó Següent situat a la part inferior dreta. Espere, per tant, al fet que es descarreguin tots els components necessaris per a la instal·lació de sistema operatiu i seguiu l'assistent específic que es mostra a la pantalla.

A la fi de la descàrrega, ha d'acceptar les condicions d'ús de Windows 10 prement el botó corresponent, després de la qual cosa ha d'esperar que es verifiqui si hi ha actualitzacions en el sistema operatiu i feu clic a Següent y instal·lar per a procedir amb la instal·lació de Windows 10 a la PC. Quan sigui possible, l'actualització es realitza mantenint tots els arxius, aplicacions i configuracions en la Pc. No obstant això, si ho desitja, pot fer clic en l'element Canviar elements per guardar i trieu si voleu instal·lar Windows mentre manté només arxius personals (Per eliminar programes i configuracions sense eliminar dades) o si no guardar res i instal·lar Windows 10 eliminant tot.

Crear un mitjà d'instal·lació de Windows 10

Si, d'altra banda, prefereix actualitzar una altra Pc a Windows 10, o prefereix fer-ho a l'ordinador, però crea una clau USB o DVD per instal·lar el sistema operatiu, seleccioneu l'opció per crear un mitjà d'instal·lació per a una nova PC, Pressiona el botó Següent, Triï quina versió de Windows 10 descarregar, l'idioma de el sistema operatiu i l'arquitectura de la mateixa utilitzant els menús desplegables apropiats. Per defecte, es tria la versió de Windows 10 més adequada per a la seva Pc, però la marca de verificació s'elimina de l'element Utilitza les opcions recomanades per aquesta PC Podeu triar qualsevol edició de el sistema operatiu.

En aquest punt, feu clic a Següent i triar si crear-ne un unitat flash USB (És a dir, una memòria USB) per a la instal·lació de Windows 10 o arxiu ISO per a ser transferit a un DVD. Després feu clic novament al botó Següent i indica el dispositiu o carpeta de destinació en el qual guardar els fitxers d'instal·lació de Windows 10 per iniciar la descàrrega.

Una vegada que es completi el procediment de descàrrega, Mitja Creation Tool copiarà automàticament els arxius de Windows 10 a la clau que va especificar o a l'arxiu ISO que ha decidit guardar en el seu PC.

Recordeu que si ha triat actualitzar a Windows 10 a través d'una memòria USB, aquest últim ha de tenir una capacitat de al menys 8 GB. En cas que hagi triat actualitzar a Windows 10 a través d'un arxiu ISO, li suggereixo que llegeixi la meva guia sobre com gravar arxius ISO per esbrinar com crear un DVD d'instal·lació de sistema operatiu.

Després reinicieu el PC sense expulsar la clau USB o DVD que ha creat i segueixi el procediment d'instal·lació de Windows 10. Si la Pc que s'actualitzarà a Windows 10 és diferent de la que està actualment en ús, expulsi la clau o DVD amb els arxius instal·lació de sistema operatiu i connecta el suport a la PC a la que esteu Windows 10.

Procedint d'aquesta manera, el procediment per instal lar Windows 10 des de USB o DVD hauria de començar automàticament. Si el procediment no s'inicia automàticament i la còpia de Windows ja instal·lada a l'ordinador s'inicia normalment, ingressi el BIOS / UEFI i canvieu l'ordre d'inici configurant el port USB o la compatibilitat amb DVD com a primer dispositiu, seguint les instruccions de la meva guia sobre com configurar la BIOS.

Com instal lar Windows 10

En aquest punt, independentment de si ha triat actuar directament a través de l'eina de creació de mitjans, a través d'una clau USB o un DVD, esperi que s'iniciï el procediment per actualitzar a Windows 10 i després escolliu l'idioma i el disseny de l' teclat i després premeu en els botons Següent y instal·lar.

Ara ingressi el clau de producte de la seva còpia de Windows 10 o feu clic passar per alt per ingressar el codi només a la fi de la configuració, accepti les condicions d'ús de programari i trieu si voleu fer un actualització de la còpia de Windows ja present en la Pc o de fer un instal·lació personalitzada. En aquest últim cas, pot formatar completament el disc de la Pc i després obtenir l'anomenada instal·lació neta. La Pc, després d'una primera fase d'instal·lació breu de Windows 10, es reiniciarà i s'iniciarà el procediment de configuració inicial de sistema operatiu.

Durant el procediment de configuració inicial, pot ajustar diverses configuracions de Windows 10 de manera molt detallada, però si voleu accelerar tot el procediment, premeu el botó Utilitza configuracions ràpides. D'aquesta manera, es farà servir la configuració predeterminada i no haurà de perdre temps amb la configuració de sistema operatiu, només haurà de associar el seu compte de Microsoft amb Windows (per sincronitzar les dades i la configuració amb el núvol).

Una vegada que finalitzi el procediment per actualitzar a Windows 10, si encara no ho ha fet, no oblidi associar la clau del producte que posseeix amb la còpia de sistema operatiu. Per fer això, premeu en el camp de recerca ubicat a la part inferior esquerra de l'escriptori, escriviu ajustos i feu clic al primer resultat mostrat.

En la nova finestra que es mostra, feu clic a Actualització i seguretat, Pressiona la veu activació adjunt a menú de la part esquerra i seleccioneu l'opció a la dreta per proporcionar la seva clau de producte i activar la seva còpia de Windows 10. Quan finalitzi el procediment, veurà l'entrada Windows està activat en el camp activació.

ATENCIÓ: A l'instal·lar Windows 10 des d'una memòria USB o DVD, no podrà utilitzar l'actualització gratuïta des de Windows 7 SP1 o Windows 8.x. Si té la intenció d'aprofitar l'actualització gratuïta, ha de recórrer a la instal·lació directa d'sistema operatiu des Mitjana Creation Tool o Windows Update.

informació útil

  • Després d'actualitzar a Windows 10, té 30 dies per tornar als seus passos i restaurar Windows 7 SP1 o Windows 8.x. Anant a l'menu Configuracions de PC, Fent clic a la icona Actualització i seguretat i seleccionant l'article Restauració des de la barra lateral esquerra de fet pots tornar a Windows 7 o tornar a Windows 8 fent clic en un botó convenient. Totes les dades seran preservats. Més informació aquí.
  • Si realitza l'actualització gratuïta a Windows 10 des de Windows 7 SP1 o Windows 8.1, no necessita ingressar cap clau de producte, el sistema s'activarà mitjançant unempremta de maquinari que Microsoft registrarà en els seus servidors. Això vol dir que després d'actualitzar a Windows 10 podrà reinstal·lar el sistema operatiu en el seu PC (també mitjançant una instal·lació neta) i això s'activarà automàticament.