Com actualitzar Android

Tens un smartphone Android i acabes de descobrir que un amic teu que posseeix el mateix model de telèfon ha actualitzat el sistema operatiu d'aquest últim. Encara no ha rebut cap notificació sobre la disponibilitat de l'actualització, però també li agradaria canviar a l'última versió d'Android disponible per a la seva telèfon mòbil: Com fer-ho sense causar problemes?

No et preocupis, intentaré explicar-t'ho de la forma més senzilla possible. Tot el que necessita és una connexió Wi-Fi activa, una Pc amb Windows i el programari oficial de l'fabricant del seu telèfon mòbil instal·lat en ella. Llavors, estàs preparat per descobrir com actualitzar android utilitzant procediments oficials (que, per tant, no afecten la garantia de el telèfon i no són perillosos)? Aquí està tot en detall.

El primer procediment relacionat amb com actualitzar android que vull proposar només implica l'ús de el telèfon mòbil. Sempre que tingui una connexió a Internet Wi-Fi activa i el seu telèfon estigui connectat a ella, accedeixi a la configuració d'Android tocant primer el quadrat blau que està a la part inferior dreta de la pantalla i després la icona configuracions (L'engranatge) que es troba a la llista de aplicacions instal·lades al telèfon mòbil.

En aquest punt, aneu a la part inferior de la pantalla que s'obre i feu lliscar l'opció amb el dit Informació de el dispositiu. Anar a la secció Actualització de programari i toca l'opció Actualitzar per començar a buscar actualitzacions de programari per al seu telèfon. Si hi ha actualitzacions per Android disponibles, el telèfon mòbil s'actualitzarà automàticament; en cas contrari, apareixerà un missatge indicant-li que no hi ha actualitzacions per al dispositiu.

El segon mètode en com actualitzar android es tracta d'l'ús d'un programa d'Pc, més precisament el programari que el fabricant del seu telèfon mòbil certament ha posat a disposició al seu lloc web oficial i que li permet administrar tots els aspectes de el telèfon amb facilitat (actualització de programari però també còpia de seguretat de dades, gestió de la llibreta d'adreces, etc.). Per exemple, si fa servir un telèfon mòbil Android produït per Samsung, Ha de connectar-se a la pàgina web de l'fabricant i descarregar el programa Kies fent clic al botó Descàrrega Kies (Windows).

Quan es completi la descàrrega, feu doble clic per obrir l'arxiu que acaba de descarregar ( Kies_2.0.1.11053_99_3.exe ) I instal el programa en el seu PC seguint el procediment guiat (simplement feu clic a vinga ). En aquest punt, comenci Triar a través de la seva icona a l'escriptori, connecteu el telèfon mòbil a la PC usant el cable USB subministrat amb el telèfon i, a la finestra que s'obre, feu clic al nom de el telèfon (al menú de la part superior esquerra) per a verificar la disponibilitat d'actualitzacions per al seu telèfon. Si el programa no s'inicia o dóna errors, instal .Net Framework 3.5 de Microsoft en el seu PC.