Com actualitzar aplicacions iOS 13. En aquesta guia, li proporcionaré informació útil sobre quines són les operacions preliminars que ha de realitzar per actualitzar les aplicacions al dispositiu, després de la qual cosa li explicaré en detall com fer-ho manualment o automàtic, activant, per a la nota, l'actualització automàtica de les aplicacions.

Com actualitzar aplicacions iOS 13 pas a pas

operacions prèvies

Abans d'explicar-te en detall Com actualitzar aplicacions en iOS 13, He de explicar-li com dur a terme algunes operacions preliminars relacionades amb la connexió de l' iPhone a Internet i l'inici de sessió amb el compte d'Apple: les dues operacions necessàries per poder accedir a la App Store d'iOS.

Dit això, pot connectar l'iPhone a Internet a Wi-Fi o mitjançant la xarxa de dades accedint, en ambdós casos, a menú de ajustos d'iOS ( icona d'engranatge ubicat a la pantalla d'inici de el dispositiu).

Després pressioni l'element Wi-Fi i posar en O N la palanca relativa, per connectar-se a la seva xarxa domèstica.

Si encara no ha connectat el seu iPhone a xarxa Wi-Fi (o desitja connectar-lo a una altra xarxa Wi-Fi), seleccioneu el nom de xarxa des del menú que se li ofereix i introduïu la clau d'accés corresponent.

Si, d'altra banda, desitja activar el paquet de dades, premi l'element Telèfon mòbil i posar en ON la palanca situada en la redacció dades cel·lulars.

Després veu a menú Configuració> Mòbil> Opcions de dades mòbils i assegureu-vos que l'opció d'usar estigui activa 4G.

A més, per accedir a la App Store d'iOS, ha d'iniciar sessió al compte d'Apple, sempre actuant a través de menú de ajustos del teu dispositiu.

Per procedir, llavors, pressiona el icona de ajustos ( el símbol de l'engranatge ) Situat a la pantalla d'inici de iOS, després de la qual cosa, en la següent pantalla que se li mostra, pressiona l'element Inicieu sessió en (nom de el dispositiu), Perquè pugui accedir al seu compte escrivint la ID d'Apple i la contrasenya associat amb el mateix.

Com actualitzar les aplicacions d'iPhone iOS 13

Va actualitzar el seu iPhone a iOS 13 i, després de fer-ho, ja no pot trobar la secció actualitzacions dels App Store d'iOS, a través del qual, amb la versió anterior de l' sistema operatiu Apple, es va utilitzar per actualitzar les aplicacions instal·lades en el seu dispositiu?

En aquest cas, no es preocupi: encara pot tenir èxit amb l'objectiu de actualitzar aplicacions en iOS 13 ; tot el que ha de fer és seguir les instruccions que li donaré: podrà actualitzar manualment l'aplicació de nou i podrà activar la funció d'actualització automàtica de la mateixa.

actualització manual

Després de la introducció de iOS 13, La interfície d'usuari de App Store i, en conseqüència, també els procediments necessaris per dur a terme la actualització manual de les aplicacions instal·lades.

En aquest sentit, per tenir èxit en aquest propòsit, prengui el seu telèfon mòbil i iniciï el App Store d'iOS, pressionant la seva icona ( una Estilitzada «A» blanc sobre un fons blau clar) situat a la pantalla d'inici.

Després d'això, premeu la miniatura de la teva foto de perfil que pots veure a la cantonada superior dreta de la App Store. Ara, en la nova pantalla que es mostra, anomenada compte, Tot el que ha de fer és localitzar les aplicacions per actualitzar: les seves icones són a la part inferior.

Si té problemes per veure la llista d'aplicacions que requereixen una actualització, feu lliscar de dalt a baix a la pantalla compte, Així que actualitzi la llista i busqui actualitzacions per a les aplicacions instal·lades.

Si hi ha aplicacions per actualitzar, realitzi l'actualització manual prement el botó refrescar o al nom actualitzar tot, Per actualitzar totes les aplicacions que ho necessiten en massa.

Les aplicacions que no necessiten actualitzar-se o les que acaben d'actualitzar-, a la fi d'aquest procediment, s'indicaran en correspondència amb Actualitzacions recents.

actualització automàtica

Voleu activar la funcionalitat de actualització automàtica per a l'aplicació instal·lada en el seu iPhone, per la qual cosa no ha de preocupar per actualitzar-manualment, però ¿no sap com fer-ho en iOS 13?

Per activar l'actualització automàtica de l'aplicació, primer iniciï l'aplicació ajustos d'iOS ( el símbol de l'engranatge ), Tocant la seva icona situat en la pantalla d'inici.

Després d'això, en la següent pantalla que se li mostra, pressioni l'element iTunes Store i App Store, Després posar en ON la palanca situada a l'entrada Actualitzacions d'aplicacions, Per activar la funció d'actualització automàtica de les aplicacions.

A el fer-ho, les aplicacions instal·lades en el seu dispositiu s'actualitzaran automàticament tan aviat com el seu dispositiu estigui en funcionament connectat a una xarxa wifi.

Si després et preguntes Com actualitzar les aplicacions de iOS 13 amb dades mòbils, Et alegrarà saber que fer-ho és un joc de nens. De fet, tot el que has de fer és posar en ON la palanca Descàrregues automàtiques, En correspondència de l'article dades cel·lulars sempre ubicat al Secció d'iTunes Store i App Store en ajustos d'iOS.

Un cop fet això, les actualitzacions també es descarregaran a la xarxa de dades, sempre que pesen menys de 200 MB.

En aquest sentit, si desitja canviar aquest comportament, pressiona l'element Descarregar l'aplicació i marqui  Permet sempre.

D'aquesta manera, fins i tot les actualitzacions d'aplicacions de megabytes més pesades es descarregaran automàticament. Fàcil, oi?