Com actualitzar aplicacions

Després de fer un cop d'ull a el telèfon del seu amic, es va adonar que les mateixes aplicacions en el seu telèfon mòbil no ofereixen la mateixa funcionalitat. Bé, el més probable és que no hi hagi descarregat l'última actualització disponible per a ells. Com es diu? Ja ho has pensat tu mateix però no tens ni idea de com fer-ho? Cap problema, t'ho explicaré. Preneu-vos uns cinc minuts de temps lliure, poseu-vos còmode i comenci a concentrar-se immediatament en llegir aquesta guia en com actualitzar aplicacions... veuràs que a la fi tindràs les idees perfectament clares sobre què fer!

En les següents línies et mostraré de fet, de manera senzilla però detallada, tot el que cal fer per poder actualitzar aplicacions en les que són les principals plataformes mòbils de moment - Android, iOS es Telèfon windows - de manera que li permeti realitzar aquesta operació sense problemes i poder utilitzar les versions més recents de totes les aplicacions del dispositiu.

Com es diu? Està interessat en això, però a l'ésser poc pràctic en termes de noves tecnologies, té por de no estar a l'altura de la tasca? Anem, no intentis buscar excuses! Repeteixo, actualitzar aplicacions és un veritable joc de nens i estic segur que encara que no tinguis altes habilitats tècniques en aquest sentit, podràs completar perfectament «la missió» en poc temps. ¿Deixa-ho ser?

precaució: Independentment de la plataforma mòbil utilitzada en el dispositiu, per actualitzar les aplicacions és fonamental que estigui connectat a Internet. Tenint en compte que les actualitzacions particularment substancials impliquen, com es pot entendre fàcilment, un gran consum de trànsit, li suggereixo que realitzi les operacions d'actualització mitjançant Wi-Fi i no quan estigui connectat a la xarxa de dades per evitar càrrecs addicionals per part del seu operador telefònic. mòbil (òbviament, tot depèn del que ofereixi el seu pla i de la quantitat de GB que el seu operador posi a disposició).

Anar directament a ▶ ︎ Actualitzar aplicacions en Android | Actualitzar aplicacions en iOS | En cas de problemes

Actualitzar aplicacions en Android

A mà

Utilitza un telèfon mòbil o tauleta Android? Llavors, si desitja actualitzar les aplicacions, tot el que ha de fer és prendre el seu dispositiu, accedir a la pantalla on estan agrupades totes les aplicacions, pressionar la icona de google Play Store (La icona de la bossa blanca amb el símbol «reproduir» al centre), toqueu la icona d'anunci hamburguesa situat a la part superior esquerra i verifiqui que el seu compte de Gmail estigui seleccionada al menú lateral. En cas de problemes, entreu amb el compte de Google correcta seguint les instruccions que trobarà en el meu manual sobre com canviar el compte de Play Store.

Després seleccioneu l'article Els meus aplicacions i jocs de la barra que apareix lateralment. Un cop fet això, premeu la icona de l'aplicació a actualitzar, premeu els botons Actualitzar es accepto i això és. Si voleu actualitzar diverses aplicacions que estan esperant ser actualitzades a el mateix temps, torni a menú Els meus aplicacions i jocs de Google Joc Store i pressiona el botó actualitza tot que es troba a la part superior dreta.

Una vegada que hagi iniciat el procediment per actualitzar aplicacions en Android, se li mostrarà una al costat de l'aplicació o aplicacions de referència. bar indicant el progrés de la descàrrega i instal·lació de l'actualització.

automàticament

Així com vaig indicar en les línies anteriors, en Android també és possible actualitzar aplicacions de forma automàtica, sense que hagis de moure un dit. Em preguntes com Senzill: tot el que has de fer és anar a la configuració de Play Store i comprovar que la funció d'actualització automàtica de l'aplicació està activa (i si no, activar-la!).

Per fer això, obriu google Botiga de jocs, Pressiona la icona d'anunci hamburguesa situat a la part superior esquerra i verifiqui que el seu compte de Gmail estigui seleccionada al menú lateral. Després seleccioneu l'article configuracions des de la barra lateral esquerra, puja Actualització automàtica de l'aplicació i, si té un telèfon mòbil o una tauleta Android amb suport SIM, poseu la marca de verificació al costat de l'element Actualització automàtica de l'aplicació només a través de Wi-Fi (D'aquesta manera no aniràs a consumir dades quan estiguis connectat a 3G / LTE) o a la banda de la veu Actualitza aplicacions automàticament en qualsevol moment (Si no té limitacions en termes d'erosió de el tràfic de dades mòbils, també pot optar per aquesta opció) i llest.

A partir d'ara, totes les aplicacions instal·lades en el seu telèfon mòbil o tauleta s'haurien d'actualitzar automàticament.

Actualitzar aplicacions en iOS

A mà

Si per contra vostè té un iPhone o un iPad i t'interessa saber com procedir per poder actualitzar les aplicacions, el primer pas que has de donar és agafar el teu iDevice, accedir a la pantalla d'inici de l'dispositiu, mantenir el dit pressionat a la icona de Botiga d'aplicacions (La «A» sobre un fons blau) i seleccioneu l'element Actualitzacions al menú que s'obre. Alternativament, pot obrir l'App Store i pressionar icona de homenet (Part superior dreta).

Si utilitzeu una versió d'iOS / iPadOS anterior a 13, ha de seguir un altre camí: pressioni la icona de Botiga d'aplicacions (La «A» sobre un fons blau clar), desplaceu-vos cap avall a la pantalla i assegureu-vos d'haver iniciat la sessió al compte d'Apple (en la redacció ID d'apple: ha de trobar la seva adreça de correu electrònic o la que s'utilitza en el compte). Si aquest no és el cas, corregiu immediatament prement el botó Iniciar sessió i escrivint les seves dades d'inici de sessió. A continuació, seleccioneu la pestanya Actualitzacions situat a la part inferior dreta.

Ara, s'ubiqui la icona de l'aplicació que voleu actualitzar i toqueu el botó Actualitzar col·locat al lateral per descarregar «manualment» l'última versió de l'aplicació. Si hi ha més aplicacions per actualitzar, també pot fer que les diverses actualitzacions estiguin disponibles simultàniament. Per fer això, simplement premeu la veu actualitza tot.

Una vegada que hagi iniciat el procediment mitjançant el qual actualitzar aplicacions en iOS, veurà, en correspondència amb l'aplicació o aplicacions de referència, un anell indicant el progrés de la descàrrega i instal·lació de l'actualització.

Si no veu el botó d'actualització al costat de l'aplicació que voleu actualitzar (i diu Obre ), Vol dir que l'última versió de l'aplicació ja està instal·lada al dispositiu. Si, per contra, la icona de l'aplicació del teu interès està completament absent, òbviament l'aplicació ja s'ha actualitzat o en qualsevol cas no hi ha actualitzacions recents que informar.

automàticament

No vols actualitzar les aplicacions de tant en tant i t'agradaria saber si és possible realitzar les diferents actualitzacions disponibles de forma automàtica sense que hagis de fer res? Bé, en aquest cas tinc bones, de fet, excel·lents notícies per donar-los: 'es pot fer i com! Per fer això, només haureu d'activar la funció d'actualització automàtica de l'aplicació adequada.

Així que veu a la secció configuracions dispositiu iOS (la icona d'engranatge a la pantalla d'inici) i seleccioneu l'element iTunes Store i App Store des de la pantalla que s'obre. En aquest punt, cal que les palanques relacionades amb les opcions Aplicació es Actualitzacions de l'aplicació tots dos estan actius i això és tot. Si les palanques no estan actives, traieu EN simplement pressionant per activar la descàrrega automàtica d'actualitzacions de l'aplicació.

Si utilitzeu un iPhone o un iPad en la versió cel·lular, també li suggereixo que s'asseguri que, encara a la pantalla de configuració per actualitzar aplicacions, no hi hagi una palanca activa en l'opció Utilitzar les dades de mòbils, En cas contrari, el dispositiu descarregarà actualitzacions 3G / LTE i consumirà ràpidament la quantitat màxima de trànsit de dades que pot proporcionar el seu pla de dades.

En cas de problemes

Fins i tot si ha seguit estrictament les instruccions per actualitzar aplicacions anteriors, té problemes i no pot actualitzar les seves aplicacions? Tant per combinar a prova un apagar i encendre de nou teu smartphone o la tauleta, que potser només algun «truc» momentani que d'aquesta manera podràs solucionar.

Fins i tot en dispositius mòbils, una mica com en els ordinadors, pot succeir que processos, funcions i configuracions deixin de realitzar la seva tasca a causa d'algun error momentani i desconegut donant molts mals de cap que, afortunadament, en la majoria Els casos es poden resoldre simplement reiniciant el dispositiu.

Si tot i així la situació no millora, li suggereixo que intenti resoldre-anant a eliminar la memòria cau de la botiga digital relacionada o l'aplicació de referència. Pel que fa a Android, he explicat com fer-ho en la meva guia sobre com esborrar la memòria cau d'Android. En el cas específic de iOS, però, pots seguir les instruccions que et vaig donar al meu tutorial sobre com esborrar la memòria cau de l'iPhone i en el meu publicació sobre com alliberar espai en l'iPad.

Altres consells útils que pot considerar, però només si utilitzeu un dispositiu Android, Són els de actualitzar la Google Play Store (Potser estiguis usant una versió massa antiquada d'aquesta última que ja no és capaç de complir perfectament el seu propòsit) i / o realitzar una nova instal·lació. Per saber com, pot seguir respectivament les instruccions que li vaig donar en les meves publicacions sobre com actualitzar Play Store i com instal·lar Google Jugar.

Com a últim recurs, pot avaluar el reinici complet de el dispositiu. Pel que fa a Android, pots esbrinar com fer-ho llegint el meu guia sobre com restablir Android. Per iOS, trobi tota la informació que necessita en els meus tutorials sobre com restablir l'iPhone i com restablir l'iPad. En el cas de Windows Phone, Però, pot seguir les instruccions que li vaig donar al meu article sobre com restablir Windows Phone.