Després de llegir el meu guia de compra dedicada als millors rellotges intel·ligents i després de pensar-ho durant uns dies, finalment et vas decidir i vas comprar XNUMX Apple Seguir. Una vegada que va fer l'aparellament amb el seu iPhone (Operació pràcticament indispensable per a poder explotar), va començar a usar-lo ia experimentar amb totes les seves diverses funcions i, de moment, sens dubte, pot estar feliç i satisfet amb l'elecció realitzada. .

Donada la premissa, la pregunta, en aquest punt, sorgeix de manera força espontània: ¿per què ets aquí al meu lloc? Com es diu Perquè encara que tot gira en la direcció correcta, hi ha una cosa que encara no has entès. Doncs digues-me. Com? no saps Com actualitzar l'Apple Watch a l'última versió de watchos? Cap problema, t'ho puc explicar. Dóna'm uns moments de la teva preciós temps lliure, així com de la teva atenció, i et proporcionaré totes les instruccions sobre què fer.

L'operació, té raó, no és exactament intuïtiva, també perquè no es pot realitzar bifurcació des del rellotge intel·ligent «Poma mossegada» però, creguin-me, una vegada que entenguin com procedir, estic segur que estaran a punt per dir que en realitat no cosa tan complexa No obstant això, a continuació trobareu tot el que s'ha explicat en detall. Si troba més problemes, pot consultar l'atenció a client d'Apple, seguint les instruccions específiques que li vaig proporcionar a la part final d'aquesta guia. Ara, però, només converseu i passem a l'acció. Feliç lectura!

operacions preliminars

Abans que pugui prendre l'acció real i, per tant, abans d'explicar quins passos prendre per actualitzar el seu Apple Watch, hi ha alguns passos preliminars que ha de dur a terme necessàriament perquè tot el procediment sigui reeixit.

Trobareu tot el que indica a continuació. Si és possible, realitzi els diversos passos en l'ordre en què vaig procedir a informar-los.

Carrega el rellotge Apple

La primera de les operacions que ha de realitzar amb anticipació per poder actualitzar el seu rellotge intel·ligent marca Apple és assegurar-se que l'Apple Watch tingui a el menys 50% de càrrega de la bateria i que és col·locat en una base de càrrega.

Per verificar l'estat de càrrega de la bateria, només mireu complicació especial que trobes en moltes de les cares per Apple Watch (o que has configurat personalment). Alternativament, pot trucar a l' Centre de control en el rellotge intel·ligent cupertino lliscant des de la part inferior de la pantalla d'aquest últim i després mireu indicador de càrrega de la bateria, Ubicat a la part superior esquerra.

Pel que fa a la càrrega d'Apple Watch, només connecti el relatiu cable de càrrega magnètica o el moll magnètic per carregar el rellotge a la seva font d'alimentació i després a una presa de corrent o una de les preses USB de la Mac o PC (Quan la Pc està funcionant, és clar).

Després situeu la part posterior de l'Apple Watch al carregador, de manera que els imants de l'carregador estiguin alineats amb el rellotge. Després, espereu uns moments a que aparegui una icona que representa una icona al centre superior de l'quadrat de l'Apple Watch raig verd.

Així que deixa l'Apple Watch a càrrec i posa en pràctica les següents instruccions. Si el rellotge tenia una càrrega inferior a l'50%, per continuar, primer haurà d'esperar que el dispositiu abast a l'almenys la meitat de la seva capacitat, com li vaig dir anteriorment.

Actualitza l'iPhone

Tenint en compte el fet que l'Apple Watch depèn gairebé per complet de l' «iPhone» a què està connectat, una altra de les operacions preliminars que ha de realitzar per tenir èxit en el seu objectiu és anar a actualitzar l'iPhone en el seu poder i a què ha proporcionat que el rellotge intel·ligent d'Apple coincideixi amb la versió més recent de iOS disponible per al dispositiu.

Per fer això, pren l'iPhone, desbloquéalo, s'accedeix a la pantalla d'inici i atura't a la icona ajustos (El que té forma d'engranatge). A la pantalla que veurà aparèixer en aquest punt, premi general i després en Actualització de programari. Si hi ha una versió més actualitzada de iOS disponible per a iPhone, pressioni l'element apropiat per a descarregar-lo i instal·lar-lo.

Si, d'altra banda, el seu iPhone ja està actualitzat a la última versió de iOS disponible per al mateix, veurà aparèixer l'advertència El seu programari és actualitzat, Juntament amb el número de versió d'iOS en ús.

Si ho prefereix, també pot actualitzar l'iPhone a través del programari iTunes en el vostre PC (en Mac està disponible «estàndard», mentre que en Windows ha de descarregar-se per separat, com vaig indicar en el meu manual sobre com descarregar iTunes).

En aquest cas, heu de connectar l'iPhone a una de les preses USB de la Pc usant el cable especial connectat a el paquet de vendes, espereu que aparegui la finestra d'iTunes a la pantalla (en cas contrari, truqui a el programa des del Dock, en Mac, i des del menú Inici, en Windows), feu clic a botó representa el dispositiu dalt a l'esquerra i premeu el botó per cercar noves actualitzacions que trobes a la dreta.

Si hi ha disponible una versió més recent d'iOS, se li notificarà a la pantalla i, per tant, pot continuar amb la descàrrega i instal·lació de l'actualització. En cas contrari, apareixerà una advertència que indica que la versió de iOS instal·lada en el seu iPhone és la versió més actualitzada per al dispositiu.

Habiliteu Wi-Fi i Bluetooth en l'iPhone

Una altra operació que ha de realitzar necessàriament abans de poder actualitzar l'Apple Watch és connectar el seu iPhone a Wi-Fi i per habilitar el Bluetooth en el dispositiu, per establir la connexió amb el rellotge intel·ligent d'Apple. Si no ho fa, no podrà descarregar l'última versió de watchos. En qualsevol cas, dur a terme aquesta operació és bufar i fer ampolles.

Per habilitar el Wi-Fi i connectar-se a la seva xarxa sense fils, simplement prengui el telèfon Apple, desbloquéelo, accedeixi a la pantalla d'inici, premeu el ajustos (El que té l'equip), seleccioneu l'element Wi-Fi a la pantalla que es mostra, obre EN l'interruptor que trobes a la banda de la redacció Wi-Fi i seleccioneu la xarxa a la que voleu connectar de la llista que apareix. Si se us demana, introduïu també la contrasenya d'accés i ja està.

Pel que fa a Bluetooth, aneu a la pantalla principal de configuració de iOS com es veu a dalt, aturi en l'element Bluetooth, porta'l EN l'interruptor connectat a la següent pantalla i esperi a les Apple Watch (el teu nom) que trobes sota de la capçalera Els meus dispositius apareix la redacció connectat.

Si ho preferiu, podeu habilitar tant Wi-Fi com Bluetooth també des Centre de control d'iOS. Per fer això, recordeu aquest últim lliscant el dit de baix a dalt o, quan l' iPhone X, Des de la cantonada superior dreta cap avall. Després pressiona la icona amb el tacs Wi-Fi (si les xarxes conegudes no s'identifiquen automàticament, haureu de seleccionar manualment la referència de la configuració de iOS, com es veu en les línies anteriors) i la que tingui "B" Bluetooth, perquè es tornin colorits. Això és tot!

Actualitza l'Apple Watch

Després de dur a terme tots els passos anteriors, finalment està a punt per actualitzar el seu Apple Watch a l'última versió de watchos disponible per a aquest últim. A veure com.

advertència: Durant el procediment d'instal·lació de l'actualització de watchos, no torna a arrencar Apple Watch i no el retiri de el dispositiu de càrrega fins que es completi tot el procés. També assegureu-vos que se segueixi accedint a l'iPhone i no surti de l'aplicació Watch. En cas contrari, podria comprometre l'èxit de l'actualització, així com el correcte funcionament de l'rellotge intel·ligent d'Apple.

Descarregueu l'actualització

Per tenir èxit en el negoci, en primer lloc, mantingui a prop seu iPhone i el rellotge intel·ligent d'Apple, després agafeu el seu iPhone, desbloquéelo, accedeixi a la pantalla inicial, seleccioneu l'aplicació rellotge (El que té el Apple Watch sobre un fons negre), aneu a la secció Apple Seguir pressionant l'element apropiat a la cantonada inferior esquerra, pressionant la redacció general a la pantalla que es mostra i després en Actualització de programari.

Així que esperi uns moments perquè l'iPhone verifiqui la disponibilitat d'una versió més actualitzada de watchos per a la seva Apple Watch. Després d'això, si l'actualització està disponible, se li notificarà, podrà veure les notícies relatives i millor (per a més detalls, premeu l'element Més informació ) I pot continuar amb l'actualització prement el botó Descarregar i instal·lar.

Després escriviu el codi de desbloqueig del seu iPhone, accepti els termes i condicions de l'servei pressionant Estic d'acord i espereu que comenci i es completi la descàrrega de l'actualització. Pot seguir l'estat de el procediment a través de la barra de progrés apropiada situada a la part superior de la pantalla que es mostra en l'iPhone.

Instal·la l'actualització

Una vegada que es completi la descàrrega de l'actualització, la seva Apple Watch emetrà un so de notificació, s'iniciarà una verificació ràpida de el dispositiu i després començarà la fase d'instal·lació real. En aquest moment, la seva Apple Watch es reiniciarà i al dial veurà la roda relacionada amb el progrés de l'procediment.

Recordeu que pot portar de diversos minuts a una hora a completar l'operació, en cas que intenti aportar una mica de paciència. Quan es completi el procés, l'Apple Watch es reiniciarà, després de la qual cosa pot començar a usar-lo sense problemes, com sempre ho ha fet fins abans de l'actualització.

Mentrestant, apareixerà una advertència a l'iPhone que indica que l'actualització s'ha completat. Feu clic al botó prop per tancar-lo i llest.

En cas de dubtes o problemes.

¿Vas seguir les meves instruccions sobre com actualitzar l'Apple Watch, però encara vas fallar en el teu intent? Durant el curs de la feina, ¿va tenir algun dubte sobre què fer? Té altres problemes relacionats amb l'ús de l'rellotge intel·ligent de la marca Apple i desitja rebre assistència directa? Si és així, el que li aconsellaria és que es posi en contacte amb el Servei a el client d'Apple.

En funció de quines són les seves necessitats i preferències personals, així com, per descomptat, els mitjans que posseeix, pot posar-se en contacte amb el servei d'atenció a client de l'empresa de la poma mossegada a través d'un dels diversos sistemes que trobarà a continuació. Siéntase lliure de triar el que creu que farà més per vostè.

  • a través de Telèfon - Truqui a el número gratuït 800 915 904 des del seu iPhone, des d'un altre telèfon mòbil o des del seu telèfon fix i seguiu les instruccions de la guia de veu. La trucada és gratuïta i el nombre està actiu de dilluns a divendres de 8:00 a 19:45.
  • A través del web - Connecteu-vos a la pàgina corresponent Per obtenir assistència en línia al lloc web d'Apple, feu clic a Icona d'Apple Watch i segueixi el procediment guiat que se li proposa per indicar el tipus de problema trobat i obtenir l'ajuda que necessita.
  • A través de l'aplicació Apple Support - Descarregueu l'aplicació per a suport d'Apple en el seu iPhone o un altre dispositiu iOS que posseeixi, inícielo, connecteu-vos al seu compte d'Apple, seleccioneu el el rellotge Apple de la llista de dispositius per als que desitja obtenir assistència i veureu una llista amb nombrosos elements. Premeu el que li interessi i seguiu les instruccions en pantalla.
  • via Twitter - Reenviar un tweet o un DM (un missatge privat) al compte @AppleSupport indicant els problemes que tens. Hauria de rebre una resposta d'Apple en breu.
  • Via la botiga d'Apple - Vagi en persona a una de les botigues d'Apple a l'àrea i sol·liciti ajuda a el personal. Si no sap on és apple Store més a prop seu, pot consultar la llista completa que pot trobar a la pàgina de Internet corresponent.

Si creus que necessites més instruccions sobre què fer, pots seguir les instruccions que t'he donat en el meu tutorial centrat precisament en com contactar a Apple.

També va assenyalar que si vol consultar els preus de reparació o reemplaçament d'Apple Watch, pot consultar la pàgina web apropiat annex a la pàgina web d'Apple, potser pugui ser útil.