Com actualitzar el navegador

Estàs intentant actualitzar Chrome a l'última versió disponible, però un error t'impedeix fer-ho? ¿Ha descarregat un nou navegador en el seu telèfon mòbil i voleu cercar actualitzacions? No hi ha problema. Em complau anunciar que ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte.

Amb la guia d'avui veurem com actualitzar el navegador en PC, telèfon mòbil i tauleta de la manera més fàcil i ràpida possible. Descobrirem com buscar actualitzacions per Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari i microsoft Edge i intentarem resoldre junts els problemes més comuns que impedeixen la correcta instal·lació d'aquests programari.

El tutorial cobreix totes les plataformes de programari més populars: Windows, OS X i Linux a l'escriptori i Android, IOS i Windows Phone al mòbil. No crec que hi hagi molt més que afegir. Tot el que ha de fer és prendre cinc minuts de temps lliure i seguir les instruccions relacionades amb el navegador del seu interès. Troba tota la informació que necessites a continuació: veuràs que en poc temps podràs actualitzar el teu programa de navegació favorit i gaudir de totes les seves últimes funcions.

Chrome (Windows / Mac / Linux)

Chrome té una funció d'actualització automàtica molt eficient. El navegador descàrrega silenciosament totes les actualitzacions publicades per google i les instal automàticament, sense que l'usuari hagi de moure un dit.

Per comprovar que aquest últim està actiu en el seu PC, comenceu Chrome, feu clic a la icona d'anunci hamburguesa situat a la part superior dreta i seleccioneu l'element Ajuda> Quant a Google Chrome al menú que s'obre. Si tot funciona correctament, trobarà l'escriptura en la pàgina que s'obre. Google Chrome està actualitzat o un indicador amb l'estat de descàrrega de l'última versió del programari.

Si, d'altra banda, alguna cosa no funciona i veu missatges d'error estranys sota de la icona de Google Chrome, intenti corregir el problema seguint les instruccions a continuació.

 • Si utilitzeu un PC amb Windows
  • Ir Gestió d'activitats (Fent clic dret a la barra de tasques i seleccionant l'element apropiat de menú que apareix) i finalitza els processos nomenats GoogleUpdate.exe, GoogleUpdateOnDemand.exe es GoogleCrashHandler.exe. Després reinicieu el navegador i intenti actualitzar novament.
  • Aneu a la configuració de l' Firewall de Windows (O qualsevol altre tallafocs en el vostre PC) i verifiqui que això no interfereixi amb les activitats de Google Chrome. Per a més informació, llegiu el meu guia sobre com desactivar els tallafocs.
  • Desinstal·leu Chrome i torneu a instal·lar-lo. No obstant això, abans de continuar, assegureu-vos que el navegador estigui connectat al seu compte de Google i que totes les seves dades estiguin guardats en línia (perquè es puguin trobar en el seu lloc després de la instal·lació de el nou navegador).
 • Si està usant una Mac
  • Obre el Terminal i escriviu les ordres.
  • ~ / Library / Google / GoogleSoftwareUpdate / GoogleSoftwareUpdate.bundle / Contents / Resources / GoogleSoftwareUpdateAgent.app / Contents / Resources / install.py -uninstall
  • /Library/Google/GoogleSoftwareUpdate/GoogleSoftwareUpdate.bundle/Contents/Resources/GoogleSoftwareUpdateAgent.app/Contents/Resources/install.py -uninstall
  • descarregar Actualització de programari de Google d'aquesta pàgina.
  • Obre el paquet maledicció que acaba de descarregar d'Internet, iniciï el fitxer GoogleSoftwareUpdate.pkg dins i seguiu les instruccions en pantalla.
  • Si els passos anteriors fallen, desinstal·leu Chrome i torneu a instal·lar-lo.

Internet Explorer i Microsoft Edge (Windows)

Continuem el nostre programa d'aprenentatge sobre com actualitzar el navegador parlant sobre explorador d'Internet es microsoft Edge, Els dos navegadors per defecte de Windows (Edge només està disponible per a Windows 10).

A l'ésser programari inclòs «estàndard» en el sistema operatiu, per actualitzar Internet Explorer i Microsoft Edge has d'utilitzar actualització de Windows, El servei d'actualització de Windows.

Com a pràctica, Windows Update comprova automàticament les actualitzacions i instal totes les que considera importants (és a dir, les essencials per a la seguretat i el correcte funcionament de sistema operatiu). Per verificar que el seu PC també manté aquest comportament, feu clic a bandera de windows que està a la part inferior esquerra i escriviu actualització de Windows a la barra de recerca de el menú Inici.

Després seleccioneu l'element relacionat amb actualització de Windows dels resultats de la cerca i feu clic a l'element canviar ajustaments (o opcions avançades, Si feu servir Windows 10). A la finestra que s'obre, s'expandeixi el menú desplegable relacionat amb com descarregar actualitzacions, seleccioneu l'opció Instal·lar actualitzacions automàticament d'aquest últim i feu clic al botó perquè guardar els canvis. També assegureu-vos que hi hagi una marca de verificació al costat dels elements Descarregui les actualitzacions recomanades de la mateixa manera que les actualitzacions importants es Descarregueu actualitzacions per a productes de Microsoft i comprovi si hi ha programari de Microsoft opcional a l'actualitzar Windows.

En aquest punt, torneu a la pantalla principal de Windows Update, iniciï la recerca de noves actualitzacions i instal totes les actualitzacions disponibles (entre les quals també hi pot haver actualitzacions per a Internet Explorer i Microsoft Edge). En cas de problemes amb Windows Update, llegiu el meu guia dedicada a les actualitzacions de Windows i descobreixi com restaurar el correcte funcionament de l'servei.

Firefox (Windows/Mac/Linux)

Firefox té un sistema d'actualització molt similar a el de Chrome, de manera que totes les actualitzacions de el navegador es descarreguen i instal·len automàticament. Per verificar que aquesta funció també estigui activa en el seu PC, obriu Firefox, Feu clic a la icona d'anunci hamburguesa situat a la part superior dreta i primer seleccioneu el Signe d'interrogació i després la veu Quant al Firefox al menú que s'obre.

Si tot funciona correctament, a la finestra que s'obre trobaràs l'escriptura Firefox està actualitzat o un indicador relacionat amb la descàrrega de la nova versió de navegador.

En cas contrari, intenti descarregar el Firefox des d'aquesta pàgina web i instal·leu-lo en el seu PC sobreescrivint la versió de el navegador que ja té. Si el procediment no té èxit, desinstal la versió actual del Firefox i instal el navegador des de zero utilitzant l'arxiu descarregat de el lloc que li acabo d'informar (vos d'haver activat la còpia de seguretat del Firefox Sync al menú Opcions> Sincronitzar ).

Safari (Mac)

Safari és el navegador per defecte per a Mac i, com a tal, s'actualitza a través d'OS X App Store.

Per a buscar actualitzacions per a la seva Mac, obriu el Mac App Store (La icona «A» sobre un fons blau ubicat al LaunchPad), seleccioneu la pestanya Actualitzacions situat a la part superior dreta i comenci a descarregar totes les actualitzacions disponibles. Algunes actualitzacions de sistema, a diferència de les d'aplicacions individuals, requereixen que reinicieu el PC.

Si a la targeta Actualitzacions Les actualitzacions de Mac App Store no estan disponibles, és possible que la funció de cerca automàtica d'actualitzacions no funcioni correctament. Per arreglar-ho, obre Preferències de el Sistema (La icona d'engranatge gris situat a la barra de l'Dock), feu clic a Botiga d'aplicacions i posi la marca de verificació al costat dels elements Revisar actualitzacions automàticament, Descarrega les actualitzacions disponibles en segon pla, Instal·lar actualitzacions d'aplicacions, Instal·lar actualitzacions d'OS X es Instal·lar arxius de dades de sistema i actualitzacions de seguretat.

Si Safari ja no funciona bé, es bloqueja contínuament o no pot actualitzar-lo a través de la Mac App Store, intenti seguir les instruccions del meu guia sobre com restablir Safari.

Com actualitzar navegadors en telèfons mòbils i tauletes

En conclusió veiem com actualitzar el navegador en telèfons mòbils i tauletes. Aquesta és una operació extremadament ràpida i senzilla.

 • Si utilitzeu un dispositiu Android, obriu el Botiga de jocs (La icona de bossa blanca amb el símbol «reproduir» al centre), pressiona la icona d'anunci hamburguesa situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element Els meus aplicacions i jocs de la barra que apareix al lateral. Després seleccioneu la icona de el navegador que desitja actualitzar, premeu el botó Actualitzar present a la pantalla que s'obre i llest. Per verificar que la descàrrega automàtica d'actualitzacions està habilitada, obriu el Botiga de jocs, Pressiona la icona d'anunci hamburguesa situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element configuracions de la barra que apareix al lateral. Després seleccioneu l'article Actualització automàtica de l'aplicació i posi la marca de verificació al costat de l'opció Actualització automàtica de l'aplicació només a través de Wi-Fi (Per descarregar actualitzacions automàticament sense consumir tràfic de dades). El procediment és vàlid per a tots els navegadors instal·lats al dispositiu.
 • Si utilitzeu un iPhone / IPad, per actualitzar Safari, Aneu a menú Configuració> General> Actualització de programari i busqui actualitzacions de sistema. Per actualitzar els navegadors de tercers, obriu el Botiga d'aplicacions (La icona «A» sobre un fons blau clar), seleccioneu la targeta Actualitzacions que es troba a la part inferior dreta i pressiona el botó Actualitzar situat al costat de la icona de el navegador que voleu actualitzar. Les actualitzacions de sistema i de l'aplicació han de descarregar-se automàticament. Per verificar que la funció d'actualització automàtica està activa, aneu a menú Configuració> iTunes i App Store i pujar EN les palanques relatives a les opcions Aplicació es Actualitzacions.
 • Si utilitzeu un Windows Phone, per actualitzar Internet Explorer o Microsoft Edge, aneu a menú configuració> actualitzacions Windows Phone i pressiona el botó buscar actualitzacions per trobar les últimes actualitzacions de sistema. Per activar la funció de descàrrega automàtica d'actualitzacions, poseu la marca de verificació al costat de l'element Descarregar actualitzacions automàticament si la configuració de la seva xarxa de dades ho permet.