Com actualitzar Facebook

Els amics que segueixes Facebook Té funcions que encara no estan disponibles per a vostè? Bé, pot ser que l'aplicació de Facebook instal·lada en el teu dispositiu no estigui actualitzada a l'última versió disponible, de fet ... és molt probable que les coses siguin exactament així, creu-me!

Si vols, puc ajudar-te a posar remei a la situació explicant com actualitzar facebook. Et garanteixo que fer-ho és molt senzill. El procediment que s'ha de seguir és, a grans trets, el següent: iniciar la botiga al dispositiu en ús (després Play Store en Android, App Store a iOS / IPadOS i Microsoft Store a Windows 10), Anar a la pàgina dedicada a l'aplicació de Facebook i pressiona el botó corresponent que li permet descarregar qualsevol actualització disponible. Déjame explicar-te el procediment en detall.

¿Aquestes punt per començar? ¿Sip? Molt bé: posa't còmode, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir les següents línies i, el més important, intenta implementar els «tips» que et donaré. Et desitjo feliç lectura!

  • Com actualitzar Facebook gratis
    • Com actualitzar Facebook en Android
    • Com actualitzar Facebook a iPhone
  • Com actualitzar Facebook en PC

Com actualitzar Facebook gratis

Si tu vols saber com actualitzar facebook a l'última versió gratis, tot el que ha de fer és seguir les instruccions a continuació per tenir èxit tant en Android que en iPhone.

Com actualitzar Facebook en Android

Per actualitzar Facebook a Android, Has de dirigir-te a la secció de la Play Store dedicada a l'aplicació o actualitzacions de les aplicacions instal·lades, verificar si hi ha una actualització disponible per a Facebook i procedir a descarregar-la, usant el botó corresponent.

Llavors comença el Botiga de jocs pressionant el símbol de l' triangle colorit que trobi en la pantalla inicial o al calaix (És a dir, la pantalla que presenta les icones de totes les aplicacions instal·lades) i obre la recerca de l'aplicació de Facebook, després pressiona la seva icona i el botó Actualitzar, Per instal·lar les actualitzacions disponibles. Si en lloc de botó «Actualitza» hi ha el botó «Obrir», vol dir que l'última versió de Facebook ja està present en el seu dispositiu.

Alternativament, també pot procedir d'aquesta altra manera: premeu el botó (≡) situat a la part superior esquerra de Play Store i seleccioneu l'element Els meus aplicacions i jocs des del menú obert. A la següent pantalla, verifiqui si hi ha actualitzacions disponibles per a Facebook, premeu el botó Actualitzar col·locat en correspondència amb la seva icona i llest.

Si encara no ho ha fet, li suggereixo que configuri actualitzacions automàtiques per a les aplicacions: a fer-ho, en el futur, no haurà de preocupar per actualitzar «manualment» Facebook i totes les altres aplicacions instal·lades al dispositiu. Per continuar, després d'iniciar el Botiga de jocs i havent pressionat el botó (≡) situat a la part superior esquerra, toqueu l'element configuracions i, a la pantalla que s'obre, seleccioneu la redacció Actualització automàtica de l'aplicació.

En el quadre que s'obre, posi la marca de verificació Només a través de Wi-Fi, Per actualitzar les aplicacions només si hi ha una connexió Wi-Fi, o marqui l'opció En qualsevol xarxa, Per instal·lar les actualitzacions fins i tot en cas de connexió des de la xarxa cel·lular (tingui en compte que aquesta segona opció podria consumir el Giga disponible en l'oferta activa en el seu SIM).

¿No va poder actualitzar Facebook mitjançant el procediment descrit anteriorment? Bé, en aquest cas pots descarregar el Arxiu APK de l'aplicació de Facebook des d'una botiga «externa» i després instal·leu-al dispositiu. Recordeu que, com que es tracta d'aplicacions instal·lades a través de botigues de tercers (i no l'oficial de google), Fer-ho podria exposar el seu dispositiu a riscos de seguretat. ¿Entendre?

Per continuar, li aconsello que confiï en APKMirror, Un portal molt fiable que conté els arxius APK de moltes aplicacions d'Android. Per usar-lo, aneu a la secció dedicada a Facebook fent clic a aquest enllaç, toqueu la icona de fletxa apuntant cap avall present en el versió de Facebook del seu interès i, a la pàgina que s'obre, toc VEURE APKS DISPONIBLES.

Ara, pressiona enllaç que mostra la versió més recent de Facebook, després premeu el botó descarregar APK a la part inferior de la pàgina, per començar a descarregar l'arxiu APK, i després toqueu el botó . Després d'això, obre l'arxiu APK, Tocant l'avís que apareix en el tauler de notificacions o, si ho prefereix, anant a la carpeta descarregar de el dispositiu (per fer això, podreu usar un gestor de fitxers).

En aquest punt, és possible que se us demani que habiliti la configuració que li permet instal·lar arxius des orígens desconeguts : Seguiu les instruccions que veu a la pantalla per tenir èxit en l'operació (en general, sol toc l'element configuracions present en el quadre que hauria d'haver aparegut a la pantalla i passar a EN l'interruptor situat a la banda de la redacció orígens desconeguts ). Ara, si cal, obriu el arxiu APK que va descarregar i, a la pantalla oberta, pressiona el botó Instal·lar en pc.

Si necessites més informació sobre com instal·lar APK, Fes un cop d'ull a la guia que he dedicat a el tema: segur que et resultarà útil.

Com actualitzar Facebook a iPhone

T'agradaria saber com actualitzar Facebook a iPhone ? Doncs bé, fins i tot en aquest cas és bastant senzill fer-ho, ja que pots utilitzar el sistema d'actualització de l'aplicació que està disponible a l'App Store per a tal fi.

El primer que ha de fer és iniciar el Botiga d'aplicacions pressionant la icona de l' » A «Estilitzat a la pantalla d'inici del seu» iPhone per «, seleccioneu la targeta Cercar, Busqui l'aplicació de Facebook i pressioni primer en la seva icona i després al botó Actualitzar, Si està disponible. Si en lloc de botó «Actualitza» hi ha el botó «Obrir», vol dir que ja utilitza l'última versió de Facebook.

Alternativament, també pot procedir d'aquesta manera: toc a La teva foto en l'App Store (a dalt a la dreta), desplaceu-vos per la pantalla mostrada i identifiqui la presència de la icona de Facebook a la llista d'aplicacions per actualitzar. Si la icona de Facebook està present, premeu el botó Actualitzar ubicat al costat d'ell, per començar a descarregar l'actualització.

En iOS (i, per descomptat, també en iPadOS) és possible activar actualitzacions automàtiques d'aplicacions. Si encara no ho ha fet, activar-anant a configuracions> iTunes Store i App Store> actualitzacions automàtiques i assegureu-vos que la palanca de l'interruptor estigui col·locada al costat de el text Actualitzacions de l'aplicació es mou cap amunt EN.

Vols activar les actualitzacions automàtiques fins i tot quan fas servir la connexió de dades, sent conscient que això podria consumir una bona part de l'Giga inclòs en el teu pla de dades? Per fer això, després d'anar a configuracions> iTunes Store i App Store> actualitzacions automàtiques, ascendir EN la palanca de l'interruptor situada sota de l'article Descàrregues automàtiques (A la secció Dades de l'cel·lular ). Simple, oi?

Com actualitzar Facebook en PC

Atès que Facebook també està disponible com una aplicació per a Windows 10, Vam concloure aquesta guia mirant com actualitzar facebook a la pc. En aquest cas, pot procedir directament des microsoft Store.

Inicieu aquest últim fent clic a la icona bossa de compres amb el logo de Microsoft present a la safata de sistema o al menú començament, Feu clic al símbol de tres punts a la part superior dreta i feu clic a l'element Descàrregues i actualitzacions al menú que va aparèixer a la pantalla.

Ara, un cop a la secció Descàrregues i actualitzacions, Clic al botó descarregar actualitzacions situat a la cantonada superior dreta de la finestra per descarregar les actualitzacions disponibles per a les aplicacions instal·lades en el seu PC, inclòs Facebook.

també en Windows 10 és possible activar la descàrrega automàtica d'actualitzacions de l'aplicació. Per procedir amb l'activació d'aquesta funció, després de trucar a l' microsoft Store i punxant en la icona de tres punts situat a la part superior dreta, aneu a Configuració> Actualitzacions de l'aplicació i pujar EN l'interruptor situat a la banda de la redacció actualitzar aplicacions automàticament. Simple, oi?