Com actualitzar Gmail. A la feina, tots els seus col·legues fan servir l'aplicació de gmail per administrar el correu electrònic en telèfons mòbils i tauletes i, recentment, el van informar sobre una nova característica introduïda després d'una nova actualització. Al dispositiu, però, aquesta funció no sembla estar present i llavors es pregunta com actualitzar Gmail per poder usar-los.

Com actualitzar Gmail en Android

Per actualitzar l'aplicació gmail en Android has de intervenir a través de l' Play Store, Aquesta és la botiga virtual per defecte dels dispositius de google.

Per fer això, feu clic a la icona Play Store, El símbol d'una bandera de color, Que es troba a la pantalla d'inici del seu telèfon mòbil o tauleta Android.

Un cop fet això, toca la icona situat en la cantonada superior esquerra i feu clic a l'element Els meus aplicacions i els meus jocs.

Ara vegeu la secció actualitzacions : Si en aquesta pantalla està la icona de l'aplicació gmail i el botó actualitzar toca el mateix per descarregar l'actualització de l'aplicació de correu electrònic.

Si, en canvi, en lloc de botó refrescar / Actualitzar, veu el botó obrir, Vol dir que l'actualització ja s'ha descarregat i, per tant, no cal fer res.

Si l'aplicació no està present gmail en aquesta pantalla vol dir que l'última versió ja està disponible al dispositiu i, per tant, de moment, no és necessària cap actualització.

Activa l'actualització automàtica

Si voleu assegurar-se que les aplicacions descarregades en Android s'actualitzin automàticament, feu clic a la icona ☰ a la cantonada superior esquerra de l' Play Store, Toca l'element ajustos i pressionar la redacció actualització aplicació automàtica.

En el següent menú que se li mostra, activi el Només veu a través de Wi-Fi si voleu que les aplicacions s'actualitzin automàticament quan estigui connectat a la xarxa Wi-Fi. Pressionant en el seu lloc sobre l'element En qualsevol xarxa s'ha d'assegurar que l'actualització automàtica de l'aplicació també es faci a través de les dades de l'paquet.

La redacció relacionada amb l'actualització automàtica de l'aplicació pot ser lleugerament diferent d'un dispositiu a un altre. Per tant, triï el que més li convingui i assegureu-vos que no hi hagi marca en l'element No actualitzi automàticament les aplicacions, En cas contrari, aquesta funció no estarà activa.

Actualitza Gmail en iOS

Per actualitzar l'aplicació Gmail en iOS has d'actuar a través d' App Store, O la botiga virtual per defecte per iPhone y iPad. Per fer això, pressiona la seva icona situat en la pantalla d'inici (és el símbol d'un «A» blanc estilitzat sobre un fons blau clar), després, una vegada que es mostra la pantalla principal, premi l'element actualitzacions que es troba a la barra de menú a continuació.

En el cas que hi hagi una actualització disponible per a l'aplicació gmail, Pot veure la seva icona en aquesta pantalla: després premeu el botó actualitzar  per començar a descarregar. Si el botó actualitzar no està present i, en el seu lloc, hi ha el botó obert, Vol dir que l'aplicació ja s'ha actualitzat recentment.

Si, per altra banda, no hi ha una icona d'aplicació gmail dins de la pantalla actualitzacions, Vol dir que de moment no hi ha una actualització disponible per a aquest últim i, per tant, l'última versió ja està instal·lada al dispositiu.

Activa l'actualització automàtica

Si ho desitja, pot activar l'actualització automàtica de l'aplicació descarregada en el seu iPhone o iPad, perquè ja no sigui necessari intervenir amb el procediment d'actualització manual que li vaig mostrar en el capítol anterior ..

Per fer això, ha d'actuar a través de la configuració d'iOS. Feu clic, per tant, a la icona de l'aplicació ajustos (El símbol d'un engranatge ) Present a la pantalla d'inici del seu dispositiu, toca l'element iTunes Store i App Store i, en la següent pantalla, mogui la palanca de OFF perquè ON en actualitzacions.

A més, si voleu assegurar-se que l'actualització automàtica de l'aplicació també es faci a través d' dades mòbils, Així com en Wi-Fi, mogui la palanca de OFF perquè ON a l'entrada Utilitza dades mòbils.

D'aquesta manera, tan aviat com hi hagi una connexió a Internet disponible mitjançant Wi-Fi o mitjançant paquets de dades, el dispositiu descarregarà automàticament l'actualització per a les aplicacions que la necessitin.

Com actualitzar Gmail al PC

Gmail, el servei de correu web ofert per Google s'actualitza automàticament en una Pc, si hi ha una millora en la seva interfície d'usuari o si s'introdueixen noves funcions.

Per tant, si feu servir aquest servei de correu electrònic en una Pc amb Windows o MacOS, no ha de fer res per actualitzar-lo, ja que les notícies es presenten a la banda de servidor.

Dit això, si la teva intenció segueix sent la de actualitzar Gmail en una Pc pot significar que necessita rebre urgentment un missatge de correu electrònic. En aquest cas, pots fer servir el botó actualitzar que s'utilitza per fer que el servidor de correu electrònic «forci» el control de nous correus electrònics.

Per fer-ho, connecteu-vos a el famós servei de Google Webmail amb la informació del seu compte ( e-mail y contrasenya ) I, una vegada que es mostra la pantalla principal, premi el símbol d'una fletxa ubicat a la barra de menú superior.

Com actualitzar els contactes de Gmail

Els contactes en el seu dispositiu estan sincronitzats amb el seu compte de Gmail, sempre que hi hagi activat correctament aquesta opció. ¿No està segur si ho va fer de la manera correcta? No es preocupi, ho arreglarem immediatament.

En Android, veu a menú Configuracions> Compte, Toc l'element que fa referència a el nom del seu compte de Google i assegureu-vos que estigui configurat en ON la palanca que trobes en la correspondència de l'article contactes, Per activar la sincronització per a aquest últim.

En iOS, però, ha d'haver afegit un compte Google a menú Configuració> Contrasenya i compte> Afegeix un compte, Després el toca i s'assegura que estigui configurat en ON la palanca a contactes.

Com actualitzar el teu compte de Gmail

Necessita actualitzar la informació del seu compte de Gmail, com la informació personal? Cap problema, t'explicaré immediatament com fer-ho en les següents línies.

Per actualitzar el seu compte de Gmail, ha d'actuar com una Pc. Connecteu-vos a el servei de correu web i pressiona la foto de perfil situat a la cantonada superior dreta. Al menú que es mostra, feu clic a Compte de Google, Perquè pugui ser redirigit a la pàgina per a tots els canvis que pot fer en el seu compte.

A través de la secció Accés i seguretat  llavors pot, per exemple, canviar la contrasenya, pressionant Dades personals i privacitat administrar la informació emmagatzemada en el seu compte mentre fa clic Preferències de compte pot canviar la configuració relacionada amb la seguretat i l'accés al seu compte.