Com actualitzar Google. Acaba d'assabentar de les noves funcions de l'aplicació oficial de Google. De fet, el seu amic li va dir que, després d'una actualització, va poder buscar informació a Google, utilitzant les ordres de veu de la seva telèfon mòbil.

Com actualitzar Google a Android

Si utilitzeu un dispositiu amb un sistema operatiu Android i desitja actualitzar manualment Google a l'última versió, primer assegureu-vos de tenir instal·lada l'aplicació i que l'actualització estigui disponible.

Després comenci obrint el google Play Store (L'aplicació té la forma d'una bossa de compres amb el símbol ▶ ︎ al centre), premi botó ≡ que es troba a la cantonada superior esquerra i selecciona l'element Els meus aplicacions i els meus jocs  des del menú que apareix a un costat.

En aquest punt, verifiqui que hi hagi una aplicació de Google a la llista d'aplicacions que s'han d'actualitzar. Si està present, significarà que ja el va instal·lar correctament a l'mínim un cop i podrà realitzar la nova actualització.

Premeu la seva icona i el botó actualitzar per començar la descàrrega. Espereu uns segons, la versió més recent de l'aplicació s'està descarregant i l'aplicació s'actualitzarà en el seu telèfon mòbil. Una vegada que es completi la instal·lació, automàticament tindrà accés a totes les funcions més recents presents en aquest últim.

Si ho desitja, també hi ha un mètode encara més simple. pot actualitzar Google amb l'aplicació oficial de Google a Play Store. Una vegada que accedeixi a l'Play Store i la busqui, simplement premeu el botó actualitzar present a la pantalla que s'obre per actualitzar l'aplicació.

En realitat, el procediment que acabem de veure junts es refereix a l'actualització manual de l'aplicació. A continuació explicaré en detall com activar la funció de descàrrega automàtica de la seva dispositiu Android. De fet, ha de saber que els telèfons mòbils tenen una funció d'actualització automàtica: les aplicacions es descarregaran i actualitzaran automàticament a les últimes versions tan aviat com estiguin disponibles.

Pot verificar l'activació d'aquesta convenient funció i eventualment reactivar-la en el seu dispositiu, d'una manera molt simple.

Primer has d'obrir el Google Joc Botiga, premeu el botó ≡ situat a la part superior esquerra i seleccioneu ajustos des del menú que apareix a un costat.

Toca l'element Actualització automàtica d'aplicacions. Trobaràs l'entrada Actualització automàtica d'aplicacions només a través de Wi-Fi. Si no està actiu, marqui aquest element per activar-lo.

Un cop activat, a partir d'ara el seu telèfon mòbil pot actualitzar automàticament les aplicacions tan aviat com el dispositiu es connecti a una xarxa Wi-Fi. Això també evitarà que l'actualització es descarregui automàticament quan feu servir el tràfic de paquets de dades.

Com actualitzar Google mitjançant APK

Si té un telèfon mòbil Android, però Google Play Store no està present o voleu provar un mètode manual i alternatiu per actualitzar l'aplicació de Google, Pot fer-ho mitjançant Apk, Connectant-se a un lloc web anomenat Apk Mirror.

Gràcies a un procediment alternatiu, que il·lustraré a continuació, pot descarregar manualment el paquet Apk de l'última versió de l'aplicació Google.

No es preocupi, veurà que, en aquest cas, és més fàcil de fer que dir. Segueix les meves instruccions per descarregar el paquet Apk de Google.

Primer, obriu el navegador que fa servir amb més freqüència per navegar per Internet en el seu dispositiu (per exemple, Chrome o Firefox) I feu clic a l'enllaç al lloc web apkmirror.com.

Molt bé! En aquest punt, feu clic a la icona de la fletxa cap avall que està a la banda de la versió més recent de l'aplicació Google.

Ara, desplaça la pàgina que s'obre fins el quadre de descarregar, Seleccioneu el primer enllaç a sota de l'entrada variant i procedeixi a descarregar l'aplicació Google mitjançant el lloc que li vaig recomanar. Necessitaràs pressionar el botó descarregar APK present a la pàgina que es va obrir. A més, si se li pregunta quina aplicació voleu descarregar el paquet Apk de Google, triï el navegador que utilitzeu actualment (per exemple, Chrome) i respongui bo Observi que apareixerà a continuació.

Un cop hagueu completat la descàrrega de l'aplicació, obriu les DESCÀRREGUES  d'Android (o utilitzeu un gestor de fitxers com ÉS File Manager per obrir la carpeta DESCÀRREGUES  de el dispositiu), feu clic al paquet Apk de Google que acaba de descarregar i confirmi la instal·lació de la versió actualitzada de l'aplicació fent clic al botó instal·lar, Present a la part inferior dreta de la pantalla que s'obre.

¿Va aparèixer un missatge d'error i no sap què fer? És possible que hagi de prendre mesures addicionals per autoritzar la instal·lació d'aplicacions de tercers.

Després seguiu les instruccions a continuació. Aneu a menú Configuració> Seguretat d'Android i autoritza la instal·lació d'aplicacions d'orígens desconeguts, col·locant la marca de verificació al costat de l'element de el mateix nom.

en iOS

Voleu actualitzar l'aplicació de Google, té un iPhone i no sap com fer-ho? No hi ha problema.

Com de costum, en primer lloc, per actualitzar l'aplicació oficial de Google, ha d'obrir la App Store de iOS (La icona blau amb la lletra A) i has d'anar a la secció actualitzacions que es troba a la part inferior dreta (símbol de fletxa cap avall).

Podrà verificar si l'aplicació realment necessita ser actualitzada.

En aquest punt, tot el que ha de fer és buscar l'aplicació oficial de Google a la llista d'aplicacions per actualitzar.

Toc seva icona i feu clic al botó actualitzar, col·locat a la banda per actualitzar l'aplicació. Ara espera uns segons; l'actualització es descarregarà i instal·larà correctament en el seu telèfon mòbil.

Si per casualitat, en lloc de botó actualitzar troba el botó obrir, Vol dir que ja té instal·lada la versió de Google més recent en el seu telèfon. Per tant, l'aplicació no necessitarà més actualitzacions; de moment no hauràs de fer res.

Sé que ets un principiant amb la tecnologia, De manera que vull oferir-te una solució encara més fàcil per actualitzar Google en iOS. Si està llegint aquesta guia directament des del seu iPhone, pot actualitzar l'aplicació de Google sobre la marxa connectant-se a la pàgina d'iOS App Store i ha de pressionar el botó actualitzar.

¿Vas actualitzar l'aplicació Google manualment, usant el procediment que t'acabo d'explicar?

Llavors vol dir que el sistema d'actualització automàtica d'aplicacions pot no funcionar. Feu un cop d'ull, per verificar que tot estigui en ordre: obriu el menú ajustos del seu iPhone (l'aplicació amb la icona en forma de engranatge ) I vagi iTunes Store i App Store.

A la pantalla que s'obre, si encara no estan actives, li aconsello que activi les opcions Aplicació i actualitzacions.

D'aquesta manera, el seu telèfon mòbil podrà descarregar les actualitzacions de l'aplicació automàticament.

Però si no desitja que el seu telèfon mòbil iOS descarregui actualitzacions mentre la xarxa de dades 3G / LTE està en ús, assegureu-vos que l'opció Utilitza dades mòbils (Que trobarà a sota) està desactivat.

D'aquesta manera, des de la propera vegada, totes les aplicacions s'actualitzaran automàticament a la xarxa Wi-Fi i ja no haurà de realitzar cap procediment.

Altres aplicacions de Google per actualitzar

A més d'actualitzar l'aplicació oficial de Google per fer cerques, ¿li agradaria explicar com actualitzar altres aplicacions complementàries també?

Per exemple, en lloc de l'aplicació Google, per fer cerques a Internet, és possible que vulgueu utilitzar el navegador Google Chrome.

Google Chrome és el navegador oficial desenvolupat per Google i l'aplicació s'actualitza amb freqüència en Android i iOS.

A més, a continuació trobareu una breu llista d'altres aplicacions útils i complementàries a l'aplicació Google, que pot descarregar gratis i actualitzi en el seu telèfon mòbil Android i iOS.

  • Google Drive (Android / iOS): Google Drive és l'aplicació oficial de Google per fer còpies de seguretat de tots els arxius al dispositiu.
  • Fotos de Google (Android / iOS): Fotos de Google és la nova galeria de fotos de Google que li permet crear un arxiu digital de fotos preses des del dispositiu
  • Iniciant aplicacions ara (Android): el llançador oficial de Google que li permet accelerar l'inici de la pantalla d'inici i accedir a el servei Ara Google.
  • Traductor Google (Android / iOS): aplicació oficial de Google molt útil que admet la traducció de molts idiomes estrangers.