Com actualitzar Huawei

Acaba de comprar un telèfon mòbil Huawei, ¿li agradaria buscar actualitzacions per al sistema operatiu però no sap com fer-ho? El seu telèfon mòbil li ha notificat que hi ha una actualització de programari disponible però encara no està segur de si instal·lar o no? Té por que s'eliminin les seves fotos, contactes o altres dades importants? No es preocupi, ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

Amb la guia d'avui, t'ho explicaré de fet com actualitzar huawei sense comprometre cap dada i sense córrer riscos innecessaris. D'aquesta manera podràs gaudir de tots els beneficis de l'última versió de Android (O millor dit, l'última versió d'Android que Huawei ha llançat per al teu dispositiu) sense preocupacions i tenint a punt una còpia de seguretat de les teves dades. per a qualsevol problema.

Llavors, què fas encara aquí parat? Pren-te cinc minuts de temps lliure, fes una ullada a les instruccions que vaig a donar-te i intenta posar-les en pràctica per actualitzar el programari del teu smartphone. A la fi de l'procediment, veurà que el seu telèfon estarà més complet i segur que mai. Feliç lectura i diverteix-te!

  • operacions preliminars
    • Còpia de seguretat en línia
    • Còpia de seguretat fora de línia
  • Actualitzeu els telèfons mòbils Huawei a través d'actualitzacions OTA
  • Actualització del telèfon mòbil Huawei a través d'un PC

operacions preliminars

El procés d'actualització d'un telèfon mòbil Huawei (així com el de qualsevol un altre dispositiu Android) no implica l'eliminació de cap arxiu. Sigui com sigui, en situacions com aquesta sempre és millor ser cautelós i prendre mesures fer una còpia de seguretat de tota dada. La còpia de seguretat es pot realitzar tant Online com offline i jo, personalment, li recomano que aprofiti les dues solucions a el mateix temps.

Per al còpia de seguretat en línia pot confiar en els altres serveis, ofereix google de forma gratuïta, com Gmail per contactes i Fotos de Google per a fotos i vídeos, mentre que per còpia de seguretat fora de línia pot utilitzar la suite d'Huawei (HiSuite) o la funció de còpia de seguretat microSD inclosa en el seu telèfon mòbil. A continuació es detallen tots els passos que ha de seguir abans actualitzar Huawei.

Còpia de seguretat en línia

Com s'acaba d'esmentar, per a la còpia de seguretat en línia pot confiar directament a Google i els seus excel·lents serveis gratuïts. Primer, accedeixi a l' ajustos del seu telèfon mòbil pressionant la icona d'ajustos ubicat a la pantalla d'inici, pugi Compte> Google i vos de tenir activades les opcions de sincronització en línia calendari, contactes, dades d'aplicació i així. Si alguna opció no està activa, activeu vostè mateix i esperi uns minuts fins que es completi la sincronització.

Pel que fa a les fotos, obre l'aplicació Google Fotos, Pressiona el botó situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element configuracions al menú que apareix. llavors puja Reserva i sincronització, Assegura't que l'opció Reserva i sincronització està actiu (en cas contrari, lo, vostè mateix), verifiqui que la funció Mida de càrrega s'estableix en Alta qualitat (Perquè tingui espai lliure il·limitat per a còpies de seguretat) i això és tot. Pot seguir el progrés de la còpia de seguretat de Google Photos anant a la pestanya Assistent de l'aplicació.

Finalment, si fa servir WhatsApp o altres aplicacions de missatgeria, assegureu-vos que la funció de còpia de seguretat estigui activada. Pel que fa a WhatsApp, tot el que has de fer és obrir l'aplicació, pressionar el botó (...) situat a la part superior dreta i seleccioneu l'element configuracions al menú que apareix. Després d'això has de pujar Xat> Còpia de seguretat de xat i premeu el botó Suport per fer una còpia de seguretat tant en línia (en Google Drive) Com fora de línia de les seves converses. Si voleu incloure el vídeo, Poseu la marca de verificació al costat de l'opció corresponent a la part inferior. Podeu trobar més informació sobre tot el procediment en el meu manual sobre com restaurar còpies de seguretat de WhatsApp.

En cas de problemes, pot restaurar fotos, vídeos, contactes i altres dades simplement associant el seu compte de Google amb el seu telèfon mòbil.

Còpia de seguretat fora de línia

Les operacions de còpia de seguretat fora de línia poden succeir de diverses formes. El més tradicional és connectar el telèfon mòbil a la PC (usant el cable USB subministrat) i activar el mode Transferència d'arxius USB (MTP). Per fer això pots respondre Sí, permetre l'accés a l'avís que apareix a la pantalla de el telèfon després d'establir la connexió amb la PC, o pot obrir el menú de notificacions d'Android (lliscant el dit des de la part superior de la pantalla cap avall) i pressionar l'element relacionat amb el connexió USB.

En aquest punt, obriu el Explorador de fitxers Windows (la carpeta groga situada a la part inferior esquerra de la barra de tasques), seleccioneu Pc / Aquesta PC a la barra lateral esquerra i feu doble clic al nom del seu telèfon mòbil. Després, localitzi els arxius del seu interès i deseu-la al PC fent una simple còpia i enganxat. Les fotos, per exemple, es troben a la carpeta DCIM.

Per crear una còpia de seguretat completa del seu telèfon mòbil i no desitja guardar només les fotos o altres arxius «manualment», pot confiar HiSuite: el programa oficial de Huawei per a la gestió de telèfons mòbils i tauletes des de PC.

Per descarregar HiSuite a l'ordinador, connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic al botó descarregar. Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el paquet cremallera que conté el programari ( HiSuite_xx_OVE.zip ) I llança l'executable Hi_Suite_xx.exe contingut dins d'ell.

A la finestra que s'obre, col·loqui la marca de verificació al costat de l'element He llegit i accepto l'Acord de llicència d'usuari final de HiSuíte i la Política de privacitat d'Huawei., Feu clic al botó Instal·lar en pcEspereu que es completi la instal·lació de el programa (trigarà uns segons) i pressioni començament per a finalitzar la instal·lació.

En aquest punt, comenci HiSuiteEspereu que la Pc detecti el telèfon mòbil i feu clic a l'element Suport que està a la part inferior esquerra. Després situeu la marca de verificació al costat dels elements per guardar: aplicació, missatges, contactes i així successivament (per fer-ho primer, pot fer clic en l'element seleccionar-ho tot situat a la part superior dreta i seleccionar-los tots), pressiona el botó Còpia de seguretat, Trieu si voleu xifrar la còpia de seguretat amb una contrasenya ingressant la clau de protecció relativa i esperi que finalitzi el procés de còpia de l'arxiu.

Posteriorment, si cal, pot restaurar totes les seves dades obrint HiSuite, fent clic a l'element restaurar que es troba a la part inferior esquerra, seleccionant la còpia de seguretat del seu interès, després els continguts a restaurar i prement el botó restaurar present a la finestra que s'obre.

Si el telèfon mòbil no és detectat per la PC, aneu a menú Configuració> Sobre el telèfon d'Android, pressiona l'opció Versió de compilació o Número de sèrie 7 vegades consecutives i apareixerà un missatge advertint-te que «ets un desenvolupador». En aquest punt, torneu a menú. ajustos d'Android, aneu a Opcions de desenvolupador i activar el depuració USB després responent afirmativament a tots els missatges que apareixen al telèfon mòbil i en la PC.

Uses XNUMX Mac? Ho sento, però HiSuite encara no està disponible per a PC Apple. A més, no pot accedir a el contingut de el telèfon mòbil amb el Finder. Per explorar el contingut del seu telèfon i crear una còpia de seguretat, ha d'usar Android File Transfer: una aplicació gratuïta per macOS que li permet accedir a el contingut dels dispositius Android. Et vaig explicar amb més detall com usar-lo en el meu manual sobre com transferir arxius d'Android a Mac.

Còpia de seguretat en SD

Si no té forma de connectar el seu telèfon mòbil al seu PC i té un telèfon amb memòria expandible, també pot fer una còpia de seguretat dels seus arxius en una targeta microSD. Tot el que has de fer és inserir una targeta al telèfon, anar a menú Configuració> Configuració avançada> Còpia de seguretat i restabliment> Còpia de seguretat de dades d'Android i acceptar els termes d'ús dels serveis de suport que ofereix Huawei.

En aquest punt, «toca» el botó Suport, Poseu la marca de verificació al costat de l'element targeta SD, Pressiona el botó vinga i procedeixi seguint les instruccions de la pantalla. Trigarà uns segons, ja veurà.

Actualitzeu els telèfons mòbils Huawei a través d'actualitzacions OTA

Una vegada que les seves dades estiguin segurs, pot prendre mesures i actualitzar Huawei. Com? Bé, la solució més senzilla és confiar en Actualitzacions de OTA (per aire), És a dir, el sistema d'actualització que la possibilitat de descarregar les actualitzacions llançades per Huawei directament des del telèfon mòbil sense connectar aquest últim a la Pc.

Quan hi hagi noves actualitzacions disponibles, el seu telèfon mòbil hauria de notificar-li automàticament i convidar-lo a instal·lar-les amb un missatge que es mostra en el centre de la pantalla i / o al menú de notificacions. En aquest cas, només heu de seleccionar el missatge, respongui afirmativament i llest.

Per comprovar la disponibilitat de noves actualitzacions de forma «manual», aneu a menú ajustos Android (la icona d'engranatge a la pantalla d'inici), pressionant l'element actualitzador (o Sistema d'actualització ) I, si cal, permeti que l'aplicació accedeixi a la targeta SD prement el botó permetre.

En aquest punt, «toc" a sota per a iniciar la recerca de noves actualitzacions i, si hi ha actualitzacions disponibles, procedeixi amb la instal·lació d'aquestes últimes pressionant primer el seu nom (p. Ex. Nova versió XX ) I després en el botó actualització ràpida. Si l'arxiu d'actualització encara no s'ha descarregat de Internet, Haurà d'esperar uns minuts perquè es completi la descàrrega abans de poder instal al seu telèfon mòbil.

Un cop hagi començat l'actualització, el telèfon mòbil es reiniciarà i farà tot automàticament. En uns minuts es trobarà amb la versió més actualitzada del programari Huawei directament al seu telèfon.

En alguns casos, la instal·lació d'actualitzacions per a i serveis de Google Joc. Després, s'expandeixi el menú de notificacions del seu telèfon mòbil i, si s'observa un element relacionat amb els Serveis de Google Play, el pressioni per actualitzar. Trigarà uns segons.

Actualització del telèfon mòbil Huawei a través d'un PC

Si ho prefereix, també pot actualitzar el seu telèfon mòbil Huawei a través d'un PC. Tot el que heu de fer és connectar el seu telèfon al seu PC utilitzant el cable USB subministrat, iniciar el programa HiSuite en Windows (vaig explicar com instal·lar-lo abans) i feu clic al botó Actualitzar que es troba a la part inferior dreta.

En aquest punt, feu clic al botó permetre per permetre que el codi IMEI del telèfon mòbil s'enviï als servidors de Huawei i esperar que es completi la recerca de noves actualitzacions.

Si hi ha noves actualitzacions disponibles, feu clic al botó Actualitzar que apareix al centre de la pantalla i espera pacientment que s'instal·li el programari al telèfon.