Com actualitzar Instagram

¿Ha llegit sobre algunes funcions recentment introduïdes a Instagram i li agradaria saber com tenir-les en la seva telèfon mòbil? Doncs bé, si les funcions en qüestió s'han llançat oficialment per a tots, l'únic que has de fer és actualitzar Instagram i les trobaràs immediatament a la teva disposició. Si, d'altra banda, només es refereixen a les versions de vista prèvia de l'aplicació, les trucades betes, per obtenir-les, ha de registrar-se al programa de prova beta i sol·licitar accés a les versions de vista prèvia d'Instagram. No obstant això, vagi amb compte, les betes d'Instagram són potencialment inestables i no estan disponibles per a tots els sistemes operatius. Francament, no sé quant val la pena intentar-ho.

Però ara prohibim la xerrada! Si estàs aquí ara i estàs llegint aquest tutorial, òbviament no saps com actualitzar instagram en el seu telèfon mòbil i vol un cop de mà per saber com fer-ho. Bé, m'alegra informar-los que sóc aquí per aquest mateix motiu i m'alegra poder ajudar-los en aquests que, em sembla clar, són els seus primers passos en el món dels telèfons mòbils.

Així que pren-te un temps lliure i descobreix com aconseguir l'última versió d'Instagram al teu mòbil. M'ocuparé de totes les plataformes de programari més populars: Android, iOS, Windows Phone y Windows 10 (Per a la versió per a PC d'Instagram) i totes les versions de l'aplicació, tant la estable com la beta. Feliç lectura i ... feliç actualització!

Actualitzar Instagram en Android

Si fas servir un terminal Android i vols actualitzar Instagram a l'última versió estable, obriu el google Play Store (La icona de la bossa de la compra amb el símbol ▶ ︎ al centre), pressiona el botó situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element Els meus aplicacions i jocs de la barra que apareix al lateral.

En aquest punt, busqui Instagram a la llista d'aplicacions que necessiten actualitzacions i, si està present, primer premi sobre la seva icona i després sobre el botó Actualitzar per iniciar la descàrrega. En uns moments, la versió més recent de l'aplicació s'instal·larà en el seu telèfon mòbil i podrà utilitzar totes les noves funcions presents.

Si està llegint aquest tutorial directament des de la seva dispositiu Android, Pot fer-ho primer i actualitzar Instagram simplement visitant aquest enllaç i prement el botó Actualitzar present a la pantalla que s'obre (és a dir, a la pàgina de Play Store) Dedicada a Instagram.

Android té una funció d'actualització automàtica que descarrega i instal·la les últimes versions de les aplicacions tan aviat com estan disponibles (o gairebé). Si Instagram no s'ha actualitzat en el seu telèfon mòbil, és possible que aquesta funció s'hagi desactivat per error.

Per comprovar, i possiblement reactivar, la funció d'actualització automàtica en el dispositiu, obriu el Google Joc Store, Pressiona el botó situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element configuracions de la barra que apareix al lateral. Després, «toca» en l'element Actualització automàtica de l'aplicació i, en cas contrari, poseu la marca de verificació al costat de l'element Actualització automàtica de l'aplicació només a través de Wi-Fi. D'aquesta manera, Android començarà a actualitzar aplicacions automàticament sense consumir tràfic de dades (només si el dispositiu està connectat a una xarxa Wi-Fi).

Actualitzar Instagram Beta

¿Les funcions d'Instagram que voleu provar es van introduir només en la versió beta de l'aplicació? En aquest cas, pot registrar-se al programa oficial de proves beta d'Instagram i instal·lar la versió de vista prèvia de l'aplicació en el seu telèfon mòbil.

Per participar en el programa de prova beta d'Instagram a Android, obriu el Google Play Store, buscar Instagram dins d'aquest últim i pressiona la icona de l'aplicació present en els resultats de cerca (o, si està llegint aquest tutorial directament des d'Android, pressiona aquí i la pàgina d'Instagram a Play Store s'obrirà automàticament).

En aquest punt, feu lliscar la pantalla cap amunt i cap avall, premeu el botó Sip contingut a la caixa Converteix-te en un tester beta i confirmi la seva participació al programa de prova beta d'Instagram «tocant» el botó participar.

Ara has d'esperar uns minuts i esperar que aparegui l'actualització beta d'Instagram a Play Store. Per saber quan estarà disponible l'actualització i instal·lar-la en el dispositiu, obriu el Google Play Store, Pressiona el botó situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element Els meus aplicacions i jocs de la barra que apareix al lateral. A continuació, seleccioneu la pestanya Aplicació en versió beta que hauria d'haver aparegut a la part superior dreta, «toc» a la icona d'Instagram i descarregui l'aplicació prement el botó normalment Actualitzar.

En cas de dubtes, per tornar a la versió estable d'Instagram, desinstal l'aplicació del seu telèfon mòbil. Després, visita la web d'Instagram a Play Store, desplaci la pantalla cap a la part inferior i premeu el botó Sortir present a la caixa Ets un beta tester. Després de sortir de el programa de prova beta, esperi uns minuts i torni a instal·lar Instagram des Play Store (assegurant-se que a la banda de el nom de l'aplicació ja no estigui el text beta ).

procediment alternatiu

Si té un telèfon mòbil en el qual Google Play Store no està present, pot actualitzar Instagram descarregant «manualment» el paquet Apk de l'última versió de l'aplicació.

Per descarregar el paquet Apk d'Instagram en el seu dispositiu, obriu el navegador que fa servir habitualment per navegar per Internet (P. Ex. crom ), Visita la pàgina apkmirror.com/apk/instagram i pressioni la icona de fletxa que està a la banda de l'última versió d'Instagram.

En aquest punt, desplaceu-vos cap avall a la pàgina que s'obre fins el quadre de descarregar, Seleccioneu el primer enllaç sota de la capçalera variant i procedeixi a descarregar Instagram prement el botó descarregar APK present a la pàgina que s'ha obert. Si se li pregunta quina aplicació voleu descarregar el paquet Apk d'Instagram, triï el navegador que utilitzeu actualment (per exemple, crom ) I la resposta l'avís que ha d'aparèixer a continuació.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu l'aplicació descarregar Android (o utilitzeu un gestor de fitxers com ÉS File Manager per obrir la carpeta descarregar de el dispositiu), seleccioneu el Paquet Apk d'Instagram i confirmi la instal·lació de la versió actualitzada de l'aplicació prement el botó Instal·lar en pc present a la part inferior dreta de la pantalla que s'obre.

Si apareix un missatge d'error, intenteu anar a menú Configuració> Seguretat d'Android i autoritza la instal·lació d'aplicacions des orígens desconeguts establint la marca de verificació al costat de l'element corresponent.

Actualitzar Instagram en iPhone

Si té un iPhone, Pot buscar actualitzacions d'Instagram obrint el Botiga d'aplicacions (La icona blava amb la «A» impresa al centre ubicat a la pantalla d'inici) i seleccionant la pestanya Actualitzacions a la pantalla que s'obre (a baix a la dreta).

Si Instagram apareix a la llista d'aplicacions per actualitzar, «toc» el botó Actualitzar col·locat al costat de la seva icona i espereu uns moments fins que es completi la descàrrega. Una vegada que es completi la descàrrega, podràs iniciar Instagram i gaudir de totes les noves funcions de l'aplicació.

Si està llegint aquest tutorial directament des de la seva «iPhone per», pot actualitzar Instagram simplement visitant aquesta pàgina de l'App Store i prement el botó Actualitzar.

A l'igual que Android i tots els altres sistemes operatius de el món mòbil, iOS també té un sistema automàtic que comprova i descàrrega les actualitzacions de les aplicacions. Si Instagram no s'hagués actualitzat, podria ser que aquest sistema es va deshabilitar accidentalment en el seu telèfon mòbil.

Per verificar l'estat de les actualitzacions automàtiques en el seu iPhone, i possiblement restaurar, aneu a ajustos dispositiu iOS (la icona d'engranatge a la pantalla d'inici) i seleccioneu l'element iTunes Store i App Store des de la pantalla que s'obre.

En aquest punt, cal que les palanques relacionades amb les opcions Aplicació es Actualitzacions tots dos estan actius i això és tot. Si els commutadors no estan actius, enciéndalos per habilitar la descàrrega automàtica d'actualitzacions de l'aplicació.

Recomano, si no desitja consumir trànsit de dades i arriscar-se a càrrecs no desitjats en el crèdit del seu telèfon, assegureu-vos que l'opció Utilitzar les dades de mòbils està desactivat. D'aquesta manera, iOS descarregarà les actualitzacions de l'aplicació només quan l'iPhone estigui connectat a una xarxa Wi-Fi.

Pel que fa a Instagram Beta, lamentablement en iOS no és possible accedir a les versions preliminars de l'aplicació i per això hem d'esperar a que s'introdueixin les noves funcions en la versió estable de l'aplicació.

Actualitzar Instagram en Windows Phone

Vostè té un Telèfon windows ? Després, per actualitzar Instagram en el seu telèfon mòbil, ha d'obrir el Botiga Windows Phone (La icona de la bossa de la compra amb la bandera de Windows impresa al centre), has de pressionar el botó (...) present a la part inferior i ha de seleccionar l'element ajustos al menú que apareix.

A la pantalla que s'obre, aneu a Sip les palanques relatives a les opcions Actualitzar aplicacions automàticament es Actualitzar només amb Wi-Fi i pressiona el botó buscar actualitzacions. Això permetrà l'actualització automàtica de l'aplicació només sota Wi-Fi i obligarà a Windows Phone a descarregar l'última versió d'Instagram.

Per seguir el progrés de la descàrrega, premeu el botó (...) situat a la part inferior de la pantalla d'inici de Windows Phone Store i seleccioneu l'element descarregar al menú que s'obre.

Actualitzar Instagram en PC

En conclusió, m'agradaria assenyalar que Instagram també està disponible per a PC. Per ser exactes, està disponible com una aplicació «Moderna» per Windows 10 i, per tant, per actualitzar-la cal utilitzar la Botiga del Windows. Per començar a actualitzar l'aplicació, simplement obriu el Botiga del Windows en Windows 10 i premeu el botó Veure les actualitzacions que està a la part superior dreta.