Com actualitzar iPhone sense Wi-Fi. Des que va començar a usar un iPhone, van començar els problemes: després d'un temps, es va adonar que aparentment és impossible descarregar actualitzacions de l' sistema operatiu sense una xarxa sense fils.

Què passa si li dic en canvi que hi ha diverses formes de superar aquesta limitació? És possible descarregar i instal·lar actualitzacions de iOS fins i tot amb la xarxa de dades mòbils sol, sense necessàriament haver de tenir una connexió alternativa però, sobretot, sense haver d'aplicar complexos procediments de desbloqueig al telèfon.

Com actualitzar iPhone sense WiFi pas a pas

oficialment, Apple no la possibilitat de descarregar i instal·lar actualitzacions de iOS a través de la xarxa de dades mòbils o, al menys, no de forma «directa».

Això, però, no vol dir que no pugui fer-ho d'una altra manera: la forma més senzilla és utilitzar un ordinador personal o un Mac connectat a Internet.

Si no té una Pc, pot usar un parell de tàctiques efectives per evitar la restricció imposada per Apple i treballar a través de l'iPhone. No obstant això, abans de continuar, sento que és el meu deure advertir-li que actualització de iOS poden ser molt pesades (Fins i tot en l'ordre de GB) i que, si no té un pla de dades adequadament proveït de trànsit, podrien esgotar ràpidament tots els Gigas a la seva disposició.

A més, abans de continuar, comproveu que la càrrega restant de la bateria de l'iPhone sigui igual o superior a 60% o, millor encara, connecta el «iPhone» a l'carregador, per estar encara més segur.

Actualització de la Pc

Si té una Pc equipada amb Windows o un Mac, Sàpiga que pot actualitzar el seu iPhone fent servir el programari gratuït iTunes per a Windows o mitjançant el Cercador de macOS, sense la necessitat d'utilitzar una connexió sense fils a Internet al seu telèfon.

Si el seu PC està equipada amb una connexió a Internet «independent» (per exemple, a través d'Ethernet), no necessita fer res més, ja que la descàrrega de iOS es realitzarà a través d'ella.

Quan l'ordinador no està connectat a Internet però té una connexió de dades en l'iPhone, pot utilitzar aquest últim com router.

Per utilitzar l'iPhone com un «pont» per connectar la Pc a Internet, aneu a configuracions d'iOS, tocant la icona en forma de engranatge que es troba a la pantalla d'inici de el telèfon, toqueu l'element Punt d'accés personal i posi en ON la palanca corresponent a l'article Permetre que altres iniciïn sessió.

En aquest punt, connecti la Pc a la xarxa generada per l'iPhone (ex. L'iPhone d' ), Utilitzant la contrasenya que es mostra a la pantalla de telèfon.

Ara, si el seu PC té un sistema operatiu Windows, També ha d'instal lar el programari iTunes, Essencial per a descarregar i instal·lar actualitzacions de iOS. en Windows 10, Pot obtenir el programari d'Apple directament des de Microsoft Store.

En Mac, Però, aquest pas no és necessari. A partir d'macOS 10.15 Caterina, les funcions d'iTunes s'han integrat en el Cercador, en versions anteriors de macOS, iTunes encara està present i inclòs «com a estàndard», de manera que pot iniciar-se simplement fent clic a la icona que representa 02:00 notes musicals col·locat a la barra Moll.

Finalment pot continuar amb la instal·lació de les actualitzacions d'iPhone. Obriu iTunes a Windows o el Cercador en macOS, connecteu el telèfon a la PC mitjançant un cable i espereu uns moments fins que el sistema operatiu reconegui el telèfon.

Si cal, permeti la comunicació entre els dos dispositius prement el botó autorització que apareix a la pantalla de tots dos i, si se us demana, introduïu el codi de desbloqueig a iPhone.

Feu clic a al icona d'iPhone que hauria d'aparèixer al menú d'iTunes (en Windows) oa la barra lateral de l'Finder (en macOS), espereu fins que aparegui el missatge d'advertència que hauria notificar-li la disponibilitat de noves actualitzacions per iOS.

Per aplicar les actualitzacions, feu clic als botons Descarregar i actualitzar, Confirmar y Acceptar  i deixeu que el programari que utilitzeu procedeixi amb la descàrrega i instal·lació del programari.

Si, a l'connectar el dispositiu, no veu cap advertència sobre la disponibilitat d'actualitzacions de iOS, aneu a la pestanya Resum / General iTunes (esquerra) o Finder (a dalt) i feu clic al botó Actualitzar col·locat en ell.

Actualització a través de la xarxa de dades

Com es va esmentar anteriorment, Apple no permet oficialment la descàrrega d'actualitzacions a través de la xarxa 4G / 3G. No obstant això, és possible aplicar un «truc» per evitar aquesta limitació. Cal establir la data de l'iPhone 6 mesos més l'actual i procedir, un cop fet això, a descarregar l'actualització de iOS.

No es preocupi, tot és molt menys complex del que sembla. Per començar, pren l'iPhone, toca el engranatge ubicat a la pantalla d'inici, per accedir a les configuracions de iOS i vagi a les seccions General>   Data i hora.

Un cop fet això, posi en APAGAT l'interruptor situat en correspondència amb l'article automàtic. I utilitza el calendari que apareix a continuació> posposar per 6 mesos la data actual. Si, per exemple, avui és 22 de maig de 2020, ha d'establir la data en 22 de novembre de 2020.

Aplicat aquest canvi, torna a menú General, Aquesta vegada veu a la secció Actualització de programari i esperi uns moments a què iOS detecti la presència de noves actualitzacions disponibles. Quan això passi, premeu el botó Descarregar i instal·lar, acceptar i   Següent, Per començar a descarregar actualitzacions de sistema a través de la xarxa de dades mòbils.

Un cop completada la descàrrega i preparació, iOS hauria oferir continuar amb la instal·lació de les actualitzacions. Inicialment posposi aquesta operació prement el botó Després / Més tard.

Accedeix al menú Configuració> General> Data i hora i mogui la palanca automàticON, Per tornar a configurar el telèfon en la data correcta. En cas contrari, l'intent d'actualització retornarà un error.

En aquest punt, només ha de tornar a menú General, Accedir a l'article Actualització de programari i prémer el botó instal·lar ara, Per iniciar la instal·lació pròpiament dita actualitzacions.

Quan se us demani, introduïu el codi de desbloqueig de l'iPhone i esperi que es completi el procediment d'actualització (l' telèfon mòbil hauria, en aquest punt, reiniciar).

Si no funciona, pot eludir aquesta limitació usant la xarxa de dades de la SIM de un altre dispositiu i creant un punt de accés wifi en aquest últim, a través del qual connectar l'iPhone a Internet i la posterior actualització el sistema operatiu.

Alternativament, pot aconseguir el mateix resultat mitjançant un encaminador Wi-Fi portàtil, és a dir, un dispositiu que, després d'inserir una SIM (fins i tot només dades), li permet crear una xarxa sense fils capaç de compartir la connexió en diversos dispositius. .

Com actualitzar aplicacions d'iPhone sense WiFi

Ara que ha aconseguit actualitzar iOS en absència d'una xarxa sense fils, ¿li agradaria saber actualitzar aplicacions ? En aquest cas, tot i que, per defecte, les aplicacions només s'instal·len quan hi ha una xarxa sense fils, Apple permet actualitzar l'aplicació d'iPhone sense WiFi sense haver d'aplicar trucs o canvis complexos, actuant sobre una configuració precisa de l'App Store.

Però tingui en compte, fins i tot en aquest cas, que la quantitat de dades a descarregar podria ser molt important i, en conseqüència, esgotar ràpidament la quantitat de Gigues del seu pla de dades. Active les actualitzacions automàtiques d'aplicacions només si té un pla de dades adequat per a aquest propòsit.

¿Tot clar? Procedim.

Primer, toqueu la icona configuracions de iOS, després iTunes Store i App Store i posi en ON la palanca relativa a Descàrregues automàtiques, Situat sota de Dades de l'cel·lular.

Si ho considera oportú, pot habilitar una verificació addicional de les descàrregues, per rebre una sol·licitud de confirmació abans de l'inici de les mateixa.

Per a això, pressioni sobre l'ítem descarregar aplicació i triï si sempre permetre actualitzacions sense la necessitat de cap sol·licitud (opció Permet sempre ), Ja sigui per permetre la descàrrega automàtica d'actualitzacions a través de dades mòbils només per a aplicacions de menys de 200 MB, de confirmació de grans quantitats de dades (opció Preguntar si> 200 MB ) O si sempre demanar permís abans de descarregar aplicacions a través de dades mòbils (opció pregunta sempre ).

Un cop fet això, pot continuar amb la descàrrega d'actualitzacions a través de l'App Store, fins i tot quan no estigui connectat a Wi-Fi. Després iniciï la botiga, toc la seva avatar (Situat a la part superior dreta), s'ubiqui el quadre actualitzacions disponibles i toca el botó Actualitzar corresponent a cadascuna de les aplicacions del seu interès. Per actualitzar tots d'una vegada, toqueu l'element Actualitza tot.