Com actualitzar iPhone

A l'igual que amb els sistemes operatius de les PC (per exemple, Windows i macOS), el sistema operatiu de l'iPhone, iOS, Sovint s'actualitza amb la introducció de noves funcions i la correcció de problemes. Actualment hi ha dues maneres diferents d'actualitzar el «iPhone per»: un es realitza directament des del telèfon a través de Internet i no requereix l'ús d'una PC: es diu Actualització d'OTA (Abreviatura d'Over The Air). L'altre, però, és el clàssic a través d' iTunes, Que implica connectar el telèfon a la PC.

Amb la guia d'avui, per això vull il·lustrar- com actualitzar iPhone a l'última versió de iOS usant tots dos modes d'actualització disponibles. El procediment no requereix cap coneixement avançat i manté intactes les dades i les aplicacions guardades al telèfon. Et sorprendrà el senzill que és!

No obstant això, primer de tot, serà la meva preocupació mostrar-los la implementació d'algunes operacions preliminars gràcies a les quals evitar l'aparició de complicacions que, encara que rares vegades, poden ocórrer a l' actualitzar iOS. Llavors, estàs preparat per començar? ¿Sip? Excel·lent. ¡Prohibim la xerrada i actuem!

  • operacions preliminars
  • Com actualitzar iPhone a través d'OTA
  • Com actualitzar iPhone a iTunes
  • En cas de dubtes o problemes

operacions preliminars

Com et vaig dir a el principi de l'article, abans d'explicar-te com actualitzar iPhone, Hi ha alguns operacions preliminars que li recomano encaridament que porti a terme per poder fer front a l'aparició de qualsevol problema, en cas que tot no surti com s'esperava.

Per ser precisos, em refereixo a l'execució d'un Suport de les dades en el «iPhone per», el guardar fotos i vídeos en el dispositiu a la memòria de la Pc i el actualització d'iTunes a l'última versió disponible. Per saber com procedir en tots els casos, seguiu les instruccions sobre què fer que li he proporcionat a continuació.

  • Còpia de seguretat en el teu PC - prengui el seu iPhone, connecteu-lo a la Pc usant el cable Lightning adjunt al seu paquet de venda i esperi que s'obri iTunes (En Mac OS està preinstal·lat, mentre que finestres cal descarregar-lo i instal·lar-lo, com vaig explicar en el meu tutorial sobre el tema) o obrir-lo «manualment», si no s'inicia automàticament. En aquest punt, si és el primer cop que connecta l'iPhone a la Pc, autoritzi l'operació fent clic al botó Seguir en Windows i macOS i això autoritzar en l' telèfon mòbil, Sempre que, en aquest segon cas, escriviu també el codi de desbloqueig de el dispositiu. A continuació, feu clic a icona d'iPhone a la part superior esquerra de la finestra d'iTunes i pressiona el botó còpia ara. Si voleu incloure dades de salut i domòtica en la còpia de seguretat, seleccioneu també l'opció Xifrat de suport local i trieu una contrasenya per conservar la informació. Per a més informació, podeu consultar la meva tutorial dedicat específicament a com fer una còpia de seguretat de l'iPhone.
  • Còpia de seguretat en iCloud - prengui el seu iPhone, desbloquéelo, accedeixi a la pantalla d'inici i toc la icona de configuracions (El que té el símbol de 'engranatge ). En la nova pantalla que es mostra, pressiona El teu nom (A dalt) i en la veu icloud, Després seleccioneu l'opció Còpia de seguretat d'iCloud i verifiqui que l'interruptor corresponent estigui encès EN (En cas contrari, lo, vostè mateix), per a habilitar les còpies de seguretat automàtiques. Per fer una còpia de seguretat en el moment, pressiona la veu còpia ara col·locat una mica més avall. No obstant això, si feu servir una versió anterior de iOS, ha d'anar a Configuració> iCloud> Còpia de seguretat. Per obtenir més informació sobre què fer, consulteu sempre la meva guia sobre com fer una còpia de seguretat de l'iPhone que vaig assenyalar en el punt anterior.
  • Desar fotos i vídeos - connecti l'iPhone al seu Pc amb el vostre cable Lightning, obriu l'aplicació Foto en macOS (ve preinstal·lat) o Explorador de fitxers en Windows i accedeixi a les fotos en el «iPhone» seleccionant aquest últim de la llista de dispositius connectats. Per tant, procedeixi a importar les imatges a la ubicació que triï en la Pc. Per a més informació a l'respecte, el convido a llegir els meus tutorials centrats específicament en com transferir fotografies d'iPhone a Mac i com transferir fotos d'iPhone a PC.
  • actualitzar iTunes - i Mac OS, Pots actualitzar iTunes accedint a la secció Actualització de programari de Preferències de el Sistema. Si hi ha alguna indicació que hi ha una actualització per iTunes disponible, descarregueu-i instal·leu-fent clic al botó corresponent. en finestres en el seu lloc, iniciï el programari Actualització de programari d'Apple i comprovi si hi ha actualitzacions a través d'ell. Si està disponible, feu clic al botó per continuar amb la descàrrega i la instal·lació. Per a més informació, li recomano que consulti el meu manual sobre com actualitzar iTunes.

Com actualitzar iPhone a través d'OTA

Anem ara a el moll de l'assumpte i esbrinem, en detall, quines operacions s'han de realitzar per poder actualitzar l'iPhone actuant directament des del dispositiu, és a dir, a través d' OTA. Cal destacar que el sistema d'actualització via OTA és més convenient que el «clàssic» via iTunes, no només perquè no requereix l'ús d'un PC, sinó també perquè permet descarregar menys dades, ja que només es descarrega l'actualització necessària. a el dispositiu en ús i no a tota la nova versió de iOS, com succeeix en les actualitzacions a través d'iTunes.

Per actualitzar el teu iPhone a través d'OTA, el primer que has de fer és prendre la teva «iPhone per», desbloquejar-lo, accedir a la pantalla d'inici i pressionar la icona de configuracions (El que té el engranatge ). A continuació, toqueu l'element General i pressiona la redacció Actualització de programari.

Si no hi ha cap actualització disponible, veureu el missatge el seu programari està actualitzat. Si, per contra, hi ha disponible una nova versió de iOS per al teu iPhone, veuràs aparèixer un missatge que t'avisarà de la cosa i se't mostraran totes les novetats de l'actualització.

Per començar a descarregar l'actualització, simplement pressioni l'element Descarregar i instal·lar i escriviu el codi de desbloqueig del teu iPhone. Després, haurà de tocar l'element accepto (Acceptar els termes d'ús d'iOS) i en aquest Seguir.

Un cop completada la descàrrega (la durada de l'procediment depèn de la velocitat de la seva connexió a Internet així com de l'pes de l'actualització), premeu el botó instal·lar ara per confirmar el seu desig d'instal·lar l'actualització. Després d'això, l'iPhone s'apagarà i la nova versió que acaba de descarregar sobreescriurà la versió de iOS actualment en ús. Una vegada que es completi el procés, tindrà el seu iPhone actualitzat amb totes les dades, configuracions i aplicacions al seu lloc.

Si ho preferiu, podeu posposar la instal·lació de l'actualització prement el botó Després. Depenent de les seves preferències i necessitats, escolliu l'opció Instal·lar aquesta nit (Per instal·lar automàticament l'actualització durant la nit) o ​​que Recordar més tard (Per rebre un recordatori sobre l'actualització en les pròximes hores). Si decidiu instal lar l'actualització durant la nit, recordeu també carregar el seu iPhone abans d'anar-se'n a dormir.

Quan actualitzi el seu iPhone directament des de iOS, assegureu-vos que el bateria de el dispositiu es carrega a l'almenys fins 50%. En cas contrari, haurà de carregar el seu iPhone i continuar amb l'actualització mentre manté el dispositiu connectat a la presa de corrent. L'actualització s'instal·larà quan la bateria de l' «iPhone by» hagi arribat a la meitat de la càrrega.

Una altra cosa que cal tenir en compte és que hi ha d'haver suficient per descarregar l'actualització en l'iPhone. espai lliure (El pes de l'actualització es mostra a la pantalla de descàrrega de l'actualització). Si se li notifica que no hi ha espai en el «iPhone per» per descarregar l'actualització, llegiu el meu guia sobre com alliberar espai en l'iPhone per esbrinar immediatament com resoldre'l.

Si està interessat en això, també m'agradaria assenyalar que a partir d' iOS 12 S'ha introduït la capacitat de descarregar actualitzacions automàticament, durant la nit, quan l'iPhone s'està carregant i connectat a Wi-Fi. Si voleu habilitar aquesta funció, indiqueu a la secció General> Actualització de programari> Actualitzacions automàtiques del configuracions de iOS i seguir endavant EN el seu interruptor.

Com actualitzar iPhone a iTunes

Si voleu actualitzar l'iPhone a través d' iTunes Primer de tot sàpiga que el tràmit passa per descarregar la versió completa de iOS a l'ordinador i no només els components de l'actualització, el que allarga, i també molt, els temps de descàrrega.

Per tant, per continuar, el primer que ha de fer és connectar el seu telèfon mòbil de la marca Apple a l'Pc utilitzant el cable subministrat i esperar que s'iniciï el programari multimèdia de la companyia de Cupertino. Si iTunes no s'inicia sol, pots fer-ho. A més, si és el primer cop que connecta l'iPhone a la Pc, autoritzi l'operació fent clic al botó Seguir en PC i Mac. En iPhone, però, pressiona el botó autoritzar i també escriviu el codi de desbloqueig de el dispositiu.

A la finestra d'iTunes, que en aquest punt hauria de veure a la pantalla, feu clic al icona d'iPhone situat a la part superior esquerra i pressiona el botó Cerca actualitzacions a la dreta. Si no hi ha cap actualització disponible per al seu telèfon mòbil d'Apple, veureu un missatge que indica que la versió de iOS que està actualment en ús és la més actualitzada. Si, per contra, hi ha una actualització disponible, es t'informarà i podràs instal·lar-la seleccionant l'opció Descarregar i actualitzar a la finestra addicional que veurà oberta a l'escriptori.

També pot decidir instal·lar l'actualització més tard fent clic al botó descarregar només. Una vegada que es completa la descàrrega (la durada depèn de la velocitat de la seva connexió a Internet, així com de l'pes de l'actualització), pot triar quan començar la instal·lació.

Una vegada que el procediment d'instal·lació d'iOS hagi començat en el seu iPhone, el dispositiu es reiniciarà i haurà d'esperar a que es completi l'operació. Després d'això, veureu una advertència específica a la pantalla. Posteriorment, hauràs de desbloquejar el «iPhone escrivint el relatiu». codi.

En cas d'actualitzacions importants, haurà de seguir l'assistent de configuració inicial proposat. Mentrestant, no desconnectis l'iPhone de la Pc fins que es completi tot el procés, per favor! Eventualment, tindràs el teu iPhone actualitzat amb totes les dades, configuracions i aplicacions al seu lloc.

En cas de dubtes o problemes

¿Vas seguir servilment les meves instruccions sobre com actualitzar l'iPhone però en el transcurs de la feina alguna cosa va sortir malament o alguns passos encara no et són clars? Donades les circumstàncies, la millor suggeriment que puc donar-te és que facis un cop d'ull a la secció de la pàgina web d'Apple dedicada a el suport d'iPhone, perquè puguis obtenir ajuda de manera específica.

Si fer-ho no es resol, pot intentar posar-se en contacte directe amb el Servei a el client d'Apple per rebre assistència personalitzada. Pot fer-ho de diverses maneres: per telèfon, a través del web o en persona.

Per a més informació a l'respecte, llegeix la meva guia enfocada específicament en com contactar a Apple a través de la qual vaig procedir a parlar-te de l'assumpte d'una manera summament detallada.