Com actualitzar iOS

Acabes de comprar el primer iPhone o la teva primera iPad i, en vista de el llançament de la nova versió d'iOS, t'agradaria entendre una mica millor com funciona el mecanisme d'actualització de l' sistema operatiu d'Apple? Li agradaria saber si hi ha alguna diferència entre descarregar actualitzacions de iOS directament des de l'iPhone o l'iPad i des de la Pc? Cap problema: si vols, estic aquí per aclarir tots els teus dubtes sobre el tema.

De fet, a la guia d'avui t'explicaré com actualitzar iOS tractant d'aprofundir en el tema tant com sigui possible. Primer, et donaré informació essencial per preparar-te per actualitzar el sistema operatiu del teu dispositiu. Després d'això, li mostraré els procediments que haurà de realitzar per instal·lar actualitzacions des d'iPhone i iPad i des de la seva Pc. Finalment, li donaré alguns consells sobre com obtenir versions beta de iOS d'hora i com actualitzar el sistema operatiu a versions anteriors.

Aposto a que aquesta introducció meva et va intrigar, oi? En aquest cas, el meu consell és començar immediatament, sense perdre més temps: segui còmodament i llegeixi atentament els procediments que trobaràs en els capítols. Estic segur que, a la fi, tindràs tota la informació que necessites per poder actualitzar el sistema operatiu del teu iPhone o iPad. No em queda res per fer, excepte desitjar-li una bona lectura i una bona actualització.

  • Com actualitzar iOS en iPhone i iPad
    • Actualitzar iOS amb Wi-Fi
    • Actualitzar iOS amb dades mòbils
  • Com actualitzar iOS des de PC i Mac
  • Com actualitzar iOS Beta
  • Com actualitzar iOS no a l'última versió

Abans d'explicar-te com actualitzar iOS en el seu iPhone o iPad, m'agradaria parlar-millor sobre els dos procediments que li permeten assolir aquest objectiu: el que li permet descarregar els arxius d'actualització de iOS directament des del dispositiu en ús (sistema OTA ) I el que, d'altra banda, implica descarregar i instal·lar la nova versió de sistema operatiu des del PC, utilitzant el programari iTunes.

Feu servir el procediment que prefereixi i tingueu en compte que els temps d'instal·lació de l'actualització de iOS a través d'iTunes són més llargs que els d'OTA, ja que iTunes descarregarà l'última versió de sistema operatiu en la seva totalitat, en lloc de prendre només els arxius. realment necessita.

A més, abans de realitzar una actualització, assegureu-vos de tenir al menys el 50% de càrrega en la bateria iPhone o iPad i tens suficient espai (Al menys 1 GB) en la seva memòria, per descarregar les dades necessàries via OTA. Si no compleix amb aquest últim requisit, un advertiment a la pantalla de el dispositiu us demanarà que alliberi una mica d'espai abans de continuar. En aquest sentit, t'aconsello que llegeixis atentament els consells que et vaig donar al meu guia dedicada a el tema.

A més d'això, també et recomano que facis una còpia de seguretat de totes les teves dades. En general, aquest no és un procediment necessari, ja que no s'esborren durant l'actualització de iOS. Això no vol dir que, com a mesura de precaució, encara pugui crear una còpia de seguretat de les seves dades personals i evitar errors. El meu suggeriment és llegir tots els consells que li vaig donar al meu guia sobre com fer una còpia de seguretat d'iPhone i iPad.

Finalment, si ha sentit parlar d'una nova versió de iOS, com iOS 13, Pot saber per endavant si el seu dispositiu Apple podrà instal·lar-lo, especialment si té data: no totes les versions noves de iOS es poden instal·lar en iPhones o iPads més antics.

Per aquesta raó, el meu consell és que accedeixi a la pàgina web oficial d'Apple i llegiu tota la informació que se li proporciona sobre la propera actualització de iOS. Si el teu dispositiu es troba entre els llistats, en la data de la seva distribució (o en els dies següents) podràs comprovar la presència de l'actualització.

Si el seu iPhone o iPad no està en la llista de dispositius compatibles amb la nova versió de iOS, potser pugui pensar en comprar un de nou. En aquest sentit, pots consultar els consells que et vaig donar en les meves guies sobre què iPhone triar i què iPad comprar.

Com actualitzar iOS en iPhone i iPad

per actualitzar iOS en iPhone i iPad, El que has de fer és llegir atentament els procediments que et mostraré en els següents capítols, en els quals et explicaré com actualitzar el sistema operatiu mitjançant OTA, Aprofitant tant la xarxa wifi que el xarxa de dades de la SIM.

Actualitzar iOS amb WiFi

El primer pas a donar, abans d'iniciar l'actualització d'un dispositiu iOS, és connectar-lo a la xarxa Wi-Fi. Malauradament, no és possible actualitzar iOS directament a través de la xarxa de dades de la SIM, ja que els paquets d'instal·lació són d'una mida considerable per ser descarregats amb aquest tipus de connexió a Internet.

En aquest sentit, tot i que encara pot buscar actualitzacions de iOS amb la xarxa de dades SIM, encara necessitarà connectar-se a una xarxa sense fils per descarregar-les. Per fer això, premeu icona d'engranatge ( configuracions ), Que trobarà a la pantalla d'inici, i seleccioneu l'element wifi. En aquest punt, triï el xarxa sense fils voleu connectar i escriviu el contrasenya associat a això. Si vols més informació sobre aquest tràmit, pots llegir el meu guia dedicada a el tema.

Un cop fet això, és hora de buscar actualitzacions en l'iPhone o iPad: pressiona icona d'engranatge ubicat a la pantalla d'inici, per anar a menú de configuracions ; després seleccioneu l'element General des de la pantalla que veus i veu a Actualització de programari.

En aquest punt, si hi ha una nova versió de iOS disponible, premeu els botons Descarregar i instal·lar i confirmi la descàrrega i instal·lació de programari ingressant el codi de desbloqueig de el dispositiu. Una vegada que es completi la descàrrega, la descàrrega es reiniciarà i mostrarà una barra de progrés que li indicarà l'estat de l'actualització.

Un cop finalitzat aquest procés, iOS li demanarà que torni a escriure el codi de desbloqueig de el dispositiu i possiblement també la contrasenya del seu ID d'Apple.

També pot fer que les actualitzacions de iOS s'instal·lin automàticament a mesura que estiguin disponibles. En aquest cas, a la secció Actualització de programari del configuracions iOS, toca l'element actualitzacions automàtiques i mogui la palanca única que se li mostra a EN.

En cas de disponibilitat de noves versions de iOS, iPhone o iPad t'ho notificarà i et permetrà programar la instal·lació automàtica de l'actualització a la nit, sempre després de confirmar i ingressar a l' codi de desbloqueig de el dispositiu. Convenient, oi?

Actualitzar iOS amb dades mòbils

Com ja he esmentat en els paràgrafs anteriors, lamentablement no és possible actualitzar iOS a través d' xarxa de dades telèfon mòbil, Ja que es requereix Wi-Fi per descarregar paquets grans.

L'única manera d'evitar aquesta limitació és utilitzar la xarxa de dades SIM de un altre dispositiu i crear una punt de accés wifi en aquest últim, a través del qual després pot connectar l'iPhone o l'iPad a Internet.

Per crear un hotspot amb un telèfon mòbil o tauleta, primer heu d'activar la xarxa de dades de la SIM i, posteriorment, habilitar la punt d'accés. En aquest sentit, si no sap com procedir, li suggereixo que llegeixi la meva guia sobre com activar hotspots en detall.

Un cop fet això, porti el seu iPhone o iPad per actualitzar i connecteu-vos a la xarxa Wi-Fi acabada de crear, de manera que pugui buscar una nova versió de iOS i després procedir amb la seva instal·lació. Per a aquest procediment, pot consultar el que ja li he explicat al capítol anterior de l'tutorial.

Com actualitzar iOS des de PC i Mac

Si no pots actualitzar via OTA en l'iPhone o l'iPad, com et vaig explicar en el capítol anterior, o si no tens prou espai al dispositiu, pots actuar via iTunes - D'aquesta manera, els fitxers d'instal·lació de l'actualització es descarregaran en el seu PC i no al dispositiu.

El procediment a seguir és molt senzill: connecta el teu iPhone o iPad a l'ordinador i espera l'inici automàtic de iTunes. En cas que això no succeeixi, obriu iTunes a través del seu icona d'inici ràpid. Si voleu més informació sobre com connectar el dispositiu iOS a la PC, li suggereixo que llegeixi aquesta guia dedicada a el tema.

Després de fer això, se li mostrarà un advertiment que hi ha una nova versió de iOS disponible. Després feu clic als botons Descarregar i actualitzar, vinga es accepto, Perquè iTunes pugui descarregar i instal·lar l'actualització de iOS.

Si, quan connecta el dispositiu Apple al seu Pc, no veu cap advertència sobre la disponibilitat d'actualitzacions de iOS, després d'iniciar iTunes, feu clic al icona de dispositiu col·locat a la part superior esquerra i pressiona el botó Actualitzar present a la secció Resum De el programa.

Com actualitzar iOS Beta

Apple et dóna accés a la Prova beta pública de iOS : Això significa que, encara que no ets desenvolupador, pots descarregar versions preliminars de iOS i provar-les al teu iPhone, iPad i iPod Touch, sense recórrer a descàrregues no autoritzades.

Per unir-se a el programa de prova beta de macOS i iOS, ha de registrar-se en aquest lloc web: rebrà un correu electrònic d'Apple quan estigui autoritzat per descarregar les actualitzacions. Però compte, les places són limitades i poden passar mesos abans de rebre la confirmació desitjada.

Com actualitzar iOS no a l'última versió

tots els degradació de iOS, És a dir, el procediment per instal·lar una versió de sistema operatiu anterior a l'actualment en ús, no és possible amb cap de les eines ofertes oficialment per Apple.

De fet, ha de saber que les actualitzacions de iOS són essencials per garantir que les falles de el sistema no siguin explotades per persones malintencionades, el que podria soscavar la seguretat dels dispositius i, en general, de les seves dades personals.

Per aquesta raó, es pot descriure com una pràctica que generalment no es recomana, però en alguns casos pot ser necessària, especialment si ocorren problemes de rendiment. Dit això, pots consultar el meu guia sobre com cancel·lar l'actualització de l'iPhone, en què t'he donat alguns consells útils per aconseguir aquest objectiu en alguns casos particulars i utilitzant procediments majoritàriament no oficials.