No saps si la versió de iTunes en el vostre Pc és el més actualitzat? No has de trucar a un amic expert en informàtica per esbrinar-ho? iTunes integra una convenient funció d'actualització que verifica la versió de el programa en el vostre Pc i, si cal, l'actualitza a la més recent.

A més, si ha descarregat el programa des de la Botiga Windows 10 de Microsoft o té una Mac, Compti amb els mecanismes d'actualització automàtica inclosos en el sistema operatiu, Que busquen actualitzacions per a les aplicacions (En el cas de la Botiga Microsoft) o els components de sistema (en el cas de macOS) i li permet tenir sempre instal·lada la versió més actualitzada d'iTunes sense haver de moure un dit.

Si no té idea del que estic parlant, aquí hi ha una guia molt ràpida sobre com actualitzar iTunes tant en Windows com en macOS que segurament l'ajudaran a donar una mica de llum sobre l'assumpte. Li asseguro que necessitarà uns pocs clics per assegurar-se tenir sempre l'última versió de l'famós programari d'Apple per administrar arxius multimèdia i dispositius iOS al vostre PC. Feliç lectura i, sobretot, feliç actualització!

Com actualitzar iTunes a l'ordinador

Per defecte, iTunes et notifica automàticament quan hi ha una nova versió de el programa disponible. El mateix s'aplica si descarrega el programa a través d' Windows 10 Microsoft Store. En qualsevol cas, si utilitza un PC amb Windows i vols descobrir-lo amb més detall com actualitzar iTunes, Mireu les instruccions a continuació.

Sistema d'actualització d'iTunes

Com es va esmentar anteriorment, iTunes té un sistema d'actualització automàtica que verifica periòdicament les actualitzacions i notifica l'usuari de la cosa. Per tant, si hi ha disponible una nova versió de el programa, hauria d'aparèixer una advertència tan aviat com s'obri l'última.

Si això no va succeir i vol verificar «manualment» les noves versions d'iTunes, procedeixi de la següent manera: s'iniciï el programa, feu clic a l'element ? present en la part superior esquerra i seleccioneu l'element Cerca actualitzacions des del menú que s'obre.

Si hi ha una nova versió d'iTunes disponible, se li mostrarà una notificació a l'respecte: per continuar amb la seva descàrrega i, en conseqüència, amb la seva instal·lació, premeu el botó Descàrrega iTunes.

Si desitja que iTunes descarregui actualitzacions automàticament (quan estiguin disponibles) sense haver de confirmar-cada vegada, col·loqui la marca de verificació al costat de l'element No em preguntis de nou.

Actualització de programari d'Apple

Si, quan va instal·lar iTunes en el seu PC, també ha acceptat la instal·lació de Actualització de programari d'Apple, El programa que controla la disponibilitat d'actualitzacions per a tot el programari d'Apple a la PC, també pot procedir a través d'aquest últim.

Llavors feu clic al botó començament Windows (la icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla), busqui Actualització de programari d'Apple en el camp de text apropiat i feu clic al primer resultat de cerca.

A la finestra que s'obre, verifiqui que hi ha iTunes a la llista de programari actualitzable, comproveu que hi hagi una marca de verificació al costat del seu nom i feu clic primer a Instal·lar 1 element i després en Estic d'acord y , Per començar a actualitzar el programa.

Tingueu en compte que, en alguns casos, abans de buscar actualitzacions d'iTunes, és possible que hagi de instal · lar una versió més recent de la mateixa Actualització de programari d'Apple.

Si voleu canviar la freqüència amb què l'Actualització de programari d'Apple ha de buscar actualitzacions per iTunes i per a tot el programari d'Apple instal·lat a l'ordinador, seleccioneu l'element preferències de menú editar, Present a la cantonada superior esquerra.

A la finestra que s'obre, selecciona la targeta programa, Poseu la marca de verificació al costat d'una opció entre Tots els dies, Totes les setmanes o Tots els mesos i feu clic al botó bo, per guardar la configuració. Si ho desitja, l'opció també està disponible. sempre, Per desactivar completament la recerca automàtica d'actualitzacions, però no recomano seleccionar-la.

Botiga de Microsoft

si fas servir Windows 10 i vas descarregar iTunes a través d' Botiga de Microsoft, Pot aprofitar la funció d'actualització automàtica que ofereix aquest últim.

Per verificar si les aplicacions s'actualitzen automàticament des Botiga de Microsoft, Iniciï aquest últim (la icona de la bossa de compres amb la bandera de color), premeu el botó ... col·locat a la part superior dreta i seleccioneu l'element ajustos des del menú que s'obre.

Ara verifiqui la palanca situada prop de l'opció Actualitzacions de l'aplicació : Si això s'estableix en en, Les aplicacions descarregades a través de Microsoft Store (inclòs iTunes) s'actualitzen automàticament. En cas contrari, lo, vostè mateix i el sistema començarà a actualitzar els programes descarregats a través de la botiga.

Si voleu cercar actualitzacions «manualment» en Microsoft Store, premeu el botó ... col·locat a la part superior dreta i seleccioneu l'element Descàrregues i actualitzacions des del menú que s'obre. Després feu clic al botó rep actualitzacions, Per buscar actualitzacions disponibles i després en l'element actualitza tot, Per descarregar-los al teu PC. Fàcil, oi?

Com actualitzar iTunes a Mac

Si utilitza un Mac, Atès que iTunes és una aplicació inclosa «com a estàndard» en el sistema operatiu, pot actualitzar-utilitzant el mecanisme d'actualització automàtica de macOS: aquí teniu les instruccions.

macOS 10.15 Catalina i posterior

Si fas servir macOS 10.15 Caterina o posterior, no necessita actualitzar iTunes, ja que el programari històric d'Apple ja no està present en el sistema operatiu i s'ha «desglossat» en diverses aplicacions: música, Podcast y TV, Amb la gestió de l' iPhone y iPad confiada a descobridor.

macOS 10.14 Mojave i posterior

si fas servir macOS 10.14 Mojave o una versió posterior de sistema operatiu Apple, pot verificar l'activació de la funció relacionada amb les actualitzacions automàtiques anant a Preferències de sistema (L ' icona d'engranatge ubicat al Barra de moll ) I pujant Actualització de programari.

A la finestra que s'obre, si hi ha una marca de verificació al costat de l'element Mantingui el seu Mac actualitzada automàticament, Vol dir que la funció per a actualitzacions automàtiques ja està activa i, per tant, no ha de fer res. Alternativament, marqui la casella en qüestió i macOS buscarà actualitzacions per al sistema operatiu i les aplicacions descarregades de la Mac App Store automàticament.

Si vols, fent clic al botó Avançat (A baix a la dreta), pot ajustar la configuració d'actualització amb encara més detall, triant si vol activar la recerca automàtica d'actualitzacions (requadre Cerca actualitzacions ) I descarregueu automàticament (requadres Descarregueu noves actualitzacions quan estiguin disponibles ), I descarregui / instal actualitzacions de sistema i aplicacions descarregades de Mac App Store (requadres Instal·lar actualitzacions de macOS y Instal·lar actualitzacions d'aplicacions des de App Store ).

macOS 10.13 High Serra i versions anteriors

si fas servir macOS 10.13 High Serra o una versió anterior de sistema operatiu Apple, per activar la funció relacionada amb la descàrrega automàtica d'actualitzacions, visitada Preferències de sistema (L ' icona d'engranatge ubicat al Barra de moll ) I segueix App Store.

A la finestra que s'obre, si cal, marqui la casella al costat de la casella Cerca actualitzacions automàticament i tots els quadres a continuació, per a descarregar i instal·lar automàticament actualitzacions per al sistema operatiu i les aplicacions descarregades de la Mac App Store.

L'última caixa Descarregueu automàticament les aplicacions comprades a altres PC Mac, No es tracta d'actualitzacions, però la possibilitat de descarregar automàticament aplicacions preses de la Mac App Store a la Pc en ús usant altres Mac associades amb la mateixa ID d'Apple.

En cas de problemes

Si, malgrat les meves instruccions, encara no ha aconseguit actualitzar iTunes, és probable que hi hagi un error que li impedeixi completar l'operació.

En aquest punt, verifiqui que el tallafocs de macOS no impedeix la comunicació amb els servidors per a la descàrrega d'actualitzacions i, si no pot resoldre-ho, proveu de desinstal·lar i reinstal·lar iTunes, Seguint les instruccions que troba en el meu tutorial dedicat a el tema.