Acabes de canviar de Windows a MacOS i li agradaria obtenir informació sobre com funciona el sistema d'actualització de l' sistema operatiu d'Apple? Estàs tractant de descarregar una actualització de la Mac App Store però l'operació no és reeixida a causa d'un error i no saps com resoldre el problema? No et preocupis, si vols, estic aquí per ajudar-te.

Dóna'm cinc minuts del teu temps lliure i t'explicaré com actualitzar Mac utilitzant tots els sistemes possibles i imaginables. Per tant, veurem com actualitzar macOS (i les aplicacions instal·lades en la Pc) usant la funció apropiada de Mac App Store, com resoldre els problemes de descàrrega de Mac App Store, com aprofitar les actualitzacions d'Apple Combo al seu lloc web oficial i en fundo, com realitzar una instal·lació neta de la versió més recent de macOS.

Són foscos molts dels noms i termes que acabo d'enumerar? No et preocupis, si ets nou en el món de Mac és normal. Però ara, per aquesta mateixa raó, no perdi més temps i comenci a treballar: prengui una mica de temps lliure, llegiu les instruccions que li donaré i posi-ho en pràctica per actualitzar el seu Mac a l'última versió de macOS. Tot és gratis!

operacions preliminars

Abans d'instal·lar una actualització per macOS, ja sigui una actualització intermèdia (per exemple, de macOS 10.12.3 a macOS 10.12.4) o una actualització important (per exemple, de macOS 10.11.xa macOS 10.12), sempre és apropiat fer una còpia de seguretat de les seves dades. Déjame ser clar, actualitzar el teu Mac no implica eliminar dades, però ja saps, en situacions com aquesta sempre és bo ser cautelós i guardar totes les dades que més t'interessen.

Per recolzar les seves dades pot confiar Màquina de el temps, L'eina de còpia de seguretat inclosa «estàndard» en macOS, podeu utilitzar una molt comuna disc dur extern per copiar els teus arxius i / o pots utilitzar serveis de emmagatzematge en el núvol com Dropbox, iCloud Drive y google Drive. L'elecció és teva. L'important és no afanyar i fer una còpia, possiblement el doble (potser una en línia i una altra fora de línia), de les seves dades.

Per obtenir ajuda amb Màquina del temps, Pot consultar la meva guia sobre com fer una còpia de seguretat amb Time Machine, mentre que si busca una bona unitat externa en la qual guardar les seves dades, mireu la meva guia de compra dedicada a discs durs externs.

nota: Si està a punt de fer una actualització important, abans de continuar i perdre el temps en va, segur de la seva Mac sigui compatible amb la nova versió de macOS llançada per Apple. Trobi aquesta informació a les notes de la versió o en una simple cerca a Google.

actualitzar Mac

La forma més fàcil de actualitzar Mac és contactar Preferències de sistema, Pel que fa a les actualitzacions de sistema, i a l' Mac App Store, Pel que fa a les aplicacions descarregades de la Mac App Store (les que es descarreguen de llocs externs han d'actualitzar utilitzant la funció especial inclosa en cadascuna d'elles).

Obert, per tant, Preferències de sistema (La icona d'ajustos situat a la barra d'acoblament), triï la icona Actualització de programari i esperi la recerca de les últimes actualitzacions disponibles de el sistema. Si es detecta la presència d'actualitzacions, accepti la seva instal·lació fent clic al botó actualitza ara i després seguint les instruccions de la pantalla.

Pel que fa a les aplicacions, pot buscar actualitzacions obrint el Mac App Store i seleccionant l'article actualitzacions des de la barra lateral esquerra. Si hi ha actualitzacions disponibles per a una aplicació, feu clic al botó per instal·lar-les, que ha de trobar en el nom de l'aplicació.

Si utilitzeu una versió del MacOS anterior a 10.14 Mojave, ha de descarregar les actualitzacions de sistema i actualització de l'aplicació a través de Mac App Store. Si es configura adequadament, la Mac App Store pot administrar totes les actualitzacions automàticament, en el sentit que pot buscar actualitzacions, descarregar-les en segon pla i, a la fi de la descàrrega, pot proposar la seva instal·lació des de l'notificacions que apareixen a l'escriptori . L'usuari, en aquest punt, pot decidir si procedeix amb la instal·lació de l'actualització (que generalment requereix reiniciar la Pc) o si posposa l'operació fent clic als botons corresponents.

El mecanisme d'actualització és el mateix per a tots dos actualitzacions intermèdies (Per exemple, de macOS 10.12.3 a macOS 10.12.4) que per a i actualització important (Ex. De macOS 10.11.xa macOS 10.12). No obstant això, els temps i mètodes d'instal·lació canvien: les actualitzacions intermèdies s'instal·len automàticament en uns minuts (generalment quinze) sense la intervenció de l'usuari. Les principals actualitzacions s'instal·len a través d'una aplicació especial que es descarrega a la Mac (p. Ex. macOS Serra en el cas de macOS 10.12) i requereixen, al menys inicialment, una intervenció de l'usuari, que ha d'acceptar les condicions d'ús de programari i seleccionar el disc de destinació de sistema operatiu. Els temps d'instal·lació, com es pot endevinar fàcilment, s'expandeixen bastant respecte als de les actualitzacions intermèdies.

Configurar actualitzacions automàtiques

Si voleu configurar la descàrrega automàtica d'actualitzacions per macOS i / o aplicacions descarregades de Mac App Store, obriu Preferències de sistema (La icona d'ajustos a la barra d'acoblament), puja Actualització de programari i, si encara no està present, poseu una marca de verificació al costat de l'element Mantingues la Mac actualitzada automàticament.

Després, feu clic al botó Avançat i posi una marca de verificació al costat de tots els elements disponibles: Cerca actualitzacions (Per activar la cerca automàtica d'actualitzacions), Descarregui les noves actualitzacions quan estiguin disponibles (Per començar a descarregar actualitzacions), Instal·lar actualitzacions de macOS (Per activar la instal·lació d'actualització automàtica), Instal·lar actualitzacions d'aplicacions des de App Store (Per activar la instal·lació automàtica d'actualitzacions d'aplicacions) i Instal·lar arxius de dades de sistema i actualitzacions de seguretat (Per activar la instal·lació automàtica d'actualitzacions crítiques de seguretat).

Si teniu una versió del MacOS anterior a 10.14 Mojave, ha de seguir un procediment lleugerament diferent: obrir Preferències de sistema i seleccioneu la icona de App Store des de la finestra que es mostra a la pantalla. En aquest punt, segons les seves preferències, col·loqui o tregui la marca de verificació de les següents opcions.

  • Cerca actualitzacions automàticament - per activar la cerca automàtica d'actualitzacions.
  • Descarregar actualitzacions disponibles en segon pla - per activar la descàrrega automàtica d'actualitzacions Instal·lar actualitzacions d'aplicacions
  • Instal·lar actualitzacions d'aplicacions - per activar la recerca i / o descarregar actualitzacions per a aplicacions descarregades de la Mac App Store (opció disponible només activant 'Explora actualitzacions automàticament »).
  • Instal·lar actualitzacions de macOS - per activar la recerca i / o descarregar actualitzacions per macOS (opció disponible només activant 'Explora actualitzacions automàticament »).
  • Instal·lar arxius de dades de sistema i actualitzacions de seguretat - per permetre la instal·lació automàtica de les actualitzacions de seguretat més importants (recomanat).

Instal·lar actualitzacions automàtiques

Quan macOS troba una actualització de sistema i la descàrrega, l'avisa amb una notificació que apareix a la part superior dreta de l'escriptori. En aquest moment, com ja es va explicar, pot decidir si vol continuar amb la instal·lació de l'actualització o posposar l'operació unes hores més tard (per exemple, a la nit) o ​​a l'endemà.

Després feu clic al botó de notificació per a l'opció que li interessa, per exemple Instal·lar / Restart per instal·lar l'actualització immediatament o després posposar-i procedir en conseqüència. Si decidiu instal lar l'actualització immediatament, feu clic a Descarregar i reiniciar, Accepti els termes i condicions d'ús de macOS (si cal) i esperi pacientment que s'instal·li l'actualització en el seu Mac. L'Pc es reiniciarà i haurà d'esperar entre 15 i 20 minuts perquè es completi la instal·lació de l'actualització . Si decideix posposar l'actualització, no ha de fer res: pot continuar normalment amb el seu treball fins que macOS li pregunti novament què vol fer amb les actualitzacions disponibles.

Com es va esmentar anteriorment, en el cas de les principals actualitzacions del MacOS, el procediment a seguir és lleugerament diferent. S'ha de descarregar l'aplicació per a la versió de MacOS que s'instal·larà a la Pc (p. Ex. MacOS Mojave en el cas de macOS 10.14) i, a la fi de la descàrrega, cal iniciar aquest últim per acceptar les condicions d'ús de programari i seleccionar el disc de destinació.

Que fer en cas de problemes

Si Mac App Store presenta problemes, en el sentit que algunes actualitzacions no es descarreguen i / o es mostren missatges d'error, pot intentar restaurar la memòria cau de la botiga. Els passos a seguir són els següents.

  • Tancar el Mac App Store y Preferències de sistema, Si està corrent Per tancar completament la botiga, premeu la combinació de tecles cmd + q en l' teclat de la Pc.
  • obrir el terminal. Si no sap on trobar-lo, cerqueu a la carpeta més de l'Launchpad.
  • A la finestra de Terminal, escriviu la comanda open $TMPDIR../C/com.apple.appstore/i premis seus .
  • S'obrirà la carpeta que conté els arxius temporals de Mac App Store. Prengui tot el contingut de la carpeta i arrossegueu-lo a la carpeta que triï (també pot moure a la paperera de reciclatge si ho desitja).

Ara obre de nou Preferències de sistema y Mac App Store, Intenti iniciar la recerca d'actualitzacions i tot hauria de funcionar sense problemes. Si la solució no funciona, torneu a col·locar els arxius de memòria cau a la carpeta de la qual els va eliminar anteriorment i intenti actualitzar macOS a través de Combo Update. Per saber què és, llegiu el proper capítol d'aquest tutorial.

Actualitza Mac a través de Combo Update

Si les actualitzacions de Mac App Store no funcionen i / o desitja realitzar una instal·lació «més neta» de sistema operatiu, pot utilitzar el actualització combinada de macOS. Si mai havia sentit parlar d'ells, les actualitzacions combinades són paquets d'actualització per macOS que inclouen tot el sistema operatiu (pel que són molt pesats) i han de descarregar-se de la pàgina web d'Apple. No es poden descarregar de la Mac App Store, i després s'han d'instal·lar «manualment».

A més de l' «pes», les actualitzacions combinades difereixen de les actualitzacions estàndard per macOS causa de el fet que permeten actualitzar qualsevol versió de sistema operatiu a partir de l'última versió principal i no només la versió immediatament anterior. En altres paraules, si amb les actualitzacions de Mac App Store només pot canviar de la seva versió de macOS a la següent (per exemple, de macOS 10.12.3 a macOS 10.12.4), amb les Actualitzacions de Combo pot «ometre» les versions intermèdies i passar d'una versió principal a qualsevol actualització per a l'última (per exemple, des macOS 10.12 directament a macOS 10.12.4).

Havent fet aquestes «presentacions» necessàries, vegem com actuar. Si voleu descarregar una actualització Combo per macOS, connecteu-vos a la pàgina web d'Apple i feu clic primer a l'element relacionat amb l'actualització que voleu instal·lar (ex. Descarregar - MacOS Serra Update 10.12.3 Combo ) I després en el botó descarregar present a la pàgina que s'obre.

Una descàrrega està completa, obriu el paquet dmg que conté l'actualització combinada ( macosupdcomboxx.dmg ) I feu doble clic a la icona macOSUpdComboxx.pkg contingut dins d'ell.

A la finestra que s'obre, feu clic al botó seguit per tres vegades consecutives, destral les condicions d'ús de programari prement el botó corresponent i fent clic a instal·lar. Després escriviu la contrasenya del seu compte d'usuari en macOS (la que fa servir per accedir a sistema) i pressioni primer a instal·lar programari i després en Continua la instal·lació, reprendre y moviment per reiniciar el teu Mac i actualitzar macOS.

La Pc es reiniciarà i s'instal·larà l'actualització de macOS. L'operació portarà més temps que una actualització estàndard de macOS. Les dades, les aplicacions i les preferències romandran al seu lloc. Els problemes relacionats amb les actualitzacions descarregades a través de Mac App Store també s'han de resoldre.

Actualització de Mac realitzant una instal·lació neta

Si vas a formata el teu Mac i instal·lar l'última versió de macOS en ell, tornar a realitzar la Pc i mantingueu les tecles cmd + r durant la fase d'encesa. D'aquesta manera, accedirà a la manera de recuperació de macOS, a través del qual formatarà el disc i instal·larà l'última versió de macOS descarregant-lo de Internet.

Per formatar el disc, simplement pot usar-lo Utilitat de disc. Per instal·lar macOS, al seu lloc, ha de triar l'element Reinstal·lació de MacOS des del menú de recuperació principal i de seleccionar el disc que ha formatat com la unitat de destinació de sistema operatiu.

Si no té una connexió a Internet molt ràpida o voleu formatar més Macs, pot crear una memòria USB amb arxius d'instal·lació de sistema operatiu (Eviti la descàrrega repetida d'macOS des d'Internet) amb la utilitat Instal·lar Disk Creator. Per utilitzar aquesta utilitat, ha de descarregar la versió de MacOS del seu interès des de la Mac App Store i ha d'usar un dispositiu amb al menys 10 GB d'espai lliure.

Una clau obtinguda, pot reiniciar la seva Mac i arrencar des d'una unitat USB mantenint pressionada la tecla alt de el teclat i seleccionant la tecla (ex. Instal·lar macOS Mojave ) De el menú que apareix. La resta de l'procediment (formateig del disc i instal·lació de macOS) és comú amb la instal·lació neta a través de la recuperació.

Per a més informació, consulteu el meu tutorial sobre com instal·lar macOS Mojave en què li vaig explicar en detall com instal·lar una versió principal de macOS utilitzant Mac App Store, Recovery i USB key. T'asseguro que és molt més simple del que imagines. Òbviament, amb el format del disc i la instal·lació neta de macOS, s'eliminen tots els arxius, aplicacions i preferències en Mac. Assegura't de fer una bona còpia de seguretat abans de continuar!