Com actualitzar Mozilla Firefox. Després d'usar Internet Explorer y Chrome, Ha decidit que també li agradaria provar Mozilla Firefox, però encara no ha aconseguit entendre com instal·lar el navegador. No es preocupi, puc guiar-lo pas a pas en la realització de tots els procediments necessaris.

Com actualitzar Mozilla Firefox pas a pas

Com descarregar Mozilla Firefox (Windows / Mac)

Si voleu esbrinar com actualitzar Mozilla Firefox, primer ha d'haver instal·lat el navegador en el seu PC. Si mai ha instal·lat Mozilla Firefox a l'ordinador, primer connecteu-vos a la pàgina principal i premeu el botó Descàrrega gratuïta. Ara esperi uns moments i el client de descàrrega es descarregarà en el seu PC.

Un cop s'hagi instal·lat el programa, haurà de fer clic per començar la instal·lació i després pressionar per a execució Per instal·lar Firefox en un PC amb Windows, després premeu el botó instal·lar.

Si vas descarregar Mozilla Firefox en Mac, Hauràs arrossegar la icona de el navegador a la carpeta aplicacions. Feu doble clic en la seva icona i després premeu . Per instal·lar en un PC amb Windows, premeu instal·lar, Tot passa automàticament a Mac.

Tan aviat com hagi instal·lat Mozilla Firefox en la seva PC Windows o Mac, pot continuar registrant un compte.

Pot fer-ho fàcilment des de tots dos dispositius prement el botó sync present a la pantalla principal de Mozilla Firefox.

A la següent pantalla, només premeu el botó Crear un compte (Per registrar-se en Firefox) o al botó entrar, Si ja té un compte al Mozilla Firefox.

A l'pressionar el botó Crear un compte després haurà de continuar amb el registre gratuït al navegador, després indicar la seva correu electrònic i contrasenya i completar el camp de text quants anys té, proporcionant així indicacions sobre la seva edat.

Per continuar, premeu el botó Crear un compte. Seleccioneu ara què sincronitzar col·locant una marca de verificació en els elements presents i després premeu Desar configuració.

Després haurà de confirmar la vostra adreça de correu electrònic prement el botó verificar adreça de correu electrònic que està present en el correu electrònic que et va enviar Mozilla Firefox.

Un cop hagi confirmat l'adreça de correu electrònic, se li guiarà en la instal·lació i sincronització de Firefox en un o més dispositius nous. D'aquesta manera, pot connectar el navegador d'escriptori a la versió relativa per a telèfons mòbils Android o iOS.

Personalment, li recomano que realitzi aquest procediment i descarregui la versió mòbil de el navegador, a través del enllaç que se li indicarà.

Una vegada que vegi la pantalla de la botiga virtual del dispositiu, descarregueu i instal el navegador.

En Android -> Instal·lar / D'acord.

En iOS, -> Obtenir / Instal·lar.

Una vegada que es completi la instal·lació, premeu el botó obrir per iniciar el navegador.

A la pantalla principal de l'aplicació en dispositius mòbils, aneu a la pantalla d'inici, fins que aparegui el botó Registreu-vos Firefox.

Després entreu amb les dades gravades prèviament i premeu el botó entrar per sincronitzar amb Firefox Sync.

D'aquesta manera, el navegador per a Pc i dispositiu mòbil es connectarà i sincronitzarà entre si. Una vegada que hagi realitzat aquest procediment, ha fet tot el necessari per a una instal·lació reeixida de el navegador a l'ordinador i dispositius mòbils.

Com actualitzar Mozilla Firefox (Windows / Mac)

Si, un cop que s'instal·la el navegador Mozilla Firefox, desitja saber com actualitzar-lo, primer ha de saber que, per dir la veritat, hi ha dues formes d'obtenir l'última versió de navegador.

La primera manera és completament automàtic, mentre que l'altre permet que el navegador s'actualitzi manualment.

Si tens curiositat per descobrir-los en detall i vols aprendre Com actualitzar Firefox en tots dos sentits, segueix llegint les indicacions que et donaré. Trobareu tota la informació que necessita.

Com ja es va esmentar, Firefox inclou una funció d'actualització automàtica que busca noves versions de el programa, les descarrega i instal a l'ordinador. En general, tot passa «en silenci» perquè l'usuari no hagi de fer gairebé res.

Si el seu Firefox ha descarregat automàticament les últimes actualitzacions, la propera vegada que inicieu el navegador no es trobarà en presència de la finestra principal de el programa, sinó davant d'una finestra que l'informarà d'un Firefox s'està actualitzant. En aquest cas, tot el que ha de fer és esperar uns moments perquè s'instal·li l'actualització.

A la fi de l'breu procediment, Firefox verificarà que les extensions instal·lades en el navegador siguin compatibles amb la nova versió del programari instal·lat i, en cas d'incompatibilitat, el convidarà a fer clic en un botó per buscar actualitzacions per als complements incompatibles.

Si no es troba una versió actualitzada, els complements incompatibles es deshabilitaran automàticament. A la fi de l'procediment, la nova versió del Firefox s'iniciarà automàticament i estarà a punt per al seu ús.

Si ho desitja, pot verificar manualment que la funció Firefox estigui activa i que descarregui automàticament les actualitzacions.

Per fer això, ha de fer clic al botó de menú situat a la part superior dreta (símbol de tres línies horitzontals ) I seleccioneu les OPCIONS de menú que apareix (símbol d'un engranatge ).

A la finestra que s'obre, feu clic a Avançat present al menú lateral i després feu clic a la pestanya actualitzacions.

Això li permetrà verificar la configuració dedicada a les actualitzacions de Firefox. Després verifiqui que hi hagi una marca de verificació a la banda de instal·lar actualitzacions automàticament (recomanat: més seguretat).

Si, en canvi, voleu cercar manualment noves versions del Firefox sense esperar la descàrrega automàtica d'actualitzacions, tot el que ha de fer és iniciar el navegador, fer clic al botó de menú (símbol de tres línies horitzontals) situat a la part superior dreta i seleccionar Ajuda (Símbol de signe d'interrogació).

Després feu clic a l'element sobre Firefox des del menú que apareix.

En aquest punt, es mostrarà el número de la versió del Firefox instal·lada a l'ordinador (sota el logotip de el programa) i, si hi ha actualitzacions disponibles, el progrés de la descàrrega de l'última versió de navegador disponible ( descarregar actualització ).

Un cop completada la descàrrega, pot actualitzar Firefox simplement fent clic al botó Reinicieu el Firefox per actualitzar que apareix en lloc de el percentatge de progrés de descàrrega.

Una vegada que la instal·lació de l'actualització ha començat, el navegador es reiniciarà i se li oferirà el petit assistent que vaig il·lustrar anteriorment amb referència a la funció d'actualització automàtica. Vist el fàcil que és?

Si té algun problema, pot fer clic en aquest enllaç de descàrrega: tornarà a descarregar el client d'instal·lació de Mozilla Firefox i pot fer clic en l'element refrescar per començar a actualitzar a la força el seu navegador.

Com actualitzar Mozilla Firefox (Android / iOS)

Voleu actualitzar el navegador Mozilla Firefox per a Android i iOS? Cap problema, explicaré a continuació com procedir.

Si voleu actualitzar Mozilla Firefox en un dispositiu mòbil amb sistema operatiu Android, primer obri google Play Store (La icona amb forma de bossa de compres amb el símbol ▶ ︎ al centre).

Ara pressiona botó ≡ situat a la part superior esquerra i toca l'element Els meus aplicacions i jocs des del menú lateral.

Ara trobi Mozilla Firefox entre les aplicacions que necessiten la nova actualització. Per actualitzar l'aplicació, ha de tocar el botó refrescar perquè puguis començar la descàrrega.

En aquest punt, només ha d'esperar a que l'aplicació descarregui l'actualització i s'actualitzi sola.

També pot actualitzar l'aplicació Mozilla Firefox en iOS, és molt fàcil. Per actualitzar el navegador en la seva versió per a dispositius mòbils Apple, primer obri l'App Store i després aneu a la secció dedicada a actualitzacions (Símbol de fletxa cap avall).

Ara s'ubiqui l'aplicació Mozilla Firefox, hauria d'estar a la llista d'aplicacions que necessiten actualitzar-se. Per fer això, toqueu a refrescar.

D'aquesta manera, també haurà d'actualitzar manualment el navegador en el seu dispositiu mòbil, per poder aprofitar totes les noves funcions. Fins i tot en aquest cas, un cop que l'actualització s'hagi realitzat correctament, en lloc de botó refrescar apareixerà el botó obrir.