Com actualitzar Play Store

provant el telèfon mòbil d'un amic, ¿ha notat que la versió de Play Store instal·lada en aquest últim és lleugerament diferent de la del seu telèfon? Òbviament, el telèfon mòbil del teu amic ha descarregat automàticament l'última versió de google Play (que a l'igual que les aplicacions «Normals» s'actualitza de tant en tant amb noves funcions i nous detalls estètics), mentre que el teu no.

Per dissipar qualsevol dubte a l'respecte, pots anar a la configuració del teu telèfon i forçar la recerca d'actualitzacions per a Play Store. Els asseguro que aquest és un tràmit molt senzill que no implica cap risc ni per a l'estabilitat de sistema ni per al funcionament de les aplicacions. ¡Provi'ns ara! Trobi tota la informació que necessita a continuació.

Com es diu? Ja has provat actualitzar Play Store però alguns missatges d'error estranys li impedeixen completar l'operació? No et preocupis, durant el tutorial també veurem com tractar aquest tipus de situacions. Però ara anem en ordre i vegem com instal·lar l'última versió de Google Joc Store seguint el procediment estàndard proporcionat per Android.

Com instal·lar actualitzacions per a Google Play Store

Per comprovar que la versió de Google Joc instal·lada en el seu telèfon mòbil és la més recent, obriu Play Store usant la icona que troba a la pantalla d'inici de al telèfon oa la llista d'aplicacions instal·lades al dispositiu i premeu el botó lligo situat a la part superior esquerra. En aquest punt seleccioni l'article configuracions des de la barra lateral, desplaceu-vos cap amunt i cap avall a la pantalla que s'obre i pressiona Versió de compilació per començar a buscar noves versions de l'aplicació.

Si veu aparèixer el missatge Google Play Store està actualitzat significa que ja té l'última versió del programari; alternativament, se li ha d'advertir que el sistema ha trobat una actualització i està prenent mesures actualitzar Play Store.

Però vagi amb compte, el procés d'actualització de Google Play no és immediat: des que apareix el missatge sobre la disponibilitat d'una nova versió, poden passar diversos minuts abans que l'aplicació s'instal·li realment en el dispositiu. De qualsevol manera, no has de moure un dit, tot passa en segon pla.

Així que esperi uns minuts, reinicieu el telèfon i hauria de trobar amb la versió més actualitzada de Play Store llista per utilitzar. Per comprovar que tot gira correctament, repetiu el procediment anterior pressionant l'element Versió de compilació de Play Store.

Què fer en cas de problemes ...

En el desafortunat cas que no actualitzar Play Store seguint les instruccions que acabo de donar-li, intenti «forçar la seva mà» esborrant la memòria cau de l'aplicació i, en casos extrems, fins i tot les últimes actualitzacions instal·lades. ¿Com ho fas? És així de simple.

Esborrar memòria cau i dades dels serveis de Google

Primer vagi a el menú amb el configuracions Android, després seleccioneu l'element Aplicació, Pressiona la targeta Totes i ubicar Google Play Store a la llista de programari instal·lat al dispositiu. Ara, premeu el botó acaba per forçar el tancament de Play Store i esborrar la memòria cau i dades de l'aplicació pressionant els botons corresponents.

Si utilitzeu Android 6.0 o posterior, els passos que ha de seguir són lleugerament diferents. Després d'anar a menú Configuració> Aplicacions, Ha de seleccionar el Google Play Store i has de prémer el botó acaba per aturar el servei. Després d'això has de pujar memòria i pressioni els botons per esborrar dades es cache.

En aquest punt, repeteixi el mateix procediment per a Serveis de Google Play i intenti iniciar l'actualització de Google Play Store novament com s'il·lustra en el capítol anterior d'el tutorial.

Quan s'iniciï Google Play, independentment de la versió d'Android instal·lada al dispositiu, haurà d'acceptar els termes d'ús de l'aplicació de nou i és possible que hagi d'iniciar sessió de nou amb el seu compte de Google.

Desinstal actualitzacions

Si encara no ha pogut resoldre els problemes relacionats amb Google Play, intenti eliminar les actualitzacions de la botiga al dispositiu. Per fer això, aneu a menú Configuració> Aplicacions Android, seleccioneu la icona Google Play Store i primer premeu el botó Desinstal actualitzacions i després en perquè restaurar Play Store a la versió «de fàbrica».

Si utilitzeu Android 6.0 o posterior, per utilitzar el Desinstal actualitzacions has de pressionar el botó (...) situat a la part superior dreta i seleccioneu l'element apropiat de menú que apareix.

Una vegada que es completi la desinstal, intenti repetir el procediment per actualitzar Play Store i l'actualització de l'aplicació hauria de funcionar.

Altres possibles solucions a el problema

Si fins i tot l'eliminació de les actualitzacions no ha donat els seus fruits, intenti posar en pràctica els següents consells per «desbloquejar» el funcionament de Google Play Store.

  • Netejar la memòria cau de l'aplicació descarregar com es va explicar anteriorment per a les aplicacions de Google Play Store i Google Play Services;
  • Elimineu el seu compte de Google del seu telèfon mòbil i afegiu novament. Pots fer dues coses des del menú Configuració> Comptes d'Android.
  • Reinicia el teu telèfon mòbil. És una operació dràstica que pot implicar esborrar diverses dades, però de vegades és l'únic que funciona. Per a més informació, llegiu el meu tutorial sobre com restablir Android.

Com instal·lar Play Store en dispositius que no en tenen

Té un telèfon mòbil o tauleta Android en el qual no pot descarregar Google Play? Aquest és un problema diferent. molts dispositius Android, Especialment els adquirits mitjançant importació des de la Xina, no inclouen els serveis de Google per motius de llicència. No obstant això, el problema es resol fàcilment.

Si estàs disposat a «jugar» una mica i vols instal·lar tots els serveis de Google en un dispositiu que no els inclou «de sèrie», pots fer-ho seguint les instruccions del meu tutorial sobre com instal·lar Google Play. És un procediment una mica llarg, t'ho diré immediatament, però a la fi no és tan difícil de completar.