Estàs a l'inrevés! Admetre-ho. Sempre ets l'últim dels teus amics a descarregar noves versions dels programes de la teva Pc. Um ... de fet tens raó, no és normal que les persones visitin els productors de tot el programari en el teu PC cada dia i també és cert que no tots els programes et diuen que hi ha una nova versió de el programa disponible per descarregar.

El punt és que mantenir el seu programari actualitzat no només és «bonic», ja que li permet aprofitar les noves característiques que d'altra manera no podrien ser explotades, sinó que també és important des del punt de vista de seguretat informàtica. De fet, amb les actualitzacions, els desenvolupadors de programari corregeixen les falles que s'han trobat en els seus productes i eviten que els mals ataquin les PC dels usuaris a l'explotar-les.

Vull dir, sé que és avorrit, però has d'aprendre anuncis programes d'actualització del seu PC i per instal·lar les últimes versions d'aquests tan aviat com estiguin disponibles. D'altra banda, avui en dia hi ha moltes solucions que li permeten fer-ho fàcilment, tant integrades en els sistemes operatius com les ofertes per empreses de tercers. Si vols saber més, segueix llegint.

Actualitzar programes al Windows

Té una Pc equipada amb el sistema operatiu Finestres ? Llavors sàpiga que pot comptar amb diferents solucions que li permeten actualitzar els programes a l'última versió disponible: ara pot il·lustrar-los en detall.

Botiga de Microsoft

de Windows 8.x, El sistema operatiu de Microsoft inclou una Botiga que la possibilitat de descarregar, instal·lar i actualitzar les aplicacions d'una manera molt simple.

Per defecte, Microsoft Store busca actualitzacions automàticament i les instal el més aviat possible. No obstant això, l'operació, com es pot entendre fàcilment, es refereix només a les aplicacions descarregades a través d'aquest últim i no als paquets .exe o msi instal·lat manualment per l'usuari.

Per verificar si la funció d'actualització automàtica d'aplicacions s'ha activat a l'ordinador, feu clic al botó començament (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla), busqui Botiga de Microsoft al menú que s'obre i feu clic al primer resultat de cerca: el Botiga de Microsoft, Per a la nota.

A la finestra que s'obre, feu clic al botó (...) situat a la part superior dreta, seleccioneu l'element ajustos des del menú que apareix i, si cal, es mou a en la palanca relativa a l'opció Actualitza les aplicacions automàticament.

Missió complerta! Ara Windows està configurat per descarregar i instal·lar automàticament actualitzacions per a aplicacions descarregades de Microsoft Store. Si desitja «forçar» la recerca i instal·lar actualitzacions, feu clic al botó (...) situat a la part superior dreta, seleccioneu l'element Descàrregues i actualitzacions des del menú que s'obre i pressiona el botó recuperar actualitzacions. ¿Més fàcil que això?

Windows Update

Alguns programari de Microsoft es poden actualitzar a través de Windows Update, El servei d'actualització històrica per al sistema operatiu «made in Redmond».

Per permetre que Windows Update busqui i instal actualitzacions per al programari de Microsoft, feu clic al botó començament (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i puja ajustos fent clic al icona d'engranatge present a la banda de menú que s'obre.

En la nova finestra que es mostra a la pantalla, feu clic a la icona Actualització i seguretat seleccioneu Windows Update des de la barra lateral esquerra, després puja opcions avançades i posa la marca de verificació a la banda de l'article Descarregueu actualitzacions d'altres productes de Microsoft durant l'actualització de Windows.

Perquè els programes s'actualitzin correctament, Windows Update s'ha de configurar per buscar actualitzacions automàticament. Si no sap com fer-ho i / o us cal informació sobre com actuar en versions anteriors de Windows (p. Ex. Windows 7 ), Consulteu les meves tutorials sobre com actualitzar Windows 10 i com actualitzar Windows 7.

Avira Software Updater

Si busques un camí actualitzar automàticament els programes descarregats fora de Microsoft Store, Pots contactar Avira Actualitzador de programari : Un programari produït per la coneguda companyia de seguretat de la informació Avira que li permet verificar la llista de programes instal·lats a l'ordinador i descarregar les versions actualitzades d'aquest últim. Admet més de 120 programes de tots els principals fabricants. En la seva versió bàsica, que es pot utilitzar de forma gratuïta sense límit de temps, indica la disponibilitat d'actualitzacions però no li permet instal·lar-les amb un clic (ha de proporcionar descarregar-«manualment» dels llocs web dels diferents fabricants). Per obtenir la funció d'actualització en un clic, ha de comprar la versió Pro de programari per € 24.95.

Per descarregar la versió gratuïta de Avira Software Updater en el seu Pc, connecteu-vos a la pàgina web oficial de el programa i feu clic al botó descarregar gratis. Quan es completi la descàrrega, iniciï l'arxiu avira_it_swoe1_xx__ws.exe que acaba de descarregar al seu PC i, a la finestra que s'obre, feu clic primer al botó Acceptar i instal·lar i després en .

Per tant, la proposta d'instal·lar l'altre programari de Avira (ex. VPN fantasma o Acceleració de sistema ) Fent clic sempre en seguit, Després pressiona el botó Avira obert per obrir el centre de control de Avira (el que li permet administrar tot el programari produït per la companyia), seguiu el tutorial inicial i esperi que la instal·lació de l'Actualitzador de programari es completi automàticament.

En aquest punt, comenceu Avira Software Updater fent clic al botó obert col·locat a la banda del seu nom, seleccioneu la icona visió de conjunt des de la barra lateral esquerra i espereu que es verifiqui la llista de programes instal·lats a l'ordinador.

D'aquí a uns segons, es trobarà a l'capdavant de la llista amb el programari que s'actualitzarà i, al costat de cada un, dos elements: el icona de globus, Per visitar el lloc web de fabricant i descarregar l'actualització «manualment», i el Botó «Actualitza», Per descarregar l'actualització automàticament (funció disponible només en la versió Pro de Avira Software Updater).

nota: un cop instal·lat, Avira Software Updater està configurat per executar automàticament a l'iniciar Windows. Si voleu desactivar aquest comportament, feu clic dret al barra de tareas Windows (la barra negra a la part inferior de la pantalla) i seleccioneu l'element Gestió de l'activitat des del menú que apareix. A la finestra que s'obre, feu clic a l'entrada per Veure tots els detalls, Després veu a la targeta llançament, Seleccioneu la icona Avira i pressiona el botó desactivar situat a la part inferior dreta.

actualitzacions manuals

Molts programes, com navegadors o programari antivirus, S'inclouen dins d'ells una funció de actualització automàtica que li permet tenir la seva versió més recent sempre instal·lada en el seu PC: només necessita anar amb compte a l'ingressar la seva configuració, generalment seleccionant l'element ajustos o preferències de menú Instruments o des del menú editar - i verifiqui la configuració d'actualització automàtica.

Altres programes, en canvi, com LibreOffice (El conegut paquet de productivitat de codi obert i gratuït que es pot utilitzar en lloc de oficina), No proporciona un sistema d'actualització automàtica, però, a través dels seus menús, permet a l'usuari verificar «manualment» les actualitzacions. Mantenint l'exemple de LibreOffice, per buscar actualitzacions, iniciï el programa i seleccioneu l'element Cerca actualitzacions de menú Ajuda (A dalt)

Si hi ha disponible una nova versió del programari, s'aconsella a l'usuari i convida a visitar el lloc web de fabricant per descarregar-lo. La instal·lació de l'actualització, llavors, s'ha de fer manualment usant el procediment clàssic per instal·lar programes de Windows, després iniciant el paquet .exe o msi descarregat al teu PC i sempre fent clic a Següent o Següent.

Encara altres programes, com els de poma, Es subministren amb un d'especial utilitat d'actualització, Que és responsable de verificar la disponibilitat de noves versions del programari instal·lat a l'ordinador (en el cas d'Apple, iTunes i el client d'iCloud ) I instal·lar automàticament. Et vaig explicar més sobre això en el meu manual sobre com actualitzar iTunes.

Actualitzar programes en macOS

Fer servir un Mac ? No hi ha problema també MacOS, El sistema operatiu que anima les Pcs d'Apple, té funcions integrades i programari extern que li permeten mantenir actualitzats els programes. Seguiu llegint per obtenir més informació sobre el tema.

Mac App Store

Mac App Store és la botiga oficial d'Apple, a través de la qual pot descarregar, instal·lar i actualitzar moltes aplicacions (així com jocs) per macOS. Té una funció d'actualització automàtica molt còmoda que, si està activada, li permet tenir sempre les últimes versions dels programes al vostre Pc. Com es pot entendre fàcilment, l'actualització es refereix només a les aplicacions descarregades a través de Mac App Store i no a les descarregades i instal·lades «manualment» a través dels paquets dmg o PKG.

Per verificar si el seu Mac està configurada per descarregar automàticament actualitzacions per als programes descarregats des del MAS (ha de ser per defecte), aneu a Preferències de sistema (L ' icona d'engranatge ubicat a la barra d'acoblament) i feu clic a la icona Actualització de programari que es troba a la finestra que s'obre.

En aquest punt, cal que hi hagi una marca de verificació al costat de l'element Mantingues la Mac actualitzada automàticament. Després feu clic al botó Avançat i, si encara no existeix, poseu la marca de verificació al costat dels elements disponibles, especialment Instal·lar actualitzacions d'aplicacions des de App Store. Missió complerta: macOS descarregarà actualitzacions per a aplicacions en segon pla i les instal·larà el més aviat possible.

En les versions de macOS anteriors a 10.14 Mojave, hem de seguir un procediment lleugerament diferent: obrir Preferències de sistema i seleccioneu App Store. En aquest punt, si encara no ho està, poseu la marca de verificació al costat de les opcions Cerca actualitzacions automàticament, Descarregar actualitzacions disponibles en segon pla y Instal·lar actualitzacions d'aplicacions i llest

escriptori MacUpdate

t'agradaria actualitzar automàticament els programes descarregats fora de Mac App Store ? Amb aquesta finalitat, pot confiar escriptori MacUpdate, El client d'escriptori MacUpdate que, si no el coneix, és un dels principals llocs on es recopila el programari de Mac. Desafortunadament, MacUpdate Desktop no és un programari gratuït: per activar la funció d'instal·lació d'actualització automàtica es requereix la creació d'un compte i la subscripció d'una subscripció de 20 $ / mes, però pot provar totes les seves funcions a un cost zero durant 6 dies.

Per descarregar la versió de prova de MacUpdate Desktop, connecteu-vos a la pàgina web oficial de el programa i feu clic al botó Descàrrega gratuïta. Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el paquet cremallera que conté MacUpdate Desktop, arrossegueu la icona de el programa a la carpeta aplicacions de macOS i comenci l'últim.

A la finestra que s'obre, feu clic al botó obert, Després en saltar introducció (Per ometre el tutorial inicial) i seleccioneu l'element visió de conjunt des de la barra lateral esquerra. En aquest punt, accepta crear el seu compte gratuït de MacUpdate fent clic al botó Registrar que està a la dreta, completant el formulari que se li proposa (simplement inseriu nom, cognom, direcció de correu electrònic y contrasenya utilitzar per accedir a l'aplicació) i fer clic al botó Registrar, Situat a la part inferior dreta.

Una vegada que es completi el registre, torneu a la pestanya visió de conjunt i hauries de trobar la llista d'aplicacions que necessiten actualitzacions. Trieu si voleu actualitzar tots alhora prement el botó actualitzar tot situat a la part superior dreta, o si els actualitza individualment, seleccionant els seus noms i després fent clic al botó actualitza ara que apareix a la barra lateral dreta.

actualitzacions manuals

A l'igual que en Windows, fins i tot en MacOS, molts programes ofereixen una funció d'actualització automàtica, que s'ha d'activar a les preferències (generalment anant a menú (Nom de el programa)> Preferències o (Nom de el programa)> Quant a (nom de el programa) que es troba a la part superior esquerra i marca una opció especial a la finestra que s'obre).

Un altre programari, com LibreOffice, Que no ofereixen una funció d'actualització automàtica real, permeten l'usuari verificar la disponibilitat d'actualitzacions (anant, per exemple, a menú Ajuda> Cerca actualitzacions ) I enviar-lo de tornada al seu lloc web oficial, on poden descarregar l'última versió (per instal·lar «manualment», a través del paquet) dmg o PKG ).