Com actualitzar Safari

Recentment va ser a la casa d'un amic i va notar una versió de Safari diferent al que hi ha en el teu PC? Si la resposta és sí, no ha de preocupar, no té els ornaments. El més probable és que aquest sigui el cas per una raó molt simple: Apple ha llançat una nova actualització per al seu famós navegador i, per tant, ara has de actualitzar-lo.

Fins i tot Safari, com tots els altres navegadors web, De fet se sotmet regularment a actualitzacions que poden modificar la seva funcionalitat i interfície i, el que és més important, corregir errors i falles de seguretat que podrien ser aprofitats per persones malintencionades per robar el dades de l'usuari. Si no ho saps com actualitzar Safari, Has de saber que el procediment a seguir és molt senzill i només porta uns minuts de temps: és, de fet, una operació que pots fer sense problemes particulars encara que no siguis un gran expert en informàtica.

Per tant, si desitja saber què s'ha de fer per actualitzar el navegador «Made in Cupertino» en el seu PC i possiblement en els seus dispositius mòbils, li suggereixo que es prengui uns minuts de temps lliure i es dediqui a llegir aquesta guia. Coratge: posa't còmode, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir els següents paràgrafs i, el que és més important, posar en pràctica les instruccions que estic a punt de donar-te. Et desitjo feliç lectura!

  • Com actualitzar Safari a macOS
  • Com actualitzar Safari en Windows
  • Com actualitzar Safari a iOS

Com actualitzar Safari a macOS

Si voleu actualitzar la versió per a Mac OS de Safari, Ja que està en possessió d'un Mac, El primer que ha de fer és fer clic al logotip de poma ubicat a la barra de menú (a la part superior esquerra de la pantalla) i feu clic a l'element botiga de aplicacions ... adjunt a l'menú resultant. Alternativament, pot iniciar Mac App Store simplement fent clic al » A «Sobre un fons blau clar en la barra moll.

Espere, per tant, la Mac Botiga d'aplicacions és visible i després pressiona a la targeta Actualitzacions ubicat a la barra lateral de l'esquerra. Espereu uns moments a que macOS busqui les actualitzacions d'aplicacions i serveis disponibles per Pc. Si no troba cap element que faci referència a Safari entre les actualitzacions, no hi ha absolutament res a fer, ja que no hi ha cap actualització de el navegador disponible per a PC.

Si, per contra, un o més elements referents a Safari apareixen entre les actualitzacions disponibles, premeu el botó Actualitzar col·locat a un costat i esperi que l'actualització es descarregui primer i després s'instal·li. Recordeu que el procediment per actualitzar Safari també té èxit, pot ser necessari reiniciar la Mac.

Alternativament, pot verificar la disponibilitat d'actualitzacions per a Safari també pressionant el logotip de poma adjunt a la part superior esquerra de la barra de menú, triant l'element Sobre aquesta Mac des del menú resultant i després prement el botó Actualització de programari ... present en la finestra que es va obrir.

Si no desitja actualitzar Safari «manualment» i el seu Mac té instal·lada una de les versions més recents de macOS, també pot fer que l'operació es dugui a terme automàticament per la seva Pc sempre que hi hagi una nova actualització de el navegador disponible.

Per fer això, aneu a Preferències de el Sistema fent clic a la icona gris amb engranatges ubicat a la barra moll i després pressiona el botó Actualització de programari. Després col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Mantingui el seu Mac actualitzada automàticament (Si cal), premeu el botó Avançat ..., Activa les opcions busqui actualitzacions, Descarregueu noves actualitzacions quan estiguin disponibles, Instal·lar actualitzacions de macOS, Instal·lar actualitzacions d'aplicacions des de l'App Store es Instal·lar arxius de dades de sistema i actualitzacions de seguretat i segueix endavant perquè guardar els canvis (si se li demana que ingressi la contrasenya d'administrador de la seva Mac, accepta fer-ho).

El procediment que li acabo de descriure s'aplica a les Mac actualitzades a macOS 10.14 Mojave (O després). Per activar les actualitzacions automàtiques en versions anteriors de macOS, després d'anar a Preferències de el Sistema, Has de pressionar la veu Botiga d'aplicacions i posi la marca de verificació en els elements relacionats amb les actualitzacions automàtiques.

En aquest punt, cada vegada que sigui possible actualitzar Safari, se li mostrarà una insígnia al costat de l'entrada. Botiga d'aplicacions ... al menú visible després de fer clic al logo poma present a la barra de menú. També veurà una notificació a la part superior dreta de l'escriptori del seu Mac indicant la disponibilitat de noves actualitzacions, a través de les quals pot actualitzar Safari immediatament o posposar l'operació.

Recordeu que per actualitzar Safari també pot fer clic aquí, per connectar-se a la pàgina de descàrrega de el suport d'Apple i descarregar actualitzacions independents que poden ser útils si voleu instal·lar la mateixa actualització més d'una vegada o en una altra Pc. Llegiu la descripció de l'actualització perquè pugui verificar si el seu Mac pot usar aquesta actualització en particular o si necessita fer altres actualitzacions primer.

Com actualitzar Safari en Windows

Li agradaria saber com descarregar i instal·lar actualitzacions per Safari per a Windows ? Lamento decebre't, però lamentablement la versió per a Windows de l'famós navegador desenvolupat per Apple ja no està actualitzada.

En aquesta pàgina de la web de l'empresa, de fet, llegim que «Apple ja no ofereix actualitzacions de Safari per a Windows. Safari 5.1.7 per a Windows va ser l'última versió desenvolupada per a aquest sistema operatiu i ara està obsoleta".

Com actualitzar Safari en iOS

Si ets un feliç propietari d'un iPhone, D'un iPad o un iPod Pitgeu i és la teva intenció actualitzar Safari, Sàpiga que aquesta és una operació que només es pot realitzar en conjunt amb el llançament de noves actualitzacions per a iOS. Sovint, de fet, amb el llançament d'una nova versió de sistema operatiu mòbil d'Apple, també està disponible una actualització important de l'aplicació Safari, que s'instal·la «de sèrie» en l'iPhone, iPad i iPod Touch.

Per poder verificar la disponibilitat de noves actualitzacions de iOS per al dispositiu i, per tant, per a poder eventualment actualitzar Safari en iPhone, iPad i iPod Touch, Ha d'iniciar l'aplicació configuracions pressionant la icona apropiat a la pantalla d'inici (el gris que representa el engranatges ), Toqueu l'element General adjunta a la nova pantalla que es mostra i després premeu en l'element Actualització de programari.

En el cas que sigui possible actualitzar Safari i, per tant, si hi ha noves actualitzacions disponibles per al dispositiu, pot descarregar-les i instal·lar-les simplement pressionant l'element corresponent visible a la pantalla. En cas contrari, se li notificarà que l'última versió de iOS ja està instal·lada al dispositiu, amb les paraules El seu programari està actualitzat.

Et recordo que, si el teu dispositiu està actualitzat a iOS 12 (o versions posteriors), també pots configurar la descàrrega automàtica d'actualitzacions. Per fer això, després d'anar a Configuració> General> Actualització de programari, Toca l'element actualitzacions automàtiques i pujar EN l'interruptor a la banda de la redacció actualitzacions automàtiques. A el fer-ho, s'instal·laran automàticament les actualitzacions de programari durant la nit després que s'hagin descarregat. Convenient, oi?

Si vols saber més sobre el possible procediment a seguir per actualitzar el teu iPhone, iPad o iPod Touch, et suggereixo que llegeixis el meu guia sobre com actualitzar iOS: Allà trobaràs més informació sobre què fer.