Abril de 2014 va representar un termini molt important per al món de Windows. A partir d'aquesta data, de fet, Windows XP, Després de 13 anys d'honrada carrera, ja no compta amb el suport oficial de Microsoft i ja no rep actualitzacions de seguretat. Després es va aplicar una extensió fins a principis d'abril de 2019 pel que fa a la versió POS, però ara aquest tipus de suport també s'ha s'abandoni. Això vol dir que l'estimat i vell XP ha de ser reemplaçat urgentment per una versió més nova de l' sistema operatiu. Què? De quina manera Intentem esbrinar junts.

A continuació trobarà tot el que necessita saber sobre el procediment per actualitzar Windows XP a Windows 10, 8.1 i 7. Li bestreta: els passos a seguir no són complexos, però primer ha de realitzar algunes operacions molt importants per assegurar-se que el seu PC sigui compatible amb les últimes versions de sistema operatiu Microsoft i que les seves dades siguin segur

Pot prendre una mica de temps fer tot, així que procedeixi lentament. Preneu-vos unes hores lliures i seguiu les instruccions que li donaré. Amb un polsim de bona voluntat, segurament podrà canviar de l'antic XP a una versió més actualitzada de sistema operatiu Microsoft sense requerir la intervenció de l'tècnic o el seu amic expert habitual en PC, l'hi asseguro. Ara, però, només parla i 'som-hi immediatament!

operacions preliminars

Com es va esmentar anteriorment, abans d'arribar a el moll de el tema, anem a descobrir, en termes concrets, quines són les operacions que s'han de fer per poder actualitzar Windows XP, Hi ha alguns passos preliminars que necessàriament ha de prendre: per obtenir més informació, seguiu llegint.

Feu una còpia de seguretat de tota dada

El primer que li aconsello que faci és protegir els arxius en el seu PC fent un reserva de les dades el més important d'un disc dur extern, Per garantir la possibilitat de poder accedir-hi en un altre moment. Si no sap com fer-ho, pot aclarir les seves idees sobre què fer llegint els meus guies sobre com transferir arxius a un disc dur extern i com fer una còpia de seguretat de les seves dades.

Si, d'altra banda, encara no té un disc dur extern, Va a comprar un però desitja rebre alguns consells a l'respecte primer, li suggereixo que llegeixi la meva guia de compra dedicada a discos externs.

Troba la imatge ISO de Windows

Per actualitzar Windows XP a una versió més nova de sistema operatiu de Microsoft, òbviament s'ha de preocupar per recuperar la imatge ISO la versió de Windows del seu interès i la seva clau de producte, Indispensable per a l'activació.

Si ja tens el disc d'instal·lació sistema operatiu o Memory Sticks amb la imatge ISO de la mateixa, no ha de fer absolutament res i pot anar directament a llegir el següent pas. Si, d'altra banda, no té un o altre, ha de comprar i / o descarregar la imatge de el sistema amb anticipació.

En el cas específic de Windows 10, Pots descarregar l'eina Eina de creació de mitjans de Microsoft, Que descarrega la imatge ISO de sistema operatiu per si mateix i crea discs o DVD per a la instal·lació d'aquest. Pots trobar-visitant aquesta pàgina i fent clic al botó Descarregueu l'eina ara. Òbviament, ha de tenir cura d'activar el sistema operatiu amb una clau de producte vàlida, que es pot comprar en línia.

Quant a Windows 8.1, La compra, al menys a la botiga oficial de Microsoft, ja no és possible (ja que només es comercialitza la versió més recent de sistema operatiu), però si ja té la clau de producte de sistema operatiu, pot descarregar, també en aquest cas, el que s'ha esmentat anteriorment eina que li permet descarregar automàticament la imatge ISO de sistema operatiu i crear pals o DVD per instal·lar-lo. Per fer això, visiteu aquesta altra pàgina web i premeu el botó Descarregueu l'eina ara.

Recordeu que, tant en el cas de Windows 10 com en Windows 8.1, si està visitant les pàgines que li he vinculat una mica abans des d'un sistema operatiu que no sigui Windows (per exemple, macOS) o anterior a Windows 7 (com en el cas de Windows XP), en lloc de l'eina per crear suports per a la instal·lació de sistema operatiu, se li oferirà elimatge ISO SO.

Pel que a ell respecta Windows 7, També en aquest cas, la compra d'sistema operatiu ja no és possible a través de la botiga oficial de Microsoft, per la qual cosa l'únic que pot fer, si ja té la clau de producte de sistema operatiu, és descarregar la imatge ISO de aquesta pàgina en el lloc web de Microsoft. Després introdueix el clau de producte en el camp de text apropiat a la part inferior de la pàgina, feu clic al botó Comprovar i seguiu les instruccions a la pantalla.

En aquest sentit, tingui en compte que la descàrrega de Windows 7 només és possible si la clau del producte es refereix a una còpia venda a l'detall de el sistema operatiu. De fet, actualment no és possible continuar amb la descàrrega si té una llicència OEM és a dir, té una còpia de Windows trobada ja instal·lada en el seu PC.

Configura la BIOS

Una altra cosa que ha de fer abans de continuar amb l'actualització de Windows XP és configurar la BIOS perquè primer s'iniciï el reproductor de CD / DVD o el port USB del seu PC. A més, en cas que operi en un PC equipada amb UEFI (en lloc de la BIOS anterior) i voleu instal·lar una versió de Windows 7 de 32 bits, també haurà de desactivar la funció arrencada segur i activar això en el seu lloc BIOS heretat.

Per realitzar totes les operacions enumerades anteriorment, només seguiu les instruccions sobre què fer que vaig proporcionar en el meu tutorial dedicat a com entrar a la BIOS.

Com actualitzar Windows XP a Windows 10

Després de completar els passos preliminars anteriors, diria que finalment estàs preparat per prendre mesures reals. Llavors, si vols esbrinar Com actualitzar Windows XP a Windows 10, Primer assegureu-vos que el seu PC compleixi amb i requisits mínims per configurar el sistema operatiu: aquí estan.

 • processador: des d'1 GHz o superior.
 • RAM: 1 GB per a Windows de 32 bits o 2 GB per a Windows de 64 bits.
 • Espai en el disc dur: 16 GB per al sistema operatiu de 32 bits o 20 GB per al sistema operatiu de 64 bits.
 • Targeta gràfica: DirectX 9 o posterior amb el controlador WDDM 1.0.

Després d'assegurar-se que el seu PC tingui totes les credencials per admetre el nou sistema operatiu, inseriu la Pc en el reproductor de CD / DVD disc d'instal·lació Windows 10 o connecteu Hendió a un dels ports USB lliures, enceneu o reiniciar el seu PC i executi el bota des de la unitat que conté els fitxers d'instal·lació de sistema operatiu.

Si encara no soporta instal·lar el sistema operatiu, primer ha crear-lo. Per fer això, si feu servir un PC amb Windows 7 o un sistema operatiu més nou instal·lat, iniciï el arxiu .exe relacionat amb Eina de creació de mitjans de Microsoft que va descarregar de la pàgina web de Microsoft, feu clic al botó en la finestra que es mostra a la pantalla i després premeu el botó acceptar.

Ara, selecciona l'opció Creu mitjans d'instal·lació (unitat flash USB, DVD o arxiu ISO) per una altra PC i premeu el botó Següent, Tregui el xec de la casella Utilitza les opcions recomanades per aquesta PC i seleccioni, en els menús desplegables en pantalla, la configuració correcta per idioma, edició y arquitectura de el sistema. Després feu clic al botó Següent i triar si crear-ne un memòria USB d'instal·lació o un DVD seleccionant una de les opcions disponibles.

Si, d'altra banda, ha descarregat directament la imatge ISO de sistema operatiu, independentment de si està operant des de la PC amb Windows XP instal·lat o no, pot cremar aquest últim en un disc o pot crear-ne un memòria USB amb els arxius d'instal·lació de sistema, seguint, respectivament, els meus guies sobre com gravar ISO i com gravar ISO a USB.

Després, espereu fins que aparegui la pantalla per iniciar la instal·lació de Windows 10, triï idioma, format d'hora i moneda y distribució de l' teclat usant els menús desplegables apropiats que se li mostren i feu clic en els botons Següent y instal·lar.

En aquest punt, escriviu el clau de producte Windows 10 en el seu poder (o trieu ingressar-més tard, seleccionant l'element No tinc clau de producte ), Indica el edició Windows 10 que esteu (si cal) i premeu el botó una vegada més Següent. Després marqui la casella relacionada amb l'acceptació de condicions d'ús del programari i feu clic al botó un cop més Següent.

Ara ha de triar, fent clic en els elements apropiats a la pantalla, si voleu fer un actualització una còpia de Windows XP o si fer un instal·lació personalitzada formatant el disc dur o instal·lant el sistema operatiu en una partició. Després, seguiu les instruccions proporcionades per començar el procediment i esperi que es completi la instal·lació de Windows 10.

Després, la Pc es reiniciarà, després de la qual cosa haurà de apegar-se a la simple procediment de configuració inicial Windows 10 durant el qual pot ajustar diverses configuracions de sistema operatiu com millor li sembli. Per a més informació, consulteu el meu tutorial específic sobre com instal·lar Windows 10.

Com actualitzar Windows XP a Windows 8.1

vas decidir actualitzar Windows XP a Windows 8.1 ? Després, primer assegureu-vos que la Pc en la qual va a instal·lar la nova versió de sistema operatiu compleixi amb els requisits mínims necessaris per a «executar»El sistema correctament: aquí estan.

 • processador: 1 GHz o superior amb suport per PAE, NX i SSE2.
 • RAM: 1 GB per a Windows de 32 bits o 2 GB per a Windows de 64 bits.
 • Espai en el disc dur: 16 GB per a Windows de 32 bits o 20 GB per a Windows de 64 bits.
 • Targeta gràfica: Dispositiu gràfic Microsoft DirectX 9 amb controlador WDDM.

Després d'assegurar-se que el seu PC compleix amb les característiques anteriors, inseriu el disquet o clau d'instal·lació Windows 8.1, reinicieu el seu PC i executi el bota de la unitat que conté la configuració de sistema operatiu.

Si encara no soporta instal lar Windows 8.1, primer ha de crear-lo. Podeu indicar-ho un PC amb Windows 7 o qualsevol versió posterior de sistema operatiu domèstic de Microsoft instal·lat, iniciant el arxiu .exe la Eina de creació de mitjans de Microsoft i seguint l'assistent que se li proposa, que és pràcticament el mateix que vaig indicar en el pas anterior dedicat a Windows 10.

Si després va descarregar la imatge ISO de sistema operatiu directament, independentment de si està operant des de la PC amb Windows XP instal·lat o no, pot fer el Crema en un disc, seguint les instruccions de la meva guia sobre com gravar ISOo pots crear-ne un memòria USB amb els arxius d'instal·lació de Windows 8, seguint les instruccions en el meu tutorial sobre com gravar ISO a USB.

Una vegada que el procediment d'instal·lació de Windows 8.1 ha començat, seleccioneu el idioma de el sistema operatiu utilitzant els menús desplegables apropiats i pressioni els botons Següent y instal·lar. En aquest punt, escriviu el clau de producte de la seva còpia de Windows en el camp apropiat i feu clic de nou al botó Següent. Després marqui la casella al costat de la redacció Accepto les condicions de la llicència. ai feu clic de nou al botó Següent.

Ara, ha de decidir si vol instal·lar Windows 8.1 actualitzant la seva còpia de Windows XP fent clic a l'element refrescar, O desitja instal·lar el sistema operatiu formatant el disc dur de la PC, fent clic a l'element costum. En ambdós casos, esperi que configuració de el dispositiu i segueix el procediment de configuració inicial Windows 8.1 Per obtenir més informació, el convido a consultar el meu guia sobre com instal·lar Windows 8.

Com actualitzar Windows XP a Windows 7

No obstant això, si vols actualitzar Windows XP a Windows 7, Els requisits mínims que ha de complir són els següents.

 • processador: 32 bits (x86) o 64 bits (x64) d'1 GHz o superior.
 • RAM: 1 GB per a Windows de 32 bits o 2 GB per a Windows de 64 bits.
 • Espai en el disc dur: 16 GB per a Windows de 32 bits o 20 GB per a Windows de 64 bits.
 • Targeta gràfica: DirectX 9 amb controlador WDDM 1.0 o posterior.

Si el seu PC compleix amb els requisits mínims anteriors, inseriu el disquet d'instal·lació o clau Windows 7, reinicieu el PC i executi el bota de la unitat que conté la configuració de sistema operatiu.

Si encara no té el suport per instal lar Windows 7, pot crear-lo vostè mateix Crema la imatge en el disc, com et vaig explicar en el meu tutorial sobre com gravar ISOo escriure els arxius necessaris per instal·lar el sistema en un Memory Sticks, Com vaig indicar en el meu guia sobre com gravar ISO a USB.

En el cas específic de la creació de la memòria USB per a la instal·lació de sistema operatiu, si feu servir un PC amb Windows 7 o qualsevol versió posterior de Windows instal·lada, pot usar Eina de descàrrega d'USB / DVD de Windows, Una eina proporcionada directament per Microsoft que li permet crear pendrives amb la imatge de sistema operatiu.

Per descarregar-lo, vagi a la pàgina web de el programa. i feu clic al botó descarregar. Llavors revisa la remor Windows7-USB-DVD-Download-Eina-instal·lador-en-en.exe per obtenir la versió italiana de el programa i fer clic al botó Següent.

Quan es completi la descàrrega, obriu el arxiu .exe obtingut i, a la finestra que s'obre, feu clic als botons Següent, instal·lar y extrems. Si veu una advertència sobre la descàrrega de .Net Framework 2.0, Vostè accepta la cosa, ja que és un component fonamental per al funcionament de el programa.

Després, iniciï l'eina de descàrrega de USB / DVD de Windows fent doble clic en ella enllaç agregat a l'escriptori i feu clic al botó a la finestra que s'obre. Després feu clic al botó Navega, Seleccioneu la imatge ISO de Windows 7, premeu el botó Següent i feu clic al botó per al primer dispositiu USB (Assegurant-se triar la unitat relacionada amb la clau del seu interès) i després en això Còpia.

Una vegada que la instal·lació de sistema operatiu ha començat, feu clic al botó Següent i després en això instal·lar, Seleccioneu (si cal) el edició Windows 7 que voleu utilitzar i premeu el botó de nou Següent. Després marca la casella Accepto les condicions de la llicència. i feu clic una vegada més en el botó Següent.

En aquest punt, triï Format el disc en què està instal·lat Windows XP actualment i feu clic en els botons Següent y bo per començar la instal·lació pròpiament dita el sistema. Finalment, segueix les assistent per al primer inici Windows 7 a l'proporcionar i configurar el seu compte d'usuari. Si creu que necessita més explicacions a l'respecte, llegiu el meu article dedicat específicament a com instal lar Windows 7.

Com actualitzar Windows XP Services Pack 3

No està interessat en actualitzar Windows XP a una altra versió de Windows, però li agradaria saber com procedir amb la descàrrega de Paquet de servei és a dir, actualitzacions gratuïtes que Microsoft ha llançat amb el temps per millorar el seu sistema operatiu?

Bé, com ja et vaig dir a el principi de la publicació, la compatibilitat amb Windows XP ha finalitzat, de manera que la descàrrega de l'SP ja no és possible a través de Windows Update, El sistema integrat en el sistema operatiu Windows per descarregar les últimes actualitzacions disponibles. No obstant això, pots descarregar el Paquet de servei 3, L'últim disponible per XP, directament des del lloc web de Microsoft i instal·li de forma independent.

Per fer això, aneu a aquesta pàgina en el lloc web de Microsoft, assegureu-vos que el menú desplegable al centre tingui el seleccionat Italià com a idioma (en cas contrari, proporcioni) i feu clic al botó descarregar.

Quan es completi la descàrrega, obriu el arxiu .exe procedeix, feu clic al botó raça a la finestra que s'obre a la pantalla i pressiona el botó Següent. Després seleccioneu l'article Estic d'acord, Feu clic de nou al botó Següent i després en això final. Un cop fet això, la Pc es reiniciarà.

La propera vegada que iniciï el sistema, pot assegurar-se que SP3 s'hagi instal·lat realment fent clic a Botó d'inici (El que té Bandera de Windows ) Situat a la part inferior esquerra de la barra de tareas fent clic dret a l'entrada El meu Pc ubicat al costat dret de menú que s'obre, seleccionant l'element propietat des del menú de context i comprovant que la redacció és present Paquet de servei 3 en la secció sistema de la targeta general en la finestra que es va obrir.