Com actualitzar Word. En el tutorial d'avui li mostraré les opcions d'actualització disponibles en funció de la versió d'Office instal·lada en el seu PC (de fet, com bé sap, el programa forma part de l'paquet de Microsoft Office), després de la qual cosa li explicaré com procedir amb el actualització de Word en Windows i macOS, pel que fa a l'escriptori, i Android e iOS, Pel que fa a l'entorn mòbil.

Com actualitzar Word pas a pas

informació bàsica

Abans d'entrar en aquest tutorial i explicar com actualitzar Word, Vull fer alguns aclariments sobre els mètodes d'actualització previstos per a les diferents edicions de l'Office.

Com probablement ja sàpiga, Office (el paquet de productivitat que inclou Word) es distribueix de dues maneres diferents: un estàndard, Que requereix la compra d'una llicència per a una revisió de programari (p. Ex. oficina 2019 ) I una subscripció, anomenada Office 365, Que en canvi proporciona la subscripció d'un pla mensual que inclou totes les aplicacions de l'paquet d'Office (per utilitzar tant en la Pc com en dispositius mòbils), espai d'emmagatzematge en línia en onedrive i minuts de trucades a Skype.

Si va comprar la versió estàndard d'Office per a Windows o macOS, Té dret a actualitzacions gratuïtes només per a la edició de la suite per a la qual va obtenir la llicència (per exemple, Office 2019) I no podrà realitzar una actualització gratuïta a la propera versió principal (per anar, per exemple, de Office 2016 a Office 2019 , Haurà de comprar una nova llicència).

Però, si s'ha subscrit a el servei Office 365 o vas comprar la versió independent de Word des de la botiga de Microsoft, pot aprofitar les actualitzacions gratuïtes fins i tot per a les principals versions posteriors de el programa (per exemple, pot canviar de Word 2016 a Word 2019 sense pagar un euro més).

Pel que fa als telèfons mòbils i tauletes, pot actualitzar la Aplicació de Word per Android i iOS de manera gratuïta, a través de Play Store i App Store, independentment de la versió de la mateixa instal·lada al dispositiu.

A més, en terminals amb dimensions iguals o menors a 10.1 «, l'ús de l'aplicació és totalment gratuït.

Com actualitzar Word en Windows

Si voleu actualitzar Word en un PC equipada amb Windows, Pot seguir diversos camins:

Funció d'actualització de l'Office

La solució més immediata per actualitzar Word en Windows és aprofitar la funció d'actualització inclosa en Office. Per fer això, comenceu paraula, A través de la seva icona present en el Menú d'inici i feu clic al botó Arxius, Situat a la cantonada superior esquerra.

A la pantalla que s'obre, seleccioneu l'element compte des de la barra lateral esquerra, feu clic al botó Opcions d'actualització i tria l'opció actualitza ara, Per buscar actualitzacions i instal·lar en el seu PC.

Les actualitzacions es descarregaran en segon pla, de manera que també pot continuar treballant amb el seu PC mentre s'executa el procés. A la fi de l'procediment, començarà la instal·lació de les actualitzacions, després de les quals veurà el missatge a la pantalla S'han instal·lat actualitzacions.

A través del menú Opcions d'actualització també pot desactivar actualitzacions (Operació no recomanada), veure actualitzacions disponibles (a través de la pàgina web de Microsoft) i veure la informació sobre actualitzacions.

Si no es mostra l'opció «Actualitza ara», és possible que hagi de fer clic a habilitar actualitzacions.

El procediment descrit anteriorment es refereix a les versions més recents d'Office, és a dir, 2019, 2016 i 2013. Si encara fa servir Office 2010, Pot verificar la disponibilitat d'actualitzacions per a Word obrint el programa i anant a menú Arxiu>? > Cerca actualitzacions (A dalt)

Microsoft Update

Si no va poder actualitzar Word utilitzant la funció integrada en Office, potser perquè l'opció «Opcions d'actualització» no està disponible i en el seu lloc i només hi ha el botó «Informació», és possible que Office s'hagi instal·lat amb un contracte. L'administrador de sistema ha aplicat llicències o potser restriccions en les actualitzacions.

En aquest cas, pot intentar actualitzar Word a través d' Microsoft Update, El sistema que la possibilitat de descarregar i instal·lar actualitzacions de Windows.

Per activar la descàrrega d'actualitzacions de l'Office (i, per tant, de Word) a través de Microsoft Update, feu clic al botó Inici (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i premeu icona d'engranatge present al menú que es mostra a la pantalla (a l'esquerra).

El panell s'obriran els ajustos de Windows 10: Per continuar, aneu a Actualització i seguretat>   opcions avançades i activa l'opció Rebi actualitzacions d'altres productes de Microsoft durant l'actualització de Windows. D'ara en endavant, Microsoft Update també hauria descarregar i instal·lar actualitzacions per a Office.

Botiga de Microsoft

Si ha descarregat Word a través de Microsoft Store, pot actualitzar el programa directament des d'ell: per fer-ho, feu clic al botó ... situat a la part superior dreta i selecciona l'element Descàrregues i actualitzacions des del menú que s'obre.

A la següent pantalla, després feu clic al botó recuperar actualitzacions, Després en actualitzar tot (Oa la icona de fletxa corresponent a Word, per actualitzar només el programari en qüestió) i llest!

Per activar l'actualització automàtica d'aplicacions (que ja hauria d'estar activa per defecte), feu clic de nou al botó ... situat a la part superior dreta, seleccioneu l'element ajustos des del menú que s'obre i posa en ON la palanca relativa a l'opció Actualitza les aplicacions automàticament.

actualització manual

Si teniu una versió d'Office amb llicència perpètua instal·lada a través de l'paquet Windows Installer (MSI), Per exemple, Office Professional Plus 2016 amb llicència, també pot descarregar Paquets .msi o actualitzacions.exe i instal·leu «manualment» al seu PC.

Per veure la llista completa d'actualitzacions disponibles en forma de paquet .msi o .exe, vinculat a aquesta pàgina en el lloc web de Microsoft i trobar l'actualització que li interessa. Després seleccioneu aquest últim i feu clic a enllaç per descarregar-lo.

Després seleccioneu la espanyol des del menú desplegable per triar l'idioma (o en qualsevol cas, escollir l'idioma corresponent a la versió d'Office instal·lada en el seu PC), feu clic al botó descarregar per començar a descarregar l'actualització i esperar que es completi el procediment.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el Paquet .msi o .exe obtingut i seguiu les instruccions en pantalla per completar la instal·lació. En general, es tracta de marcar la casella relativa a termes de llicència i fer clic al botó següent.

Com actualitzar Word a Mac

usa un Mac ¿I li agradaria saber com actualitzar Word en ell? Cap problema, fins i tot la versió MacOS de Word ofereix diferents solucions per descarregar actualitzacions.

Funció d'actualització de l'Office

Si teniu Word a través de l'Office 365 o el suport d'instal·lació estàndard, pot actualitzar tot el conjunt utilitzant la funció especial que conté. Per accedir-hi, comenceu paraula, Feu clic al menú ? situat a la part superior dreta i selecciona l'element Cerca actualitzacions d'aquest últim.

A la finestra que s'obre, trieu si verificar manualment o verificar automàticament la presència d'actualitzacions o, de nou, si descarregar i instal·lar automàticament actualitzacions marcant una de les caselles disponibles.

Feu clic al botó Cerca actualitzacions, Ubicat a la part inferior dreta, per iniciar la recerca i la possible instal·lació de les actualitzacions disponibles per a Word i altres aplicacions d'Office.

Mac App Store

Si heu descarregat la versió independent de Word a través de Mac App Store, pot actualitzar el programa directament des d'ella. Per fer-ho, iniciï la Mac App Store, Seleccioneu l'article actualitzacions des de la barra lateral esquerra i, si està disponible, comenci a descarregar l'actualització de Word fent clic al icona present al costat de el nom de el programa.

Si voleu habilitar la funció de descàrrega automàtica per actualitzacions d'aplicacions en la Mac (que hauria d'estar activa per defecte), aneu a Preferències de sistema (La icona d'engranatge situat a la barra d'acoblament)> Actualització de programari>   Avançat i marqui la casella Instal·lar actualitzacions d'aplicacions des de App Store.

Com actualitzar Word en Android

Fa servir un dispositiu Android i li agradaria saber com actualitzar l'aplicació paraula a l'última versió disponible?

Primer, iniciï el Play Store pressionant la icona de el símbol de color ▶ ︎ que troba a la pantalla inicial o al calaix (la pantalla amb la llista de totes les aplicacions instal·lades en el dispositiu). Obriu la pestanya Word a la botiga i, si està disponible, pressiona el botó refrescar / actualitzar , Per començar a descarregar l'última versió de l'aplicació.

Alternativament, toqueu el botó ☰ situat a la cantonada superior esquerra, seleccioneu l'element Els meus aplicacions i els meus jocs. des del menú que s'obre, perquè pugui veure la llista de totes les aplicacions que necessiten actualitzar-se, i premeu el botó actualitzar tot, Per actualitzar-tots o al botó refrescar relacionat amb Paraula, Per actualitzar només l'aplicació Word.

Per activar l'actualització automàtica de l'aplicació descarregada de Play Store (funció que hauria d'estar activa per defecte), toqueu el botó ☰ situat a la cantonada superior esquerra, seleccioneu l'element ajustos des del menú que s'obre, després l'opció Actualització automàtica d'aplicacions i marqui la casella només per wifi (Per no consumir Giga a la xarxa de dades).

Com actualitzar Word en iOS

També la versió iOS Word es pot actualitzar fàcilment. Tot el que has de fer és obrir la App Store (La «A» estilitzada sobre un fons blau clar que es troba a la pantalla d'inici), accedeixi a l'arxiu de l'aplicació en aquest últim i premeu el botó refrescar, Si està disponible (si en el seu lloc hi ha el botó «Obrir», vol dir que l'aplicació ja està actualitzada a l'última versió disponible).

Alternativament, podeu seleccionar la pestanya actualitzacions de la botiga d'aplicacions (a continuació), per veure la llista de totes les aplicacions que necessiten actualitzar-se, i premeu el botó actualitzar tot, Per actualitzar-tots o al botó refrescar relacionat amb Paraula, Per actualitzar només l'aplicació Word.

Per activar l'actualització automàtica de l'aplicació descarregada de l'App Store (funció que hauria d'estar activa per defecte), aneu a menú Configuració> iTunes Store i App Store i posar en ON la palanca relativa a la actualitzacions.