La tecnologia no és realment el seu fort i cada dia s'enfronta a problemes nous relacionats amb l'ús de la Pc. Per contra, els seus amics estan interessats en la tecnologia i els dispositius moderns, és una pena que no estiguin disposats a ajudar-lo i donar-li consells sobre les dificultats de la seva Pc. En aquest sentit, és conscient el fet que ha d'actualitzar la seva sistema operatiu però, al no saber com fer-ho i al no tenir ningú disposat a ajudar-lo, està una mica preocupat.

No es preocupi, estic aquí i puc ajudar-: afortunadament ha vingut a aquest tutorial, de manera que resoldrà tots els seus problemes tecnològics. L'actualització de sistema operatiu d'un dispositiu sovint pot ser motiu de preocupació, però els procediments es realitzen amb freqüència i no són particularment difícils.

Com es diu Et preguntes si puc donar-te un cop de mà perquè t'agradaria saber com actualitzar ? Per descomptat, ho faig de bona gana, puc explicar-te pas a pas com fer-ho. Què tal prendre uns minuts de temps lliure? Si promet prestar la màxima atenció, puc explicar-li com dur a terme el procediment en un instant. Com es diu Ja ets tot oïdes i no puc esperar per començar? Bé, llavors anem a treballar immediatament. Et desitjo una bona lectura.

índex:

Com fer l'actualització d'Android

Els procediments que es duran a terme pel que fa a l'actualització de sistema operatiu per al dispositiu mòbil Android són molt simples de dur a terme, ja que serà suficient anar a la secció corresponent de la configuració per verificar les actualitzacions de sistema.

Llavors, si té un telèfon mòbil Android i voleu saber com buscar una actualització del seu sistema operatiu, ha de tocar l'aplicació. ajustos que presenta el símbol d'un engranatge després localitza i toca la redacció Informació de el telèfon i després localitzi i toqueu l'element Actualitzacions de sistema el que li permetrà verificar si hi ha actualitzacions per descarregar per al sistema operatiu que utilitzeu.

A l'tocar aquesta redacció, el dispositiu haurà escanejar automàticament el servidor a la recerca de noves versions de sistema operatiu, però si l'escaneig no es realitza automàticament, premeu el botó Cerca actualitzacions.

En cas que es realitzin actualitzacions, se li mostrarà la disponibilitat de les mateixes perquè pugui descarregar-les per actualitzar el sistema operatiu del seu telèfon. En el cas en què va aparèixer la paraula sistema actualitzat significarà que el seu dispositiu ja està actualitzat a la última versió i que, de moment, no hi ha actualitzacions per descarregar i instal·lar. En aquest cas específic, no necessitarà realitzar cap operació.

A més d'actualitzar el sistema operatiu, què li agradaria saber sobre com actualitzar les aplicacions i jocs que s'ha instal·lat a la memòria del seu dispositiu mòbil Android? Molt bé, en aquest cas pots seguir fàcilment les instruccions que et donaré.

Per actualitzar jocs i aplicacions en el seu telèfon mòbil, ha d'usar Play Store o la botiga virtual de la seva dispositiu Android a través de la qual descàrrega, instal·la i actualitza jocs i aplicacions en els terminals de google.

Per realitzar el procediment d'actualització, primer ha d'iniciar Play Store, Que té la icona de un triangulo acolorit i està present com una aplicació a la pantalla principal de l'aparell.

Un cop hagueu gravat la Play Store i l'hagi iniciat, haurà de tocar el botó amb símbol de menú que presenta el clàssic icona d'hamburguesa, és a dir, les tres línies horitzontals. Després podrà veure una secció lateral a la pantalla i haurà de tocar l'element Els meus aplicacions i els meus jocs. de manera que es mostri a la pantalla la secció relacionada amb les actualitzacions de les aplicacions instal·lades.

En aquest punt, pot triar prémer el botó refrescar per actualitzar individualment les aplicacions que s'han d'actualitzar o, si necessita realitzar diverses actualitzacions per a les aplicacions que ha instal · lat, pot pressionar directament el botó actualitzar tot per posar en cua l'actualització de totes les aplicacions.

En el cas que totes les aplicacions ja s'hagin actualitzat prèviament i no hi hagi necessitat d'actualitzar-, la redacció apareixerà a la pantalla. No hi ha actualitzacions disponibles..

Per a més preguntes relacionades amb l'actualització d'Android i per aprofundir en el tema, li suggereixo que llegeixi la meva guia dedicada exclusivament a sistema operatiu desenvolupat per Google.

Com fer l'actualització de iOS

En dispositius mòbils iOS, Actualitzar el seu sistema operatiu i fins i tot descarregar i instal·lar aplicacions és molt simple.

En el primer cas, haurà de tocar l'aplicació ajustos i aquest és el que presenta el símbol d'engranatge llavors necessites identificar la redacció general i tocant a ell, després també toca l'element Actualització de programari.

En aquest punt, el dispositiu mòbil iOS escanejarà el servidor per buscar actualitzacions. Si es va a descarregar una nova versió de sistema operatiu, la redacció apareixerà a la pantalla Descarregar i instal·lar. En cas contrari, veurà la redacció a la pantalla El seu sistema operatiu està actualitzat.

Pel que fa a l'actualització de les aplicacions descarregades en dispositius mòbils iOS, haurà d'utilitzar la botiga d'aplicacions iOS per descarregar l'actualització de les aplicacions que hi hagi instal·lat. Per fer això, ha de tocar la icona de l'App Store d'iOS que es presenta en un color blau clar i es caracteritza per símbol d'una A estilitzada. Un cop que iniciï l'App Store d'iOS, haurà de tocar l'element actualitzacions que pots veure a continuació.

A través de la secció d'actualitzacions de l'aplicació, si hagués actualitzacions que fer, es mostrarà la redacció refrescar.

Té dificultats per actualitzar el dispositiu mòbil? No et preocupis, estic segur en el meu manual sobre com actualitzar iOS trobarà una solució al seu problema.

Com fer l'actualització de Windows

Li agradaria actualitzar el seu sistema operatiu Windows per assegurar-se obtenir sempre les últimes funcions però no sap com? No es preocupi, no és un problema. Puc explicar-li com buscar actualitzacions en el seu PC equipada amb el sistema operatiu desenvolupat per Microsoft.

El procediment a realitzar és molt simple, ja que només requereix actuar a través de la configuració de Windows per mostrar la pantalla relacionada amb la disponibilitat d'actualitzacions i la seva instal·lació.

Per actualitzar la seva Pc amb el sistema operatiu Windows, primer ha d'iniciar l'aplicació ajustos que pots localitzar escrivint el terme ajustos a la barra de recerca de Cortana que es troba a continuació.

Després escriu el terme ajustos i després feu clic al resultat de cerca per iniciar l'aplicació de Windows. En aquest punt, feu clic a l'element. Actualització i seguretat qual és el que presenta el símbol de dues fletxes circulars.

Així que assegura't d'estar a la secció Windows Update i després en aquest punt hauràs de fer clic a la redacció Cerca actualitzacions per escanejar servidors a la recerca d'actualitzacions per a la seva Pc.

En el cas que s'instal·lin actualitzacions, es descarregaran automàticament i, a la fi de la descàrrega, se li demanarà que reinicieu el PC per instal·lar-les. En el cas que ja hagi descarregat totes les actualitzacions disponibles per les Pc i no hi hagi altres, podrà veure la redacció a la pantalla El teu dispositiu està actualitzat.

¿Ha descarregat jocs i aplicacions a través de la Microsoft Store del seu Pc i ara vol saber com actualitzar-per rebre les últimes funcions per a ells? Cap problema, t'ajudaré immediatament.

Usant la barra de cerca de Cortana, escriviu Botiga de Microsoft i feu clic en el resultat corresponent per iniciar la botiga virtual de Microsoft.

Ara haurà de tocar el botó amb el símbol dels tres punts en la part superior i després pressionar l'element Descàrregues i actualitzacions des del menú desplegable que t'haurà aparegut. En aquest punt, una vegada que estiguis a la secció Descàrregues i actualitzacions hauràs de fer clic al botó recuperar actualitzacions que es troba a la cantonada superior dreta. Si hi ha actualitzacions per descarregar, se li mostrarà a la pantalla i se li donarà l'oportunitat de descarregar-les.

Si, d'altra banda, l'escaneig mostra la redacció a la pantalla Tots els jocs i aplicacions fiables de Microsoft Store tenen les últimes actualitzacions llavors vol dir que no hi ha actualitzacions per descarregar per a les aplicacions que ha instal lat al seu dispositiu i, per tant, no haurà de realitzar cap tipus de procediment.

En cas que trobi problemes relacionats amb l'actualització de Windows, li suggereixo que llegeixi el meu tutorial dedicat a el tema, en el qual et vaig explicar amb més detall com actuar i què fer en cas de dificultats addicionals.

Com actualitzar macOS

En general, en el cas d'actualitzacions importants per al seu sistema operatiu MacOS, la seva Pc Apple pot notificar-li la presència de la mateixa a través d'una notificació a la pantalla. No obstant això, si no ha activat la funció d'actualització automàtica, pot buscar actualitzacions manualment.

Per dur a terme l'operació relacionada amb l'actualització de sistema operatiu i verificar les actualitzacions de les aplicacions que ha instal · lat, ha d'actuar en ambdós casos a través de l'App Store. Després feu clic a la icona de la botiga virtual de la seva dispositiu (és aquest icona blau amb el símbol de l'estilitzada A ) Que està present en LaunchPad.

Ara, un cop que iniciï l'App Store, feu clic a la secció actualitzacions que pots veure a la part superior dreta. En aquest punt, només haurà d'esperar al fet que la seva Pc busqui totes les actualitzacions disponibles. Si hi ha algun, pot decidir si vol actualitzar individualment prement el botó refrescar o si pressiones el botó actualitzar tot per posar en cua automàticament la descàrrega d'actualitzacions que es descarregaran totes, una per una.

En aquesta secció, pot buscar actualitzacions per a les aplicacions, però també per al seu sistema operatiu: si això necessita una actualització, estarà ben indicat per la redacció Actualització de programari.

També tingui en compte que, en el cas de les actualitzacions de programari, a la fi de la descàrrega se li pot demanar que reiniciï la seva Pc. En cas de problemes no dubti a consultar el meu guia dedicada als procediments avançats per actualitzar la seva Pc Mac.