Com afegir algú a un grup de WhatsApp sense ser administrador? Una de les millors aplicacions de missatgeria instantània que existeixen en l'actualitat es diu WhatsApp. A través d'ella els usuaris poden enviar i rebre missatges, a més de realitzar videotrucades de forma gratuïta.

Si alguna cosa crida l'atenció d'aquesta aplicació és la possibilitat de crear grups de difusió i compartir informació amb diversos usuaris a el mateix temps, però per poder afegir una persona a aquests grups cal ser administrador. Però presta molta atenció i descobreix com pots afegir a un contacte sense ser administrador de el grup.

És possible afegir una persona a un grup sense ser administrador?

Fa alguns anys enrere existien moltes aplicacions que servien per afegir a persones a un grup de WhatsApp sense ser administradors, Però la pròpia app de missatgeria instantània ha vingut implementant nous mecanismes de seguretat per evitar aquest tipus de situacions.

Així que si vols afegir a algú a un grup on no ets administrador has de saber que això és pràcticament impossible, encara que existeixen alguns petits trucs que podrien ajudar-nos en aquest sentit.

No és possible afegir una persona a un grup sense ser nosaltres els administradors, Però hi ha altres mecanismes que sí que podríem utilitzar per aconseguir el nostre objectiu.

Alternatives per afegir a algú a un grup sense ser administradors

No són moltes les opcions que existeixen, Però tot és possible. Si no ets administrador d'un grup de WhatsApp i vols afegir a algú a dit grup, podries intentar parlar directament amb l'administrador.

1: Parla amb l'administrador

Afegir a algú a un grup de WhatsApp sense ser administrador és impossible. No obstant això, hi ha algunes opcions que podrien ajudar-nos en aquest sentit, per exemple parlar amb l'administrador.

Certament no pots afegir tu mateix a aquest contacte, ja que no ets l'administrador de el grup, però podries passar-li el número de telèfon d'aquesta persona a l'administrador per demanar que l'inclogui.

2: Sol·licita ser administrador

Una altra opció que pots intentar seria sol·licitar-li a l'administrador de el grup que et de admin, És a dir que nom com un administrador més de el grup. D'aquesta manera podries afegir al teu contacte sense cap tipus de problema.

3: Enllaç d'invitació

Vols afegir una persona a un grup de WhatsApp però no ets administrador? No t'has de preocupar. Una alternativa podria ser demanar-li l'enllaç d'invitació a el grup als administradors.

L'enllaç d'invitació t'ho pot donar l'administrador de el grup. Un cop el tinguis, simplement hauràs enviar a la persona que vols afegir a el grup. D'aquesta manera podrà ingressar sense necessitat d'haver fet admin a algú de el grup.

4: Codi QR

Si vols afegir una persona a un grup sense ser l'administrador ho pots fer mitjançant un codi QR. L'única cosa que necessites és ser participant de el grup en qüestió i fer el següent procediment:

  • Obre WhatsApp Web, A el mateix temps, accedeix a l'app WhatsApp des del teu telèfon
  • Després al menú de tres punts verticals selecciona l'opció "WhatsApp Web"
  • escaneja el codi QR
  • Dirigeix-te al xat de el grup que vols afegir un participant
  • Fes clic en els tres punts verticals
  • Selecciona "Informació de el grup"
  • Tria l'opció de "Enllaç d'invitació de el grup"
  • Selecciona "Enviar un codi QR d'invitació a el grup"